Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az öltöző

Beküldő:Jetta

16 évesen már nem voltam szűz, de nem a mikor az érdekes hanem a hogyan.
Első év a gimiben vagyis mi voltunk a friss hús. Akkor már jóval formásabb voltam mint a korombeli lányok és ez nem kerülte el a fiúk figyelmét, habár a szívem már akkor a tesi tanárért dobogott.
Év vége elött is komolyan volt véve a sport és legtöbbször utolsó óra volt így nem siettem, hanem egyedüliként mentem el zuhanyozni. Ilyenkor nem bírtam ki, hogy ne nyúljak magamhoz, a forró víz és a tesi tanár gondolata mindig felizgatott. Az orgazmus elötti pillanatban zajt hallottam, de naivan az egyik lány társamat sejtettem , hogy valamit itt hagyott. Kilépve a fürdőből kezek ragadtak meg és két végzős fiúval találtam szembe magam. Egyikük kezében a fehérneműm volt a másik hátra csavarta a kezem és a dulakodás miatt az apró törcsi alól kibukkantak a még nedves melleim. A fiúk lefagytak elejtve a kezükben lévő holmim, de csak egy pillanatra, a másikban már le is csaptak fedetlen testemre. Aki fogott a fenekem a másik pedig a mellem simogatta és csókolgatta. Éreztem hogy az adrenalin és az izgatás hatására azonnal folyt le a lábamon a kéjnedv. Gyengült a szorítás és igyekeztem szabadulni, de a hajamnál fogva visszarántottak és egy pofonnal az egyik padra löktek. Ültem és pihegtem, nem bírtam már moccanni a sokk hatástól. Az egyik az ölébe ültetett a másik pedig elém térdelt és a combom közé furakodott. A testem áruló módjára reagált az ingerekre, ahogy egyszerre 2 száj és 4 kéz kényeztette a minden porcikám. Remegtem és nyöszörögtem az új érzésektől, ahogy a nyakamat hasamat csókolták és a csiklómat izgatták. Éreztem a fenekemet nyomta a merevedése az egyiknek és a másik is kezdte gombolni a nadrágját, mikor már egy ujjal már bennem volt és kezdett elködösödni az agyam. Az orgazmus gyors volt sürgető és csak olaj a lángoló testemnek, amit harmat gyengének éreztem.
A következő pillanatban már a padon térdeltem kezeim felkötve éreztem a meleg lüktetést, ahogy a pinámhoz dörgölték a farkuk és akkor az ajtó nagy erővel kivágodva csattant a falnak. Parázsló zöld szempár, még melegítő gatyában de felül már meztelen izmos felsőtest feszített. A tesi tanárt látva elfogott a szédülés és a sz?gyen miatt ki se mertem többet nyitni a szemem. Hallottam de csak tompán, valami puffanást kiabálást és ajtó csapódást. Két kéz karolt át meleg ölelésbe fonva és bizsergett a bőröm ahogy a fülembe súgta: - Kívánlak, az első perctől fogva!
Leoldotta béklyóimat és szembe fordított, hogy a szemembe fúrja a tekintetét. A szívem hangosan vert a csöndben és elsőre nem akartam elhinni, hogy megtörtént, de nem ért véget ennyivel. Lassan lehajolt és csókot lehelt a homlokomra, majd mint akinél elpattant valami, mohón kapott az ajkaimért és letaglózott a vágy amit felszított bennem. Lábaimmal körbe fontam a derekát és ő a fenekemet markolva tartott és csókolt egyre lentebb. Nyakamba mélyesztette fogait és megjelölt, hogy tudják majd, mostantól hozzá tartozom, a fájdalomtól nyögve karmoltam izmos hátát, amit morgással és hevesebb csókokkal viszonzott. Rémülten eszméletem fel, mikor ismét a padon térdeltem és a csuklómba vágott a fájdalom a korábbinál szorosabb kötözés.
-Imádnám, ha így tehetnélek magamévá! ? nyögte a nyakamba, miközben két ujját is belém tolta és kegyetlen iramban mozgatta. A gondolat beindított és ettől zavarba jöttem, miközben egyre hangosabb nyögések hagyták el az ajkaimat. Merev és hatalmas farka kereste a beutat miközben átkarolt és édesen suttogott a fülembe, taglalva, hogyan fog magáévá tenni , amitől még jobban felizgultam és kicsit spriccelve a karjaiba feszülve élveztem el.
Feszítő fájdalom öntött el ahogy berakta merev farkát és szakította el a szűzhártyám, miközben kezét a számra szorította. Nyöszörögni volt csak erőm, ami lassan nyögésekké erősödött, a teljesen új érzéstől, mely elkezdett szét áradni a testemben. Felhevült már a kéjtől vonagló testemben gyorsabb tempóban járt ki be és a nyakamba lihegve istenítette a szűk finom pinám. Testem remegett és összefonódva az orgazmus egyszerre ért el minket, belém lőve egy hatalmas adagot szorított magához és hördült fel.
Teljesen meztelen az ölébe bújva súgtam neki, hogy a szívem és a testem is csak az övé, amit csókkal pecsételtünk meg. Azóta birtokol a tesi tanárom.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (18)        Nem tetszik (8)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4515 X olvasták el.