Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Lehetséges a lehetetlen

Beküldő:Tibor


Sziasztok, engem Tibornak hívnak. Azt sem tudom hol is kezdjem ezt most leírni, annyira friss az élmény.
Talán jobb, ha rövid előzménnyel kezdem.
Én egy cég alkalmazottja vagyok, ahol is üzletkötés részben a feladatom. Van egy feleségem akivel boldogan élünk. Előző kapcsolatból van egy lányom, akit természetesen szívesen látunk nálunk, és van is neki fenntartva egy szoba, hogyha akar jönni. Ahogy az idő telt és idősebb lett a lányom az anyja sokszor elzavarta inkább hozzám, mert mondván neki túl sok a problémája vele. Szeret is velünk lenni, van úgy, hogy egy hónapot is ott van. A feleségem jól kijön vele, talán mert jobban enged neki, mint a saját anyja, ezért a lányom sem olyan akaratos vele. Ennek természetesen örülök, mert jó ha van békesség a háznál. A feleségem és én jól megvagyunk, mint azt ahogy már mondtam a történet elején mindketten normál testalkatú emberek vagyunk. A szex teljesen normális és kielégítő számunkra, sőt ami azt illeti az utóbbi időben kicsit még jobb is mint eddig, mert könnyen fogadja, ha a lányom a házban van, és van hogy meglep a feleségem egy szopással a zuhany alatt. Eddig erre nem volt példa. Nem is szerette a szopást, orális izgatás volt csak és ezzel vége is, de mostanság kielégülésig izgat az én drágám. Szóval nem volt okom eddig panaszra.
A munka össze sűrűsödött az utóbbi időben, így ahol tudtam ott próbáltam javítani a helyzeten. Máskor is volt már, hogy pár napig el kellett utaznom, szóval ez nem volt újdonság a családnak. Most úgy jött ki pont, hogy lett volna egy 2 napos tréning, majd az ezt követő 2 napra rá egy tárgyalás, a tréning helyszínétől nem messze lévő városban. Így hát úgy döntöttem hogy fölösleges Ide- oda kocsikázni. Elindultam nyugodtan a tréningre, cég által bérelt szobában pedig vártam a tárgyalás napját. Szoktam unalmas magányos óráimban olvasgatni itt a történeteket, amiket hihetőnek gondolok, sokszor ha lehetetlennek tűnnek is. Írni ez idáig nem írtam, mert nem volt mit. Ahogy olvastam az írásokat jöttek az oldalt lévő reklámok, és partnerek lehetősége a közelben, izgató volt és gondoltam egy kis chat nem árthat. Későre járt már, otthon feleségem alszik biztos, nem őt hívtam hát. Ahogy az oldalak közt keresgéltem azt hittem, hogy menten meg üt a guta. Az egyik szex hirdetéses oldalon az egyik feltöltő más néven természetesen, de megszolalásik olyan volt, mint a lányom. Azonnal letettem a gépem, és próbáltam elhessegetni a gondolat kicsiny szikráját is, biztosan nem lesz az ő. Vacsorát dobtam össze és máson sem járt az agyam természetesen közben. Amint sikerült lenyugodni, jobbnak láttam, ha jobban megnézem a képet. Újra kezembe vettem a gépem és kinagyítottam azt a képet. Ugyan nem láttam őt kicsi kora óta meztelen, de ezen a képen csakugyan ő volt. Deréktól felfelé volt csak a kép, ahogy meztelen összefogja a melleit és nyalogatja ahogy csak eléri a bimbóját. Esküszöm nektek akkor ott apaként láttam, és döbbenten néztem a képet. Szexi érett nő tudom és felnőtt, de a lányom fogad meztelen a gépen. Egy rövid leírás is volt írva valami féle bemutatkozás.
" Próbáljuk élni az életet és élvezzük is rendesen"
További süket, izgató pornoba illő sorok.
Láttam, hogy van egy tovább nyíl a sarokban és rányomtam.
Na ezt nem kellett volna! Egy pucsitos punci fogadott a mosolygós hátra tekintő arcával. Izgató volt a látvány, de a dühtől forgott a szemem. Azonnal a kezembe kaptam a telefonomat és már csak az exem számára kellett volna nyomni, mikor jött a felismerés.
Ilyen oldalakat nézegettem mikor egyedül voltam! Ezzel együtt én is lebukom a család előtt.
Vártam azzal a telefonnal, és be akartam zárni az egészet a francba, de valamiért mégsem tettem. Már utólag tudom, hogy rosszul tettem.
A telefont letéve jött a következő kép. Azon ugyanúgy a lányom fogadott egy fasszal a szájában. Szopta a faszt és közben a kamera felé nézett. A következő kép egy lovagló póz volt a kamera felé nézve esküszöm, mintha egy pornó képkockáit néztem volna. Ez azért izgató látványt nyújtott, de azért próbáltam nem az arcára koncentrálni. Ekkor lettem figyelmes valamire. Egy festmény sarkára a képen.
Bazdmeg!!
Ez a mi hálószobánkban van!
Azt hittem komolyan ott üt meg a guta a szobában. A következő kép egy nagyon közeli kép volt. Egy kézzel szét húzott pina, amit dugnak a fasszal. De abban a pillanatban visszatértem a lovagló képre és újra erre vissza. Ismét vissza a képre, majd a baszós képre. A képen lévő kéz ujjai között látni hogy szőrös a pina, a lovaglós képen pedig csupasz a lányom puncija.
Szóval egy másik nő is van a képen és a mi szobánkban!
Az utolsó kép egyértelművé tette a dolgokat. A szőrös pina le volt gecizve és azt nyalogatta a lányom érzékien.
Ekkor tört rám a felismerés. A feleségem és a lányom együtt basztak egy palival a hálószobában, a mi hálónkban. A feleségem gecis pináját nyalja a lányom! Itt egy kép minderről előttem. Utolsónak visszatértem a baszós képre, és a kezén nem volt rajta a jegygyűrű.
Ott hagytam mindent és kimentem a közeli boltba valami erősért. Visszatérve a boltból a szív erősítővel azon gondolkodtam, mi tévő legyek.
A képek alatt eddig még fel sem tűnt, de hozzászólások is voltak. Dicséretek, vágyak, hogy ők hogyan és miként. De feltűnt több minden más is.
Volt olyan aki, a kérdésére, hogyan csatlakozhatna ő is, választ is kapott.
Ott állt a válasz a lányomtól, hogy írt privátban. És képzeljétek az első hozzászóló több mint egy éve volt.
Ezek után semmi sem érdekelt, csak hogy választ kapjak mindenre. Ez lehetetlen, vagy mégis lehetséges?
Másnap a tárgyalás napján épp hogy fejben ott tudtam lenni. Óriási szerencse, hogy alig volt változtatás és gyorsan végeztünk is.
Azonnal kocsiba ültem és már úton is voltam haza.
Feleségem fogadott, mint mindig hiszen hallotta ahogy beállok a kocsival a ház elé.
Mint máskor is boldogan várt, csak én nem voltam az.
- Mi történt? Nem sikerült a tárgyalás?
- Az sikerült! És neked hogy telt ez a pár nap? - de az arcom és a hangomból rögtön tudta, hogy bizony nincs minden rendben.
- Mi a bajod?
Majd erre nemes egyszerűséggel oda vetettem
- Az a bajom, hogy mással baszol! Baszol!? Basztok a lányommal, amíg én oda vagyok.
Na ezekre neki is megfagyott a vér az ereiben.
Hol van Kinga?
-Az anyjánál. Még az nap dél után hazament, ahogy te is elutaztál.
-Magyarázd meg mi a fene folyik itt, különben....
És leült a székre a kanapé mellé.
-Ezt honnan tudod?
- A neten láttam!
- A neten??
És az a döbbenet és ijedtség tudatta velem az arcán, hogy ez új neki is.
- Szóval!? Beszélj, mert én esküszöm, nem tudom mit teszek..
A vérnyomásom az egekben volt akkor az biztos..
- Nyugodj meg kérlek!
Mindent elmondok, csak menj és tusolj le, kicsit megnyugszol majd.
Így is tettem. Igaza is lett. Jobban éreztem magam, mert attól tartottam ott helyben megfolytom ha olyat tudok még meg, amit nem kéne.
-Az egész úgy történt, hogy a huszadik szülinapjára emlékszel bulit akart a lányod rendezni.( Emlékszem erre, de idén 22 a lány, szóval ismét kezdtem forrni a dühtől, hogy 2 éve tart ez az egész a hátam mögött) és az anyja nem engedte meg neki.
- Igen, és?
- Szóval azon a hétvégén már nem tudom merre is voltál, de mindketten megengedtünk neki, és itt maradtam velük felügyelni a bulit. Jöttek is a fiúk, lányok és ment is a buli. Mindenki jól érezte magát és jól szórakoztak. Én néha néha le néztem közéjük, hogy minden rendben van e. De többnyire a szobánkban voltam.
Ahogy elkezdtek fogyatkozni a haverok és későre járt jeleztem mindenkinek, hogy ideje menni. Én is fáradt voltam és el akartam feküdni végre. Ahogy elcsendesedett a buli nem sokkal később lementem felmérni a helyzetet. Senki se volt már a nappaliban és mindenki eltűnt. Elkezdtem rendet rakni és szedtem a mosatlant. A lányod szobájából szóló zenére lettem figyelmes. Nem szóltam egész odáig, mert azt hittem alszik, vagy elment ő is a többiekkel. De a zene az arra késztetett, hogy szóljak neki, nehogy egyedül én tegyek rendet.
Ahogy az ajtojához értem és benyitottam, egy fiúval volt odabent és dugtak éppen meztelenül. Azt sem tudtam mit tegyek és beviharzottam a hálóba. Ahogy az ágy szélére ültem, arra gondoltam, hogy mit is láttam, és nem tagadom, a meztelen fiú látványa beindította egy kicsit a fantáziám és el kezdtem maszturbálni.
Erre nyitott be Kinga és meglátta mindezt.
Azért jött utánam, hogy megmagyarázza, hiszen hangosan berántottam az ajtót és megtudták, hogy tudok mindent.
Amint, hirtelen abbahagytam az önkielégítést egy mosollyal az arcán azt mondta, hogy mindent ért. Össze voltam zavarodva, ahelyett hogy helyesen cselekedtem volna, elvonultam a szobába egyedül és nem érett szülő voltam, hanem egy felizgult nő.
Nemsokkal később kopogott és meglepetésemre a fiúval jött be, akivel meztelenek voltak.
Azt válaszolta, hogy ugyanaz a terve mindenkinek, szóval miért lennének másik szobába. Hiába emeltem fel a hangomat, a meztelen fiú látványa és az ahogy szájjal kényeztette őt Kinga az iszonyatosan izgató volt és arra lettem figyelmes, hogy csak nézem őket az ágyon ülve és masszirozom a csiklómat.
- Ne is folytasd! Azt már láttam, ahogy megbaszott téged is az a srác!- és csak ültem ott és próbáltam helyre tenni mindent a fejemben.
-Nem egészen. Nem voltam együtt azzal a fiúval... ( És lesütött szemmel nézett maga elé a szőnyegre)
- Hogy mi a franc!?!
Vagyis a feleségem és az a férfi a képen egy másik együttlét és nem az. Hogyan, miért és hányszor?? Csak ez járt a fejemben. Kavarogtak a gondolatok és nem is válaszoltam semmire...
Ahogy látod ezt filmen, vagy olvasod a történeteket, még izgatónak is hatnak, de ez nem. A feleségem és a lányom és másokkal. Túl akartam esni az egészen.
- Folytasd az egész kurva sztorit.
- Szóval ott voltak velem a szobában és Kinga előtte térdelve szopta a fiú farkát. Ahogy néztem őket elöntött ismét a vágy és csak maszturbáltam az ágyon ülve. Mindketten közelebb jöttek hozzám az ágyra és ott kezdte őt kényeztetni tovább. A nadrágomat levéve ott ültem mellettük és a bugyimon keresztül simogattam magam. Amikor hasra feküdt Kinga az ágy szélén és a fiú hátulról hatolt belé, akkor Kinga elkezdte simogatni a combom belső felét, amibe beleremegtem. Ez adott neki némi bátorságot, mert elindult a keze felfelé. Ahogy ő kezdett el ujjazni olyan forróság öntött el, hogy levettem a polomat is. Ott ültem bugyiban és melltartóban az ágyon. Elkezdtem masszírozni a mellem amikor a lányod lehúzta a bugyimat és gyengéden belenyalt a ajkaim közé. Akkor ért el egy hullám és a kezemre támaszkodva hátradőlve élveztem és sodródtam az árral. Nemsokkal ez után a melltartómba nyúlva a fiú kezdte el csipkedni a hegyesen álló bimbóm. Kikapcsoltam a melltartóm és már meztelenül élveztem a kényeztetésemet. Kinga azt mondta feküdjek el az ágyon és felém került úgy, hogy 69 ben már a punciját kínálta fel a számnak. Ahogy nyaltuk egymást a fiú a farkával a szám mellett bedugta a punciba és így dugtak tovább. Egyszer csak kihúzta a faszát és ott tartotta előttem. Önkéntelenül is bele kellett nyalnom a csillogó hegyű makkba és bekaptam. Ahogy szopni akartam, lehet hogy erősebben szívtam, mert egyszer csak megragadta a fejemet a fiú és folyamatos pulzálással a számban tele élvezte a torkom. Abban a helyzetben nem tudtam mit tenni, mert kiköpni nem tudtam a lányod meg rajtam, szóval undorral nyeltem le a spermáját, de be kell hogy valljam iszonyatosan izgató volt nekem mindez.
Ott ültem vele szemben és mindezt hallgattam és csak az járt a fejemben, hogy ez nem lehet igaz és tréfát űz velem. Az én feleségem nem tenne ilyet.
- Másnap volt akkor, hogy jöttél haza aznap délelőtt mondtam is Kingának, hogy egy szót sem erről és látni sem akarom. Este megjöttél és szóba sem hoztuk azóta sem.
Ahogy bele gondolok akkortájt kezdett jobban rá kezdeni erre a szopás dologra is.
- Azért szoptál le akkor szex előtt?
- Igen. Kívántam a te spermádat is és olyan jól esett, hogy rendesen felizgultam már csak attól is.
- De a képen akkor mit láttam? Baszták a pinádat és Kinga meg nyalta.
-Nem hittem volna, hogy a neten lesz majd a kép. És hol láttad?
- Egy szexpartner weboldalon,ahol partnerek vannak és chatalhetsz és randizhatsz.
Láttam, hogy felszalad erre a szemöldöke.
- Nekem ne merj ítélkezni! Egyedül voltam és gondoltam beszélgetek neten valakivel. Úgy tűnik nem én vagyok ebben a családban a rossz. Mindketten kurvát játszotok a hátam mögött!
- Ne mondd ezt kérlek!
- Miért ne? Nincs igazam? A neten fogadott a feleségem tele élvezett pinája!
Ekkor a kezébe temette az arcát és elsírta magát. Hiába én voltam az áldozat, mégis megsajnáltam őt, ahogyan ott sírt.
- Nem kell sírni, fölösleges úgy sem változtat semmin már. Folyamatosan ez megy azóta, amikor úton vagyok?
Mint már említettem elég sűrű a munka menet mostanság és gyakran utazok az utóbbi pár évben. Néhány hónap alatt ez volt a második több napos távollétem, úgyhogy félve ugyan de megkérdeztem.
- Nem! Dehogy is. A szülinap volt az egyik, és amit a képeken láttál, el sem hiszem, hogy a neten van fönn. Szóval csak ez a kettő volt, nem volt több, illetve most a héten mondta a lányod, hogy hozna valakit, akivel szórakozhatunk egyet, de nem akartam ezt és olyan lekezelő volt minden, ahogy mondta és ahogy fogalmazott, hogy el is küldtem haza az anyjához. Fogalmam sincs minek néz engem.
- Hát a neten azt írta, hogy ketten élvezitek ezt és úgy jön le az egész, hogy mindketten imádjátok az idegen pasikat.
- El sem hiszem, hogy ezeket írta és hogy fennt van. Csak a férfi akart néhány képet emlékbe a 2 nővel töltött szexről.
- Értem. Tehát ha jön valaki, aki édes hármasról akar képeket, akkor te alá fekszel és nyugodtan megbaszhat.
- Ne beszélj így rólam! Minek nézel te engem?
- A hallottak és látottak alapján, ne akard hogy kimondjam.
- Egyáltalán nem így történt. Jó pár hónapra rá, egyszer azt kérdezte Kinga, hogy feljöhet e az egyik barátjával beszélgetni? Azt mondtam igen persze.
Este meg is érkezett egy helyes 30-on túli férfivel, aki hozott két üveg bort. "Egy vörös és egy fehér, mert nem tudta, hogy mit szeret a vendéglátója." Ez meg mondom az őszintét imponáló volt és kedves nagyon. Az asztalnál ülve megittuk a borokat és beszélgettünk közben. Ahogy kiürült a poharunk, Kinga azt mondta hoz még valamit inni és ki ment a szobából. Amikor visszatért az italokkal, csak egy szexi tanga volt rajta és egy hozzá illő csipkés melltartó. Mindketten meglepődtünk a férfivel, de sztem ő tudta ezt. Elkezdték egymás combját simogatni és csókolta Kinga nyakát. Zavaromban a poharamért nyúltam és nagyot kortyoltam belőle. Talán valami tömény is volt benne, mert rendesen megéreztem. A pia és az, hogy ott szabadítja ki a meredező faszt a nadragból izgató volt nagyon. Kinga ott térdelve és ahogy nyalogatta felém fordult és a tövénél ráfogva kínálta a csillogó elő nedvtől csöpögő faszt. Én is megkivántam és felkeltem az asztaltól. Oda térdeltem én is Kinga mellé és megnyaltam, hogy a csillogó csepp a nyelvemen legyen. Ahogy megízleltem finom cseppjét azt éreztem még többet akarok, és bekaptam és szoptam. Ahogy szoptam, a fejemben egy hang azt súgta, hogy akarom ezt a faszt magamban érezni. Befejeztem a szopást és felegyenesedve csak annyit mondtam, hogy a szobában leszek, majd ott hagytam őket. Levetkőztem meztelenre és kényeztettem a puncimat várva a csodás kemény farok behatolását. Egyedül voltam, magányos, hiányzott a szex, és természetesen az ital is csak rontott mindezen. A résnyire kinyitott ajtón keresztül hallottam ahogy lent ütemesen nyögnek így hát be kellett érnem az ujjammal. A hangokat hallgatva izgattam magam és arra vártam, mikor tölti ki a puncimat az a faszt és elégít ki, ahogyan azt kell. Teljesen belefeledkeztem ebbe, amikor benyitottak hozzám, hogy egyedül nem olyan jó, szeretnék 3asban csinálni. Odalépett a férfi a fejemhhez és azonnal rácuppantam a faszára és csak magamnak akartam. Előkerült a telefon és készült néhány kép. Legtöbb az volt mikor együtt voltunk, de csináltam lovaglós képet is de teljesült a vágyam, mikor belém hatolt és lüktetett bennem a farok. A végén épp csak annyira húzta ki, hogy a puncimat élvezze le.
- És Kinga meg lenyalta.
- Igen. Úr Isten! Tehát tényleg láttad. Azt mondták csak a férfinak kell.
Amint ezek kitudodtak fogtam magam és elvonultam a másik szobába minden szó nélkül. Reggel mikor felkeltem vissza mentem a szobába a telefonomért és fogat mosni. Akkor láttam egy nem fogadott hívás volt rajta és egy üzenet. Mindkettő Kingától. Az üzenet annyi volt, hogy minden rendben, haza értél?
Erre felhívtam és annyit mondtam:
- Semmi sincs rendben! Tudok mindent és nem akarlak látni!
A válasz még meg sem érkezett a vonal másik végéről, de letettem. Hívott újra, de nem reagáltam rá. Kimentem kávét főzni és hallottam, ahogy veszekednek odafennt a telefonban, mármint a feleségem valakivel. Ez után mondta el, hogy őt hívta Kinga és nem értette, mire megmondta, hogy a szexet tudja meg a neten a képeket. Azt is mondta a lányomnak, hogy gyűlöli amiért hazudott neki és magyarázza meg. Kiderült, hogy fel akarta dobni a szexuális életét a lányom, amibe belecsöppent a feleségem és a kellemest a hasznossal összekapcsolva megpróbálta őt is megbaszatni, ahányszor csak lehet.
Tudom, hogy hosszúra nyúlt ez a történet, de ki kellett írnom magamból, mert ti ezt most olvassátok, én pedig 3 hete hallgattam végig a szobában ülve.
A lányom nem jött azóta, még csak nem is hívott minket. És a feleségem, őt nem tudom hová is tegyem. Nem tudok bízni benne egyáltalán. Nemrég kapott rajta a fürdőben, ahogy inkább a farkamat vertem, mintsem hogy vele legyek. Akkor ott meg is kapta az imádott gecijét. Leszopattam ahogyan csak bírtam, mint egy olcsó büdös kurvát. Szerintem, meg se kottyant neki. Talán még élvezte azt is....


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (133)        Nem tetszik (103)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-03-29 00:20:38
Dani
Őszintén sajnálak ahogy eztvolvastam átérződött minden fájdalmad az ilyen feleség nem is nő hanem egy... és a lányodat is csak sajnálni tudom hogy ebben leli örömét

2021-03-30 10:51:23
Picur
Sajnálom én is a dűhődet, de lehetséges, h sokkalta jobban is meg tudod oldani a helyzetett.(Üzletkötő-tárgyaló vagy!) Mindenki lehet dűhös/ingerült, de emberek lévén ezt meg lehet besz?lni. Nem tudom, h mit tennék hasonló helyzetben. Amint kicsit lenyug

2023-02-17 21:55:43
longdongX
Tegnap kinyaltam a punciját,jól széthúzta nekem.Elélvezett.Utána gumi fel és fecsúsztam tövig közbe pusziltam a lábait.Utána csattogott a feneke tele lett a gumi nagyon

2023-02-16 02:39:19
longdongX
Megcsalt a feleségem azóta dugom a régi nőm az is csalta a férjét most már nem bassza.Megcsalt a legnagyobb szerelmem nem volt elég neki a férje 21centis fasza. Nekem sem elég az a 6 nő akit idáig dugtam.Több kell.


Ezt a szex történetet 12884 X olvasták el.