Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Imádok a medencékbe pisilni - 2. rész

Beküldő:Heni

Ez nem jött be. Végül elmondtam a(z) (ex)barátomnak, hogy izgatna, ha szex közben egymásra pisilnénk, de lehordott mindennek, voltam utolsó kurva és gusztustalan ribanc is. Hát ez van, még nem adtam fel, talán lesz valaki, akivel megoszthatom ezt a fétisemet.

A szakítások után mindig elutazom valahová egymagam, hogy eltereljem a gondolataimat, mivel rohadt meleg hét volt, vettem egy jegyet Balatonfüredre és foglaltam szállást a ***el Fü*** nevű helyen. Nektek őszinte lehetek, és bevallhatom, hogy végig a pisifétisem kiélése lebegett előttem, és tudtam, hogy gáz, amit csinálok, de a vonatra szándékosan egy olyan miniruhában szálltam fel, amiben le tudok úgy ülni keresztbe tett lábakkal, hogy a fenekem az üléssel érintkezik, de a bugyim nem látszik ki. Gondolom, kitaláltátok, miért.

A Déliben szálltam fel, még alig volt egy-két ember a kocsiban, leültem, éreztem a fenekem alatt az ülést és pisilni kezdtem. Sokat nem mertem, ott hagytam a nedvem és átmentem a másik vagonba. Éreztem, ahogy a combom kicsit pisis lett, de nem hinném, hogy feltűnt bárkinek is, nagyon meleg volt és folyt mindenkiről a verejték. Bementem az egyik vécébe, felhúztam a ruhámat, félretoltam a tangám és végigpisiltem a helyet, jutott az ülőkére, a padlóra és a falra is bőséggel. Amikor végeztem, gyorsan kimentem és a biztonság kedvéért átmentem egy harmadik kocsiba.

Miután megérkeztem Füredre, elfoglaltam a szobámat, ledobtam minden ruhámat, mert folyt rólam az izzadság. Miközben kipakoltam a bőröndömet és berendezkedtem, amerre csak mentem a szobában, el-el cseppentettem egy kis sárga nedvet, élveztem, hogy a szoba egy hétig csak az enyém és már fantáziáltam róla, hogy este az ágyban fekve elindítok egy pornót, és pisilés közben fogok maszturbálni, biztos, hogy nem csak egyszer.

Miután berendezkedtem, lementem a strandra, mivel szingli voltam (újra), a legvállalhatatlanabb bikinit húztam magamra. De ezt úgy képzeljétek el, hogy belenéztem a tükörbe, vágtam egy fintort és csak azután jutott eszembe, hogy magamat látom és én vagyok az, aki a bikinit viseli. Ízléstelen volt és nem ribis, hanem konkrétan kurvás. Csillogó kígyómintás zsinórtanga volt, hátul konkrétan olyan volt, mintha csak ott maradt volna valami cérna a fenekemen, elöl folyton igazgatnom kellett, hogy ne villantsak, a mellemet pedig csak középen takarta, ha nem figyeltem, a bimbóudvarom széle pont kicsúszott. Ami azt illeti, miután túl voltam az első fintoron a tükör előtt állva, eléggé be is indultam magamtól, mert elképzeltem, hogy hányan fognak végigstírölni, amit persze "nem" fogok észrevenni, hadd élvezkedjenek, ha már dobott a pasim. Ezt a testet dobta, értitek.

Magamra kaptam még egy strandruhát és lementem a partra. Nagy volt a forróság, rögtön bele is gázoltam a vízbe, mivel csak térdig ért, kb. mindenki legeltette rajtam a szemét, aki mellettem ment el, a legtöbben csak lopva, de voltak, akik szemérmetlenül végigmértek, néhány pasi még be is szólt vagy utánam fütyült, de helyén tudom kezelni az ilyesmit.

Kicsit beljebb sétáltam, így a puncimat már ellepte a víz, én pedig elkezdtem pisilni, már nagyon kellett, de már tudhatjátok, hogy a nedvemet ilyen helyekre tartogatom. Közben elment mellettem egy csoport fiatal srác meg csajszi, és élveztem, ahogy végiggyalogolnak a pisimben, volt, aki úszott.

Később bementem vízibiciklivel, egészen be, a nádasba, ahol szeretek egyedül lenni. Most nem voltam. A "titkos" helyemen két srác sörözgetett egy ugyanolyan vízibicikliben és valami szar zenét nyomtak közben és én pont akkor értem oda hozzájuk, amikor az egyikük letolta a gatyáját és elkezdett pisilni a vízbe. Amikor szólt neki a másik, hogy ott vagyok, azonnal eltette a szerszámát és nevetni kezdtünk.

- Átszállhatok hozzátok? - kérdeztem tőlük
- Persze baby, van itt hely neked is. - jött a válasz

Miközben átléptem a másik járműre, az egyikük fogta a kezemet és persze alaposan végigmértek mindketten, de végül is ez volt a célom ezzel a szereléssel, nem?

- Láttam, hogy épp pisilni kezdtél, ne zavartasd magad, nyugodtan rám is csurgathatod, ha szeretnéd. - mondtam én, mintha csak az időjárásról beszéltem volna

Pár másodpercre elhallgattak mindketten, nem tudtak mit mondani, aztán a másik srác vette a lapot és rászólt a csávóra, akitől a meleg nedvet reméltem a testemre:

- Ne hagyd kiszáradni a kislányt, hallottad, mit kér!

Végre... végre bekövetkezik, amire olyan rég vágyom. Lehúzta a gatyáját, elővette a farkát, állt neki keményen, közelebb lépett hozzám, én széttett lábakkal térdeltem előtte és vártam a vízesést. És akkor elindult, először az arcomat találta el (jó sós íze volt), aztán lejjebb irányította a sugarat és a melleimre pisilt, én azonnal maszturbálni kezdtem, közben fél szemmel láttam, hogy a másik srác is előveszi a farkát. Ő szemérmetlenül az arcomra és a hajamra célzott és ezt nagyon élveztem.

Amikor kiürült a táruk, bepucsítottam nekik, hátra sem néztem. Vártam, hogy megkúrjanak, és mindegy volt, hogy melyikük vagy hogy melyik lyukammal kezdik, csak csinálják, nagyon fel voltam izgulva.

Sokat nem kellett várnom, a bátrabbik betette a farkát és úgy kezelt, mint egy útszéli kurvát, semmi gyengédség nem volt benne, csak vadul baszta a punimat, néha rácsapott a fenekemre. Pár percre rá átadott a barátjának, aki a fenekemet kezdte el kinyalni és ujjazni, tudtam, mit akar. Sokáig nem tartott az "előjáték", bedugta a farkát a fenekembe, eléggé fájt is, de túlságosan izgatott a helyzet ahhoz, hogy foglalkozzam vele és egy idő után hozzátágultam.

A másik csávó közben a vállamhoz lépett és várta, hogy kezdjek vele valamit. Nagy gyakorlatom nem volt ebben és nehéz volt úgy a számba venni a farkát, hogy hátulról a seggemet kúrják, de megtettem. Pár perc után kihúzta a számból, nem tudtam mire vélni, azt hittem, biztos megharaptam véletlenül, de nem, csak elkezdett levizelni. Amikor kifogyott, cserélt a barátjával, aki kihúzta a fenekemből a farkát és a számba adta. Közben már a másik farkat éreztem a fenekemben és végtelenül piszkosnak és rossznak éreztem magam, hogy teljesen random srácoknak hagyom, hogy levizeljenek, kúrják a seggem és még csak azért sem szólok, hogy ne adják már a farkukat a számba, miután a seggemben voltak (máskor ezt soha nem hagytam, ragaszkodtam hozzá, hogy nedves törlőkendővel töröljék meg). Valószínűleg bármit csinálhattak volna velem.

És ekkor olyan történt, amire nem számítottam. Elélveztem, de akkorát, mint még soha. Máskor kizárólag a csiklóm izgatásával tudok elélvezni, most meg attól élveztem el, hogy a seggemet dugták. Értetlenül álltam előtte, de semmiért nem cserélném el azt az érzést, amit akkor éreztem. Már csak homályosan emlékszem arra, hogy az egyik srác letérdeltetett, kissé hátrahúzta a fejemet a hajamnál fogva és mindketten ráélveztek az arcomra.

Eltelt kb. negyed óra, mindhárman kimerülten feküdtünk a vízibiciklin, majd mintha semmi nem történt volna, ciccent három sör és beszélgettünk, mintha mintha mindig is barátok lettünk volna

Persze a sztorinak nem itt van vége, nyilván nem egyedül aludtam el a szobámban, ahogy terveztem...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (20)        Nem tetszik (5)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-07-13 20:47:25
Zolika6897
Én is rádhugyoznék


Ezt a szex történetet 1535 X olvasták el.