Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Zsani és én

Beküldő:Nincs név

Zsanival történteket szeretném most megosztani Veletek. Ő az én csinos kis barátnőm. 26 éves sportos és igen csinos lány ő. Haja szökés barna, a válláig ér. Aranyos ,szexi pici cicijét imádom. A dereka karcsú az iskolai versenyek miatt. A fenekét le sem tudom írni! Egyszerűen gyönyörű! Formás, kerek és kemény. Köszönhetően a genetikának és a sportnak. Az anyja is hasonló adottságú, de azt nem tudom, az övé milyen kemény! Nem is illene tudnom ugyebár.
Na szóval mivel ő fiatalabb, mint én, még többet akar bulizni. Én 31 vagyok és a munkám sokat kivesz belőlem. Sokszor megkapom, hogy nagyapó vagyok. Ezekből van is vita, mert ő menne én meg nem. Azért találtunk közös nevezőt, mert a barátnője Eszter és az ő párja Péter, közöttünk vannak korban. Nálam ugyan fiatalabbak, de mindig jól megértjük egymást. Így aztán, ha mennek bulizni, akkor hármasban, így nyugodtabb vagyok, hiszen van bennem egy kis féltékenység. Egyik ilyen buli előtti estén, hamarabb értek hozzánk a srácok. Zsani még váratott magára. Amíg beszélgettünk, rá várva. Péter azt kérdezte
- Már ne is haragudj, de milyen kapcsolatban vagytok ti most konkrétan?
- Miről beszélsz? Nem értelek.
- Hát, az rendben, hogy nem akarsz jönni velünk, de hogy elengeded Zsanit egyedül.
- Nem! Tévedés! Én veletek engedem el.
- Hát mi sem figyelünk rá folyamatosan és igazán nagy lány már ő is.
Ekkor csatlakozott bele a beszélgetésbe Eszter is.
- Elég bátran szokott öltözködni, ami érthető hiszen fiatal és csinos, de sokszor úgy érezzük, hogy túl szabadon bulizik és ki tudja mit csinál, ha elkeveredik mellőlünk!? Nem azt mondom, hogy bármit is tenne, mert azt nem tudjuk, de ki tudja...
Ezek után a szobából előbukkant Zsani is. Egy fekete mini volt rajta. Néha mikor lépett a szoknyája alól előbukkant a harisnya csipkés széle. A miniruha pántja is alig fogott valamit a nyaka körül, de azért szépen állt rajta. Péter meg is jegyezte hangosan, hogy ez aztán nem semmi. Eszter oldalba bökte, hogy ő is itt van ám, és nevettek egyet. Én persze már nem, hiszen a bogár a fülembe duruzsolni kezdett. Néztem őket és ahogy Zsani a cipőjét vette fel, és felállt, az nyújtott a lábán és a szoknya is egészen máshogy mutatott a fenekén és a combján.
- Mi akkor indulunk! Szia. Majd jövök.
Ezek után olyat mondtam, amire magam sem számítottam volna.
- Nekem is megjött a kedvem. Felöltözöm és majd utánatok megyek. Így nem kell Zsanit elhoznotok kocsival.
- Rendben akkor ott találkozunk- mondta Péter.
Ahogy odaértem én is, rögtön fogadott Eszter, amint meglátott. Ott van Petivel Zsani a pultnál. Éppen isznak, mert sokat táncoltak, de figyelmeztetlek, valami nem stimmel. Nem olyan Zsani, mint amilyen szokott lenni.
- Hogyhogy?
- Mintha a jelenléted zavarná őt. Tudom, ez hülyén hangzik! Tudod mit felejtsd is el amit mondtam.
Persze mintha ezt olyan könnyű lenne, gondoltam akkor magamban, így hát célba vettem azt a miniruhás csajt a pultnál.
-Jaj de jó, hogy itt vagy te is drágám!
Ezekkel fogadott és megcsókolt. Nagyon örült, hogy ott vagyok. Tényleg, szó ami szó, kellett már egy kis kikapcsolódás nekem is. A buli nem volt olyan rossz, és egész végig táncoltunk és ittunk. Néha összefutottunk Péterrel és Eszterrel, de keveset beszéltünk. A buli végéhez közeledve megjelentek ismét és elköszöntek tőlünk.
- Mi megyünk. Nem jössz ki egy cigire?- kérdezte Péter.
- Ami azt illeti én is elfáradtam. Elszaladok a mosdóba és a táskáért a ruhatárba és kinnt találkozunk.- mondta nekem Zsani
- Rendben. Akkor kinnt.
Ahogy kinnt cigiztünk. Megjegyeztem Eszternek, hogy sikerült bogarat ültetni a fülembe.
- Péter! Eszter azt mondta, amikor megjöttem, hogy máshogy viselkedik Zsani.
Ahogy a füstöt fújta ki Péter a levegőbe, nyelt egy nagyot és a rövid hatás szünet után azt mondta
- Hát ami azt illeti, nem! Másmilyen volt. Nem tudom milyen, de ez nem a szokott.
Este hazaérve zavartak a hallottak, de nem foglalkoztam vele, mivel Zsani egyfolytában bújt hozzám és csokolgatott. A végén szexbe torkolt mindez, de nem bántam az estét egyáltalán. Jól éreztem magam.
Egyik nap kaptam egy üzenet Pétertől.
" Beszélnünk kell"
Amint tudtam hívtam is, mert azt hittem valami baja van.
- Zsanival kapcsolatban kereslek. Azért hoztam fel legutóbb a beszélgetés közben a stílusát, mert nagyon furcsa, ha egyedül van. Eszter is észre vette és én is. Sőt egyik alkalommal mikor kerestük őt a buliban, hogy megyünk haza. Eszter nem látta a tömegből, de én igen, hogy úgy táncolt azzal a férfival a tömegben, hogy ha nem érünk oda és nem vált a zene, akkor késünk. Érted?
- Nem igazán.
- Eszter nem akart bele avatkozni a dolgunkba, és kavarni a szart, mert semmit sem tudunk biztosan. De olyan szokott lenni, mint egy szingli vadászó nőstény. Abban sem vagyok biztos, hogy a mini ruhája alatt a minap lett volna bugyi. Szerintem figyelj oda rá, vagy beszéljetek róla. Csak figyelmeztetni akartalak.
Ahogy letette nem tudtam mit tegyek. Oda menni elé, hogy állítólag azt mondták, hogy esetleg talán. Ez faszság lenne a részemről. Amúgy is vitatkozunk a féltékenység miatt. Nem akartam olajat önteni a tűzre.
Következő héten a melóba eszembe jutott valami. A kollégám akiben megbízok, Ákos. Mondtam neki, hogy menjen már le és tegye próbára a csajomat. Nem értett engem meg először. Elmondtam, hogy féltékeny típus vagyok, és nem járok vele bulizni. Viszont az az érzésem, hogy valamit művel. Szóval próbálkozzon be nála és csak egy próbát tegyen, ha benne lenne. Emlékezett is Zsanira, de a biztonság kedvéért mutattam neki képeket róla. Megegyeztünk arról, hogy szólok neki, ha mennek bulizni.
- Rendben van. Öcsém amúgy is szokott járni oda, majd lemegyek vele.
A buli estéjén Zsani készülődött, és kérdezte, hogy vele tartok e. Mondtam, hogy ma nincs kedvem. Mire a srácok megérkeztek már ő is kész volt. Egy márkás piros inget viselt és hozzá egy farmer szoknyát. Írtam is Ákosnak, hogy mennek és mi is lesz Zsanin. Ezek után nem volt más dolgom csak várni. A telefon csörésére ébredtem hajnalban. Péter hívott, hogy jönnének már haza, de Zsani valami fickóval van. Mondtam neki, hogy ki lehet az. Egy rövid jellemzés után a leírásból rá ismertek Ákosra. Mondták hogy egy fiatal srác is ott van velük néha és nevetgélnek. Nem mondtam el ennél többet nekik, csak megnyugtattam őket, hogy haverom és nyugodtan hagyják Zsanit, ha maradni akar.
Reggel talán egy kicsivel később, de megérkezett Zsani is. Fáradtan és kimerülten. De jó volt a buli azt mondta. Azt se mondta mi is történt igazából, de hagytam őt pihenni. Azt tudtam, hogy Eszter és Péter, hamarabb indultak, hiszen hívtak. De nem akartam belemagyarázni sokat, hiszen fáradt. Amikor magához tért megkérdeztem milyen volt a buli.
- Sose érdekel! Megint jössz a hülye féltékenységeddel?
- Jobb ha befejezed! Csak érdeklődtem!
- Bocsánat! Nem volt semmi érdekes.
Ezzel be is fejeződött a beszélgetés. Hétfőn Ákos amint ráért kérdeztem is mi volt.
- Hát! Semmi!
- Ugyan már! Mi volt?
- Na jó! Szóval lementem öcsivel. Ő hamarosan lelépett. Ameddig táncoltam és iszogattam körbejártam a helyet. Mikor megtaláltam a csajod épp egy srác táncolt vele, és fogdosta a fenekét. Úgy tűnt nem is nagyon ellenkezett Zsani sem.
Hamarosan lelépett a srác. Ekkor közeledtem felé én és próbálkoztam. Táncoltunk, meghivtam egy italra. Amíg beszélgettünk a pultnál öcsi is betalált minket. Mondtam neki, hogy kopjon le. Érezze magát jól, csajozzon. Mikor Zsani megkérdezte kicsoda, azt találtam mondani, hogy az öcsém és szülinapja van. Amikor táncoltunk ismét, addigra már jobban nyomta nekem a testét. Szinte volt olyan, hogy rám mászott.
- Értem. És erre te? Beprobálkoztál?
- Megfogtam a fenekét és símogattam a derekát. Gyengéden nyögdécselt a fülembe. Azután másik szám jött és váltottunk stílust. Hamarosan jött egy srác. Úgy véltem együtt vannak. Azt kérdezte, hogy mit akar Zsani, mert ők hazamennek. Zsani persze maradni akart. Amint eltűnt a srác és újabb zene jött. A csajod addig dörgölte nekem a csípőjét, míg merevedni nem kezdtem. Ezt jelezte egy mélyebb nyögéssel a fülembe, hogy érzékelte ő is. Megcsókolta a nyakam, majd szájon csókolt.
- Mi a fenét beszélsz? Azt mondtam próbálkozz be nála. Nem azt, hogy teperd le.
- Mégis mit tehettem, volna? Állj meg kérlek! Mit szólna a pasid? Vagy mi a fenét?
- Jólvan Igazad van. Én kértelek erre, csak nem gondoltam, hogy ilyen messzire mész.
- Bazdmeg! Nekem még ezek után, hogy könnyüvérű a csajod, én leszek a hibás!?
- Mit jelentesen ez?
- Kezdett a buli ellaposodni és öcsi is megjelent. Semmi jó nő a buli is gáz. Haza akart menni. Mondtam, hogy megyünk és el vihetjük e őt haza, vagy megy máshogy. Megkért engem, ha lehet. Majd mosolygott kedvesen. Én ültem előre és ők öcsivel hátra. Ahogy jöttünk hazafelé, azt láttam, hogy a keze öcsi combján pihen. Mivel vezettem és az útra figyeltem csak öcsémnek a hátulról jövő nyögését hallottam meg.
- Milyen nyögést? Mi a fene volt az?
- Hát. Addig simogatta a lábát, amíg ki nem tudta szabadítani a merev farkát a nadrágból. Mikor a tükörbe néztem és kérdeztem mi folyik ott hátul. Azt mondta Zsani, hogy nem szabad hagyni, hogy a szülinapos ajándék nélkül feküdjön le. Eközben pedig huzogatta a bőrt rajta. Szépen felgyűrte a szoknyáját a derekáig és eldőlt az ölébe és szopni kezdte öcsémet.
- Mi a fene! És miért hagyta ezt tesód!?
- Semmiről sem tudott, mert csak elrontotta volna az egészet. Egyébként meg azt mondtad, próbálkozzak be nála. Hát én rosszul értelmeztem.
Ahogy vezettem, megkérdezte Zsani, hogy nincs kedvem félre húzódni és hátra ülni, hogy ünnepeljünk. Mire találtam egy félre eső részt, addigra öcsi tele lőtte a száját. Hátra ültem és engem kezdett szopni. Ahogy szopott hirtelen felnyögött és azt mondta a csajod, hogy erről nem volt szó, de mostmár nehogy abba hagyja. Ekkor figyeltem oda igazán. Öcsi az újra merev farkát a félre húzott bugyi mellett tolta befelé a pinájába és dugni kezdte. Mivel szűkös volt a hely, ezért feltérdelt az ülésre úgy szopott miközben hátulról dugta öcsi. Én is és öcsi is élveztünk, majd mivel kezdett nagyon világosodni elindultunk. Haza vittük és ennyi volt. Te akartad tudni, milyen is a csajod. Nem értettem a szándékodat. De legalább így már tudod milyen.
- Igen! Még a barátom is tudom milyen. Azt kértem próbálkozz be nála, erre megbasszátok egy kocsiban!
Mikor hazaértem és megláttam Zsanit a tv előtt ülve. Végig gondoltam mindent. Majd ezt mondtam.
- Drágám! A hétvégén lehet, hogy vendégek jönnek majd.
- Na hogyhogy?
- Nem kell nagy dologra gondolni. Csak a haverom.
- Ja rendben.
- Ákos és a testvére. Tudod neki most volt a szülinapja. Úgy gondoltam iszunk egyet az egészségére.
Láttam hogy egy kicsit megfagy a tv előtt, de semmi több. Se egy szó, semmi.
Ekkor azért erősödött bennem a düh.
- Nem muszáj maradnod, ha nem akarsz. De ha esetleg basznál velük megint....
Ekkor kapta fel a fejét Zsani és iszonyatosan vita kerekedett pillanatok alatt. Elmondtam, hogy közönséges a viselkedése, ha egyedül van és ezt Eszterék is észrevették. Ezért gondoltam, hogy tesztelem, milyen is valójában. Azt nem gondoltam, hogy ilyen messzire megy Ákos, de nem kellett könyörögni Zsaninak sem.
- Most ide figyelj. Vagy ennyivel lezárjuk a dolgot, és takarodsz innen, mint egy büdös ringyó, vagy gyorsan találsz egy meggyőző magyarázatot a tetteidre!!
- Legelőször is! Nem vagyok ringyó. Ne kezelj engem úgy kérlek. És hogy voltál képes ezt tenni velem!? Direkt rám küldöd a haverodat! Komolyan ennyire becsülsz engem?
- A célom nem az volt, ami történt, hanem, hogy beigazolódjon a sejtésem. Miszerint könnyen kapható vagy a bulikban.
- Amikor én bulizni akarok, akkor elengedem magam. Kiszakadok a hétköznap rabságából. Hányszor hívtalak már, hogy gyere! Vadítóan öltözködni, szexinek érezni magam? Igen szeretem! De ez nem bűn! Szoktam kacérkodni a férfiakkal és jól esik tudni, hogy a rabjaimmá válnak. De semmi több. Nem is akartam soha, és mindig ott vannak Eszterék. Ők másként érzik jól magukat, mint én. És Igen! Gondolom az nem titok, hogy azokkal táncolok és állok le beszélgetni, akik tetszenek. Ilyenkor nem csak ők, de én is felizgulok, ez nem is titok. De ennél sosem volt több! Soha! Olyan nekem lent a buliban Péter, mintha a felügyelő lenne. Vigyáz rám és figyel. Ezzel nincs is baj, de néha túlzásba esik.
Ákos este nagyon rendes és szimpatikus volt velem. A fejem is elveszítettem, mert ittam, többet is, mint kellett volna. Nagyon jól éreztem magam vele. De semmit sem akartam tőle. Mikor Péter és Eszter hazamentek és egyedül maradtam, átszakadt egy gát! Nincs figyelő, szabadnak éreztem magam. A kocsiban fajult a helyzet rosszra, mert mivel meleg volt a kocsiban és szűkös volt hátul egy kicsit hozzáertem az öccséhez. Ő ösztönből kiszabadította a farkát a nadrágból és én csak bámultam. Szopni való fasza van. És a buliban, már felizgultam így a köd elborította az agyam. Leszoptam őt igen. De Ákos volt velem, és őt akartam. Ezért őt hívtam hátra. Mivel szabadon voltam így az öccse berakta nekem hátulról. Tudod, hogy nem elég nekem az orális szex, és bár nem akartam, de a puncim igen. Hibáztam és bocsánatot kérek mindenért. Nem lett volna szabad, de ha nem figyelnek a kopók és nem küldöd rám a haverodat, aki merészebb és bátrabb mint a többi férfi a buliban, akkor most nem tartanánk itt.
Ez után egy szűnni nem akaró zokogás tört rá, mert ezt tette és borzasztóan bánta a tettét.
Nem akartam, de mégsem bírtam neki ellenállni, hiszen bármit is tett, szeretem őt.
Megbeszéltük, hogy megpróbálom magam ezen túltenni, hiszen valójában az én féltékenységem juttatott minket idáig. Hülyének éreztem magam, de megígérte hogy nem megy le bulizni, csak ha én is megyek. Fontosabb a kapcsolatunk neki, mintsem hogy elveszítsen.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (20)        Nem tetszik (14)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 2389 X olvasták el.