Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nézd meg a lányt, ne hagyd ki az anyját sem.

Beküldő:Pisslover


Első rész.

Fiatal voltam, 18 éves éppen az érettségi és ballagás előtt.
Az akkori barátnőm Linda és az anyja Adrienn is természetesen eljött a ballagásra.
Mindketten nagyon csinosak voltak, alig vártam, hogy vége legyen. Lindánál fogom tölteni az estét, már a gondolat izgalommal töltött el. Valami olyasmit súgott a fülembe, hogy meglepi készül.
A ballagás után elmentem a barátnőmhöz. Amikor beléptem az anyjával találkoztam.
-Szia Adri néni.
-Szia Geri.
-Linda még nem ért haza, kb. este 8-ra várható.
Gondoltam magamban sebaj, elvégre Adrival mindig is jól kijöttem, azt a pár órát kibírjuk.
Adri néni ekkor 40 éves volt éj fekete hajjal, mosolygós arccal. Vékony testalkatú alacsony nő, aki mindig mosolyog, de határozott is egyben.
-nem is mondta, hogy nem lesz még itthon.
Amikor ezt mondtam furcsa mosoly villant Adri néni arcán, de akkor még nem értettem.
Már mindketten tudták a napi rutinom így a fürdő felé vettem az irányt.
Levetkőztem az emeleti szobában majd a galérián át a fürdőbe mentem, csak egy törölköző volt rajtam. Persze Adri néni lentről látta mindezt, és amikor lepillantottam én is láttam az apró de feszes melleit fentről. Elmosolyodott, tudta hogy mindig megbámulom anikor megyek zuhanyozni.
Beértem a fürdőbe az ajtót sosem szoktuk zárni. Kinyitottam a csapot amikor már mindenhol ért a víz elzártam és elkezdtem volna bekenni magam tusfürdővel amikor az ajtó csukódását halottam. Kinéztem és Adri néni állt velem szemben. Még mindig a lila egyberészes térdközépig érő vékony ruha volt rajta. Pár másodpercig nem tudtam megszólalni, de szemmel felmértem.
-Majd én bekenlek
-de....
-semmi de, szakított félbe.
Tényleg nekiállt bekenni , felhabosította a testemen a tusfördőt. Kezdte a mellkasommal, majd folytatta a hátamon.
-Linda nem tudhatja meg, mondta.
- mit nem? Kérdeztem félszegen, bár tudtam, hogy mire gondol. A kezei varázslatosak voltak, sokkal gyakorlottabbak mint a lányáé.
-hogy most az enyém leszel. Amikor ezt kimondta, a keze már a hasamról a farkamra tévedt, és gyengéden masszírozni kezdte. Éreztem, hogy nagyon gyorsan keményedek, a gondolatok persze cikáztak a fejemben, de csak addig míg le nem dobta a ruháját és belépett elém. Egyáltalán nem látszott meg rajta, hogy 40 éves. Feszes teste volt, kicsi formás mellek, megjelenés minimális szőrtelenítéssel,. Amig végig mértem ő folytatta a kényeztetésem, majd közelebb lépett megcsókolt. Sosem éreztem addig ilyet, olyan hevesen, mégis gyengéden csinálta, nyelvét nem dugta olyan mélyre, mégis éreztem az elnyomott vad érzéki vágyait. Közben megfogta az egyik kezem és a puncijához húzta. Éreztem, hogy nagyon be van indulva, érintésre is beleremegett a teste, elkezdtem simogatni, játszottam vele, hol a szőrzetét simogattam, hol a csíklóját. Pár perc múlva hátrébb lépett, lemosta rólam a habot elzárta a vizet és elém guggolt.
Bekapta a farkam, finoman szopogatta, miközben a heréimmel játszott. Őrjítő volt és közben egymás szemébe néztünk. Majd hirtelen abbahagyta és megszorította a makkom, 1 percig kb, éreztem hogy alább hagy a hév, ő is érezte.
-így nem élvezel el olyan gyorsan. Felállt és helyet cseréltünk.
-nyalj ki ahogy barátnődet is szoktad. Kaján vigyor terült el az arcán. De nem kellet kétszer mondani, széthúztam az ajkait és hevesen nyalni kezdtem. A nyelvemet tövig benyomtam, majd a csiklójával játszottam, aztán váltottam és úgy nyaltam mint a fagyit, hosszan szinte a popsijától a szenérem dombig. Kellemes íze volt és olyan nedves lett amit korábban senkinél nem tapasztaltam, csepegett a nedve szó szerint, amit felfogott a fekete szőrzete azt leszopogattam.
Nem bírta tovább felhúzott, megfordult és háttal nekem a farkam elé nyomta a popsiját.
Nem kellett mondania semmit. Betoltam a farkam a hihetetlenül nedves és meleg puncijába. Nagyon könnyen becsúszot. Hevesen dugtam Adri néni punciját, a heréim csattogtak a nedves szőrös szemérem dombján. Hangosak voltunk ő sikított mikor elélvezett, én meg hangosan hörögtem, amikor kitöltöttem a spermámmal a punciját. Pár percig pihegtünk így, amíg félig elernyedt a farkam kihúztam, Adri még mindig simogatta magát és szétkente a punciján a spermámat. Letérdeltem és kinyaltam meg egyszer, majd megcsókoltam, hogy neki is jusson a spermámból...
...Lezuhanyoztunk, megtörölköztünk. Adri lement a konyhába, én a szobába, majd utána a konyhába, beszélgettünk.
Nagyon jól éreztem magam, könnyednek frissnek, ugyanakkor úgy kellet csinálnom, hogy Linda észre ne vegye, hogy valami történt.
Este 8 körül befutott ő is. Megpuszilta anyját, engem megcsókolt, majd ment is zuhanyozni.
Borzongató érzés volt amikor megpuszilták egymást tudva, hogy 2 órával korábban még a farkam az anyja szájában volt...
Időközben én is elköszöntem Adritól aki sejtelmesen kacsintott csak. Felértem a szobába, bekapcsoltam a tv-t, nemsokára Linda is megjött a meglepivel vagyis meglepiben.
Tűzvörös átlátszó Body volt rajta ugyanilyen combfixes harisnya. A body punci résznél szolidan kivágva. Adrival ellentétben ő magas volt barna hajú, nem annyira izmos vagy vékony de lágy vonalai, kissé keskenyebb válla, széles csípője, közepes méretű mellei nagyon is vonzóvá tették. Mindig borotválta magát, imádtam a szűk feszes rózsaszín punciját, erre mondják, Barbi punci. Mondanom sem kell mikor megláttam azonnal keményedni kezdtem...
-tettszik drágám? Kérdezte Linda
-óhh de még a ruci is válaszoltam mosolyogva.
-tudod anyu adta az ötletet, hogy ezt a rucit válaszam...
-Tényleg? Kérdeztem vissza. Közben azt gondoltam, milyen mocskos perverz is Adri néni.
-igen. Együtt mentünk el megvenni, amikor felpróbáltam azt mondta. ?Nagyon dögös vagy, szerintem Geri-nek is bejön majd?
-hát igaza volt anyudnak, majd megköszönöm neki, kacsintottam.
-meg ne próbáld. Villant a szeme mint egy dühös macskának.
-csak futó gondolat volt, különben is itt vagy te nekem, és ahogy látom már nagyon is felhúztad magad...
-kicsit játszottam a zuhanyzóval ismerte el Linda.
-akkor most játszhatnál mással is... de mire kimondtam már lovagló pózban felettem volt.
Nem ült még bele a farkamba csak lovagolt rajta úgy, hogy a makktól a végéig simogatta a puncijával.
Közben párszor vadul megcsókolt.
-Ülj az arcomra, kértem, és szemből lassan ráült. Így mig az arcomon lovagolt. Teljes hosszábban kinyaltam a feszes punciját, halkan nyögdécselt, levegőt alig kaptam, éreztem a remegését, tudtam hogy elfog élvezni az arcomon. Amikor elment a nyelvemet mélyen bedugtam es éreztem a szorítását. Ettől csak még keményebb lettem. Linda hátracsusszant és magába engedett, ahogy lassan engedett magába éreztem milyen forró es nedves még. Kéjesen, lassan csókolt, elöntött a katarzis, a csókja és a puncinedve ízei keveredtek a szánkban. Szerintem ő is ezt érezte mert egyre hevesebben kezdett el lovagolni. Vadabbul csókolt majd hatra dobta a felső testét, farkamst a csipőjével hátrafeszítette és igy dugtunk amíg el nem élveztem. Mikor érezte hogy már elmegyek főlém hajolt és a szájában összegyüjtött nyálat az enyémbe csepegtetve mélyen megcsókolt, ehészen addig míg ki nem töltöttem a szűk punciját a forró spermámmal...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (174)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-05-31 10:02:36
Pisslover
Lesz folytatása

2021-05-31 20:24:27
Machoman
Ott voltak a ballagási bulin mindketten,de nem együtt mentettek el (ez az első kamu), az hogy barátnőd nincs otthon csak anyukája (második kamu), ezért ne írj több részt, álmodj tovább.

2021-06-01 02:26:16
XL
Szép történet várom a folytatást. Lindaval együtt vagy még? Tudott róla hogy az anyját is kefeled?

2021-06-01 12:04:31
KunFeri
Rohadt gyurcsányista gecik vagytok

2021-06-01 12:07:46
Erosto
Fuj kis mellű szutyok

2021-06-04 12:14:36
Szende
Vissza járnék az anyjához,mikor egyedül van,és tele élvezném minden lyukát.

2021-06-04 12:17:45
Szende
Vissza játék az anyjához,ha egyedül van,és tele élvezném minden lyukát.

2021-06-12 13:12:08
fuckme
Szende,engem szivesen megbaszhatsz es kinyalhatsz <3


Ezt a szex történetet 21774 X olvasták el.