Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Félrelépésem története

Beküldő:Évi

Évinek hívnak, 28 éves vagyok, Balázzsal a férjemmel lassan hét éve vagyok együtt és van egy 2 éves kislányunk is. Jól megvagyunk, nem lehet okom a panaszra, boldogok vagyunk.
Ámde egyszer csak felhívta Balázst egy régi barátja, akivel régen jóban volt de egy ideje megszakadt a kapcsolatuk, hogy abba a városba költöznek ahol mi lakunk, így találkozzanak, akár családostul. Ő volt Bence és a párja Kata.
Áthívtuk őket egyik este, és olyan érzés kerített hatalmába amikor egymásra néztünk Bencével ami eddig és azóta sem soha. Egyből éreztem a vibrálást közöttünk és jó néhány pillanat amit az este alatt váltottunk, ezt megerősítette. Innentől sokat találkoztunk közösen, és egyre izgatottabban vártam ezeket az alkalmakat. Az egyik ilyen estén tört meg a jég... A konyhában készítettem elő épp az ételt, amikor utánam jött. Mint mindig, megkérdezte segítsen-e, de igazából ilyenkor mindig pár perc flörtölés volt a lényeg. De ekkor Bence tett egy lépést felém és se szó se beszéd, megcsókolt. Egészen fantasztikus, semmi eddigihez nem hasonlítható érzés volt ez.
Elég hosszan és szenvedélyesen csokoloztunk. De aztán abbahagytuk gyorsan, mivel mindkettőnk párja a nappaliban várt minket,ideje volt visszamenni. Innentől már sms váltások sokasága kezdődött közöttünk heteken át és kimondva, ki nem mondva, de kerestük az alkalmat amikor kettesben is talalkozhatunk. Végül egyik délelőtt áthívtam. Balázs dolgozott, én otthon voltam még, Kislányom bölcsiben. Bence is szabaddá tudta tenni magát. Ahogy belépett a lakásba, rögtön egymásnak estünk, vadul csókolóztunk. Folyamatosan dicsért milyen szép vagyok, pedig én még közel sem voltam megelegedve magammal. Messze voltam a régi formámtól. Alig vártam hogy levetkőztessem és végig csókolhassam a testét. Kisportolt test, finom illat... Már toltam is le a boxerját, minél hamarabb érezni akartam a farkát. Azonnal szopni kezdtem, teljesen elvesztettem a fejemet, talán életemben nem voltam ennyire beindulva. Bármire hajlandó lettem volna abban a pillanatban. Szép nagy farka volt, amit élvezettel szoptam, amit ő látszólag nagyon élvezett. Kérte hogy hagyjam abba, mert szeretne ő is tenni már valamit. Lefeküdtem, lehúzta a bugyimat és nyalni kezdett. Nem tudom szavakba önteni milyen jól tette a dolgát. Balázs sajnos amúgy sem olyan típus aki sokszor okozna így örömet nekem, és nem is olyan jó benne sajnos. Bence viszont csodálatosan csinálta és el is juttatott a csúcsra. Most már érezni akartam magamban a farkát, így magamra húztam egy erős mozdulattal és hagytam hogy diktálja a tempót. Hol lassabban, hol gyorsabban, de minden mozdulatát úgy éltem meg mint maga a tökéletesség. Fantasztikus volt! Nem is váltottunk pózt, én élveztem még egy hatalmasat, ő pedig végül a hasamra ment el. Egy jó fél órát még feküdtünk egymás karjaiban, összebújva, időről időre csókot adva egymásnak. Természetesen azóta is váltunk üzeneteket és volt már egy közös vacsoraestünk azóta. Nem tudom mit hoz a jövő vele kapcsolatban, de az érzéseim ezzel az együttléttel nem hogy csitultak, inkább még jobban lángra kaptak...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (30)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-04-17 09:18:11
Imre
Nagyjo


Ezt a szex történetet 4664 X olvasták el.