Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nikihez és a lakótársához költöztem

Beküldő:Péter

Két hónapja jártunk, amikor Nikivel úgy döntöttünk, ideje összeköltözni. Mivel én kollégiumban éltem, ő pedig egy kétszobás albérletben egy barátnőjével, adott volt, hogy nála rendezkedünk be a közös mindennapjainkra. Persze először kicsit vonakodtam az ötlettől, jobb szerettem volna, ha egy saját albérletet veszünk ki, mivel furának tűnt a gondolat, hogy vele meg egy másik csajjal éljek egy lakásban, de Niki mindig azzal jött, hogy nagyon jó helyen van a lakás és keveset fizet érte, ezért beadtam a derekam.

A bemutatkozás a lakótársának érdekesre sikerült, nekem mindkét kezemben egy-egy bőrönd volt, és Dominika nyitott ajtót. Egy combig érő lezser, fehér színű póló volt csak rajta, így amikor meglátott, egy elfojtott sikítás közben beszaladt a szobájába és magára csukta az ajtót. Nikit várta, nem gondolta, hogy már én is jövök vele. Lepakoltunk a szobánkban, közben Dominika kopogott az ajtófélfán, immár rendesen felöltözve, kipirosodott arccal:

- Szia, én egyébként Dominika vagyok, bocsi az előbbiért, ugye nem láttad a cicimet?

- Szia, semmi baj, ne akadj fenn ezen, együtt fogunk lakni, no para.

Egyébként jól láttam a cicijét, és meg kell mondjam, eléggé tetszett a látvány. Ami azt illeti, melltartót még akkorra sem sikerült húznia, ahogy szemérmesen megkérdezte, hogy láttam-e a cicijét, tökéletesen kivehető volt a mellbimbója.

Nem sokkal később Niki kiürített nekem egy kis komódot, hogy oda pakoljam a cuccaimat és kérte, hogy szedjem le a szárítóról a ruháit. Én neki is álltam összehajtogatni, és közben arra gondoltam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy a párom ennyire aprócska csipkecsodákat hord. Nem is láttam még rajta mást, csak ezeket a semmit nem takaró apró tangákat és áttetszős, csipkés melltartókat. Olyannyira nem viselt mást, hogy még az unokahúga keresztelőjén is egy zsinórtangát véltem felfedezni a fehér nadrágján keresztül, és a strandon is eléggé zavart, ahogy minden pasi a csupasz fenekét bámulja. De hát valamit valamiért, nem?

Ahogy szedtem össze a megszáradt fehérneműit, bejött hozzám a fürdőszobába Dominika, és elkezdett válogatni Niki tangái között. Szóltam neki, hogy azok Niki cuccai, ő kért meg, hogy hajtogassam össze. Erre Domi olyat mondott, amire hirtelen nem tudtam mit válaszolni:

- Ja nem, Nikivel közös ruhatárunk van, szerencsére ugyanaz a méretünk, ami az enyém, az az övé is. - azzal kiment, egy bordó bugyikával a kezében.

Baszki. Gondoltam magamban. Tegnap abban a bugyiban dugtam meg Nikit a koli vécéjében, aztán azzal törölte le a seggéről az ondómat.

Bevittem Nikihez az összehajtogatott ruháit... illetve ruháikat, és rákérdeztem:

- Figyelj cica, ti tényleg ugyanazokat a ruhákat hordjátok Dominikával?

- Persze, de szerintem már mondtam. Így sokkal több ruhánk van, miért, nem tetszenek?

- Nem mondtad. Amúgy semmi, csak kérdeztem, nagyon csinos ruháitok vannak.

Ahogy ezt kimondtam, Dominika bekiabált a szobájából:

- Nikiiiii, nincs kimosva a másik fekete leggings, odaadod, ami rajtad van? Léccciiii, menne a felsőmhöz és indulnom kell.

- Jaj ez a csaj. - mondta nekem Niki
- Oda! - kiabálta vissza Dominak - Gyere érte!

Azzal a lendülettel le is húzta magáról, és amikor Domi belépett, már csak egy szál tangában nyújtotta át neki. Domin is csak egy tanga volt, és hogy miről beszélgettek, miközben ott, előttem felhúzta a barátnőm leggingsét, már nem emlékszem, mert csak azzal voltam elfoglalva, hogy meg ne lássák az álló farkamat.

Ahogy teltek a napok, úgy vált egyre közvetlenebbé a viszonyunk Domival, már nem csak Nikinek nyitott ajtót egy szál pólóban, hanem nekem is. Volt, hogy együtt mentünk le bevásárolni, és amikor Niki a szüleinél volt, együtt is filmeztünk. Néha kicsit olyan érzésem volt, mintha tudathasadásom lenne, mert nemcsak külsőre voltak egyformák a lányok (mindketten alacsonyak voltak, kissé kislányos alkattal, de erős közepes méretű cicikkel), de ugyanazokat a ruhákat is viselték.

Már több, mint fél éve együtt éltünk, amikor egy este Niki úgy döntött, hogy meztelenül sétál be hozzánk, miközben éppen valami sorozatot bámultunk Domival. Tény, hogy meleg volt, de szerintem még Domit is meglepte Niki szenvtelensége, amikor leült közénk, viccesen rá is csapott a pucér seggére, de Nikit sem kellett félteni, megjátszott haraggal rávetette magát Domira és leszorított az ágyra mindkét kezét, amitől felcsúszott Domi felsője és egy az egyben ott meredezett előttem mindkét cicije, amelyek gyönyörűek voltak.

- Nem segítesz? - vetette oda nekem Niki, miközben Domival birkóztak.

Nekem több se kellett, finoman lefogtam Domi lábait, hogy ne tudja bevetni Niki ellen, mire Niki "rám szólt", hogy húzzam le a bugyiját az áldozatnak, ha már úgyis a mellei is kint vannak. Kicsit vonakodtam, féltem, hogy mit fog erre reagálni Domi, de engedelmesen lehúztam a bugyit róla, amit előző nap még Nikiről húztam le egy kicsit más kontextusban.

- Baszd meg a nuniját, megérdemli, rossz volt! - mondta Niki

Összenéztünk Domival, ő még mindig csak vigyorgott és próbált kiszabadulni Niki szorításából, és mivel a jelét sem láttam annak, hogy bánná, amire készülök, először becsúsztattam két ujjamat a puncijába, és mikor éreztem, hogy olyan nedves, hogy menten elélvez, arrébb tessékeltem Nikit és bedugtam Domiba a farkamat. Niki még mindig szorította a karjait, de Domi már nem küzdött ellene, nyögések közt élvezte, ahogy ki-be mozgok benne.

Niki végig úgy tett, mintha ez csak egy játék lenne, Domi "büntetésének" része, és amikor látta, hogy mindjárt elélvezek, "megparancsolta", hogy élvezzek Domi arcára, mert "rossz volt a ribi". Mit tehettem, engedelmeskedtem a barátnőmnek, és kibaszott jót élveztem.

Azóta is egy albiban élünk, de a két csaj már nem csak a ruhatárat, de az ágyakat is cserélgeti egymás között.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (42)        Nem tetszik (4)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-06-14 03:33:42
Csaba
Fuvenis szoptatn?m ak?t ribit


Ezt a szex történetet 3885 X olvasták el.