Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Folyt. Lehetséges a lehetetlen

Beküldő:Tibor


Sziasztok. Arra már rájöttem, hogy ostobaságot csináltam azzal, hogy kiírtam magamból a történeteket, mert valahányszor belépek az oldalra magammal nézek szembe.
Iszonyatosan rosszul esett, és bár jól esett valakivel tudatni mindezt, látom a történetet és újra meg újra átélni borzasztó. Viszont sajnos van folytatása is a történetnek..
Túl vagyunk az egy hónapon. Azóta nem bírtam a feleségemre úgy nézni ezért nem is volt köztünk semmi, kivéve amikor a zuhanyban szopattam le. A fürdőben a szemetesben találtam a minap egy flakont, egy sikosito flakonját. Megkérdeztem minek az és azt kaptam válaszul, hogy rendelt magának egy műfaszt, mivel más nem igen jut neki mostanság. Tudomásul vettem és nem is érdekelt mit művel az a nő a szobában. Kezdtem elfogadni mi is történt valójában, de nehezen akartam beadni a derekam. Azt hittem legalább kinzom őt valamennyire, de amikor megtudtam a gumi faszt, akkor ismét csak a mérget láttam semmi mást.
Kinga azóta sem jelzett magáról semmi életjelet, de nem is bántam. A saját életemet akartam előbb rendbe tenni, vagy lezárni ( őszintén megvallva, még ezt sem tudtam eldönteni).
- Megmutassam, vagy segítenél esetleg csak nézni?
- Mivan? Miről beszélsz?
- A műfasz. Esetleg, ha te is akarod....
Ezt már értettem és izgatott is lettem, hiszen szex játék és a feleségem, de próbáltam leplezni az érzéseimet és válaszra sem méltattam. Az arcán az elkeseredettség, a szomorúság és a bánat egyszerre tűnt fel, de nem érdekelt. Megfordult és bement a fürdőszobába. Odabanetről hallani lehetett, hogy szipog, megrigattam őt. Mentem le az emeletről amikor telefon csörrenés hallatszott. Sms jött a feleségem telefonjára. A kijelző mutatta, hogy a lányom üzent. Kimentem a szobából és csináltam egy teát. Kicsit sajnáltam őt és gondoltam jól fog majd esni majd. A teával a kezemben ahogy a szoba ajtóhoz értem a feleségem a telefonját nézte és egy pici mosoly tűnt fel a szája sarkában.
- Valami jó hír? kérdeztem. Azt nem akartam tudatni vele, hogy láttam a feladó nevét.
- Semmi, semmi! A tea láttán, csak én, szóval..
Csak jól esik, hogy gondoltál rám.
Jah, meghiszem azt. Még talán el is hittem volna, ha nem nyitották volna fel a szemem.
Sarkon fordultam és lementem a konyhába. Lent ültem és kortyoltam a lefőzött kávémat, mikor hallottam fentről, hogy megyek tusolni. Nem zárom az ajtót. Ez régen egyet jelentett csak, hogy szabad a bejárás, de ma nem így hallottam. Csak az üzenet volt előttem. Mit kapott és miért titkolta el. Felmentem halkan a szobába. A telefon ott volt ahol eddig. Ahogy fel akartam oldani a zárat, a telefon tiltotta. Azt tudni kell, hogy mindketten beállítottuk a másikunk telefonján azt hogy mindketten tudjuk nyitni. Ez mindig is így volt már az előző telefonoknál is. De most nem engedte. Tehát: Kinga küldött valamit, ami mosolyt csalt a feleségem arcára, majd letagadta, hogy bármi fontos lett volna, és levette az ujjlenyomat engedélyt a telefonjáról.
Na most megint csak a méreg volt a fejemben, tisztán nem is tudtam látni. Ez megint csak valami baj lesz..
Késő délután amikor a konyhában találtam az asszonyt próbáltam a beszélgetést Kingára terelni.
- Beszéltél Kingával azóta,hogy .....?
- Bocsánat nem figyeltem. Mit kérdeztél?
- Kinga. Beszéltél vele azóta?
- Nem egyáltalán nem. Semmit se tudok, azóta hogy közöltem vele, hogy elfogadhatatlan amit velem, amit velünk tett, azóta semmi.
Persze én tudtam az sms-ről, de még mindig nem szóltam. Csak és egy módon tudhatom meg, mi folyik a háttérben, ha hívom a lányomat.
Másnap tárcsáztam is és felhívtam. Nagyon alázatos hangon szólt bele a telefonba, szinte láttam magam előtt, hogy lesütött szemmel beszél, mint annak idején amikor rossz fát tett a tűzre és tudta, hogy büntetés lesz a vége.
De ez most már más. Nem kislány már, és nem egyszerűen eltört valamit, bár azt is lehet mondani, csak az bennem van és nem lehet ragasztani.
- Szia Apa. Hogy vagy? Tudod én nem akartam semmi rosszat csak...
És bele folytottam a szót, nem érdekelt a magyarázkodás.
- Ezt majd máskor, nem érdekel a mondókád. Ha akarsz enyhíteni a tetted következményén, akkor elmondod nekem mi állt abban az üzenetben, amit a minap írtál.
- Hát jól van. Az a férfi akivel én, akivel mi szóval.
- Igen!
- Folyamatosan nyaggatott, hogy akar ismét találkozni a másik nővel, akivel akkor mivel nem tudja,hogy férjnél van. Én ugye nem tudtam, hogy most mi van otthon veletek és elküldtem a telefonszámát a férfinek és azt írtam az sms-be hogy " újra akar látni és a száma" ennyi és semmi több.
Ezt hallva és magam előtt látva a dolgokat egy teljes kép alakult ki bennem. A feleségem újra akarja látni, hiszen akkor nem lett volna olyan mosolygós ha nem így lenne. Majd egy szimpla köszönömmel le is tettem a telefont. Azt tudtam, hogy tennem kell valamit, de nem tudtam mit is. A következő napon kedvesebb voltam vele, és észrevehetően viselkedtem. Folyamatosan bújt hozzám ezért hálásan a feleségem és éreztette, hogy csak engem szeret. Őszinte leszek, ez jól esett a lelkemnek, de a szívem darabokban és mindig egy bizonyos pontnál visszább húzódtam tőle, így hát az ágyban nem is volt semmi. Egyik nap úgy éreztem, hogy a munka végeztével, amint hazaérek meglátom mit is fogok tenni, hiszen le kell zárni az egészet valahogy. Vagy válok, vagy túlteszem magam a történteken. Hazaérve a munkából. A délutáni Tv nézés közben, közöltem, hogy el kell utaznom néhány napra, de nem hiszem hogy 2nél több lesz. Persze ez nem volt igaz, csak kitaláltam. A feleségem nyugtázta a hallottakat, majd a következő reklám szünetben közölte, hogy kiviszi a szemetet. Így is tett. És őt követve lestem az ablakból mit tesz. Valóban kivitte a szemetet, de azután kint a kapunál hívott valakit és nagyon halkan tette, mert azt sem hallottam, hogy hangot adna ki, és sűrűn nézett közben a házunk felé.
Egyből tudtam mit is tegyek. Az indulás előtti napon mondta a feleségem, hogy holnapra kapott időpontot a fodrászhoz, és nem akarta lemondani. Itt ez a vírus és alig tudta fogadni őt. Éppen holnapra kapott időpontot, de siet vissza, mert szép akar lenni, hogy tetszen nekem. A bizonyos napon szedte a kulcsát táskáját és indult is. Kérdezte megvárom e. Mondtam, hogy bizonyára igen. Kb egy 2oraja lehetett már oda, amikor hívott, hogy késni fog, mert elérte a kozmetikusát is és oda is megy majd. Csak annyit kérdeztem, hogy az nyitva van egyáltalán. De gyanakvó lehetett a hangom, mert rögtön mondta, hogy ő nincs, de néhányan mehetnek hozzá házhoz is.
Na ezt már én sem hittem el. Pont ráér és pont tud akkor menni, ez hihetetlen. Biztosra vettem, hogy hazudik.
- Ha már úgy is arra vagy nem vennél a sarki boltban egy sampont, az enyém most fogyott el.
Tudtam, hogy ha nem arra lesz, akkor nagy kerülő lesz és az bizony a délutáni forgalomban sokáig fog tartani.
Délután volt már, de nem úgy ahogy gondoltam, megérkezett és új frizurát viselt, és kezében a bolt táskája és a sampon, amit szeretek.
Szóval igazat mondott, bár szemöldöke nem volt festve és szedve sem volt.
- Rendben van hamarosan indulok. Jelezte a főnök az irodából, hogy nélkülem is jól haladtak, szóval nem lesz több a tárgyalás mint egy nap. Holnap este itt is vagyok. Jah és köszönöm a sampont.
- Máris indulsz? Azt hittem előtte tudunk egy kicsit kettesben lenni. Neked akartam tetszeni és itt hagysz.
Mindig is tudta, hogy nem szeretek késő este indulni kocsival sehová. A délutáni forgalom után indultunk világ életünkben és ezt ő is nagyon jól tudta.
Hamarosan megint azt láttam, hogy félre húzódott, és gondolom azért telefonált, mert csak egy napot leszek távol. Szedtem a cuccomat és indultam is.
A kocsival az utca távolabbi végén álltam meg úgy, hogy lássam, ha történik valami a házam előtt. Eltelt elég idő ahhoz, hogy halálra unjam magam a kocsiba, így hát gondoltam el ugrom a közeli közértbe valami harapni valóért. Vettem néhány dolgot és indultam is vissza a helyemre. Nem lehettem sokáig oda, de ahogy visszatértem láttam, hogy egy kocsi áll a felhajtónkon. Mostmár biztosra vettem, hogy megcsal a feleségem. Ott ültem a kocsiban és a távolból néztem, hogy a nappaliban ég a villany. Nem láttam semmit sem abból a távolságból, de nem is kellett. Idegen kocsi, tudok a telefonszámról, mit kellene még tudnom. Csak azt akartam, hogy történjen egy olyan, hogy tudjak dönteni a jövőt illetően. Az emeletre vezető lépcső lámpája kapcsolódott fel, majd a nappali lekapcsolt. Az erre néző szoba az emeleten a lányom szobája és a szoba nyitott ajtaján keresztül látszott, hogy a hálószobában kapcsolták fel a villanyt. Ezek felmentek baszni az emeletre.
Ott voltam és gondoltam egyet. Kezembe vettem a mobilom és hívtam a feleségem.
- Szia. Ugye nem alszol még? Ott hagytam a holnapi munkához szükséges papírokat és úton vagyok hazafelé. Csak szólni akartam, mielőtt lefeküdnél aludni.
- Messze vagy?
- Nem annyira, de még egy kis idő kell. Szia.
Vártam talán 10 percet, majd kiszálltam a kocsiból elindultam gyalog a házhoz. Megálltam az ajtó előtt és vártam..
Nyílt az ajtó és egy éppen felkapott gyűrött ruhában ott állt ő és mögötte pedig egy férfi.
- Csak nem hamarabb értem ide?
De a válaszra nem volt szükség. A feleségem arcán az a sajnos már ismert kifejezés, mikor iszonyatosan izgatott, de semmi több. Ezt láttam, mikor előjáték közben megzavart minket a lányom és abba kellett hagyni.
A férfi zavarban volt és nem tudott semmit se reagálni. A kínos csendet én törtem meg végül.
- Te azért jöttél, hogy megbaszd a feleségem igaz?!
És te azért hivtad őt ide, mert baszni akartál egy rendeset. Na akkor mire vártok? Menjünk vissza. Ha te úgy viselkedsz, mint egy kurva, akkor ma este mindketten megbaszunk de rendesen.
Ott álltak csodálkozva, ledermedve.
- Mi a gond? Itt voltam az utcában, és láttam hogy a hálóban voltatok, szóval baszni akartatok.
Mindketten egymásra néztek és elindultak lassan vissza az emeletre.
Megálltak az ágynál és rám nézett a feleségem.
- Csináld amit akartál! Fasz kellett nem? Itt van tessék!
Letérdelt lassan a férfi elé és kigombolva a nadrágját kiszabadította a lankadozó péniszét. Tudtam hogy szopni kezdte először, hiszen most ez izgatja fel őt nagyon. Elkezdte szopni a faszát és hamarosan ismét életet lehelt abba a darab húsba. Onnan nézve ahol én álltam, nem volt különb az enyémnél szóval csak néztem ahogy csinálják. Nyalta a golyóit majd fel az egyik oldalt, körbe a makk körül és le a másik oldalt. Ismét fel, talán még lassabban mint ahogy eddig. A makk alá érve lefetyelni kezdte a nyelvével a hegyét, majd beengedte a szájába, ameddig csak bírta. Láttam, hogy elöntötte a vágy, mert tempót váltott, és úgy tűnt ott akarja kivégezni a férfit térdelve. Meglepetés volt, hogy kb 2 ilyen perc után a férfi csak erősen lihegett és pulzált csak a farka. A feleségem abbahagyta és kérdőn az irányomba nézett.
- Csináljad, biztos nem csak ennyit akartál, ha felhívtad!
Ekkor felállt és levette magáról azt a felkapott göncöt. Természetesen csak az volt rajta, vagy meztelen fogadta, vagy már a nappaliban egymásnak estek.
Hegyesen álltak az izgalomtól a bimbói, és ahogy lepillantottam, tényleg volt kozmetikusnál.
Flegmán vetettem oda a csávónak:
- Látod! Még a pina is csupasz! Micsoda szerencse, hogy jöttél!
- Nem miatta, miattad csináltam!- válaszolt a feleségem.
A férfi levette maradék ruháját és lefeküdt az ágyon. A feleségem fölé guggolt és felnyársalta magát a faszra. Ahogy lovagolt felém, a férfinek háttal és a melleit néztem ahogy ugrálnak, a méreg és a köd a fejemből kezdett megszűnni. Ott álltam és kezdett izgatni a látvány, így a nadrágomat levéve közelebb húzódtam hozzájuk. A fenekembe markolva húzott magához a feleségem és folyamatosan így tartott és a szájába vette petyhüdt farkamat. Kéz nélkül csak szájjal bekapta tövig és szívta a farkamat, hogy mereven álljon. Ahogy egyre kevesebb fért be a szájába egyik kezével elkezdte felváltva verni és szopni a farkamat, miközben a másik kezével még mindig a fenekembe markolva szorosan tartott. Ez idő alatt, pedig lovagolt és alulról dugta folyamatosan a férfi. Ahogy szopott és dugtak közben, a férfi őrült tempóval kezdte alulról baszni a pináját és hallottam, hogy neki itt a vég. Ekkor a feleségem elengedett határozottan tövig beleült és hátra homorítva, a mellkasára támaszkodva megfeszült a háta. A mellbimbói hegyesen fölfelé és sikítva élvezett el, ahogy a forró geci elöntötte a hüvelyét. Így egymáson pihentek egy kicsit, majd ahogy felegyenesedve felkelt a feleségem az ágyról, a lankadt fasz finoman kicsúszott belőle.
Csillogó szemekkel nézett rám a kielégült feleségem és szinte újult erővel térdelt elém és kezdett szopni ismét. Tövétől a hegyéig, majd bekapta ameddig csak bírta. Ahogy kivette a szájából egy nagyot köpött a farkamra és elkente rajta az egészet. Felnézett rám és mondta
- Könyörgöm gyere! Akarlak.
Ezzel elfektetett az ágyon és rámült lovagló pózban. Olyan tempót diktált, hogy szabályosan megbaszta a faszom és mindeközben a mellkasomba mélyítette a körmét. Dobálta a haját, teljesen be volt vadulva, úgy élvezte a faszomat. A másik férfi közben újra próbált közeledni hozzánk, mert közelebb lépett az ágyhoz és markolászni kezdte a mellét a feleségemnek. Oldalra nézett, és abba hagyta a lovaglást. Rá ült a combomra és folyamatosan csavarta a csípőjét. Ez a mozgás lehetővé tette, hogy szopni tudja a faszát a férfinek. Láttam, hogy rövid felszopás után ismét mereven állt az ő farka is. Ekkor épp csak annyira húztam ki a farkamat, hogy csak a makkom legyen bennt, majd határozottan löktem egy nagyot. Ez annyira meglepte a feleségem, hogy eszét vesztve rám borult. Folyamatosan levegőért kapkodott és csókolni kezdte a nyakam. A válla felett láttam, hogy a férfi ott áll merev fasszal egyedül. Abban a pozícióban, ahogy a feleségem rajtam feküdt szorosan, megmarkoltam a fenekét és szét húztam. Így kínáltam fel a segglyukát a másik fasznak. A férfi csak állt és nem tudta mi legyen. Csak arra lett figyelmes a feleségem mi is történik, mikor szóltam:
- Mire vársz? Itt a segge. Gyerünk! Faszt akart nem!? Miért ne kapjon akkor már kettőt!
Erre azért nem számítottak és a feleségem tekintete mélyen a szemembe nézve is tudatta, hogy" még csak eszedbe se jusson."
Ezek után csak azt láttam, hogy a férfi támaszkodik egy kézzel a hátán a feleségemnek. Ekkor a feleségem tekintete elhomályosult megjelent a könny a szeme sarkában és elkezdett üvölteni. A fájdalmas üvöltése sok időnek tűnt abban a pillanatban, de megéreztem egy nyomást a péniszemen. A másik fasz, ahogy tövig behatolt, érződött a hüvely falán keresztül is. Ekkor rövid szünetet tartottunk és elkezdtem lassan mozogni ki-be, hogy a ritmusát fel tudja venni a másik fasz is.
Ahogy sikerült a ritmusát felvenni, a feleségem tekintete megváltozott, szinte a szeme majd felakadt úgy élvezte az egészet, amint a fájdalom távozott és felváltotta az érzést a kéj.
Nem tarthatott ez a dolog túl sokáig, mert éreztem, hogy élvezek. Tele lőttem a pináját és abba hagytam a mozgást. Úgy ahogy voltam, hagytam, hogy benne zsugorodjak össze.
A férfi ugye már egy orgazmuson túl volt, így bírta tovább is, így hát gyorsított és esze vesztett tempóban szinte rojtosra baszta a seggét a feleségemnek. Ő meg csak rajtam fekve, hol nyögött, hol sikoltozott. Jó pár percig ez ment amikor hirtelen abbahagyta, és másodjára is bele élvezett a feleségem test nyilásába. Röviddel ez után el kezdett öltözködni és jelezte, hogy elhagyja a szobát. Míg felöltözött, addig a feleségem magához tudott térni annyira, hogy feltápászkodva az ágyról úgy ahogy volt meztelen kikísérte a vendégét. Mikor visszatért közölte, hogy zuhanyozni akar, mert csorgunk belőle kifelé mindenhonnan. Ahogy végzett visszajött és hozzám bújva azt mondta:
- Azt hittem együtt tudunk lenni, hamarabb is nem csak így. Ez a hónap borzasztó volt tudod? Alig szóltál hozzám, semmi közeledés csak szótlanul büntettél. De nagyon szeretlek! Csak téged! Csak is téged! Soha többé nem leszek rossz. Mit mondasz erre?
- Amint vége a vírusos időszaknak, el fogok tőled válni!!!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (83)        Nem tetszik (77)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7100 X olvasták el.