Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Unokatestvér...

Beküldő:Lali

Ez még 20 éves koromban történt.
Már kamaszként is néztem néha olyan szemmel Zsófira, az unokatestvéremre, mint nőre, nem rokonra. Nem volt kifejezetten az esetem, de csinos, jó alakú csaj volt mindig. 18 lehettem, amikor már a közös családi összejövetelek alatt egyre több ideig néztem őt. Néha összeakadt a tekintetünk, de nagyon sok ideig ennek semmi olyat nem tulajdonítottam. Nem gondoltam, hogy ő akár egyszer is olyan szemmel néz rám, ráadásul négy évvel idősebb volt nálam. Épp egy nyári kerti grillezésen voltunk náluk, többek között az én születésnapomat is ünnepeltük. Ettünk, ittunk, napoztunk, jó hangulat volt mint mindig. Én persze sokat néztem őt, néha ő is engem, de még mindig nem láttam bele többet. Ő néha bement a házba kihozni valamiért, vagy a szobájába valamiért. De akkor szerettem volna utána menni meglesni, amikor mindenki más kint van a kertben. Már késő délután volt, azt hittem nem jön össze. De aztán láttam hogy feláll és elindul a házba, így pár percre rá utánamentem én is. Hallottam hogy a szobájában van, így lassan odamentem az ajtó elé, és gondolkoztam mit mondjak amikor benyitok. Úgy voltam vele majd azt mondom kell valami bentről, segítsen hol találom. Benyitottam, épp a hajával babrált valamit.
-Hát Te? kérdezte.
Kicsit remegő hangon elkezdtem makogni valamit, hogy mit keresek.
Majd mellékesen valahogy kinyögtem hogy nagyon csinos ma is. Talán ebből még ki tudom magyarázni magam, úgy voltam vele. Elmosolyodott és megköszönte. Hevesen dobogó szívvel mentem ki a szobából és indultam a mosdóba kicsit összeszedni magam. Már a kezemet mostam amikor benyitott... Egy mozdulattal levette a bikini felsőjét, odalépett és a kezemet a mellére tette. Ő megsimította a mellkasom, majd odahajolt és megcsókolt. Nem tudtam ez tényleg megtörténik-e. Csak csókolóztunk. A kezeivel letolta közben a nadrágomat, a farkam már kőkemény volt. Elkezdte verni, huzogatni, egyre gyorsabban.
- Nem szabadna, de én nagyon megdugnálak. Bár lassan éreztem hogy elélvezek, egy próbát tettem azért.
- Nem szabad, és most gumi sincs itthon. mondta Zsófi, majd legközelebb!
Ekkor letérdelt elém és szájjal folytatta, fantasztikusan szopott. Óriási volt a vágy bennem, közben pedig az izgalom hogy az egész család ott van a közelben és akár be is jöhet valaki a házba. Egyre közelebb értem a csúcshoz, majd megfeszült az egész testem, és egy hatalmasat élveztem testére és a földre. Valószínű elég hangosan adhattam ki valamilyen hangot mert rögtön csendre intett. Adott egy puszit a számra, letörölte magát, majd visszamentünk a kertbe a többiekhez. Utána kb két éven keresztül többször is voltunk egymással, nagyon izgalmasak voltak ezek az alkalmak. Aztán mindkettőnknek lett komoly kapcsolata.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (33)        Nem tetszik (6)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-03-29 07:11:17
The_pussy_destroyer
Jó neked hogy ilyen unokatesód van

2021-04-01 07:11:39
Lúzer Lajos
Én ettől most a gatyámba élveztem


Ezt a szex történetet 5263 X olvasták el.