Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Lopott-Szopott 2.

Beküldő:50/37xx

Lopott ? Szopott 2.

Lassan telnek a napok, észrevétlenül de várom az ismételt törlesztést Edittől.
Nem jelentkezik pedig már jócskán bent vagyunk a hét közepében. A városban összefutok Edit férjével, aki mit sem sejtve invitál egy-két sörre, persze gigánknak nem tudunk parancsolni és jól leisszuk magunkat,megered a nyelve. Panaszkodik, hogy nem így képzelte a házasságát,pedig nagyon szereti a feleségét. Másnap gondolkodóba esem, legyen már jó napja egyszer ennek a ?jóembernek? is! Mocskos terv jut az eszembe, a részleteket jó egy hétig agyalom. Két hét elteltével kész a terv, felhívom Editkét, hogy hol a törlesztés? Persze megint csak a maszlag, elmondom neki, hogy jól gondolja át mit is tesz mert kezdek bepöccenni. Mit szeretnék, kérdi? Röviden rátérek tervemre, hallgatja mondandóm!
Megszólal: -te beteg állat! Válaszom egyszerű és érzelem mentes, nem jobban mint aki a saját testvére férjét lopja. Csend... Rendben mondja valamikor meglesz amit kérsz . Igyekezz ... Telnek a napok majd megöl a kíváncsiság, Editke bejelentkezik hozzánk, tudom tervem kész, végrehajtva. Feleségem kitörő örömmel fogadja, egész délutánt beszélgetéssel töltik. Már kezdek csalódott lenni mikor, megkér hogy az ?elromlott? laptopot nézzem már meg. Készségesen átveszem az eszközt, tervemről feleségem mit sem sejt. Izgalommal a szívemben húzódok vissza kuckómba. Nyitom a laptopot, keresem az általam kitervelt törlesztés mappáját. Mappába belépve három kisfilm fogad. Remegő újjakkal kattintok, nyílik az első: üveges tekintettel nézem az általam kért ?maszti? videót, jobb mint a neten. A második már élvezetesebb a férfi szemnek, olyan vad szopásban részesíti férjét, hogy szerencsétlen csak ájuldozik! Igazi pornósként kényezteti. Megelégedésemre a kis videók nem is olyan rövidek. De a harmadik a legjobb, arra kértem, hogy vibrizzen és közben a tesókáról ábrándozzon izgatóan. Fantasztikusan játszotta a szerepét, igazából egy jó hármas alapjait rakattam le vele, de talán további szándékom ő fel sem ismerte. Edit elbúcsúzik testvérétől és szemrehányóan közli velem, hogy jó volna hamar végeznék a gép javítással. Már megint ez a pökhendiség részéről, de előnyben vagyok. Fél óra elteltével szól a feleségem, menjek vacsizni. Mondom neki, hogy akaratlan de Editke gépén ?home? filmek is vannak. Nevetgélve mondja nyisd már meg. Pár perc elteltével tátott szájjal figyeli a képernyőt mellettem állva, finoman simogatom a párnás fenekét, vége az első videónak! Na mit szólsz kérdem? Nem gondoltam volna róla, mondja. Kérdően nézek fel rá, ?.indítsd a másodikat mondja. Fél perc sem telik el....a kurva....mondja. Kapcsold ki! Pár másodpercig csend...nézzük a harmadikat! Enyhén zihálva mondja mit képzel ez.k...a.?csak szeret mondom?....,de ez nem normális! Csak ábrándozik mondom, de akkor is!! Beszélek vele, ne tedd mondom, este megbeszéljük. Azzal a lendülettel már húzom is le a bugyiját, gerjedelmem a csúcson van, kérlek száddal kényeztess, kérlelem, nem valami lelkes, ép csak beengedi szájába hímtagom, de ez ép elég ahhoz hogy oly keménnyé váljon mint már rég. Tetszett a nővérem szopása kérdi? Igen mondom, és az enyém? Az is mondom, ismét szájába veszi és felséges gyengédséggel torkára engedi, vissza fele fogaival finoman ráharap. Nem is marad el a hatás, épp csak elkerülőm a teljes élvezést. Megfordítom és már puncijába nyomom is farkam, nyüszögve fogadja férfiúi támadásom, de két perc sem kell és testem rángatva lövelli sperma adagját. Látom beindított ennek a cafkának a nézése! Igen főleg a harmadik videó mondom.
Te rohadt disznó mondja félig komolyan, hármast akarsz? Mindig tudtam okos asszony vagy. Abból nem lesz semmi, a nővéremmel csak nem szexelek, mondja elgondolkodva. Pedig olyan szépek volnátok együtt, mondom. Elgondolkodva lép ki a szobából.
Még nem tudom, hogy tervem sikerül vagy nem de kielégült mosollyal bontom esti sörömet.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (43)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-06-16 07:23:04
Feka saca
Jó lenne a sztori de nem értem


Ezt a szex történetet 4722 X olvasták el.