Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A lányom és a feleségem

Beküldő:dokoupill


Péter vagyok, 38 éves és egy hihetetlen történetet szeretnék elmesélni.
Feleségem Csilla 35 éves csinos szőke nő. Nagyon sokat ad a testére, ez látszik is rajta. A lányom Rita 16 éves és nagyon hasonlít az anyjára. Nagyon szép fejlett kislány. A fiam Gábor 14,5 éves nagyon merész és a lányok szerint
jóképű is.
Sokat utazom és ezért nem sokat vagyok otthon. A nejemmel a szexuális kapcsolatom nem az igazi már régóta a sok távollét miatt.
Történt egyszer, hogy valami nem jött össze a munkámban és haza mentem előbb, mint vártak 2 nappal. Egy szép nagy családi házban lakunk egy kisvárosban. Este 9 óra felé értem haza pénteken. Fura volt, hogy az alsó szinten nincs senki, mert a tv állandóan menni szokott. Gondoltam meglepem őket és felmentem a hálókhoz. Már a lépcsőn furcsa hangokat hallottam, mintha valakik sóhajtoztak volna. Ahogy a hálónk elé értem, már egyértelmű volt, hogy ott bent szex folyik. Majdnem berúgtam, az ajtót, de a kíváncsiság erősebb volt bennem és beleskelődtem. Majd hanyatt vágtam magam a meglepetéstől, ugyanis az ágyon a fiam feküdt. A feleségem éppen lovagolta a faszát és a lányom a száján ülve nyalatta magát, miközben az anyjával csókolózott. Annyira meglepett a dolog, hogy nem is tudtam hirtelen mit tegyek. A lányom nagyon szép lány és már néha gondoltam rá milyen lehet a meztelen teste, de még eddig nem történt semmi ilyen dolog. Ő vett elsőnek észre és egy apró sikkantással leugrott az öccse szájáról és beugrott a takaró alá. A nejem hátranézett és olyan vörös lett mint a rák. Leszállt Gáborról, akinek a fasza cuppanva csúszott ki a pinájából. Gábor is magára rántotta a takarót és riadtan nézett. Nem tudom miért, de nem tudtam haragot érezni, ehelyett valami eddig sosem tapasztalt izgalom fogott el. Becsuktam az ajtót és lementem a konyhába. Mire kibontottam egy üveg sört a feleségem lejött és szégyenkezve magyarázkodni kezdett. Kiderült, hogy már fél éve csinálják együtt rendszeresen. Nem hivatkozott a magányra és semmire sem, de nekem valahogy az volt az érzésem, hogy ezért is volt ez. Úgyhogy a lelkiismeretem nem volt nyugodt. Amikor lefeküdtünk csak az járt az eszemben, hogy a lányomnak milyen fantasztikus a teste, és hogy a feleségem mennyire élvezte a fiam faszát. Mondtam, hogy meséljen róla. Tudta mi érdekel és hozzám bújva mesélni kezdett. Annyira felizgultam, hogy a faszom olyan kemény volt, hogy azt hittem eltörik. Tudtam, hogy nem fogok addig nyugodni, amíg nem látom ezt a dugást még egyszer. Nagy nehezen kinyögtem: Látni akarom hogyan csináljátok.
Megcsókolt és kiment. 10 perc múlva a szégyenkező gyerekekkel jött vissza. Rita nagyon izgatott a kis hálóingjében, tudtam, hogy alatta nincs semmi. A feleségem könnyedén szájon csókolta és lassan lehúzta a hálóinget róla.
Vetkőzzetek meztelenre, mondtam és felhajtottam a takarót magamról. A faszom keményen állt, amire sajnos már elég régen volt példa. A méreteimre nem volt panasz sosem, hiszen a hossza 19cm. Gábor fasza olyan 15 lehetett. A lányom és a feleségem a faszom nézték meredten. Semmi nem érdekelt, csak a szexre tudtam gondolni és a lányom testére. Csilla kézen fogta Gábort és mellém fektette az ágyban. Majd megfogta a faszát és gyengéden szopni kezdte. Rita tétován fogta meg az enyémet és amikor hozzáért, megremegtem. Ott állt mellettem és verte lassan a faszom. A combjait simogattam és úgy éreztem rögtön el is élvezek.
Felálltam és lassan végigsimogattam a testét. A mellei kemények voltak, mint az anyjának, csak kisebbek egy picit. A hasa lapos, a dereka karcsú és a kis pinája ugyanúgy fazonra borotvált, mint a nejemé. Amikor megsimogattam felnyögött és behunyta a szemeit. Lefektettem az ágyra és lassan végigcsókoltam a kis testét. Szopogattam és nyalogattam a melleit és a hasát, de csak a kis pinájára tudtam gondolni. Amikor ott megpusziltam, felsóhajtott és magára húzta a fejem. Lassan élvezettel nyalni kezdtem, amit ő nagyon élvezett. Amikor felnéztem láttam, hogy a nejem éppen beigazítja magának Gábor faszát és lovagolni kezd rajta. Annyira izgatott, hogy egyre gyorsabban nyaltam a lányom pináját, amiből a nedvei szinte folytak. Felhajtottam a combjait és a seggét is nyalogattam. Rita sikoltozva élvezett, amikor az egyik ujjam lassan feldugtam a kis pinájába. Simogattam a melleit és ujjaztam a pináját, miközben a feleségem néztem, aki kivette Gábor faszát magából és szopni kezdte. Láttam, hogy rögtön elélvez a fiam a feleségem szájába. Csilla szorgalmasan tisztára szopta a faszát. Rita hangosan sikoltozva élvezett el az ujjamtól és hálásan nézett rám. Gyere basszál meg a nagy faszoddal úgy mint régen, mondta Csilla. Hanyatt feküdt és a térdeit a fülei mellé húzta. A pinája ott domborodott előttem. Lassan végignyaltam és a faszommal megsimogattam. Nedvesek voltak a szemérem ajkai, ahogy a faszom közéjük nyomtam engedelmesen széttárultak. Egy határozott lökéssel tövig nyomtam a faszom belé. Hatalmasat sikított és vadul dobálta magát. Gábor és Rita csak figyelték mit csinálunk. Ez az, nyögte Csilla. Nézzétek, hogyan basz meg apátok a nagy faszával és lihegett közben. Sikoltozott és ő is elélvezett.
Ritát néztem, aki behunyt szemmel simogatta magát. Látom, meg akarod baszni, mondta Csilla és simogatta a faszom közben. Csak bólintani tudta, mert Rita elvette a kezét a pinájáról és széttárta teljesen a combjait. Lassan bevezettem neki, mire hatalmasat sikoltott és azonnal el is élvezett. Ahogy elkezdtem mozogni a szűk pinában azt hittem nem bírom sokáig, de azt is akartam, hogy a lányom élvezzen el még egyszer. Dobálta magát és lihegett. Láttam rajta, hogy mindjárt elmegy, ezért amilyen mélyre csak tudtam bedugtam neki. Éreztem ahogy a teste megremeg és hörögve elélvez. Lassan kivettem a faszom és a hasára vertem a forró gecim. Olyan sok jött, hogy jutott mindenhova bőven. Utána kimerülten aludtunk reggelig.
Amióta a lányommal dugtam nem tudom elfelejteni a kis pináját. Mindig arra gondolok, hogy milyen fantasztikus volt. A feleségemmel sokat beszélgettem erről és Ő is nagyon szeret a fiúnkkal dugni. Azonban tudtuk, valami más is kellene, mert nem igazán teljes az élmény. Nagyon jó volt velük, de rájöttünk, hogy a koruk miatt főként. A feleségem mondta ki először, hogy megpróbálhatnánk gyerekekkel is.
Nagyon vadnak tűnt a dolog, így nem is nagyon foglalkoztunk vele.
Egyik délutáni sétánk alkalmával feltűnt, hogy egy férfi nagyon bámulja a feleségem. Nagyon jóképű volt és Csillának is tetszett. Beszélgettünk vele és meghívott egy italra magához. Kiderült, hogy a felesége elutazott és egyedül van otthon a két gyerekével. A kisfia 11, a lánya 12 éves volt. Nagyon fűtött a gondolat, hogy vajon milyen lehet a kislány meztelenül. Géza ezt észre is vette és mosolyogva vette tudomásul. A beszélgetés során kiderült, hogy a gyerekek sok mindenben segítenek neki. A feleségét is pótolják. Csilla faggatta és elmesélte, hogy szokott velük szexelni. Egyre közelebb húzódott Csillához és lassan simogatni kezdte a combjait. Tudtam mit akar tőle, de nem akartam elrontani a kis játékot. Pár ital után felbátorodott és egyre nyíltabban és merészebben tapizta a feleségem. Ő nem vette rossz néven és egyre felszabadultan nevetgélt. Géza keze teljesen eltűnt a szoknya alatt és láttam, hogy lassan a bugyiban is matat. Csilla nyöszörgött és hátradőlve élvezte a simogatást. Amikor a blúzát kigombolta és a mellei előbukkantak, nem tudtam megállni és megkérdeztem: Én addig menjek játszani a gyerekekkel, míg ti itt basztok? Nem is rossz ötlet, mondta Csilla és Gézára nézett. Esetleg itt is játszhatnának, hogy szem előtt legyenek és kuncogott. A gyerekekkel társasoztam, míg a feleségem teljesen le lett vetkőztetve és Gáza a szőnyegre fektetve nyalogatta a testét. A kisfiú, Tamás egyre többszőr nézett oda és láttam rajta nagyon érdekli a dolog. A kislány, Judit is érdeklődve figyelte az eseményeket. Nagyon tetszett a kis szőke vékony kislány és egyre közelebb húzódtam hozzá. Először nem nagyon tetszett neki, de egyre oldottabb lett. Mi is nevetgéltünk és néha meg is simogattam a fenekét és a combjait. Nem is figyeltem Csillára, de egyszer egy sikoltásra odakaptuk a fejünket. Géza a faszát éppen akkor tolta bele a feleségem pinájába, majd vadul baszni kezdte. Nem is vettem észre, de megfogtam a kislány combját és simogattam.
A másik kezemmel a merev faszom igazgattam a nadrágomban, de nem sok sikerrel. Keményen állt és nagyon kényelmetlen volt. Kigomboltam a nadrágom és a farkam elővettem és lassan verni kezdtem. A kislány meglátta és érdeklődve figyelte hogyan csinálom. Csilla rekedt hangon kérte Tamást hogy térdeljen mellé és tolja le a nadrágját. A kisfiú engedelmeskedett és a mereven álló kis faszával a feleségem mellé térdelt. Ő azonnal megfogta a kis faszt és simogatni kezdte. Géza észrevette, mennyire kívánja és kivette a faszát Csillából. Gyere Tomi basszad meg a nénit, mondta és a fiát a nejem lábai közé térdeltette és a kis faszát beigazította a pinájába. Ő a feje mellé térdelt és szopatta. Judit mereven figyelt és észre sem vette amikor megfogtam a kezét és a lüktető faszomra helyeztem és lassan veretni kezdtem. Amikor a póló alatt a bőréhez értem megrezzent és bátortalanul nézett rám, de vágyakozóan. Lassan levetkőztettem és fantasztikus látványban volt részem. A kis kerekedő mellei keményen álltak előre és forró volt a teste amikor megérintettem. Óvatosan hanyatt fektettem és kigomboltam a nadrágját és lassan levettem róla. Ott feküdt előttem egy rózsaszín bugyiban, ami tiszta lucsok volt a puncijánál. Kapkodva levetkőztem és simogatni kezdtem. Végigsimogattam a kis testét és csak akkor érintettem meg a kis pináját, amikor már kapkodta a levegőt. Bugyin keresztül simogattam, majd óvatosan lehúztam a kis bugyit. A punciját alig takarta pár pihés szőrszál. Nagyon izgató volt és ráhajoltam, majd nyalni kezdtem. Nyaltam a csiklóját a pináját és a fenekét, addig, míg el nem élvezett. Megcsókoltam és ő visszacsókolt és tapogatva kereste a merev faszom. Meg is találta és finoman verni kezdte, mire akkorát nyögtem, hogy mindenki ránk figyelt. Gézának tetszett a látvány és bíztatta a lányát, hogy folytassa. Hanyatt feküdtem és a kislány játszott a faszommal. Verte, majd finoman bekapta és szopni kezdte. Forró volt a szája és nagyon erősen szívta a faszom. A feleségem nagyon élvezte a kisfiú faszát, de láttam rajta nem fog tudni elélvezni. Megkértem Gézát, hogy bassza seggbe, míg a fia a pináját keféli. Fantasztikus érzés volt, ahogy a két fasz járkált a feleségemben én pedig egy kislányt szopatok. Megfogtam a kislány kezeit és finoman magamra hóztam. Meg akartam baszni, akartam a faszomon érezni azt a fantasztikus pináját. A faszom fölé guggolt és a makkommal lassan simogatni kezdtem a csiklóját. Nagyon élvezte és szinte folytak a nedvei a kis pinájából. Amikor a szemérem ajkai közé dugtam, felsikoltott és lassan elkezdett rácsúszni a faszomra. A mikor teljesen benne voltam lassan vonaglott rajtam, mire azonnal belespricceltem. Nem bírtam magammal és hanyatt fektettem. Visszanyomtam a gecitől csillogó faszom a teleélvezett pinájába és keményen baszni kezdtem. Nagyon élvezte ő is, mert hangos nyögések és sikoltások között élvezett el. Közben a feleségem seggét baszta tovább Géza. Láttam amikor kivette a faszát és a tátongó lyukba spriccelte az összes gecijét, majd a fia is ugyanezt tette. A lihegő Juditkából kivettem a faszom és a feleségem seggébe élveztem én is. A sok geci folyt ki a seggéből, amikor belenyomtam a faszom. Pár lökés után hatalmasat élvezett és ernyedten feküdt. Azt hiszem mindannyian kellemesen elzsibbadtunk és kimerülten dőltünk a szőnyegre.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (449)        Nem tetszik (175)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-02-13 08:51:36
Anyám nem adott nevet
olivér

2016-05-06 11:41:07
Tomi
Érdekes de azért nem hiszem hogy ez valos lenne

2016-08-15 18:40:35
öreg
nagyon izgalmas és jó történet

2016-08-28 08:24:28
atti
undorító

2016-10-30 11:08:32
Makkos
Izgalmas történet volt, engem merevvé tett. Muszáj volt kivernem.

2018-05-17 00:06:49
Zolika
Én erre élveztem el

2021-01-01 00:54:33
Bogyó
Nem szégyelitek magatokat unoritoak vagytok ha az enyimel csinálnatok el vágnál a tortod

2021-01-22 22:10:52
Rendőre
Megtalállak

2022-07-25 21:47:38
Maxim
Nagyon jó kis történet egy hasonló korú lánykával volt dolgom nekem is. Nem úgy terveztük de úgy alakult, mind2fél örömére


Ezt a szex történetet 121178 X olvasták el.