Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Zita és Zoli

Beküldő:Zoltán

A minap hamarabb szabadultam el az éjszakai műszakból. Ez a pár óra pont kapóra jött, mert lesz időm otthon kipihenni magam. A fiam kollégista és hétvégente szokott hazajönni. Most legalább lesz időm pihenni, és nem alszom egész nap. Azért kell így dolgozzak, mert az iskola sok pénzünket elviszi, így mikor van rá lehetőség, akkor többet dolgozok.Mikor hazaértem és beléptem az ajtón, a folyosó setétjét csak a hálóból kiszűrődő fény törte meg. Ahogy közeledtem a szobához, hangokat hallottam. A feleségem volt az és nyögött. Szereti a szexet, és élvezi a segéd eszközöket is. Azt gondoltam,hogy biztosan maszturbál ( De akkor miért ég a villany).
Ahogy benyitottam résnyire az ajtón, ez a látvány fogadott. Az ágy széléről két láb lógott le és a feleségem fölötte guggolva baszatta magát. Ahogy széttett lábakkal volt az én drágám gyönyörűen látni lehetett, hogy egy formásabb fasz miként próbálja őt a csúcsra juttatni. Már máskor is gondoltam rá, hogy milyen lehet látni másik férfivel, de nem volt alkalmam rá, hogy felhozzam ezt. De ez most mégis más. Nem megbeszéltük, nem mondta, nem tudtam róla. Ez egyszerű megcsalás! Itt van és egy másik férfi bassza őt az ágyunkban. A látvány izgató volt nagyon is és ezt a farkam egyértelmű merevedése is a tudtomra adta. Néztem a feleségem meztelen testét, ahogy vonaglik a faszon, majd teljesen kinyitva az ajtót, beléptem azon. Mivel ő volt az ajtó felé a férfinek háttal, a feleségem látott meg először. A takarót ilyedtében magára kapta és csak azután szólalt meg, hogy betakarta magukat.
- Te hogyhogy itthon vagy?
- Itt lakom! Emlékszel ugye?
- Igen, de....
- De ?
- De korán van még.
- Hamarabb végeztem. Mi folyik itt? Megcsalsz engem?
- Nem erről van szó. Nem is tudom mit mondjak.
- Először is szállj le arról a faszról és kezdj el mesélni, mielőtt kiborulok.
- Nyugodj meg kérlek!
- Nyugodt vagyok, sőt mi több, már elképzeltem magamban, hogy milyen lenne egy másik férfivel látni, csak nem tudtam, hogy mondjam és azt sem tudom, ki lenne megfelelő. Szóval a helyzet jelenleg, csak azért zavar, mert a tudtom nélkül történik ez, szóval ez megcsalás és ezt undorítónak találom.
A feleségem eközben a takaró alatt jól láthatóan átlépett egyik lábbal a férfin és mellé ült az ágyra.
- Miért takargatod őt? Nem vagyok ideges, de magyarázatot várok. Talán nem túlzás, ha azt mondom ennyit megérdemlek a feleségemtől.
- De ígérd meg kérlek, hogy nem leszel dühös!
Ezek azért már nagyon zavartak, és kezdtem berágni.
- Ezt nem tudom előre, de az biztos, ha így folytatod, rossz vége lesz.
- Rendben.
Olyan lassan, mint eddig talán még soha semmit, a sarkánál fogva húzta le a feleségem magukról a takarót. Ahogy egyre több tűnt elő a férfiből a túl oldalon, látszott, hogy fiatal, a karján lévő bőréből ítélve. Majd lassan feltűnt, az arca is. A fiunk volt az.
Igen, a feleségem a saját fiával volt épp, mikor hazaértem.
Azt sem tudtam mit is mondjak, mit tegyek.
- Ti? Hogyan és miért? Mióta?
- Emlékszel, hogy valamelyik évben a fiad eltörte a karját.
- Igen.
- Akkor segítségre szorult. Segíteni kellett neki öltözködni és a fürdésnél is.
- Erre emlékszem igen.
- Kb a 3. Héten lehetett az, hogy mikor fürdetés volt, neki merevedése lett. Nagyon zavarba jöttem és ott hagytam őt. Gondoltam lenyugszik és kész. Rövid gondolkodás után, jöttem rá, hogy ott hagytam őt, se öltözni se törölközni nem tud rendesen. Mikor vissza mentem hozzá, ott állt és szégyellte magát.
- Igen, mert akkoriban nem tudtam, maszturbálni és a nő test érintése, hiába is az anyám, felizgatott.- szólt közbe a fiam.
- Megbeszéltük, hogy természetes reakció egy férfitől, és mivel nem tudott mit csinálni a rossz kezével ezért folytattam a törlését. Ahogy azonban körülötte töröltem a törölközővel és hozzá értem a merev péniszéhez megremegett a hasfala. Azt tudtam, hogy iszonyatosan fel van izgulva és nagyon kellemetlen érzés neki, hogy nem tud segíteni magának. Neked nyugodtan elmondhatom, hogy a péniszének közelsége izgató volt nekem is. Ott és akkor nem úgy néztem rá, mint fiamra, hanem egy szexre éhes férfit láttam.
Megbeszéltük, hogy segítek neki és kivertem a farkát a fürdőben. Az alatt a pár hét alatt, ami még hátra volt, néhányszor ez megismétlődött majd közöltem vele, hogy ezzel vége és ne is említsük meg soha többé. A fiam segítségre szorult, és én segítettem. Azután nem is volt semmi sem.
- Nekem mégis úgy tűnt, abból amit láttam, hogy nagyon is össze szokott párosnak tűntetek.
- Tavaszi szünet kezdődött akkor. És a koleszben rendezett buli szar volt, ezért hamarabb indultam el haza.- kezdte el mondani a fiam.
Mikor haza értem, késő este volt, talán inkább hajnal. Te akkor is dolgoztál. Mivel a fény égett a hálóban, akartam anyának köszönni. Ahogy benyitottam lassan azt láttam, hogy ott fekszik meztelenül az ágyon és maszturbál. Néztem és gyönyörű volt. Közelebb léptem az ágyhoz. Észre sem vette, hogy bejött valaki. Nagyon élvezte amit csinált, mert csukott szemmel, hangosan nyögött. Olyan gyönyörű volt anyu, hogy oda hajoltam a puncijához és megnyaltam a csiklóját.
- Minden így kezdődött,- folytatta a feleségem-. Akkor pont már az élvezés határán voltam, és hatalmasat élveztem a nyalás hatására. Az a pár pillanatig, amíg magamhoz tértem a fiunk tovább nyalogatta a puncim, de leállítottam őt, hogy ez nem helyes. Ahogy felkelt az ágyról, láttam hogy merevedése van. Titkon talán újra vágytam a pénisze érintésére. Ezért hozzá értem. A simogatásból, faszverés lett, abból pedig a meleg fasz hatására elborult az agyam. Nem a vibrátor kellett onnantól kezdve, hanem az a fasz. És szopni kezdtem. A következő pillanatban már szeretkeztünk és csodás élményt okoztunk egymásnak. Megbeszéltük, hogy akkor mikor éjszaka is dolgozol, akkor hamarabb jön haza a hétvégén és szexelünk. Ez a harmadik ilyen alkalom azóta, ha jól számolom. Haragszol ránk ugye?
-Ami azt illeti, nem. Nem azt mondom, inkább meglepett, de nagyon. Azt már mondtam az imént, hogy akartam látni már azt, hogy mással vagy, de nem tudtam miként. Idegen embert keresni és összehozni nagyon problémás volna. Barát pedig senki sincs olyan, aki pedig lehetne, az után iszonyatosan kellemetlen lenne a találkozás. Szóval azt kell mondjam, hogy ez a legjobb lehetőség. Azt akarom, hogy szeretkezzetek előttem úgy, ahogy akartátok.
- Komolyan beszélsz?- kérdezte a feleségem.
- Igen.
A feleségem keze mozdult meg elsőnek. Ő kezdte el a megszeppent fiam combját simogatni. Lassan haladt fel egészen a hasáig ahol ujjaival a mellkasán kezdett körözni. Én közben feljebb csúsztam az ágyon egészen a párnákig, hogy több helyük legyen. Így jobban is láthattam a történteket. A feleségem finoman közel hajolt a fiam péniszéhez és bekapta. Nagyon izgató volt látni, ahogyan a fiam farka az anyja szájában kezd életre kelni. Mire elérte a teljes merev állapotot, addigra már finoman masszirozta a faszát és nyalta a tövét és a zacskóját. Iszonyatosan szép volt, ahogyan a feleségem csinálta. Felegyenesedett és feljebb mászott az ágyon négykézláb, hogy arccal felém legyen és pucsitotta kifelé a kerek fenekét. Fiam nem várakozott sokáig. Mögé állt és pont láthattam, hiszen velem szemben volt a feleségem, ahogy az arcán megjelennek az élvezés jelei, hiszen a fia nyalni kezdte őt hátulról. Felakadt szemével csak a levegőért kapkodott a drágám és gyűrte a lepedőt. A keze csak ezek után érte el a lábamat, és megmarkolta azt. A kapaszkodó kezén keresztül éreztem magam is, ahogy rezdül a teste a nyalás hatására. Iszonyatosan izgató volt látni, nem is bírtam magammal. Egy hatalmas nyögés tört ki belőle, mikor a fiam mögé térdelt és oda illesztette a punci bejáratához a farka végét. Az a kéjes hang, már nem hagyott engem sem, és rabságából kiszabadítottam meredező faszomat én is. Feleségem meglátva, rögtön érte nyúlt és felkúszott odáig, hogy szophassa azt. Fiam ezek után vágta be neki mélyen és feleségem, egy hangos sikoly kíséretében a farkamat elengedve a combomra rogyott. Ahogy a fiamat láttam, ahogy hátulról dugja a pináját az anyjának, hihetetlen volt.
Folyamatosan nyögött a feleségem és teljesen megfeledkezett az előtte ágaskodó faszról. A derekánál fogva egyre gyorsuló tempóban baszta a fiam, csak úgy csattogott az ágyéka, a fenekén. A feleségem hamarosan elérte azt az orgazmust, amire ma vágyott és remegve borult az ágyra. A fiam ott maradt az ágy szélén és az anyja nedveitől áztatott farka kőkeményen állt még mindig. Feleségem felnézett rám, és csillogott a tekintete. Mikor rápillantott a farkamra elmosolyodott és azt mondta.
- Óh életem! Te még állsz. Elfelejtettelek.
- Nem csak én állok. - és ránéztem a fiamra.
Ahogy hátra nézett ő is, meglátta a gyönyörének forrását, hogy még mindig kőkemény és csak a baszásra vár. Felém fordult és elmosolyodott.
- Egyszerűen imádom a fiamat.
Majd oda fordult hozzá és szenvedélyes csókot nyomott a farka végére. Csókolózni kezdett a farkával, majd nyitotta a száját és tisztára nyalta a faszát. Feltérdelt a feleségem az ágyon és megfogta a farkamat. Ahogy gyengéden húzni kezdett maga felé, elfeküdtem az ágyon és átlépett fölöttem. Egyik lábbal támaszkodva a punciját a farkamhoz dörgölte. Rövid igazítás és már csúsztam is befelé a meleg vaginába. Könnyen és gyorsan benne voltam és lovagolni kezdett rajtam. Most voltunk úgy, ahogy a fiunkkal szexeltek, mikor hazaértem. Felállt mellé az ágyra a fiam is és szopatni kezdte őt. Így dugtunk egy darabig, mikor a fiam hangosan kezdett zihálni. Egyre gyorsult a légzése és folyamatosan lüktetve a zacskója tartalmát az anyja mellére ürítette. Fiatal fiú révén sok sperma landolt a hegyes ciciken. Ezek izgattak fel engem is, és tele élveztem a feleségemet. Ezek után kiment a fiunk a szobából. Ahogy mellém rogyott a feleségem és lágyan pihegett, az ondó a testéről kezdett lecsorogni lassan a derekán egyenesen az ágy irányába. Ahogy a csiklandozta a bőrét a csorgó geci, ő odanyúlt és két ujjával eltörölte azt.
- Most haragszol ránk ugye?
De az ujja végét azért lenyalta. A hétvégén még volt egy alkalommal mikor együtt basztunk. Sőt vasárnap még a fürdőben rájuk is nyitottam véletlenül. Azt hittem csak egy valaki van bennt. A zuhany alatt voltak. Ott térdelve szopta a fiát az anyja és csobogott rájuk a víz. Megálltam és mosolyogva néztem őket az üvegen keresztül. Megvártam még a fiam elélvez, és a feleségem arcát beteriti az a rengeteg sperma. Az arcáról csorgó víz és sperma elegyét nyelte szépen egy ideig majd megfordultak és mosni kezdte a hátát Zolinak az anyja. Ezek után kijöttem. Egy rövid várakozás után, be kellett mennem a fürdőbe pisilni. Mikor beléptem még bennt voltak, de a vizet már elzárták. Zita, mert hogy így hívják a drágámat egyik lábát felemelve éppen befogadni akarta a merev faszát fiamnak mikor rám nézett és azt mondta.
- Muszáj elköszönnöm tőle, mielőtt indul vissza a kollégiumba.
- Csak pisilnom kell.
A zuhany szűk tere teljesen felerősítette azt a mélyről érkező nyögést, melyet Zita a fiam tövig nyomuló farkátol adott ki. Mikor befejeztem és mentem ki a fürdőből, még hátra néztem és akkor váltottak pózt. Zita a falnak támaszkodva, mintha motozná őt a fiam, de a kemény fasz kíméletlenül ki be járt a punciból. Egyik kezébe dőlve a falon élvezte az újabb és újabb rátörő hullámokat Zita és kiabálta hangosan, hogy imádlak drágaságom. Mikor kijött egy törölközővel a testén Zita, mellém feküdt és csókolni kezdte a felkaromat.
- Köszönöm, hogy nem haragszol és átélhetem ezeket a gyönyöröket.
- Én köszönöm, hogy hamarabb jöhettem haza és részesévé tettél ennek.
A fiunk ezek után, állítólag a suliban összejött valami csajjal és nem is jutott azóta haza. Remélem bevállalós a kiscsaj és szeretni fogja a család teljes körű vendégszeretetét.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (27)        Nem tetszik (2)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-06-16 13:44:51
Jolánka geci
Hú de beteg történet


Ezt a szex történetet 3266 X olvasták el.