Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A család kurvája, Niki

Beküldő:Jóapa

Magamról csak annyit, hogy 24 éves lány vagyok, egy vidéki kisvárosban élek édesapámmal, és öcsémmel, aki 6 évvel fiatalabb tőlem. Egy szép családi házban lakunk távol a belvárostól, egy kertvárosi részben. Édesapám 49 éves bankban dolgozik, édesanyám már régen, még öcsém születése után sajnálatos módon meghalt.

Apu nagyon sokat dolgozik, hogy meglegyen mindenünk, bár bankvezetőként nem keres rosszul, és mindig is megkaptunk tőle mindent, mégsem lettünk elkényeztetve. Jelenleg van egy barátnője, tulajdonképp mindig is volt, még akkor is mikor anyu élt, de ennek ellenére nagyon szeretem, mégiscsak ő nevelt fel minket. A barátnője úgy kb. egy éve van meg neki, egy 35 éves kolléganője, nagyon csinos nő, még női szemmel is azt mondom, bár szerintem apunak csak a szexre kell, a család mindennapi életében nem vesz részt soha Sziszka, pedig aranyos nő. Öcsém Dénes, még suliba jár, most fog érettségizni, jó tanuló, és sportol is, versenyszerűen úszik.

Engem egyébként Katának hívnak, most végeztem az egyetemen, és munkakeresésben vagyok, bár még a nyarat itthon töltöm, egy utolsó nyári szünetként. Pasim nincs, bár mások szerint nagyon csinos lány vagyok, a cicim is elég nagy, nagyobb mint az átlag, most már szeretem, hogy nagyobb egy picit, de régen mindig zavart, de ahogy korosodik az ember, úgy múlnak el ezek a dolgok. Szóval jelenleg szingli vagyok, vagyis az igazat megvallva már két éve nem feküdtem le senkivel, szóval már ki vagyok éhezve rendesen, illetve ki voltam. A történet pár hónapja kezdődött, amikor hazaköltöztem a koliból. Apu jött értem kocsival, magával hozta öcsémet is, hogy segítsen. Elég messze tanultam az otthontól, így minden félévben jöttem csak haza, ha véget ért a vizsgaidőszak. Most is így volt, már 5 hónap telt el mióta nem láttam őket. Nagyon örültem, hogy mindketten eljöttek, mindig is nagyon jóban voltam az öcsémmel, és apummal is. Bepakoltunk és indultunk is haza. Útközben faggattam az öcsémet, hogy hogy áll a csajokkal, de elég szégyenlős fiú, és mindig lerázott, ha erről kérdeztem.

Jó volt végre otthon lenni a saját szobámba, a saját ágyamon, annak ellenére, hogy elég keveset feküdtem benne. Este közös vacsi, apu csaja nem jött, de most nem is bántam, végre hármasban voltunk megint. Apu kitalálta, hogy másnap elvisz minket egy közeli strandra, vagyis inkább wellnesbe lazulni egy picit, pezsgőfürdő masszás és minden, ami jó. Örültünk neki, régen volt már ilyen közös egész napos program. Mondtam is, hogy én akkor elvonulok felpróbálom melyik bikinim jön még rám, azzal ott is hagytam a két fiút. A szobámban kivettem a fiókból az összes fürdős rucimat, majd sorra felpróbáltam, örömmel vettem tudomásul, hogy tavaly óta nem híztam, és mindig jó rám mindegyik, viszont arra is rá kellett jöjjek, hogy egy borotválás is rá férne már a puncimra, mert az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam, így dobta is le magamról mindent és irány a fürdő. Engedtem egy kád forró vizet belehuppantam, és egy picit relaxáltam mielőtt neki látok újra csupasszá varázsolni pinusomat. Kiültem a kád szélére, hogy jobban hozzáférjek, és neki láttam a műveletnek, a két évi szexhiány, és az hogy matattam a puncim körül beindított, és éreztem, hogy nagyon nedvesedek, de mégis csak akárki rám nyithat véletlenül, ezért figyelmen kívül hagytam. Miután végeztem bementem a szobámba és elkezdtem magam bekenni testápolóval, saját magam simogatása közben ismét rám tört a vágy, és éreztem ahogy a puncim szinte izzik a forróságtól, pedig még hozzá sem értem. A kezem letévedt és végigsimítottam a fenekemtől a szeméremdombomig magam, amitől egy kis sikoly is elhagyta a szám, lefeküdtem az ágyamra, és a csupasz puncimat izgattam az ujjaimmal, nagyon be voltam nedvesedve és könnyen jártak ujjacskáim a szűk pinámban, néha a középső ujjammal lejjebb is mentem, és a popsim lyukát is jól benedvesítettem, eszembe jutott, hogy egy pár éve a barátnőim vettek egy műfaszt szülinapomra, de soha nem használtam, idegenkedtem tőle, de most magamba akartam tolni. Megkerestem, vissza az ágyba és folytattam, amit elkezdtem, a vibrit megnyálaztam picit, majd először csak a hegyével izgattam csiklómat, aztán miután már érzetem, hogy lassan élvezek bedugtam a nedves pinámba, nagyon finom érzés volt, ahogy kitölt a szilikon csoda, a másik kezemmel folyamatosan köröztem a csiklómon, és a két dolog egyszerre meg is hozta a várva várt orgazmusom, a lábam elkezdett remegni és megfeszültem, egész testemben, hullámokban tört rám a kéjes érzés, szinte elájultam, olyan jó volt újra átélni ezt a csodát, a nedvem folyt belőlem, lehet egy picit be is pisiltem, de nem számított, csak az, hogy minél tovább rázza testem az élvezet, majd lassan alábbhagyott, a vibrátort lassan húztam ki magamból miközben az orgazmusom már kezdett a vége felé járni, majd halk cuppanással kicsusszant a tocsogó kis puncimból. Percekig feküdtem mozdulatlanul, és csak pihegtem, újra visszatértem a földre, és újra lábra bírtam állni. Az ágyon szép kis folt árulkodott játékomról, de az érzés mindent megért.

Meztelenül aludtam el, nem volt erőm pizsit keresni, és nagyon kipihenten ébredtem, boldog voltam, már csak azért is mert előző este életem egyik legnagyobb orgazmusát éltem át, másrészt pedig, hogy megyünk kicsit lazulni apuékkal.

A két fiú már lent volt a konyhában, és ott volt Sziszka is, adtunk egymásnak két puszit, és a szokásos körök után együtt reggeliztünk meg. Az autóban hátul ültem öcsémmel, és megdumáltuk mi történt vele mióta nem láttam. Mikor odaértünk, Sziszka és én elmentünk átöltözni, vagyis inkább levetkőzni, mert rajtam már rajtam volt a bikinim, de neki még fel kellett venni. Korához képest tényleg csinos nő volt, szép kreol bőre volt hosszú combok, szőke hosszú haj, kicsit irigy is voltam rá, egy fehér szoknya volt rajta egy pántos felsővel, ami alatt nem hordott melltartót, szép cicije volt, az enyémtől kisebb, de formás, és nem lógott egy picit sem, ami feltűnt, hogy bugyi sem volt rajta, amin meglepődtem, nem akartam bámulni, nem vagyok leszbikus, ám mégsem tudtam levenni szemeim formás alakjáról, ahogy vette fel a bikini alsót láttam, hogy ő is csupaszra borotválja magát, de neki volt egy kis csík meghagyva a szeméremdombján, nagyon szexis volt, el is döntöttem, hogy legközelebb én is meghagyom. Miután kész lett kimentünk, a fiúk már vártak ránk, és mentünk is előbb egy masszázsra.

Beléptem egy kis szobába, ahol egy 40 es éveiben járó pasi épp a kezét mosta, köszönt, és mondta feküdjek fel az ágyra hasra, és vegyem le a bikini felsőm, ő közben kiment, hogy nyugodtan el tudjak helyezkedni, felfeküdtem, és egy törölközőt dobtam a fenekemre. Visszajött emberünk és kérdezte milyen masszázst szeretnék, csak egy frissítőt választottam, nem akartam, hogy nagyon megkínozzon. A nyakamnál kezdte, majd a vállam, a hátam a derekam. Azt hittem itt meg is áll, de feljebb hajtva a törölközőt a combomon folytatta, ami általában nem zavart egy masszőrtől, de most valahogy nagyon elkezdett izgatni ezzel. Éreztem, hogy nedvesedik megint a puncim, reméltem nem vesz észre semmit. Aztán a másik combomon folytatta és néha azt éreztem mindjárt megujjaz, olyan közel járt a pinámhoz. Már kezdtem nagyon élvezni, de mint kiderült neki semmi hátsó szándéka nem volt, pedig biztos hagytam volna neki, hogy megdugjon, annak ellenére, hogy egyáltalán nem tartottam jó pasinak, de hiányzott a hús, és jól esett volna majdhogynem bárkitől. Kiment felöltöztem és elindultam a pezsgőfürdő felé, hogy áztassam magam egy kicsit. A többi családtagom még nem volt sehol, így egyedül merültem bele a vízbe, vagyis rajtam kívül még egy idősebb nő ült benne.

Kis idővel megjött öcsém is mellém ült, kérdeztem apuék hol vannak már, de nem tudta. Gondoltam megnézem, hátha a kinti medencében vannak, de nem találtam sehol őket. Az egyik folyosón jöttem kifelé, mikor apu hangját hallottam az egyik szobából, ahol masszíroztak, gondoltam benyitok, és szólok, hogy a pezsgőfürdőnél leszünk Dénessel. Amikor benyitottam a lélegzetem is elállt, apu előtt ott térdelt Sziszka és épp a farkát szopta, gyorsan be is csuktam az ajtót, és vártam, hogy rohannak ki, de nem történt semmi, így gondoltam nem vettek észre. Finoman lenyomtam a kilincset és ismét bepillantottam, Sziszka még mindig térdelt, apu pedig a fejét fogva ritmikusan húzogatta a szerszámjára, amit a nője szépen le is engedett a torkáig. Ügyesen csinálta, pedig apunak láthatóan elég szép méretes dákója volt, de Sziszka csak szopta csukott szemmel, miközben a puncijában járt a keze. Az én pinám ismét nedvesedni kezdett a látottaktól, bár az apámat láttam szopatni, de meg kell hagyni szívesen beszálltam volna, aztán elhessegettem a gondolatimat, és leléptem vissza az öcsémhez. Kérdezte, hogy megtaláltam-e őket, de természetesen mondtam, hogy nem. Kis idő múltán megjelentek apuék is örömmel arcukon -nem véletlen- és együtt fürödtünk. A nap gyorsan elment, bár egész nap apun és Sziszkan járt az eszem, milyen izgató volt, ahogy együtt voltak, eddig fel sem tűnt apun, hogy milyen jól el van látva odalent, de a meglesés után egyfolytában a farkát fixíroztam és a feszülős alsón keresztül is jól kivehető volt, hogy lankadtan sem kicsi.

Este ismét hárman maradtunk Sziszkanak el kellett utazni egy hétre külföldre, és szeretett volna otthon aludni. Az elmúlt 24 óra alatt több szexuális inger ért, mint az elmúlt két év alatt, és ez meg is hozta a kedvem egy kis masztihoz. Lefeküdtem este, de még maszti után sem tudtam elaludni, így gondoltam átmegyek Déneshez dumálni egy kicsit. Kopogás nélkül nyitottam be, ami nem volt jó ötlet, épp a farkát verte bőszen, míg a tévében két lány nyalta egymás punciját. Rögtön kimentem, de ő észrevett, nehéz is lett volna nem észrevennie, és utánam kiabált, hogy nem tudsz kopogni. Szégyelltem magam, amiért nem kopogtam, ezért kis idő után megint átmentem, kopogtam és bementem. Duzzogott az ágyon nem akart hozzám szólni. Megnyugtattam, hogy semmi gond nincs azzal, ha néha masztizik, és elmondtam neki, bár nem tudom miért, hogy néha én is szoktam, amin egyáltalán nem lepődött meg, szinte olyan pillantást vettet rám, hogy tudom, ne nézz hülyének. Egy darabig még beszélgettünk, majd kértem hadd aludjak vele, régen sokat aludtunk együtt, vonakodva, de kötélnek állt. Miután kikapcsoltuk a tv-t, és a lámpák sem égtek még beszélgettünk, és visszatértünk a szexhez, elmondta, hogy nem volt még nővel, de nagyon szeretne már, mert az osztályból, csak ő szűz. Mondtam neki, hogy nem gond, majd eljön az igazi bla bla. Háttal voltam neki, és a keskeny ágyon elég közel kellett jönnie, hogy le ne essen, és éreztem, hogy feszült, és a csípője elég távol van, szóltam, hogy jöjjön közelebb, de azt mondta, hogy szerinte most nem kéne. Viccből rákérdeztem, hogy mi van még áll a fütykös, nem tudtad befejezni? Erre nem szólt semmit, amiből tudtam rátapintottam a lényegre. Nem tudom mi ütött belém, de hátrébb nyomtam a fenekem, hogy érezzem tényleg áll-e neki, és nem tévedtem, kőkeményen dudorodott az én kisöcsém farka a boxerben. Hátranyúltam és megfogtam a dákóját, nem volt olyan nagy mint apué, de nem panaszkodhatott, ő semmit nem szólt, csak némán tűrte játszadozásom. Én is kezdtem felizgulni, és gondoltam játszunk egy picit, abból baj nem lehet, dugni úgysem fogunk hisz az öcsém. Kiszabadítottam a farkát fogságából és finom játszani kezdtem vele, egyre mélyebb sóhajok hagyták el száját, és már engem is teljesen elöntött a nedvem, éreztem, ahogy a puncimból szivárog a nedűm. Letoltam a bugyim, és még közelebb toltam a fenekem, amire öcsém is picit előrébb tolta csípőjét, így a farka már a két combom között volt. Jó volt érezni a kemény farkát, ahogy nedves ajkaim közé fúródik, ahogy finoman mozog a nedvtől szinte csöpögő vágatomban, legszívesebben ráhúztam volna magam, ami öcsém fejében is megfordult, megfogta a farkát és a lyukhoz igazította, de szóltam, hogy azt nem szabad, mert ő az öcsém, és így is túl messzire mentünk, visszaigazította a combom szorításába a rudat és folytattuk az előbbi játékot, nem mozgott túl sokat, mikor éreztem, hogy a forró spermája a puncimra, és a combomra folyik, elévezett a kis drágám. Jól esett, hogy örömet okoztam neki, de bántam is a dolgot, ilyet nem szabadott volna tenni. Megbeszéltük, hogy senkinek nem mondjuk el ezt, és folytatása sem lesz, majd úgy geciben ázva aludtam el öcsém mellett.

Reggel hamarabb kelt, mint én és gyorsan el is tűnt otthonról, aminek egy picit örültem, így legalább rendezni tudtam gondolatimat, mire hazaér. Apu sem volt már otthon, neki dolgozni kellett mennie hétfő lévén, így egyedül voltam a házba. Eszembe jutott, hogy este nem fürödtem, és Dénes rám száradt anyaga, még mindig rajtam van, amitől picit beindultam, de a hideg zuhany segített lenyugodnom. Sok volt ez így, apát látni, miközben farkát tövig nyomja egy nő szájába, az öcsémmel való esti kaland, kicsit szerettem volna kiengedni a gőzt, és felhívtam egy barátnőmet, hogy jöjjön át este, iszogatunk egy kicsit, meg dumálunk, elvégre nyári szünet van még.

Át is jött, úgy 4 körül délután, még sütött a nap rendesen, így kifeküdtünk a kertbe napozni, Dénes egész nap volt otthon, azt sem tudtam hol járhat, apu öt körül ér mindig haza, így ketten voltunk csak csajok. Kidumáltunk mindent egy óra alatt, pasikat, sulit, időjárást, bár az én nem életemet hamar lezártuk, vihogtunk is eleget rajta. Felhívtam apu, hogy ha jön hazafele vegyen nekünk pezsgőt estére, amit készséggel meg is tett.

Mikor hazaért, mi még kint feküdtünk, Nikival a napon. Apu kérdezte van-e kedvünk grillezni egy picit. Megbeszéltük, hogy oké, de mi még napozunk, azt mondta, hogy csatlakozik hozzánk, csak előtte fürdik egy picit a medencében. Volt az udvaron egy kis medencénk, olyat amilyet lehet kapni, most már minden áruházban. Mikor kijött megint a kis feszülős nacijában, Niki meg is jegyezte:

-Apud jól el van látva

-Hülye -mondtam-

-De tényleg. Ne mondd, hogy soha nem nézted még meg?

Nem válaszoltam semmit csak néztem, ahogy apu lubickol. Mikor elkezdtünk grillezni, addigra hazaért Dénes is, és csatlakozott, már nem voltam feszélyezve a tegnapi dolog miatt, bár ez betudható volt az elfogyasztott pezsgőnek is. Jól el voltunk iszogattunk, kajáltunk, majd Dénes közölte, hogy egy barátjánál alszik, kicsit csalódtam, szerettem volna, ha ma is mellébújhatok, de lehet jobb is volt ez így.

Hárman folytattuk a bulit Niki eléggé becsípett, és egy cseppet sem rejtve gyakorlatilag kikezdett apummal, amit ő elég könnyen szerelt le, de azért láttam, hogy zavarban van egy picit. Niki már régen is nagy pasifaló volt, 17 évesen már több sráccal kefélt, mint én eddigi életemben, és a listában volt azért jóval idősebb korosztály is, mint például apum is, így tudtam simán megtenné, még az sem zavarja, hogy ott vagyok én is. Abban biztos voltam, hogy apu nem fogja megdugni, mégis csak a barátnőm, hogy venné ki magát, azt viszont elismerem, hogy egyébként biztos nem mondana nemet egy ilyen lánynak, mint Niki. Már én is kezdtem becsípni, és hát apun is látszott az elfogyasztott alkohol. Niki kitalálta, hogy ilyenkor jó fürdeni, és menjünk be a medencébe, én mondtam, hogy már nincs kedvem átöltözni, meg megint vizeskedni, de Niki egy pillanat alatt ledobott magáról mindent, és anyaszült meztelenül már mászott is a vízbe. Kiabált nekünk, hogy menjünk mi is, de eléggé zavarba jöttem, attól, hogy most nekem is meztelenre kéne vetkőznöm apu előtt, vagy átöltözzek? Apu nem gondolkozott, ledobta a pólóját, aztán rövid naciját, ami alatt már nem volt semmi, és csatlakozott Nikihoz a medencébe. Kikönyököltek a medence szélére, és onnan kérleltek, hogy menjek én is. Engedtem a csábításnak, így ledobtam magamról mindent és egy szál semmiben elindultam én is a medence felé. Amíg sétáltam végig aput néztem, ő pedig eléggé jól láthatóan végigmérte a testem, és a melleimnél megállt a tekintete, és amíg el nem merültem, végig azt nézte. Tetszett, hogy engem néz és nem Nikit, aki háttal a medencefalnak, két karját kirakva ült, így láthatóvá tette két formás cicijét. Nem volt olyan nagy cicije, mint nekem, de szép körteformája, álló bimbója nagyon izgató volt, még számomra is, nem hiába, ami szép az szép, alkoholos állapotban, néha elkalandoztam, milyen lehet egy nővel szeretkezni, de ez megmaradt csak fantáziának. Jól esett a víz, egy picit kijózanított a langyos fürdő, kicsit el is álmosodtam, ami a többieken is meglátszott, de senki nem akarta még befejezni ezt a bulit. De aztán Niki, mégis csak úgy döntött hazamegy, látta ebből nem lesz semmi apummal, egy picit megnyugodtam, nem szerettem volna ha a reggel apu szobájából az egyik barátnőm távozik. Kimásztunk és apu is én is csak egy törölközőt csavartunk magunkra, lassan úgy is alszunk, csak kikísérjük Nikit. A barátnőm felöltözött, bár nem kapkodta el, és mindent úgy csinált, hogy apu is lássa, de lassan elköszöntünk, ő elment, mi pedig ketten maradtunk apuval. Kérdezte van-e még kedvem meginni egy pohár pezsgőt vele, igent mondtam, végül is holnap ő kel korán nem én. Lefeküdtünk a napozóágyra, egymás mellé, és úgy iszogattunk tovább. Beszélgettünk mindenféle dologról, pasikról kérdezgetett, én őt Sziszkaról, és hogy jól meg vannak-e, meg ilyenek. Aztán egyre jobban belemerültünk a szex témában, ami elég fura volt, hogy épp saját apámmal beszélgetek ilyenekről, de hát a pezsgő felszabadított minket a gátlásainktól. Én már kezdtem gondolataimban ismét felidézni, amikor láttam apu kőkemény farkát Sziszka szájában, és be is indultam, éreztem, hogy már folyik is a puncimból a kéjnedvem. Úgy döntöttem megpróbálom egy picit felhúzni aput, hátha megint feláll neki, és majd a törölköző enged valamit sejtetni, ezért egy ügyetlen mozdulattal megszabadultam a kebleimet fedő anyagtól, és vártam mi lesz. Apa szemei rögtön rátévedtek és leplezetlenül nézte, két hatalmas cickóm, a barna udvarát a kissé hűvös éjszaka miatt keményen meredező bimbómnak. Aztán elkapta tekintetét, és nagyot kortyolt az italába, kezdtem elveszíteni az ítélőképességem, és megkérdeztem tőle tetszik-e neki a mellem. Nem válaszolt, csak annyit mondott, hogy Kata, te a kislányom vagy én nem úgy nézek rád. Megkértem, hogy nézze, úgy mintha nem a lánya lennék, és azzal felálltam, a törölköző a bokámnál kötött ki, így ott álltam előtte teljesen pőrén, csupasz puncimból már a combomon folyt a nedvem. Teljesen zavarba jött, és fel akart állni, de nem engedtem neki, az ölébe huppantam, és már éreztem, hogy nem volt hatástalanul rá az akcióm, a farka keményen nyomta a fenekem alulról, ami még jobban feltüzelt, és teljesen kikelve magamból, leszálltam róla levettem a töröközőt és már teljes méretben ott állt előttem hatalmas dákója. Rámarkoltam, és makkja már ajkaim között is volt, körbenyaltam a rózsaszín makkját, majd végig nyálaztam a golyókig, és a zacsiját is megszívogattam, egyik kezemmel a bogyókat masszíroztam a másikkal húzogattam a hosszú és vastag farkán a bőrt, közben ajkammal a makkot szívtam, nyálaztam, aztán apu megfogta a fejem, egy lökéssel benyomta a számba a farkát, azt hittem megfulladok, folyt a könnyem, de nyeltem a faszt, ahogy csak bírtam, gondoltam ha Sziszka le tudja venni neki torokra, akkor én is, szinte már baszta a szám, én semmit nem tudtam csinálni, csak tűrtem, hogy egyre mélyebben nyomja a számba hatalmas vesszőjét, két kezem a farpofáin voltak, körmömet néha bele mélyesztve kemény húsába, mikor már nem bírtam nyelni a saját nyálam és az örömcseppjeit, aztán kihúzta belőlem a dorongot, már csak egy nyálcsík kötötte össze ajkamat és a makkot, majd ismét visszadugta, a torkomat kefélte, makkja.

Felállított apu, majd egy csókot adott az ajkamra, nyelvem puhán masszírozta az ő nyelvét, hol vadul tekergőzve, járt nyelvünk a másik szájában, hol finom csókokat nyomtunk egymás ajkára, miközben ujjai finoman cirógatták a fenekemet, és néha végigsimította nedves puncimon is. Én sem voltam rest, és marokra fogva vertem a kemény dákóját, néha megtapogatva a golyókat is, éreztem, hogy nem kellene sok hogy a tenyerembe élvezzen, de én többet szerettem volna, ezért hátat fordítva neki lehajoltam, feltárva neki csupasz pinusomat, és popsimat, hívogatóan köröztem egyet a fenekemmel, hogy most már ideje lenne kitölteni a lukszimat, nem is kellett várnom, apu odalépett, és már éreztem az ismerős feszítő érzést, ahogy makkja nekifeszült a bejáratomnak, a sok nyáltól, és attól, hogy puncim szinte öntötte magából a nedvet, könnyen csúszott belém centiről centire a 20 centis csoda.

Éreztem, ahogy kitölti barlangomat a fasz, és már tört is rám az első orgazmusom, majdnem összecsuklottam, de apu megtartott a csípőmnél, halk sikolyok kíséretében remegő térddel élveztem, ahogy apu vadul kefélte a puncim, ami már nagyon ki volt éhezve egy ilyen élményre. Ahogy kefélt, apu nem tétlenkedett és éreztem, ahogy a puncim nedvéből ken a popsi lyukamra is, és egyik ujjának több mint fele belém is hatol, fantasztikus élmény volt, ahogy puncimat kitölti egy szép farok, popsimat pedig már két ujj tágítja, és ujjazza. Egyre jobban élveztem a dupla élvezetet, de apu kivette a farkát a pinámból és már a popsi lyukamhoz nyomta, és határozottan, de nem erőszakkal tolni kezdte lila makkját a seggembe, szeretem, ha így is megdugnak, így nem volt ellenemre a hátsó behatolás, bár ekkora fasz még sosem járt ott, bár a puncimban sem, makkja lassan eltűnt a végbelemben, és már a farka jó része is bennem volt, közben folyamatosan a lukamra és a farkára folyatta a nyálát, hogy jobban szét tudja majd kúrni a kis seggem, ami hamarosan be is következett. A hatalmas fasz feszítette az ánuszom rendesen, de mennyei érzés volt újra érezni, hogy bennem van, lassan hozzátágultam apu dákójához, és ő elkezdett kefélni, egyre gyorsabban dugta a popsim, a golyói minden befele mozdulatnál a puncimon csapódott, az egyik kezemmel izgattam a pinámat, az ajkaim, a csiklóm izgatása, és az hogy három ujjammal dugtam néha magam, meg is hozta a következő orgazmusom, közben apa is nagyok sóhajtva szinte állati módon kefélte a fenekem, már ő is közel járt, én már élveztem, de nem tudom meddig tartott a kéjes érzés, zsibbadt a puncim a fenekem, a lábaim remegtek, a sok nyál és puncinedv végigfolyva a lábamon, le akartam ülni, de apu még csak most kezdett el élvezni, első löketét a popsimba engedte, aztán kihúzva a farkát telespriccelte a hátam, és még a tarkómon is éreztem forró magját, még tartott a kezében, aztán ledőltünk a hideg fűre, de egyikünk sem bánta, jól esett a hűvös érzés a bőrön, kicsit lenyugodni látszott testem, és már csak pihegtem. Feküdtünk egymás mellett, de nem szóltunk egy szót sem, csak nagyokat sóhajtva pihentük ki előző menetünket.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (106)        Nem tetszik (81)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-04-28 15:00:18
Monika 57
En is mondhatom magamrol hogy a csalad kurvaja voltam, tobb csalad tagal is volt sex viszonyom, a mai napig van viszonyom a fiammal.

2022-07-09 14:46:27
gabor.albrecht
Monika 57 nagy vagy :)


Ezt a szex történetet 44013 X olvasták el.