Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A költözés

Beküldő:Mázlista pali

Eljött az idő, mikor a barátnőm Móni és én másik városba költöztünk. Egy panelház harmadik emeleti lakását vettük meg. Én 28 éves, ő pedig akkor töltötte a 27-ik életévét. Meleg nyár volt. A kocsiba pakolt dobozainkkal megérkeztünk a ház elé. Sajnos lift nincs a házba, így lehetett lépcsőzni bőven. Ahogy pakoltuk ki a kocsiból egy srác jött ki a lépcsőház ajtaján.
- Segítsek?
- Azt megköszönném.
- Ákos vagyok. A harmadikon lakom.
- Nagyon örülünk. Mi is a harmadikon fogunk lakni.
Móni a kulcsokkal a kezében elindult az ajtót nyitni. Ákos fogott egy dobozt és követte őt. Én pakoltam a többi cuccot. Jobban is örültem, mert alig haladtunk volna, ha egyesével viszünk fel mindent és mindig zárjuk a kocsit.
Egy fél pillanat telt el, Ákos már jött is egy dobozért. A következő körnél Móni is jött. Fogott egy könnyebb dobozt és ment ő is. Ákos követte, majd hamarosan jött újra. Egyre jobban fogytak a dobozok, így nyugodtan végig tudtam gondolni, hogy ha egy kör még beleférne, akkor egy újabb kocsinyi cuccot tudnánk ma elhozni. Ahogy pakoltam a maradékot a kocsiból kifelé, a dobozok kezdtek gyülni, ahelyett, hogy fogytak volna. Hol van Ákos? Reméltem, hogy nem hagyott magunkra, mert sosem fogunk végezni. Felcsengettem a telefonon, hogy minden rendben? Móni mondta, mindjárt megyünk. Tényleg nem telt bele sok idő és már ott is voltak. Móni keresett egy könnyű táskát és fordult is. Ekkor figyeltem fel, hogy a ruhája címkéjét látni lehetett. Fordítva volt rajta a nyári ruhája, biztosan reggel úgy vette fel. Igazán nem is figyeltem indulásnál. Újabb kör doboz és Ákos megint lemaradozott. Újra csengettem. Kicsit kifújta magát, de nem tart sokáig. Valóban nem tévedett, mert ott is volt.
- Van egy jó hírem. Hamarosan itt az egyik haverom. Segíthet majd ő is, ha nem gond.
A következő körnél odajött egy srác.
- Helló! Nektek kell segíteni pakolni? Ákos mondta.
- Igen. Köszönöm.
Már fogott is egy dobozt és jött Ákos is. Elfogytak a dobozok, és fennt a lakás csak dobozokból állt.
-Ahogy itt végig nézek, annyi itt a doboz, hogy el se férne több. Gondoltam mennék még egy kört még ma. De ez így túl soknak tűnik.
- Szerintem menj nyugodtan.-mondta Móni. Legfeljebb maradok és pakolok. Akarod, hogy én is menjek?
- Jobb ha maradsz, addig itt is rendet tudunk tenni.
Kocsiba ültem és elindultam. Az út a régi helyünkig, kocsival körülbelül 30 perc. Pakolás, és a visszaút, megjárom lehet két órán belül. Nem volt annyi az út, kicsivel hamarabb értem vissza. Lent nem tudtam bemenni, ezért csengettem. Móni nyitotta az ajtót. Felül a lakáshoz több kulcsunk is volt. Mikor beléptem a lakásba, Móni és az új srác a konyhában pakolták a cuccokat, Ákos pedig a kibontott kabátokat akasztotta be a szekrénybe.
- Hát ti?
-Láttam az ablakból hogy elmentél a kocsival. Csak megkérdeztük kell e valami segítség.
- Az igazán rendes tőletek! Nem igaz szívem?
- Sosem végeztünk volna. És ilyen jó hangulatban sem telt volna a nap.- mondta Móni.
- Segítenétek a maradék csomagokkal, amiket most hoztam?
Válasz nem érkezett, de jöttek a srácok és hárman felhordtuk őket gyorsan. Ők hamarosan el is mentek tőlünk. Móni azt mondta, hogy kimerült és esetleg mehet e esetleg elsőnek fürdeni. Mondtam, hogy igen.
- Ágynemű az merre?
- Azt hiszem ott találod őket abban a nagy dobozban az ágy körül.
Az ágyunk még csak a keret és a matrac volt. Így mégsem lehet aludni, gondoltam. Igazítom a huzatot, felhúztam a párnát stb. Az ágy elég messze volt a faltól, így hát gondoltam odatolom a falig. Ahogy a háttámla mögé néztem, egy sötét valami volt ott. Kivettem és Móni melltartója volt. Mire a szobába ért Móni, ott ültem a kész ágyon és a kezemben a cicifixxel kérdőre vontam.
- Nem akartam, hogy kiderüljön. De ahogy hoztam fel a lépcsőn a dobozokat Ákos mivel mögöttem jött, többet látott belőlem a szoknyám miatt. Egyik körben a doboz, ahogy fogtam a kezemben és lépcsőztem fölfelé, felgyűrte az anyagot a combomon, ezáltal hátul is jobban látszott a fenekem. Mondtam is Ákosnak, hogy köszönöm a segítséget, majd találja ki mivel háláljam meg. Az ajtóhoz érve, ahogy lettetem a dobozt, hogy nyissam az ajtót megigazitottam a szoknyát, de akkor jöttem rá, hogy hátul is igazítani kell. Ahogy beléptünk, Ákos azt mondta, hogy kitalálta miként hálálhatnám meg. Mivel már három emeleten keresztül a fekete tangámat és a fenekem leste, áll a fasza. És így csak nem mehet le segíteni. Mivel meglepődtem a válaszán, visszakérdeztem, hogy jól hallottam-e. Ekkor elővette a kőkemény farkát és közelebb lépett. Próbáltam hátrálni és szólni, de megakadtam az ágyban és leültem ekkor teljesen az arcomig lépett és ott volt az arcomban a fasza. Nagyon szép csupasz farok, és ahogy éreztem a közelségét és a szagát, benedvesedtem.
Nem lett volna szabad tudom, de a számba vettem és szopni kezdtem. Gondoltam gyorsan leszopom és kész. De igen jól bírta azt, hogy a számban van és ez még jobban felkorbácsolta a vágyat bennem. Ezek után csengettél és kerestél minket. Ákos lement, amint összeszedte magát és én itt maradtam. Annyira kívántam, hogy lekaptam a ruhám és a melltartót. Mire felért egy bugyiban vártam őt és újra szoptam a faszát. Újra felállt neki és szoptam, azt akartam, hogy a számban érezhessem a spermáját. De megint szóltál. Felkapatam a ruhám és lementem én is.
- Azt láttam, hogy fordítva van rajtad a ruhád, de nem hittem, hogy ezért. Még szerencse, hogy nem csináltatok semmit.
- Akkor nem.
- Mi az, hogy akkor!?
- Elmentél a kocsival újabb csomagokért. Azt reméltem, hogy ezek az izgalmak után, szexelni fogok veled és mivel elmentél, simogatni kezdtem magam. Jöttek a fiúk, és segíteni akartak a pakolással. Mivel még nem köszöntem meg nekik a segítséget, be hívtam őket, de azt nem láthatták, hogy az ajtó mögött meztelenül várom őket. Mikor bejöttek, felvázoltam a helyzetet. Mivel te kb 2 óráig nem leszel itt, szopás helyett dugjanak meg. Ákos azonnal levette a nadrágját és már szoptam is, hogy kemény legyen. A haverjával kicsit nehezebb dolgom volt, de amint a meleg nyelvem masszirozta a farkát, enyhülést mutatott. Felváltva basztak engem. Hol a puncimba voltak, hol a számban. Nagyon finom és jó farkuk volt, és mindkettő hasonló méretű. Nagyon élveztem a baszást a fiúkkal. Végül mindketten a számba ürítették a spermájukat. Ezek után, hogy ne legyen gyanús gyorsan maradtak és pakoltunk a dobozokból. És jöttél vissza.
- Iszonyatosan izgató volt hallani ezt, de mérges is voltam, hogy ezt tette velem ezért büntetés gyanánt jól megbasztam őt az ágyon. Hónapokkal később hamarabb mentem haza, és rájuk nyitottam az ajtót. Kiderült, hogy onnantól kezdve én úgymond csak a harmadik férfi voltam az életében, mivel a fáradtság és a munka sok időmet elvette. Hetente kétszer- háromszor szeretkeztünk, de a srácok is kúrták Mónit legalább hetente kétszer. Olyankor a két fasz kellőképpen kielégítette őt, és nem is érdekelte, hogy nem érek rá. Ákos elköltözött a szomszédból ezek után kb fél évvel így teljesen megnyugodtam. Szép volt, jó volt egy kalandos időszak a fiatal életünkben. Ezt gondoltam, amíg egy ismeretlen kulcsot nem találtam Móni fiókjába rejtve. Mikor megkérdeztem, először tagadta, de később elmondta, hogy Ákostól kapta. Mielőtt elköltözött, lemásolta ezt a kulcsot neki, ami a kulcs az új lakáshoz.
- Miért van neked ez a kulcs?
- Mivel mint megtudtad, sokat dugtunk azok után is, nagyon megszerettem az egy nő két férfi felállást. Ilyenkor többször is eljutottam a csúcsra szex közben, többször, mint egy férfivel. Téged nagyon szeretek, de ne vedd el tőlem ezt az élvezetet. Imádom, ahogy két kemény fasz kényezteti a puncimat. Vagy elfogadod ezt, vagy nem tudom mi lesz kettőnkkel. Mivel felizgatott az amit hallottam, látszott is egyből. Viszont nagyon mérges is voltam, hogy ilyen kész tények elé állított a szerelmem.
- És eljársz hozzá dugni?
- Nem. Ez idáig még nem tudtam elmenni és ami azt illeti következő hétvégén elhivott. Könyörgöm ne vedd el tőlem a fantasztikus szex lehetőségét!
- Rendben! Remélem tudod, hogy nagyon szeretlek! De van egy feltételem! Veled akarok menni.
- Rendben. Úgy akkor Ákossal és veled, szuper szexet élhetek át.
A megbeszélt napon mindketten csengettünk az ajtón, és mikor Ákos nyitotta naz ajtót, rettenetesen meglepődött, hogy ott vagyok.
- Nyugodj meg! Elmondtam neki mindent.
- Rendben, de valamit nem tudsz a ma estéről.
Ahogy beljebb léptünk, hangokat hallottunk. Ákos az általunk már ismert haverján kívül, beszervezett még három másik srácot, mert meglepetés orgiára hívta Mónit. Szemben a hat fasz lehetőségével, Móni rettenetesen izgatott volt, mikor megkérdezte, hogy nem gond e. És maradni akar, de nagyon. Mivel meg akartam adni neki mindent, amire csak vágyik, igent mondtam.
Ezen az estén, minden vágya teljesült Móninak, mert párokat alkotva külön- külön basztuk meg őt. Részt vett ezen az estén, háromszor édes hármas szexben. Én kezdtem Ákossal ketten, és leírhatatlan érzés volt látni őt, ahogyan élvezi a folyamatos orgazmusokat. Megértettem mindent, amit mondott. Mivel én is a legjobbat akartam neki, nem bántam, hogy rendesen akarta élvezni a szexet. Amint az első két férfi végzett, jött a következő páros és ők dugtak Mónival. Hajnalig tartott ez az orgia. Mikor hazafelé mentünk Móni a kocsiban elsírta magát, mert az este álltal okozott boldogság kitört belőle. Először nagyon meglepett, de megnyugtatott, hogy ez fantasztikusan jól esett neki, és ezek öröm könnyek. Megköszönte, hogy megengedtem neki, és hogy jelen voltam. Velem minden tökéletes és imád, de ez kell neki. Innentől kezdve a szex kettesben a romantikát jelentette és a belsőséges kapcsolatot. Ákos azóta is jön hozzánk és ha tehetjük legalább egyszer egy hónapban hármasban dugunk, ami nekem is fantasztikus. Azóta nem volt egy ilyen újabb orgia, de tervezi Móni. Remélem összejön. Imádom őt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (27)        Nem tetszik (16)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-06-17 07:32:25
Egy idióta
Hülye madár


Ezt a szex történetet 4404 X olvasták el.