Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nevelő anyámat zsaroltam

Beküldő:Ákos

Nemrég történt minden, de jobb ha kicsit mesélek a háttérről. A szüleim 16 év után elváltak. Azt mondták, hogy nem akarnak együtt lenni, mert nem érzik már ugyanazt. Most leszek 20 éves, vagyis 3 éve külön vannak. Természetesen anyám azóta már újra férjhez ment, és apám is talált magának egy nőt, akit alig egy éve vett el. A nő 37 éves formás, csinos, nagyon kedves nő, igazán szimpatikus teremtés.
Eddig anyánál laktam, de az új iskola miatt apa felajánlotta, hogy költözzek oda hozzájuk, mert egyszerűbb lenne a bejárás. A költözés pakolás kész káosz volt, de segített apa is és anya is. Megbeszéltek mindent és minden gond nélkül, már úton is voltunk az új otthonom felé. Azon gondolkodtam miként fogom átvészelni az új környezet okozta stresszt, mivel haverok messze új suli, és barátnőm sincs.
Barátnő!!
A megoldás, ha találok valakit, aki leköti a figyelmemet.
Ahogy a kocsiból kiszálltunk és kivettünk néhány csomagot apa azt mondta.
- Zsófi egy kicsit megváltozott az utóbbi időben. Eddig nem mondtam nektek, de kérlek viselkedj!
- Rendben, de miről van szó?
- Műtétje volt.
- Úr isten! De nem komoly?
- Csak a melleit műtötték.
Ezzel nem is akartam többet tudni, azt gondoltam valami baj volt, ezért nem folytattam tovább. Ahogy beléptünk jött Zsófi fogadni minket. És azt hittem nem látok a szememnek. A mellei nagyobbak lettek. Nem az az óriási brutális labdák, hanem talán néhány kosár mérettel, így most fantasztikusan nézett ki. Vállig érő barna haj, őzike szemek. Csodás cicik, lapos has és a feneke szélesedő de hozzá illő kerek popsi, legalábbis amit eddig látni véltem. Megölelt és üdvözölt "itthon". Ahogy nekem nyomta a cicijét egy kisebb hang hagyta el a számat, mely után rögtön bocsánatot kértem.
- Elnézést, csak váratlanul ért az ölelés. Bocsánat.
- Jaj ugyan nincs miért! Az én hibám volt tudom.- nevetve válaszolt Zsófi.
A szobámba érve, nyugtáztam hogy az új szobám semmivel sem kisebb, mint a régi volt úgyhogy a kialakítás is hasonló lehet majd, mint a régi volt. Néhány szükséges dobozt behordtunk és az alváshoz szükséges dolgokat kipakoltam. Későre járt már és vacsorához hívott apa. Mondtam, hogy nincs kedvem lemenni, de köszönöm.
- Miattunk,vagy valami baj van? Légy őszinte nyugodtan.
- Fáradt vagyok, és ez az új helyzet nagyon furcsa.
Elmondtam, hogy miken gondolkodtam és mit találtam ki.
- A te korodban biztos kell egy lány, és találsz is majd valakit hidd el! És mi a fene volt az a hülye helyzet, mikor megölelt Zsófi?
Elmondtam, hogy a műtét alatt azt hittem, hogy valami gond volt, de a látvány az nagyon meglepett.
- Ez akkor az én hibám. Lehettem volna konkrétabb. Szerette volna ezt a beavatkozást, és a válás és ez a ház után úgy véltük, hogy megcsinálja. Nagyon szerette volna és most ragyog, elégedett magával. De ezt hagyjuk is inkább. Ha meggondolnád magad akkor várunk az asztalnál.
Ezek után magamra maradtam a szobámban és amíg a fürdéshez készülődtem, az jutott eszembe, hogy a válás után a pénzből nem kaptam semmit, semmivel sem jártam jobban, de bezzeg Zsófi igen. Zavart ez a helyzet, de innentől kezdve csak a melleit láttam magam előtt. Izgató volt a gondolat, azt elhihetitek.
Az iskola olyan volt, mint máshol. Új arcok, új tanárok, de ez még megszokható valahogyan. Az osztályban viszont alig volt lány. 5 lány volt csak ebből háromnak barátja volt. Igazán egyik sem érdekelt, nem tetszettek. A többi osztályban pedig egy hét után nem volt olyan, akit megszolitottam volna.
Otthon voltam a gépem előtt és a netes randi is jobbnak hangzott, mint az egyedül lét. Társkereső be és már pötyögtem az keresés feltételeit. Egyetlen dolog maradt ki, az pedig az életkor. Így hát sokat dobott ki a kereső. Az első oldalon nem volt jó csaj. A másodikon alig volt korombeli. A harmadik oldalra érve szembe találtam magam Zsófi képével. Egy hosszú póló volt rajta, ami addig ért ameddig a bugyija, de a pólón keresztül is látszott a kirajzolódó melle. Néhány kép volt csupán, de az utolsón már csak bugyiban pózolt. Nem tudtam mit is tegyek valójában, de nem hagyhattam ennyiben. Fogtam magam és írtam neki egy üzenetet, amiben egy kérdőjel volt. Tudtam nagyon jól, hogy ennyi is elég lesz. Este semmi válasz. Másnap mikor együtt volt a család sem láttam semmit rajta. Minden olyan volt, mint eddig. Apa azt mondta vacsora után, hogy elmegy fürdeni elsőnek, mert fáradt. Addig segíts mosogatni Zsófinak. Amint eltűnt az ajtóban, rögtön reagált Zsófi:
- Mi a fenét művelsz!? Hogy találtál meg? Apád ugye nem tudja?
- Én mit művelek? Te vagy a rossz, nem én! Megcsalod apát a háta mögött?
- Én nem, vagyis nem akarom.....
- Mi a fenét jelentsen ez? Az apámról van szó!
- Jólvan, csak ne áruld el neki! Tudod, az új mellem hatalmas önbizalmat adott nekem, és szeretem, ha megbámulnak. Ezért készült néhány kép és felraktam a netre.
- De megcsalod apát idegenekkel!
- Dehogy is! Volt néhány férfi, akik imponáltak nekem, de nem lesz belőle rendszer.
- És velük találkoztál?
- Igen.
- Ezt el kell mondanom apának! Tudnia kell! Mutogatod magad mindenkinek. ( Ekkor valahogy ismét felszínre tört az a bizonyos féltékenység, hogy nem elég, hogy hasznot húzott a válásból, még akkor ezt műveli)
- Kérlek ne! Mit akarsz? Mit tegyek? Látni akarod te is?
És még a választ sem várta meg, a pólót felhúzta nyakig és a melltartóját lehúzta. Ott állt előttem a csupasz cicikkel és izgató volt nagyon.
- Ez nem elég! Mindenkinek mutogatod magad, még élvezed is!
Közben hallottuk, hogy apa megnyitja a zuhanyt, szóval nem hallhat minket.
- Akkor mi a fenét tegyek!? Tán szopjalak le vagy mi? - tette fel a kérdést, miközben fantasztikus melleit eltakarta a ruhájával. Gondolom erre a kérdésre még csak választ sem várt, meg is lepődött rendesen, mikor azt feleltem:
- Igen! Szopjál le!
- Megőrültél? Felejtsd el!
- Apa nem fogja, mikor elmondok neki mindent.
Zsófi elnézett a fürdő felé és folyt a víz a zuhanyban.
- Rendben van. Megteszem! De semmit sem mondasz apádnak.
Majd magam sem hittem el, de térdre ereszkedett előttem és megérintette a nadrágon keresztül is érezhető dudort.
- Ezt te is akarod és ő is úgy látom! Mosolygott közben ahogy simogatta a farkamat. Majd szépen lassan letolta a nadrágomat és az alsomat kezdte simogatni. Természetesen alig bírtam magammal. Elővette egy kézzel a nadrágomból és ráfogott a tövére.
- Majdnem olyan, mint apádnak! Ezt imádom!
És lágyan megnyalta a makkom hegyét és izlelgette a szájában.
- Majdnem olyan, de finomabb!
És egy jól irányzott mozdulattal eltüntette a szájában az egészet. A kinyújtott nyelvével elkezdte a farkam és a herék közti részt masszírozni. Majd újra kivette. Verni kezdte, miközben azt nézte miként reagálok mindenre.
- Szerintem jóban leszünk és nem árulkodsz majd!
És ezután újra bekapta és szopni kezdte a farkamat. Nekem közeledett a vég és jeleztem is neki, de azt mondta hogy nagyon finom vagyok, úgyhogy jöhetek a szájába nyugodtan. Nyitotta a száját és verte folyamatosan és azt várta hogy mikor lövell ki a sperma. Amint folyamatosan feszült a péniszem újra bekapta tövig, és a nyelvével masszirozta ismét, és a kezével gyengéden kipréselte az összes cseppet a heréimből. Nyelt egy nagyot majd nyomott egy cuppanós puszit a makkomra. Hallottuk, hogy a vizet elzárta apu, úgyhogy gyorsan siettem felöltözni. A mosogatást egyedül fejezte be végülis.
Másnap mintha misem történt volna reggel, egy szót sem szóltunk egymáshoz. A suliba indulás előtt apa azt mondta, hogy később végez majd. Egyenesen haza jöjjek a suliból és viselkedjek rendesen itthon. Zsófi azt mondta, hogy biztosan rendben lesz minden. Legfeljebb jobban megismerjük egymást. És ahogy rám mosolygott közben, tudtam hogy forgat valamit a fejében, vagy a tegnapi dolgot említette. A suli úgy telt el, ahogy mindig. Hazafelé tartva viszont elgondolkodtam a tegnapi,és a ma reggel történteken. Nagyon meleg volt és rendesen megizzadtam mire haza értem. Zsófi előttem nem sokkal jött haza és ő is kivolt rendesen.
- Milyen napod volt?
- Semmilyen, átlagos! Hála istennek mára vége.
- Menj fürödj le, addig összeütök valami kaját. Azután én is megyek mert kimelegedtem a vásárlásnál.
Ahogy visszatértem készített néhány szendvicset nekünk. Majd beszaladt ő is tusolni. Amint végzett kijött egy szál köntösben.
- Nem ettél?
- Megvártalak, hátha nem akarsz egyedül enni.
- Ez nagyon kedves! Köszönöm.
Leültünk egymással szembe és ettünk.
Amint befejezte rá is kezdett beszélni..
- Tudod, tegnap...
- Tudom és bocsánat!
- Nincs miért! Legalább így már neked is van titkod apád előtt és nem árulod el neki. De nem is ez a fontos. Lennének feltételeim az ittléteddel kapcsolatban.
- És mik lennének!?
- Te megzsaroltál engem tegnap. Igazad volt, hogy nem tehetem ezt apád háta mögött. Befejezem, letörlöm a profilomat, egy feltétellel! Nem vagyok fából. Tegnap a szopás után megkivántam a szexet. Apád mostanában elfoglalt és nekem több kell. Azt akarom, hogy dugjunk egyet. A másik feltétel, hogy addig amíg itt vagy és nincs senki kapcsolatod, velem fogsz szexelni és akkor soha többé nem mutogatom magam a neten senkinek.
- Ezt mégis hogy képzelted?
Zsófi felkelt az asztaltól és szétnyitotta a köntösét. Csak egy bugyi volt rajta. Apáddal beszéltem úton hazafelé. Még kb 2 órát távol lesz tőlünk. Szóval az egyik feltételt teljesíthetnéd akár most is. A köntöst pedig az asztal mellé dobta. Ott állt velem szemben abban a falatnyi bugyiban és az asztalra ült közvetlen elém. Mivel a lábam ott volt az asztal alatt így terpeszben egyik lábát át emelte és immár terpeszben ott ült előttem.
-Na! Mi a válaszod?
Ahogy ebből a szögböl végig néztem rajta. Fennt az a cici. A szép finom hasa és közvetlenül ott az a punci, amit a textil éppen csak fedett. Láttam a szegelynél, hogy azok már a nagyajkai, csak azt éreztem, hogy hűséges szolgája leszek. Közelebb húzódtam az asztalhoz és szó nélkül megfogtam a fenekét és megpusziltam a köldöke fölött. A következő két puszi egyre lentebb volt, míg elértem az egyetlen rajta lévő ruhadarabig. Ekkor már elhagyta a száját több kis sóhaj is. Mindkét kezével hátradőlve támaszkodott, így tudtam hogy szabadaon azt teszek vele, amit én akarok. Egyik kezemmel félre húztam a bugyiját és több apró csókot leheltem a gyönyör forrására, aminek hatására megfogta a fejem és magába húzott. Lassan elkezdtem nyalni, isteni íze volt. Körbe nyaltam a csikloját és a kisajkakat. Egyre jobban folyt a nedve, így kicsit az ujjamra téve felnyulva dörzsölni kezdtem az egyik bimbóját. Ez együtt egy hangosabb nyögést váltott ki belőle, amin felbátorodtam és egy erős nyelvcsapással végig nyaltam a pináját.
-Óh igen! Ez az! Csináld így!
Többször megismételtem, amit már egyikünk sem bírt tovább. Eltolta a fejemet magától és felállt az asztaltól. Megfordult és a bugyiját letolta a bokájáig. Rádőlt az asztalra és várta, hogy belé hatoljak. Letoltam a nadrágomat és oda illesztettem a makkom a puncija bejáratához. Akartam egy kicsit még izgatni vele, de amint megérezte a meleg merev farkam hátra nyomta a fenekét, teljes egyszerűségével felnyársalta magát. Megfogtam a csípőjét és lassan elkezdtem dugni. Eszméletlen volt az érzés. Egy kicsi nyálat csorgattam az ánuszához és hüvelyk ujjammal masszirozni kezdtem.
- Azt felejtsd is el. Nagyon jó ahogyan most csinálod.
Még azért massziroztam és dugtam közben, amit hálásan sikongatva élvezte. Ahogy éreztem, hogy itt a vég szóltam neki.
- Még ne! Várj még!
Gyorsitottam a tempón és kirántottam az utolsó pillanatban. A fenekére és a hátára is jutott.
- Na erről lemaradtam.
Majd hátranyult és a fenekéről egy kevés ondót a szájába vett.
- Nagyon finom vagy! De most megint mennem kell a fürdőbe. A bugyijából kilépve besétált a fürdőbe. Felvettem a földről a bugyit és beleszippantottam egy nagyot. Ezzel vertem ki az utolsó cseppeket a lankadozó farkamból. Mikor visszajött természetesen meztelenül mellém huppant a kanapéra és a vállamra tette a fejét.
- Akkor ez igent jelent?
- Kell még mondjak bármit is?
- Rendben akkor apád semmit sem fog megtudni, és törlöm a képeket.
Azt a néhány évet míg ott laktam fantasztikus élményként jegyzem. Azután, már nem érdekelt az új hely és az iskola, mert volt nőm! Nem is akár milyen!!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (168)        Nem tetszik (47)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-05-02 05:36:14
Tatami
Írj még ilyeneket ez nagyon jó volt!

2021-05-02 06:39:32
Xl
Szép történet lesz még folytatás? A viszony azóta is tart?

2021-05-02 10:33:39
Machoman
Aztán felébredtél,az álom véget ért.Kamu és gusztustalan,de ábrándozz tovább és verd a farkad két gyufaszálal.

2021-05-12 03:59:25
Dias
Ha kamu ha nem nagyon jó írás

2021-05-23 23:47:18
Vend
Szuper írás gratulálok !!!


Ezt a szex történetet 23893 X olvasták el.