Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Mostohaanyám lányának szaros tangái

Beküldő:Dé

Figyelem, a következő történethez kell a scat fétis!

A szüleim elváltak és apámmal összeköltöztünk az új párjával meg a lányával, aki korombeli volt, ő is épp érettségi előtt állt. Ezt azért nem bántam, mert elképesztően jó csaj volt, az a típus, akire minden pasi csorgatta a nyálát és imádtam nézni, ahogy otthon melltartó nélkül jár-kel a lakásban, és ahogy megszoktuk egymást, már volt, hogy csak fehérneműben jött ki a fürdőszobából zuhanyzás után.

Egyszer, amikor egyedül voltam otthon, bementem a szobájába és átnéztem a cuccait. Természetesen leginkább a fehérneműs fiókja érdekelt, ami tele volt aprócska csipkecsodákkal, alattuk jól elrejtve pedig négy vibrátor is volt, három hagyományos, egy pedig egy elemes anal plug. Ez utóbbi érdekelt a legjobban, megszagoltam és kaki szaga volt, így biztosra vettem, hogy Tami gyakran használja. Először kicsit undorodtam tőle és gyorsan kezet is mostam, de ahogy visszamentem a szobájába és megláttam az ágyra dobott szennyeseit, egy leggingset, egy pánt nélküli topot, egy zsinórtangát, úgy jöttem egyre inkább izgalomba és álló fasszal kutattam tovább a cuccai között.

A párnájának pont olyan parfümillata volt, mint amit rajta is mindig érzek, a takaró alatt pedig megtaláltam a bordó szaténból készült pizsamáját, amibe beleszagoltam, és éreztem rajta, hogy régen volt kimosva, mert erős punciillata volt. Ez nagyon felizgatott és egy hirtelen ötlettől vezérelve elmentem a szennyestartóhoz a fürdőszobába, ahol egy halom tangáját találtam meg. Volt közte jó néhány zsinórtanga, voltak áttetsző csipkés anyagú franciabugyik, de még kivágott dugós tangája is volt. Ami közös volt bennük, hogy hátul a pántjuk, ami a popsijánál van, mind kakis volt. Valamelyiken látszott is, valamelyiknek csak a szagán... illatán érződött. Talán ekkor alakult ki a scat fétisem, ugyanis fogtam az egyik szaros kis zsinórtangáját, a farkamhoz szorítottam és pillanatok alatt kivertem vele. Néhány perc múlva egy másik tangájával is ezt tettem, majd visszamentem az ágyához, a fejemet a parfümillatú párnájára hajtottam és a punciillatú pizsamáját az orrom elé téve harmadjára is nagyot élveztem.

Van másnak is hasonló sztorija? Néztek scat pornót?

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (13)        Nem tetszik (15)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4903 X olvasták el.