Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.




Spontán jött buli

Beküldő:seanka

Egyszer csajommal szülinapi buliba voltunk hivatalosak. Egy szolid kicsi házacskát kell elképzelni, ahol a házigazda ünnepelte a születésnapját. Több velünk hasonló korú pár gyűlt össze és szórakoztunk ittunk. Zene szólt lehetett táncolni és voltak szendvicsek is. Kellemes jó hangulatban telt az este. Mikor kezdett a buli csendesendi és mindenki eleget ivott, az egyik vendég beindított a tv-n egy pornó filmet. Szolidan indult és durvult a végére. Én kinnt voltam a konyhába Szandival. Mikor megláttuk mi folyik odabent, kicsit ott ragadtunk. Épp egy csoport váltogatta a párokat,gondolom nem véletlen volt ez a választás, de kevés sikerrel.
Néhány lány nézte egy kicsit a fiúk ott ragadtak. Szandi is megállt egy pillanatra, majd mintha hirtelen magához tért volna, ki akart menni egy cigire. Kérdeztem, hogy min töprengett. Semmin. Azt mondta. Majd jeleztem, hogy ha akar, indulhatunk is akár.
- Rendben. Ebben a buliban, már úgy sem látok fantáziát. Majd elszívok egy szálat út közben.
Ezzel indultunk is. Azért az úton, amíg néhányat szívtam én is a cigijéből megkérdeztem még egyszer. Min gondolkodott el, csak nem a filmen.
Igazából, két szál lett a vége, de legalább elárulta a választ.
- Nem mondom azt, hogy nem volt izgató szexelni látni a párokat. És volt is egy két srác a videóban, akinél azt képzeltem én vagyok alatta, de semmi több. Az,hogy sokan akár csak engem. Az undorító.
Nekem egy kicsit tetszett,amit láttam, de én is inkább max a párcserén gondolkodtam el.
- Nekem sem tetszett annyira. Hasonló lehet a véleményem nekem is, mármint volt néhány jó nő, nem a pasik!
Ezek után egy hatalmasat nevettünk. Sikerült beégetni magam. Mikor hazaértünk és ágyba bújtunk, símogattam őt és megkérdeztem, mit akarna jobban párcserét, vagy édes hármast.
Természetesen hülye voltam és fölösleges a kérdés, mert én elég vagyok neki tökéletesen. De végül a hármas szex lett a nyerő.
- Egyébként is minek kérdezed. Nem vagyok olyan. Én olyan vagyok, hogy kell valamilyen kötődés. Csak vadidegennel soha nem lennék képes.
Ezzel igazából nem kellett többet mondania. Nem akartam én semmi ilyet, csak a film megmozgatta az agyunkat.
- Azért ennél spontánabbnak kell lenned, hiszen sosem teljesül ez az álmod.
- Hülye vagy! Ez a te álmod! Nekem nem kell semmi több. Te bolond vagy.
Ezzel be is fejeződött ez az egész. Aludtunk egy jót. És másnap semmi még csak ehhez hasonló sem jött szóba. Egyikünk sem hozta fel.
Egyik alkalommal, nem volt dolgunk egyiküknek sem a hétvégére. Ez kb egy hónappal a szülinapos este után lehetett. Kitaláltuk, hogy ha lemegyünk diszkóba, akkor az egész szombatot pihenés alá rendelhetjük. El is mentünk péntek este. A buli szuper volt, a hely teljesen tömve. Alig fértünk el. Ittunk is néhány kört, de táncoltunk, fantasztikusan éreztük magunkat. Szandi egyszer azt mondta, hogy kimenne egy cigire (mivel ugye bent tilos). Mondtam, hogy van még a poharamban, szóval megvárom itt. Amíg iszogattam, azért néztem a felhozatalt és szép formás popsikat láttam. Iszonyatosan felizgatott a gondolat. Másik nővel, fogalmam sincs mi ütött a fejembe akkor. Kicsit sokára, de megjelent a barátnőm, szórakozottan és zavartan. Nem szólt egy szót sem hozzám, csak a karomnál fogva húzni kezdett.
- Mi a bajod?
De nem szólt.
- Várj ott van még a poharam.
Mikor sikerült engem egy világosabb részre rángatnia, mélyen a szemembe nézett és elmosolyodott. Csak ezek után nyitotta ki nekem a száját és mutatta, hogy a nyelvén van egy adag sperma. Hogy ne vesszen kárba, fejét hátra hajtva nyelt egy nagyot.
Persze ugye én köpni- nyelni sem tudtam a történtektől, de bele kezdett és ő törte meg a csendet.
- Figyelj rám kérlek! Először is bocsáss meg! Tudom, ez mindennek amit mondtam az ellentéte, de találkoztam kinnt egy sráccal. Mikor kimentem egy nagyobb csoport jött vissza. Én és egy helyes srác maradtunk csak kinnt. Próbáltam tüzet gyújtani, de nem működött az öngyógyító. Odaléptem a sráchoz és kértem tőle tüzet. Azt mondta, ócska trükk, de miért ne. Nekem elnézi, mert csinos vagyok. Mondtam, hogy tényleg nincs tüzem,és mutattam neki.
Ezek után kérdezte, hogy egyedül vagyok e itt. Mondtam, hogy nem. Ő egyedül jött le. Ahogy álltunk kinnt a kellemes levegőn és beszélgettünk, iszonyatosan helyesnek találtam. Mondtam neki, hogy milyen jó most itt kinnt a levegőn szívni. Mire azt válaszolta, hogy tudom e, mit jó még ilyen szép estén szívni. Eszembe jutott, hogy beszéltünk a harmadik félről az ágyban és elveszítettem a fejem. Közelebb léptem hozzá és megsimogattam a farkát nadrágon keresztül. Fogalmam sincs mi a fene történt velem. De ahogy mondtad spontán voltam. Félre húzódtunk egy eldugott részre az utcán és leszoptam őt. Azután azonnal hozzád jöttem.
Remegett a keze és a hangja is ahogy ezeket mondta nekem. Majd jött tőle a kérdés
- Ne bánnád, ha ő lenne a harmadik és ma szexelnék vele?
A helyzet, az hogy a farkam már a popsik után átvette az irányítást az agyam felett, magam sem tudom miért, de azt mondtam
- Had lássam ki az!
- Micsoda?
- Mutasd ki volt az, utána eldöntöm, mi legyen.
- Bocsáss meg nekem, hogy ilyen helyzetbe hoztalak.
És ahogy a nyakamba ugrott és ölelt, éreztem a szív verését. Olyan izgatott volt, hogy magamban eldöntöttem, hogy igent mondok. Persze nem akartam, hogy ezt azonnal tudja.
- Előbb látnom kell! Nem mondtam én semmit.
Majd kézen fogva elindultunk a tömegbe és őt kerestük. Mikor megtaláltuk egy másik teremben Szandi rámutatott a tömegből, hogy ő az. Bizonyára észre vette ezt ő is, mert rögtön magyarázkodás kezdődött, mikor odaért a lány kézenfogva velem.
- Bocsánat! Nem tudtam, hogy nincs egyedül. Mármint azt mondtad nem egyedül jöttél, de azt hittem barátnőkkel, vagy haverokkal. Nem tudtam, hogy a barátoddal jöttél.
Nem vagyok egy verő legény kinézetű csávó, de a régi torna és edzés adott nekem egy tartást, így a megjelenésem érthető reakciót váltott ki belőle. Egyébként nem vagyok az az agresszív típus. Így én folytattam, mikor ő befejezte.
- Nincs szerintem semmi gond. Nyugodj meg! Szandi mindent elmondott nekem. Az tény, hogy nem örülök neki,de nemrég szobajött kettőnk között az édes hármas gondolta. Szandi és én is úgy gondoltuk, hogy csatlakozhatnál hozzánk.
- Hát nem is tudom, igazából alakulóban van valami egy csajjal.
- De az nem jelentett gondot, hogy szopjon a barátnőm. Semmit sem erőltetünk, nyugi.
Ekkor Szandi megfogta a kezét és azt mondta neki
- Én szeretném!
Na, az igazat megvallva ez kibaszott szarul esett nekem. Az még valahol ok, hogy eldöntik, hogy igen. De itt áll előttem a barátnőm, és majdnem könyörögnie kell, hogy más bassza meg, és ne én.
Ott helyben töröltem volna mindent örökre, még a gondolat kicsiny szikráját is, mert borzasztó volt hallani. Ekkor a srác rábólintott. Elindultunk hárman gyalog a lakásunkra. Ahogy sétáltunk én azon merengtem, hogy mi a fenét művelek én itt most. A kínos csendet Szandi törte meg, aki a tőlünk lemaradozó sráchoz kezdett beszélni.
- Ne maradj le! Ha annyira a fenekemet akarod bámulni, meg is foghatod.
Majd egy egyszerű mozdulattal megállt és pucsitott a srácnak. Várta, hogy reagáljon a srác, de az megszólalt.
- Nem arról van szó! A feneked, nem érdekel, mármint nagyon is érdekel, csak...
- Igen?
- Mindenkinek új lesz ez a helyzet, és nagyon fura mindez. Már így is éket vertem közétek.
Ekkor én is megfordultam és azt mondtam.
- A múltkor, azt mondtam legyen egy kicsit nyugodtabb és spontán. Erre ma úgy jön vissza hozzám, hogy egy idegent szopott le odakint. Örülök e ennek? Bazdmeg képzeld el nem!
Erre rám támadt Szandi.
- Azt mondtad, hogy meglátjuk. Elhivtam szerencsétlent és vitáznunk kell most ez miatt. Mondtam, hogy bocsánatot kérek és azt hittem ezt lerendeztük. Egyébként, ha hármas felállásról beszélünk, akkor nem hogy szopni fogok egy idegent, de baszni is fogunk.
- Arra nem is gondolsz, hogy a harmadik lehetne egy nő is? Vagy legalábbis kiválasztjuk a partnert, nem csak találomra nyeled a faszát. Ha ennyire akarod a csávót, akkor én mire kellek?
Itt aztán elsírta magát Szandi és leült egy padra.
- Eszembe sem jutott volna ez az egész, ha nem hozod szóba. Igen elgondolkodtam rajta, és tudom mit mondtam. De a helyzet amikor megismertem őt, olyan helyes volt. A többit a pillanat hozta. Te azt mondtad legyek spontán és rámenősebb, ha nem kérdezi meg, hogy mi mást szívjak, akkor ez most nem lenne. Nő vagyok és megkívántam ezt a srácot. Ez nem hiszem, hogy bűn, elvégre te akartad ezt. Ne haragudj, eszembe sem jutott, hogy egy nőt hívjunk el.
- Srácok én igazából innen sem lakok messze, szóval én inkább hazamegyek.- mondta a srác.
Ha eddig nem lett volna kellemetlen a szitu, akkor most ez az.
- Nem kell menned, kérlek maradj!- mondta Szandi.
Üljetek le ti is ide mellém.
Két oldalról leültünk és ekkor kezdte el mindkettőnk lábát simogatni egyszerre.
- Fiúk! Ez mindenkinek egy új helyzet! Ezt meg kell beszélni itt és most.
Ahogy simogatta a combom merevedni kezdtem ott lennt. Ezt ő is észre vette, mert konkrétan a farkamon kezdett körözni a kezével, miközben csak engem nézett. A másik keze addig a srác combján pihent. A sliccem lehúzta és benyúlt a nadrágomba és egy ügyes mozdulattal kiszabadította a farkam. Lehajolt és bekapta. Semmit sem csinált csak szívta, hogy jobban megdagadjon. Mikor teljesen mereven álltam elkezdett a nyelvével körözni rajta. Olyan finoman érzékien csinálta, hogy megszűnt a külvilág körülöttem. A farkammal a szájában egyszer csak felnyögött.
-Hm! Úgy látszik a tett többet ér a szónál.
Ekkor figyeltem oda, hogy a szabad keze, már a combjáról át vándorolt a dudorra a srác nadrágjában. Abba hagyta az én kényeztetésemet és elé guggolt. Ahogy kivette a farkát a nadrágból előbukkant egy vaskos husdarab. Akkora volt mint az enyém körülbelül, de vaskosabb volt valamivel. Szandi alulról végig nyalta, majd a srác szemébe nézve eltüntetett a szájában a faszból, amennyit csak tudott. Szopta őt így egy ideig, majd abba hagyta. Felállt és megtörölte a száját.
- Nem lakunk messze. Gyertek folytassuk otthon, egymás kényeztetését. A bejárati ajtót az utcáról én nyitottam ki, de már az újra pucsitos popsit már fogta a srác két kézzel és csókolta a nyakát. Amint a nappaliba értünk, Szandi finoman simogatni kezdte a testünket. Lassan finoman egyik ruhadarabot vette le rólunk a másik után. A végén ott álltunk az alsóinkban. Elővette a farkam és levette rólam az utolsó textilt is. Ezután jött a srác nadrágja, amiből előkerült a farka. Én még nem találkoztam ilyennel. Neki olyan úgynevezett hús fasza volt. Ugyanakkora vastag volt, csak lógott. Megfogta Szandi és kaptunk egy-egy csókot a hegyére.
-Most én következem.
Majd indított egy halk zenét. A ritmusára kezdett lassan vetkőzni. Előkerült a formás melle, de a rózsaszín bimbója hegyesen, keményen állt. Kilépett a nadrágjából. Odalépett a srác elé és engedte, hogy ő vegye le a bugyiját. Meztelen ott állt ez az istennő előttünk és kapott egy puszit a kis szőrcsik fölé. Odalépett hozzám és átölelt.
- Nagyon szeretlek.
Majd a srác felé fordult és rábukott az ő farkára. Szopni kezdte és hatalmas lelkesedéssel keményre szopta a férfiasságát. Ahogy feltérdelt a kanapéra és kényeztette, a fenekét felém tolta és kínálta a punciját nekem. Ahogy a nyelvem megérintette az addigra már csöpögő puncit, tudatosította bennem, hogy a discoba izgult, remegő lány most itt élvez minden egyes pillanatot velünk, jobban talán, mint eddig bármikor, ha szeretkeztünk. Minden gond nélkül siklott a farkam egyenesen a pinájába. Amint tövig betettem, rámarkoltam a fenekére és magamra húztam egy kicsit erősebben. Ő azt mondta, ilyenkor tökéletesen eléri a makkom a méhszáját. Úgyhogy így tettem és vártam. A hatás nem maradt el, mert kiesett a fasz a szájából és a combjába kapaszkodva borult az újdonsült lovag lábára Szandi. Amíg visszatért a valóságba, addig a srác simogatta az én drágám haját és közben verte a faszát. Mikor újra velünk volt Szandi, felnézett az őt gyengéden simogató kézre és megtörtént köztük az első csók. Ahogy csókolóztak és kezdtek kizárni engem az egészből, akkor kezdtem mozogni benne és lassan dugtam azt a fantasztikus puncit. A folyamatos nyögés és sóhajok közepette újra eltüntette a faszt a szájában. Egy ideig még így dugtunk, amikor pózt váltottunk. Az ölembe ülttettem és mikor lassan bele ereszkedett Szandi a faszomba, egy nagyobb remegés futott keresztül rajta és elélvezett. A nyakamba borulva folyamatosan nyögött, és csókolta a nyakam. Vadul smároltunk és most a másik srác lett kizárva az aktusból. Egyáltalán nem foglalkoztunk vele. Mikor oda néztem, meredten nézte a le-fel mozgó meztelen női testet és verte a faszát.
- Drágám! Itt van még egy fasz. Vele mi legyen?
Ahogy rajtam lovagolt, kitapogatta a csuklóját a srácnak és lerántotta mellénk a kanapéra. A mozgást lassította és forrón szájon csókolt.
-Jaj tényleg! Itt van még az ajándékom. Leszállt rólam és átmászott a srác fölé. Egy nagyobb adag nyálat kent a faszra és oda igazította a bejárathoz. Mikor a makkja eltűnt Szandiban, egy mélyről jövő hörgés tört fel a szerelmemből. Miliméterről milliméterre ereszkedett bele lassan, hogy minden egyes pillanatot kiélvezhessen. Mikor ráült teljesen, elkezdett a csípőjével körözni és aprókat sikongatott. Meg kapaszkodott egyik kezével a kanapén és elkezdett lovagolni a srácon. Egy igen gyors tempót diktált, és dobálta a testét. A srác eközben a derekát, hátát simogatta és csapkodta a seggét a vonagló nőnek. Két kezével megmarkolta a két félgömböt és átvette az irányítást Szandi fölött. Elkezdte baszni alulról, ahogy csak tudta. Ez egy új orgazmust eredményezett és remegve sikoltozott olyan hangosan Szandi, hogy zengett a szoba. Ráborult kimerülten a mellkasára és lihegve kapkodott a levegőért. Mivel nem foglalkoztak velem, az egyik párnát levettem a kanapéról és felálltam rá, hogy a faszom közel legyen a kis szájához. Ritmust váltottak és a fenekembe markolva szopni kezdett az én életem. Mikor szopott felemelkedett. Mikor beleült, akkor kiszabadultam a szájából.Ezt csináltuk, mikor a pattanásig feszült lüktető farkamat torokra vette és minden egyes spricelő fehérje koktélomat lenyelte. Lerogytam melléjük fáradtan. Mivel ez a pozíció nem tűnt optimálisnak a srác jelezte, hogy jobb ha pózt váltanak, mert nem bírja már túl sokáig.
- Semmi gond! Szedem a tablettát.
- Akkor jó, de cseréljünk akkor is.
Lefektette a kanapéra Szandit és hogy egy kis időhöz jusson, nyalni és ujjazni kezdte a szaftos pinát. Mikor egyre szaporábban vette a levegőt Szandi, kihúzta az ujjait és lenyúlt a srác a párnáért a földre. Berakta a dereka alá, megemellve ezáltal a csípőjét, így más pozícióban tudott behatolni. Két lábát a nyakába vette és lassan betolta a faszát a punciba. Ahogy lassan masszirozta a g-pontját, Szandi kifakadt
- Abba ne hagyd ezt bazdmeg! Imádlak! Imádlak titeket!!
Ezek után a két lábát összefogta. Egyik kézzel a bokáinál másik kézzel a térdénél. Így esély sem volt rá, hogy kicsit is szét nyissa a lábait Szandi. Ez a szorított helyzetben sokkal szorosabb a puncija és intenzívebben érzi a kemény fasz mozgását. A szemei forogtak az élvezettől és a srác egy gyors baszással ütemesen erőteljesen mozogva, hangos hörgések közepette tele élvezte a barátnőmet. Még mozgott benne egy kicsit így és kihúzta a dorongját. Megkereste a nadrágját és a ruháit, majd nyomott egy puszit az izzadt homlokára.
- Egyedül is kitalálok, maradjatok csak.
Jah és még be se mutatkoztam. Szabolcs vagyok.
Ezek után mivel jól éreztük magunkat mindketten. Egy nővel is kipróbáltuk az édes hármast. De az őszintét megvallva, vagy túl hamar élveztem tőlünk, vagy csak az egyik pinával foglalatoskodtam. Szandi is és én is azt állapitottuk meg, hogy jobb mindenkinek, ha férfi a harmadik fél. Így mindenki rendesen tud élvezni. Szabolcsot többször is kerestük a discoban, hátha. Sajnos eredmény telenül.
Szandi jelezte, hogy jó lenne egy újabb hasonló este, így mást keresünk a helyére.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (16)        Nem tetszik (7)



Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:





2021-05-27 18:35:56
XL
Szép történet lesz még folytatás? Szabolccsal azóta sikerült találkozni?


Ezt a szex történetet 2483 X olvasták el.