Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A feleségem biztatására... 2. rész

Beküldő:Balu

Ahhoz, hogy érhető legyen a történetünk, mindenképp ajánlom, hogy az első résszel kezdjétek az olvasást, ezen a címen találjátok: A feleségem biztatására megdugtam Zoét

A sztorit ott hagytam abba, hogy a feleségemmel, Katával, 8 év együttlét után kezdtük el igazán élvezni az életet, ehhez az kellett, hogy mindketten ledobjuk egy kicsit a gátlásainkat és megbízzunk egymásban annyira, hogy mondjuk egy közös pornónézés is beleférjen a kapcsolatunkba. Ez a dolog odáig jutott, hogy a párom már nem bánta, hogy megnézek más csinos lányokat, amikor együtt sétálunk valahol, sőt, eljutottunk addig, hogy a beleegyezésével, sőt, a biztatására, megdugtam egy idegen csajt, Zoét, ő pedig végignézte.

Aki már kíváncsi volt, hogy ezen a ponton hogy folytatódott az életünk, íme, elmesélem:

A wellnessben történt kalandunk után hazamentünk, és belezuhantunk az ágyba, másnap 10-ig aludtunk. Zoé azóta se került szóba, pont ugyanúgy teltek a mindennapjaink, mint korábban. Egy változást azért mégis megfigyeltem Katán: sokkal pajkosabbá vált szex közben, megszűnt minden tabu és rendszeresen meglepett valamilyen szexi jelmezzel vagy játékszerrel. Többször rajtakaptam, hogy pornót néz a kanapén, először nagyon zavarban volt, de egy idő után megszokta, hogy nem zavar, és most már olyan is van, hogy egy szobában vagyunk, én olvasok vagy játszom, ő pedig elindít valami pornót és maszturbál. Legtöbbször csak a melegítőjén keresztül, és nem tudom, hogy csinálja, de képes magát 3 percen belül a csúcsra juttatni.

Persze ezzel nagyon fel tud izgatni, és már régóta nem telt el úgy nap, hogy ne dugtam volna meg Katát legalább kétszer egy nap. Korábban kotonnal védekeztünk, de mióta ennyire spontánná váltak az együttléteink, vagy nincs nálunk koton vagy nem akarunk azzal szórakozni, ezért Kata javaslatára (!) legtöbbször csak a seggét dugom meg, így nem érhet meglepetés, és mindketten nagyon élvezzük ezt a kettőnk kis perverz játékát. Az anális szexhez nem kell más, csak az, hogy teljesen el tudja magát engedni és ne feszengjen tőle, ilyenkor elég csak alaposan benyálazni a farkamat és egy kicsit kitágítani a seggét két ujjamal, és minden gond nélkül mehet a szex.

A Zoés eset után egy hónappal történt, hogy épp valami sztriptízesekről szóló filmet néztünk Netflixen és Kata verte a farkamat a takaró alatt, amikor rákérdezett:

- Nincs kedved elmenni egy night clubba? Én tökre kipróbálnám, hogy milyen.

Mit lehet ilyenkor mondani, dehogyis nincs kedvem, egyből igent mondtam. Megbeszéltük, hogy mindent a szemnek, semmit a kéznek, és másnap kinéztünk egy helyet, ahol a képek alapján mindkettőnknek tetsző csajok táncolnak. Jó közel ültünk a színpadhoz, berendeltünk két koktélt meg egy üveg bort. Meg kellett állapítanom, hogy Kata aznap öltözködésében nem nagyon lógott ki az ott dolgozó lányok közül, talán pont az volt a célja, hogy ne kívánjam őket jobban, mint őt magát. Egy erősen szaggatott, szűk farmer leggingst vett fel egy fémesen csillogó tűsarkúval, felül pedig egy olyan topot viselt, amiben oldalt kicsit be lehetett látni a cicijéhez, amit persze nem fedett semmi.

Néztük a sztriptízeseket, egy Bonita nevű mindkettőnknek nagyon tetszett, még akkor is, ha az a tipikus sztriptízes csaj volt, ha értitek mire gondolok: hatalmas műkörmök, műszempillák, hidrogénszőke haj, formás műmellek. Észrevehette, hogy nagyon nézzük, elkezdett velünk szemezni, és direkt felénk fordulva kezdte el magát simogatni. Kata erre benyúlt a nadrágomba és verni kezdte a farkamat, amire Bonita elmosolyodott, és odajött hozzánk.

- Sziasztok! Szeretnétek hátul egy privát táncot?

Kata válaszolt helyettem:

- Persze cica, eléggé felizgattál minket! - én meglepődtem, mert nem szokott így beszélni, de tetszett.

Hátravezetett minket egy elszeparált kis helyiségbe, ahol csak hármasban voltunk. Nem sokat lacafacázott, rutinosan megszabadult a fellépőruhájától, és teljesen pucéran kezdett el nekünk táncolni. Először Katának, akivel rövidesen vad smárolásba kezdtek, azután az én ölembe ült és félreérthetetlen mozdulatokat tett. Közben észre se vettem, hogy Katán is már csak egy tanga van, csak akkor, amikor Bonita felé fordult:

- Gyere, átadom neked az uradat.

Erre a mondatra Kata lehúzta rólam a nadrágomat, én gyorsan megszabadultam a maradék ruhámtól is, ő pedig háttal az ölembe ült úgy, hogy könnyedén becsúsztathassam a seggébe a farkamat. Már volt ebben rutinunk. Eközben Bonita széttett lábakkal maszturbált mellettünk, én pedig kicsit félve a választól, Kata fülébe súgtam a kérdést:

- Nem bánnád, ha megbasznám a csajszit?
- Azt hittem, már sosem kérdezed meg. - jött a válasz Katától.

Kihúzta magából a farkamat és kézen fogva odavezette hozzám Bonitát, aki szembefordult velem, és sztriptízes rutinnal, érzékien rám csúszott. Izgatott a tudat, hogy az előbb még Kata seggében jártam, most meg már egy idegen sztriptízes puncijának a nedvét érzem magamon, de közben azt is tudtam, hogy sokáig nem fogom így bírni, főleg, hogy közben a két lány elkezdett smárolni, miközben Bonita tovább lovagolt rajtam.

Nem bírtam tovább, jeleztem neki, hogy itt a vége, ő értett belőle elém térdelt, a szájába vette a farkamat, én pedig abban a pillanatban beleélveztem. Ő mosolyogva lenyelte és csak annyit mondott Katának, hogy:

- Jó ízű az urad, szerencséd van vele! De most te jössz bébi, nem végzünk fél munkát.

A hátára döntötte Katát a padra, amin ültünk és elkezdte nyalni a punciját. Valószínűleg jobban csinálta, mint ahogy én szoktam, mert még fel sem fogtam, hogy mi történik, Kata hangos, kontrollálatlan nyögések között remegve élvezett el, és ahogy láttam, kicsit még be is pisilt, annyira intenzív volt az orgazmusa, de Bonitát ez láthatóan a legkevésbé sem zavarta.

- Örültem nektek skacok, most viszont már vissza kell mennem, mert nemsokára megint én jövök, remélem, látlak még, puszika.

A feleségemmel egymás szemébe néztünk és egyszerre mondtuk egymásnak: szeretlek.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (135)        Nem tetszik (74)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-04-11 04:56:03
Xl
Szia. Szép történet lesz folytatás?

2021-04-13 22:09:01
Bonita
Jó volt veletek :)

2021-04-17 18:23:29
Kata
Megyünk majd máskor is, Bonita, köszi a képeket, amiket küldtél!


Ezt a szex történetet 13801 X olvasták el.