Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Reggeli... :)

Beküldő:Nagy Tamás


2-3 éve a munkahelyemen volt egy nagyon vonzó hölgy akivel sokat szoktunk beszélgetni, együtt kávézni. Néha annyira pikáns témákat hozott fel, hogy nem is tudtam mit mondjak rá... az elején. Ahogy telt az idő persze hozzászokott az ember és jó kis beszélgetések kerekedtek ki. Na persze egy-egy ilyen beszélgetés során nem ritkán (szinte mindig) úgy meredezett a farkam, hogy alig bírtam magammal.
Történt egy ilyen beszélgetés végén, hogy megkért felvenném-e reggel munkába menet, mert az ő kocsija szervizben lesz. De menjek előbb, ugorjak fel egy kávéra. Ő egyedül, én egyedül, baj nem lehet.
Reggel, már mikor felcsengettem bizsergett a farkam, amikor pedig sejtelmes hangon beleszólt a kaputelefonba már kőkemény volt.
Mikor felértem szóhoz sem jutottam, amikor a lazán felvett fürdőköntösben ajtót nyitott. Engedett is láttatni, meg nem is. Őrjítő volt.
Behívott a konyhába, hellyel kínált, de nem tudtam leülni, így nekitámaszkodtam a konyhapultnak. Próbáltam takargatni nadrágom dudorodó részét, de szerintem elég bénán csináltam.
Ahogy kiöntötte a kávét és átadta egy keveset kilöttyintettem a földre. Gyorsan fel akartam törölni, de nem engedte, így megfogott egy papírtörlőt, és leguggolt feltörölni. Gyönyörű panoráma tárult elém, szép feszes, telt kebleire, teljesen elfeledkeztem a takargatnivalóról... Olyan közel volt, hogy még nadrágon keresztül is éreztem forró leheletét a farkamon.
Mikor fel akart állni megakadt a szeme a nadrágomon és megállt a mozdulat.
Lassan odanyúlt és nadrágon keresztül elkezdte finoman dörzsölni kőkeményen meredező dákómat. Felnézett a szemembe, ledobta magáról a köntöst, érzékien elmosolyodott és elkezdte kigombolni a nadrágomat. Ahogy benyúlt az alsónadrágomba és megmarkolta lüktető faszomat az úgy pattant ki az alsógatyámból, hogy rezgett a vége.
Ránézett, nyomott egy lágy és hosszú puszit a végére mielőtt finoman bekapta a végét és szopni kezdett. Annyira be voltam már indulva, hogy pár perc alatt hatalmasat élveztem. Amikor érezte, hogy spriccelek, két tenyerével a fenekembe markolt és még mélyebbre nyomta a szájába a farkam. Hatalmasat élveztem. Azt hittem összeesek, de nem engedett. Úgy lenyelte mind egy cseppig, hogy végig a szájában voltam. Még utána sem engedett, addig szopott míg újra míg újra fel nem keményedtem.
Ekkor felállt, megfogta a kezem és a kanapéhoz vezetett. Felfeküdt széttárta a hosszú lábait és teljesen csupaszra borotvált puncija már csillogott a nedvességtől. Letérdeltem, körbenyaltam punciját, minden kis rést végigsimogattam a nyelvemmel. Éreztem, hogy remeg annyira élvezi. Nem akartam kínozni, de számmal rátapadtam nedves puncijára, ami akkor már szinte folyt és először lágyan, majd egyre hevesebben csókolózni kezdtem a csiklójával. Pajkos kis csikló volt, mert nagyon ficánkolt. Közben túrta a hajam, és éreztem, hogy egyre közelebb ér a gyönyörhöz. Nem akartam tovább kínozni ezért egyre mélyebben, gyorsabban járt a nyelvem, miközben lágyan szívogattam szaftos pináját. Éreztem megfeszül, behomorít és egy hatalmas, hosszú nyögés közepette elélvez.
Egy picit még bent tartottam a nyelvem, hogy tovább érezhessem puncijának finom ízét.
Nagyon élveztem, ahogyan végignéztem ellazult testén és elidőztem peckesen álló mellbimbóin. A farkam végig állt, ezért gondoltam teszek egy próbát és a végével párszor megsimogattam puncijának hamvas bejáratát. Ellenállást nem mutatott ezért lágyan tövig benyomtam meredező farkam. Kellemesen szűk puncija volt, amiben finoman elkezdtem mozogni. Olyan mélyre nyomultam, amennyire csak lehetett. Először, röviden mozgatva és elnyújtott mozgással, majd egyre hosszabban és gyorsabban járattam benne kéjtől duzzadó hímtagomat. Nem sokáig bírtam, éreztem, hogy közel a vég, de megelőzött. Egyre gyorsabban lihegett, nyögdécselt, majd hosszan megfeszítette farkamat vaginájával és egy hatalmasa sóhajjal elélvezett. Nekem sem kellett több. Mivel nem tudtam, hogy védekezik-e (nálam gumi nem volt), kihúztam farkam, ami csillogott a nedvességétől és elkezdtem a szeméremeajkai között dörzsölgetni szerszámomat, mintha dugnám. Egy-két mozdulatnál nem kellett több, farkam lüktetve lőtte ki a nedűt, ami egészen a melleire érkezett. Fantasztikus élvezés volt, jópárat lőtt ki, mielőtt kiapadt. Azt hogy mennyire jó volt az is mutatta, hogy még másodikra is tetemes volt a mennyiség.

(Aki kíváncsi, ez a "kávézás" ezt követően jópárszor megesett, persze nem pont ugyanígy, sőt...)


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (104)        Nem tetszik (68)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6943 X olvasták el.