Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Unalmas a pálinkafőzés egyedül?Csak röviden

Beküldő:anonim

Csak röviden:
Péntek, fullasztó meleg, melóból hazatérve semmihez se kedvvel zsibbaszkodunk. Megszólal a telefon. Egy barátunk (mit egy? a régóta házibarátunk, akivel rendszerint közösen kefélgetni szoktuk egymás nőit. Őneki le van kötve az ondóvezetéke, így nem kell védekeznie a teherbeejtés miatt sem) hív.
- Itt főzöm a pálinkát a nyaralónkban és olyan kanos vagyok. Nem jönnétek-e le, vagy Katit nem engednéd-e le egy kis szexre?- hallom a telefonban.
-Ki hív? -kérdi nejem.
-Attila, aki kérdezi, hogy le mennél-e az unalmas pálinka-főzését egy kis szexel feldobni?
- És te?- kérdé hölgyem.
- Én holnapra elígérkeztem egy kis építkezési segítségre barátomhoz- Akinek a nejével néhány intim kapcsolat is volt, természetesen a férj tudtával.
Megjegyzem, hogy barátaim feleségeivel, barátnőivel a szexet biszex hozzáállásommal nem titkoltuk.

-És?- kérdezte, egy szempillantás alatt a tűzről pattanttá változott szexisten.

-Ha akarsz, ott a trabi, elmehetsz, de ha megjössz mindent elmesélsz, oké? Itt a telefon, dumáljátok meg!

Beszélgetésük kb. 10 percig tartott, majd a fürdés és tanácskérés, hogy mibe menjen.

Nekem a gondolatára, hogy baszni megy ilyen elánnal is, már felállt a faszom. Kérdésére, hogy milyen bugyit vegyen a farkamat a nedvesedő puncijába dugtam, és mondtam, hogy menjen bugyi nélkül. Nagyon sietett ezért hagytam, hogy fürödjön és mehessen.
-Érezzétek jól magatokat- mondtam a telefonba is, és nőmnek is mielőtt elhajtott.

Skyp-on felhívtam egyik barátnőmet, aki épp elfoglalt volt, majd egy biszex barátommal csevegtünk akinek elmeséltem a sztorit. Ő is izginek találta. Bekapcsoltam egy szexvideóra és kivertem, majd elaludtam.
Lehetett úgy reggel 6 óra fél 7, amikor azt érzem, hogy ott mocorog , ölelget a nejem az ágyban.

-Hát te?- kérdeztem álmosan, nem hittem a szememnek. Pedig Ő volt, egy rettenetesen fáradt ( nekem úgy tűnt, hogy panaszos)ábrázattal.
-Talán nem jött össze valami- kérdeztem.
- De, de, túlságosan is- amit aztán igazán nem értettem.
Miközben oda bújt hozzám mint egy "bűnbánó Magdolna".
- Mindent elmesélek csak légy bennem közben- kérlelt.
Éledező farkamat mielőtt bedugtam volna kicsit belekóstoltam a PINUSÁBA. Éreztem a gecinek azt a jellegzetes ízét. Na azért csak megdugták, konstatáltam. Mint kis ázott veréb bújt hozzám és el kezdett mesélni.
- Mikor oda értem,a kapu előtt ott állt két kocsi, ezért ott nem tudtam parkolni. Kicsit arrébb mentem és bele csúsztam egy árokba. Amikor Attilához bementem egy barátja is ott volt, azért volt ott a két kocsi. Segítették kitolni a trabit, de tudod, hogy milyen lengén voltam öltözve. A barátja inkább fogdosott engem, mint a trabit tolta volna. Na nem is volt hajlandó elmenni, hogy magunkra hagyott volna. Egy otromba fráter volt és olyan csúnyán beszélt, és hogy kóstolgatták a pálinkát, ez csak fokozódott. Mivel az az egy részes yerse ruha volt rajtam és azt felhúzták , ott álltam egy szál semmiben meztelenül a két felöltözött férfi előtt. Nem akartam a gruppent, főleg azzal a tahóval, elkezdtem Attilával, sajnos a másik faszi jelenlétében szexelni. Tudod, hogy imádok vele. Igen ám de amikor már úgy voltam , hogy nem érdekel a külvilág Attila felugrott és a nagy-farkú barátjának átengedett. Szóltam, hogy ezt nem akarom, akkor Attila vissza jött és nagyon jót keféltünk. belém is szállt. Annyira jól esett, hogy már nem is bántam, hogy a másik hapi is belém jön. Na az aztán, hogy ilyen elfogadó lettem, elkezdett kegyetlenül kefélni. Hamarosan belém is szállt, de úgy gumi nélkül és annyit, hogy tiszta latyak lett a heverő is. Na de nem hagyta abba mert egy kevés lazulás után újra rettenetes kemény lett, és nagyon sokáig lökte. Hiába mondtam, hogy már sokszor, de sokszor elszálltam, nem hagyta abba. Kénytelen voltam megfogni azt a hatalmas dákóját, miközben a pinámat lökdöste és segíteni hogy már ő is durranjon el. Amire ez sikerült már ki voltam készülve. Legszívesebben pihentem volna, de mondták, hogy lehet, hogy a gyerekek szombat lévén lejönnek, nem egy főnyeremény , ha engem ott találnának. Ezért elhúztam a csíkot. Az a geci, amit a PINÁMBA kóstoltál így került belém.
-És haragszol a barátunkra ezért?
- Nem soha nem haragudnék rá, csak elmondtam neked , hogy mit műveltek a te kedves PINÁCSKÁDDAL.
-Megbántad, hogy le mentél? - kérdeztem tőle.
-Nem, dehogy, csak nem erre számítottam, de azért nagyon jó volt.

Ekkor még néhányat löktem, majd én is belé szálltam, de Ő már akkor kielégült arccal alukált.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (16)        Nem tetszik (13)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 2574 X olvasták el.