Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A könnyű pénz, nem mindig olcsó

Beküldő:Tibi


A barátnőm és én nagyon nehezen jöttünk ki akkoriban a pénzünkből. Ami azt illeti, tartoztunk egy havi hitellel és a munka lehetőség is gyér volt, már ami azt illeti.
Szóval pénzhez kellett jutnunk, amilyen gyorsan csak lehet. A szülők már adtak, és nem mertünk újra kérni, hiszen egyedül kell megoldani ezt. Mindketten a 30-as éveink elején jártunk. Azok a munkák, amiket találtunk, vagy keveset ajánlottak, vagy túlképzett voltam, de azért "a majd értesítjük" volt a legjobb.
Szembejött egy hirdetés, hogy fiatal munkaerő kerestetik és jó fizetési lehetőséget ajánlottak. A telefonszámot párom felhívta és hallottam, hogy beszél valakivel. Amint letette elkezdte mondani, hogy egy beugrós munka lenne most biztosan, egy kedves nővel beszélt, aki azt ígérte, hogy személyes találkozás alkalmával mindent megbeszélünk. De kellene egy rövid találkozás. Nem akart mindent a telefonban.
- És? Pénz? Hová kell menni?
- Azt mondta, hogy elküldi a címet hamarosan.
Ezt már szintén elkönyvelt kudarcnak véltem. Néhány perce rá, lehetett 15kb, jött egy sms. Párom megnézte a telefonját
- Kedden délelőtt 10re kell menjek.
- Na írták?
- Igen, címet is meg az időpontot.
- Kedden nem tudok veled menni, tudod dolgozom.
- Óh tényleg! Nem baj! Délelőtt lesz, mi gond lehet!
Ezzel a dolgot lezártnak tekintettük, mert péntek volt és nyugalom ereszkedett ránk. Mást nem is akartam keresni, mivel lehet hogy megoldást kínál ez az egy lehetőség is.
A hétvége nyugodt és békés volt. Kedden mentem korán dolgozni. Felébredt ő is és megbeszéltük, hogy telefonon hív, vagy üzenjen, hogy minden rendben van és mit intézett.
Reggel jött is a hívás, hogy úton van a címre. Minden rendben lesz. 10 előtt pár perccel ismét hívott, hogy megérkezett és egy szép épület, talán iroda ház, vagy ügynökség lehet. Később azért kaptam még egy üzenetet, amit később vettem észre," Itt az a nő, akivel beszéltem. Nagyon kedves és a pénz is jónak tűnik. Puszi. Majd otthon mesélek".
Kora délután végeztem és mentem azonnal haza. Az ajtón benyitva, viszont kiderült, hogy a lakás üres. Fogalmam sem volt, hol lehet, se egy cetli az asztalon, semmi. Próbáltam hívni a telefonján, de azt mondta a gépi hang, próbáljam később. Valószínűleg nem volt térerő. Idegesen próbáltam a következő 2 órában őt elérni, de mindig ugyanaz volt a válasz.
Iszonyatosan idegesített, hogy 10 óra óta semmit sem hallottam felőle. Ekkor jött a gondolat. Nem tudom a címet se, se a telefonszámot. De IGEN! Ott a hirdetés. Előkerestem újra a hirdetést és tárcsáztam. Egy hölgy szólt bele. Azonnal mondtam neki, hogy mi a gondom. Megnyugtatott és azt mondta, hogy beugróként alkalmazták és valószínűleg nem tudja a telefont felvenni. Mondtam hogy ki sem cseng, lehetséges a térerő gondja, azt válaszolta. Viszont elköszönt, mert többet nem tudott mondani. Azt sem tudtam meddig dolgozik mikor lesz vége, hogy jön haza. Az este nagyon lassan telt. Alig jött álom a szememre. Reggel amint felébredtem, a telefon volt az első. Semmi azóta sem. Fogalmam sem volt, mi a fenét csináljak. Dél körül azonban megcsörrent a telefonom. Nem volt sok csak egy pillanat. Rohantam és láttam, hogy barátnőm hívott. Vissza akartam hívni, de megint csak a gép szólt bele. Pár perc és hívott újra. Sikerült őt elérnem.
- Szia!
- Mi a fene történt veled?
- Elmentem az interjúra és nem éreztem magam valami jól.
- Hogy érted?
- Szédültem nagyon és a hölgy is azonnal segítséget kért kinntről. Másra nem emlékszem. Csak most itt vagyok egy kis szobában. A ruháim mellettem az ágyon. Rajtam valami pizsama féle és egy cetli, hogy menjek be amint tudok. Nincs valami sok térerő úgyhogy az ablakban vagyok. De látom, hogy dél lesz, szóval nincs semmi gond!
- Bazdmeg! Már szerda van! Egy napja beszéltünk utoljára, nem pedig pár órája!
- Micsoda? Azonnal megyek és megtudom mi a fene folyik itt!
- Várj! Megyek érted!
- Fogalmam sincs hol vagyok! Majd jelentkezem.
És ezzel letette a telefont. Azt hittem ott üt meg a guta.
Vagy egy órát vártam, mire ismét hívott.
- Vissza mentem! Nem fogadtak, mert nem volt bennt senki. Legalábbis ezt állította a portás a földszinten.
Úton vagyok már hazafelé, otthon beszélünk. Puszi.
Hamarosan így is lett. Hazaért és leült a nappaliban.
- Mit csináltál, mondd!?
- Bementem és szóltam neked, hogy ott vagyok. Amint beléptem egy tágas és elegáns irodába, ott ült az asztalnál ez a nő. Azonnal kedvesen üdvözölt és beszélgetni kezdtünk. Elmondta, hogy jelenlegi munkára nincs most embere, és engem az ég küldött. Mondtam, hogy az nem olyan biztos, mivel fogalmam sincs miről van szó. Mindketten nevettünk ezen. Majd megkinált egy innivalóval. Én teát kértem amit azonnal kért is kinntről. Közben megmondta, hogy ez egyszeri munka jelenleg, ilyen beugró munka. De ezt talán írtam neked is. Elmondta a nő, hogy a pénz kb 80-200 között van, ami azonnal furcsán hangzott nekem. Közben megérkeztek a teák. Mindketten iszogattuk a magunkét, és közben beszélgettünk. Miket csinálok és mit dolgozok jelenleg, teljesen szimpatikus volt a beszélgetés. Nemsokára elkezdtem szédülni, és nem igazán éreztem jól magam. Erre ő is segíteni próbált. Segítségért kiáltott, amit még hallottam, de minden egyre rosszabb lett. Ezután talán elájultam, vagy nem tudom, mert másra nem emlékszem, illetve valami dereng, de biztosan csak azt tudom, hogy abban a szobában ébredtem és hívtalak. Ekkor mondtad, hogy egy napja nem beszéltünk. Öltöztem és mentem vissza. Ott a portás megállított és kérdezte ki vagyok, és mi járatban. Elmondtam a nevem. Akkor azt mondta, hogy igen vártak már, de sajnos senki sincs bennt, aki fogadna. Ezért is hagyták nekem ott a portán ezt a borítékot.
És a táskájából elővett egy borítékot. Igen vaskosnak tűnt. Azt se tudtam mit szóljak mindehhez. Amint kibontottuk a borítékot, kivettünk belőle kereken 200.000Ft- ot.
Na ennél a pillanatnál mindketten megálltunk. Le tettük a pénzt az asztalra. Ez sokat segítene, de túl könnyen jött. Nem tudtunk magyarázatot találni.
- Mi a fene történt veled? Jól vagy biztosan?
- Igen. Amikor felébredtem, akkor voltam nagyon gyenge, de a levegőn minden rendbe jött.
Megkértem, hogy vetkőzzön le.
- Miért? Arra gondolsz, csináltak velem valamit?
- Van más ötleted?
Levette az összes ruháját és semmi különleges nem látszott a testén, egyetlen dolgot kivéve. A fenekén volt két pirosas csík, amit nem tudott megmagyarázni. De ezzel vége is, semmi több.
Talán két nap telhetett el, mikor jött egy csomag az ő nevére. Egy kicsi egészen vékony csomag volt. Egy dvd lemez volt benne, és egy levél. A levél szerint mindenről készült felvétel, legyünk nyugodtak. És elmagyarázta, hogy ezt így kellett tenni, mert már minden készen állt napok óta. Ennyi és semmivel sem több. Csak a lemez maradt. Mindketten oda ültünk a tv elé, és fogalmunk sem volt mit fogunk látni, de megmagyarázza a kérdéseinket az biztos. Elinditottam a felvételt. A videó azt mutatja, ahogy egy irodában, ami tényleg szépen igényesen van berendezve az asztalnál ül párom és vele szemben egy nő akinek csak a válla és a haja látszik a székből, szóval nem sok. Párom ül és aláír egy papírt. Majd elveszi a nő tőle.
- Erre nem emlékszem!- mondta.
A következő jelenet, pedig mikor a portán átadják neki a borítékot. Ügyesen van vágva, hiszen a ruha is ugyan rajta, mint az irodában. Ezután egy felirat jelenik meg, hogy jól kivehető,hogy aláírja saját kezűleg a szerződést és a fizetést is átveszi. Szóval nem tud ezzel sehová se menni.
Itt mindketten megijedtünk és megállitottam a felvételt.
- Mit tettél?
- Nem tudom! Az sem rémlik, hogy aláírtam valamit. Indítsd el és folytassuk. Esküszöm semmire sem emlékszem!
A szöveg után elindult egy kb 1 órás videó. Német volt, és a címét leforditottuk. Úgy fordította a net, hogy " Mocskos kurvák" és 117. Epizód. Itt nagyot nyeltünk mind ketten. Jött egy alig felöltözött nő és megállt az ajtóban. A szobában ahogy végig fordult a kamera lehett látni, hogy férfiak állnak össze vissza, lehettek vagy 10en. Látszott még egy kaloda is. Tudjátok az a fából eszkábált gagyi szar, amibe a kezeket és a fejet le lehetett fogni. Ezt látva már éreztem, hogy jobban hozzám bújt barátnőm. Megjelent ismét ugyanaz a lenge ruhás nő és bevezette a nyakán egy pórázzal barátnőmet. Ő azonnal elsírta magát és csak azt mondogatta, hogy ő nem! Biztosan nem!
Egy lenge semmit mondó felső volt rajta és egy rövidke szoknya. Ahogy bevezette és elmentek a férfiak előtt, akkor lehetett jobban látni, hogy némelyik alig van felöltözve és mozgolódás kezdődött.
Mondanom sem kell, hogy itt már a sírás kerülgette őt a kanapén ülve, de próbálta vissza tartani. Oda vezették a kalodához és a felsőt a nő letépte róla. Ott állt a férfiak előtt melltartóban és a szoknyában, pórázzal a nyakába.
- Ezt nem hiszem el. Nincs is ilyen fehérneműm! Mit műveltek velem?
A kezét és a nyakát rögzítették a rabságba és a kamerák csak úgy vették, hogy az arcát . Viszont azt lehetett látni, hogy a fenekénél a nő csinál valamit. Ekkor kezdték jobban venni az arcát. Látszott, hogy ez bizony ő, de a tekintete fátyolosnak tűnt. Mintha nem is ő lett volna. Viszont az ügyködés hátul élvezetet csalt az arcára és nyöszörögni kezdett. Másik kamera állás, már konkrétan mutatta, hogy nyalják a punciját és az ánuszát. De a fenekében volt valami. Egy műanyag gyűrű lógott ki, amire hamarosan rájöttünk mi célt szolgált. Azt a gyűrűt húzva megjelent a fenekéből egy golyó. Majd vissza nyomta. Újabb húzás és két golyót láttunk közben ahogy ki be huzogatta a fenekéből a golyókat és tolta vissza, folyamatosan ujjazta és nyalta a punciját. A golyók mérete folyamatosan csökkent, vagyis az elsőnek vélt golyó volt a legnagyobb. Összesen öt ilyen golyót húzott ki végül is a barátnőm seggéből az a nő, amit csak néztünk, majd végül sírásban tört ki mellettem. Megnyomtam a stop gombot és próbáltam őt nyugtatni. Egyfolytában remegett a teste, úgy sírt. Próbáltam nyugtatni és úgy véltem jobb ha nem nézzük.
- Inkább kikapcsolom jó?
- Nem! Látnom kell mi történt! De ezt nem bírom ép ésszel.
Felállt és kiment a konyhába. Visszajött a szobába egy üveg borral és azt mondta, mindjárt lehet, csak berug előtte. Ahogy ezt kimondta megcsapott a pálinka szag. Egy feles pálinka és a bor az bőven elég ebben az állapotban.
Nagy húzó után azt mondta szipogva, hogy mehet. Folytattuk.
Az összes golyó után ott volt tágulva a feneke és a pinája csillogó volt a nedveitől és a nyáltól. Ekkor lépett oda egy férfi és a szethuzott seggébe beleköpött egy nagyot. Három ujjal szét kente a nyálát és már nyomta is be őket. Így három ujjal szó szerint kotorta a belét és ujjazta a seggét vagy egy percig. Követte ezt egy újabb köpés és már négy ujját dugta be. Kicsit ezután próbálta a hüvelyk ujját is de az nem fért be. Ekkor egy hatalmasat rávágott a seggére majd nagyon durván próbálta ujjazni. Egy újabbat csapott rá, ami talán az előzőnél is nagyobb volt. Ahogy mutatták ezeket mind kéjes nyögés követte. Újra próbálkozás és sikerült. Őt ujját benyomva ujjazta azt a kitágult rést. Ezeket már hangosan sikoltozva élvezte párom. Kivette az ujjait és mutatta széthúzta ahogy látszik a belének a belső fala. Ebbe ismét egy hatalmasat köpött majd elővette a merev farkát. Nagyobb nem, de vastagabb volt mint az enyém. De ezek után nyugodtan baszta a seggét. Kihúzta és minden gond nélkül bevágta a pinába és baszta keményen. Megjelent egy másik férfi is egy hosszú ám vékony farokkal . Kiszabadította a logó melleit a tartójából és rángatta úgy a bimbóit, mintha fejné őket. A szájához tartotta a faszát és nyalni szopni kezdte azonnal a csajom. Egészen a golyójáig bedugta azt a hosszú faszt, valószínűleg a torkáig nyomta majd vissza. Közben a férfi baszta hátulról. Valamit mondott németül az elsőnek aki hátradőlve néhány ujját bedugta a seggébe páromnak. Aki így szopatva volt, ujjazta a seggét, miközben a másik baszta a punciját. Csak ámultam és figyeltem a nőt mellettem, aki leküldte már a fél üveg bort. Abbahagyta mindkettő a gyötrését és kiszabaditották a fogságából. Maguk elé térdeltették és szopatni kezdték miközben a többiek oda álltak köré. Mindketten nyomták le a torkába és öklendeztették. A nagy mennyiségű nyálat csorgatta a testére mellére amit közben markolászott aki oda fért. Jött egy fickó aki lefeküdt és a párom fejét ráhuzta a farkára. Elkezdte baszni a száját, majd egy határozott mozdulattal a karjánál fogva magára rántotta, mint egy darab rongyot. Elkezdett lovagolni rajta majd egy gyors tempó váltással baszni kezdte alulról. Két kézzel megfogta a fenekét és széthúzta, hogy jól lássuk a ki be járó eres faszt és a tágított popsilyukat. Ekkor egy férfi odalépett hozzájuk és rövid szopás után a nyakát fogva páromnak egyik kézzel hátra nyúlva néhány újjal a seggébe nyúlt és mint egy zsákot így emelgette próbálva ütemet adni a pinát baszó fasznak.
Itt volt az a pillanat, mikor az üres boros üveget lerakta az asztalra a kedvesem és azt mondta.
- Ezt esküszöm nem hiszem el! Ezt én tettem volna. Nem emlékszem semmire, csak arra, hogy valami üvegből iszom valamit! - mondta a kellő mennyiségű alkoholtól részegen.
A csávó abbahagyta az emelgetést és a nagyra duzzadt faszával a popsit célozta meg és berakta neki de rendesen. Két igen nagy méretű szerszám mozgott ki be a testében, jó pár percig.
- Na ezek jó kis faszok! Kár, hogy nem voltam magamnál!
- Mit beszélsz?!
- Jólvan na! Csak megjegyeztem- bobiskolva a kanapén.
Ez a baszás még eltartott egy ideig, de a póz annyiban változott, hogy cserélődtek a férfiak.
A végét már nem látta a barátnőm, mert elaludt, de a férfiak oda sorakoztak és szopatták őt folyamatosan. Az a nő, aki bevezette őt, pedig egy nagyméretű üveg poharat tartott az álla alá és a nyála ami az öklendezés hatására folyt ki a szájából, folyt bele a pohárba. Ezek után egyesével mindenki engedte a gecit a fejére, arcára, szájába. És ez mind bele a pohárba. Az utolsó végeztével finoman bele húzta az összes spermát az arcáról a nő a pohárba.
Párom pedig kicsi segítséggel az összes nyálas gecit megitta és nyelte gyönyörűen.( Ez az amire talán emlékezett)
A végén két férfi odaállt és levizelte őt! Legtöbbet a mellére pisiltak, de az arcát is célozták néha.
Így megalázva pórázzal a nyakában lepisilva kivezette a nő az én szerelmem, mert ő egy mocskos kurva.
Elég hosszúra nyúlt ez a történet, szóval a folytatást, majd később megírom nektek....

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (91)        Nem tetszik (82)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-05-05 19:11:35
Machoman
Ne folytasd mert állati szar,ebböl enyi elég


Ezt a szex történetet 11075 X olvasták el.