Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Negyedik Menet

Beküldő:Balázs

Valaki gyengéden rázta a vállam. Felakart ébreszteni. Renáta volt az.
- Hát te itt alszol? ? Kérdezte suttogva.
- Hogy mi? ? Először nem tudtam hol vagyok, aztán bevillant az este Nikivel. ? Ja csak ledőltem egy pillanatra és úgy tűnik beájultam.
- Értem szívem, de miért nem jöttél fel? ? Reni mellém fészkelte magát és simogatni kezdett. Közben az agyam már ezerrel pörgött.
- Niki eláztatta a telefonját- Feleltem. - Neki álltam kiszárítani és itt ragadtam. ? Fejemmel az asztalon száradó alkatrészek felé intettem.
- Értem. ? Búgta a nejem. Finom kezei végig simítottak a belsőcombomon, felidézve sok kellemes este emlékét. Edit tapasztalt volt. Niki vad és fiatal, de Renáta volt a nejem. Minden ellenére szerettem, és ezért az ő közeledése, amire mindennél jobban vágytam ezerszer jobban izgatott, mint bármi más. A golyóim összehúzódtak az izgalomtól, rudam meg mint valami lusta óriás feltápászkodott a köntös alatt. Felemelte fejét és kérlelőn Renire meredt. - Hoppá valaki más is örül nekem? ? Mosolygott Reni. Hálóinge alatt izgatón domborodtak hatalmas anyai mellei. Keze gyengéden körbefonta farkamat és lassan húzogatni kezdte. Ösztön és gyakorlat. E kettő vezette a kezét. Mesteri hüvelykje a legérzékenyebb pontoknál izgatta rudamat. A farkam végén megjelentek az első ?öröm?könnyek és kezdett fészkelődni bennem a remény, hogy most talán?..
De ekkor felpattant, mint valami szűzlány, akit bugyi nélkül kaptak lencsevégre.
- Elég a játékból ? Mosolygott. ? Főzök egy kávét. Kapj fel valami ruhát nehogy Niki így lásson meg. Még szívrohamot kap az a szegény lány.
- Az biztos- gondoltam. Reni puszit dobott és kilibbent az irodából.
Ilyen volt az életünk egy éve. Az agyam már tudta, hogy ez jön, de a testem újra és újra hoppon maradt és ez sokkal rosszabb volt mintha semmi sem lett volna köztünk. Ki csodálkozhat azon, hogy ezek után ingerült és békétlen voltam? Feküdtem még pár percig, hagytam, hogy cserbenhagyott tagom lelankadjon lassan. Ezután elmentem zuhanyozni. Mire végeztem a kicsi felkelt. Felöltöztettem. Majd levittem reggelizni. Reni pakolászott miközben etettem, közben úgy pislogott felém mintha életünk menetét nyomtuk volna le. Fél évvel korábban ilyenkor még mérgesen csapkodtam volna, de az új körülményeknek hála elengedtem az egészet. Edit azt mondta elmúlik, hát úgy legyen.
Végeztünk, Bazsit átvette az anyja és elvitte a játszani én meg ittam egy kávét. Pont végeztem, amikor belépett Niki. Olyan kisimult volt, mint aki most jött egy szanatóriumból. Nagymacskás ruganyos léptekkel a pulthoz lépett és töltött egy kévét.
- Ki fogyott a tej. ? Közöltem ösztönösen.
- Nem baj, van itt még után pótlás azt hiszem. ? Jobb keze gyengéden végig simított a nadrágom elején.
- Figyelj Niki én..- Kezdtem, de közbe vágott.
- Nem Bazsi te figyelj! ? Az ajtó felé pillantott, hogy Reni a közelben van-e, de biztonságosnak ítélte a dolgot. Elkapta jobb kezem és a pizsamanadrágjába tette. Egyből megértettem miről beszél. A bugyija vesztésre állt. Az isteni szűk puni olyan mennyiségű nedűt ontott magából, hogy csoda volt, hogy folt nélkül megúszta eddig. - Ugye érzed ezt? ?Dorombolta. ? Soha életemben nem volt még ilyen áradat a bugyikámban és ezt neked köszönhetem. Szóval ne próbálkozz a ?ez most hiba volt? meg a ?ne értsd félre? szövegekkel. Ne rontsd el! Tudom, hogy szereted Renit. Én is. Nem fogunk neki fájdalmat okozni, felesleges fecsegéssel. Ez csak annyi, mint minden más az életben. Ha éhes vagy és az asszony nem főz étterembe mész. Ez nem bántás csak pótlod, amíg magára talál. És mi mindketten éhesek vagyunk. ? Kihúzta kezem a bugyijából. Az egész csillogott nedveitől. ? Még szeretnék tőled valamit, amíg itt vagyok, de kell egy kis idő, hogy felkészüljek rá. Szólok. ha kész állok. ? Mondta, majd érzékien bekapta a középső és a mutató ujjam és akkurátusan leszopta róla saját nektárját.
Közben meghallottuk, hogy Reni közeledik. Niki ellépett tőlem. Lehúzta a kávét és távozóban még vissza szolt. ? Köszi, hogy megbütykölted a kis szerkentyűmet. - Reni ekkor lépett be.
- Mi van ezzel a lánnyal, olyan virgoncnak tűnik. - Mondta miközben a müzliért nyúlt
- Annak ? nyögtem, szorosan a pult felé fordulva, nehogy a farkam lebuktasson.
Eltelt két nap. Anélkül, hogy Niki bármit lépett volna. Igaz alkalom sem nagyon volt, mert Reni valahogy folyton körülöttünk volt. Én nem bántam, nem akartam túlzásokba esni és azt hittem Niki meggondolta magát. De tévedtem.
A harmadik nap, Reni fogta a picit és közölte, hogy elugrik a szomszéd városban lévő Pepcoba. Ez 2-3 órát és 20-30 ezer forintot vett igénybe általában. De neki nagyon pihentető volt és örültem, ha örül. Mikor elindult Niki a gépe előtt ült egy előadásba mélyedve jegyzetelt. Én az irodámba mentem és folytattam egy végeláthatatlan projektet, amin hetek óta robotoltam. Pár perccel később puha kezek takarták el a szemem.
- Most tippelnem kéne, hogy ki az? ? Nevettem.
- Nem, csak egy válaszra várok. ? felelte.
- Mire?
- Segítesz nekem?
- Miben? ? Elengedett és megfordított az irodai széken. ? Lenne valami, amit már nagyon rég szeretnék, de senkivel nem mertem. Te viszont bebizonyítottad, hogy megteheted nekem.
- Miről beszélsz? ? Kérdeztem kíváncsian.
- Miről, miről? ? Emelte szemeit az ég felé. ? Popsi szexről beszélek. Régóta, gondolkozok, rajta, de nem mertem belevágni.
- És pont velem akarod? ? Lepődtem meg. ? Azt hittem túl nagynak tartod.
- Igen. ? Mosolyogva beleült az ölembe. ? De inkább legyen hatalmas egy tapasztalt gazdával, aki vigyáz rám, mint cingár és erőszakos. Amit csináltál ott velem, nagyon jól esett. Tudni akarom milyen a folytatás.
- Legyen- Mint mondtam, ha sors gyümölcsöt nyújt felém, én elfogadom.
Ledobtuk a ruháinkat és egymásnak estünk. Niki bevallotta, hogy a két nap alatt próbálta kicsit tágítani magát esténként, hogy felkészüljön és a patikát is megjárta egy jobb síkosítóért. (Ügyes kislány). Négykézlábra állítottam és hátulról kezdtem kényeztetni. Nem hagytam ki a leendő célterületet sem, ami nagyon tetszett neki. Arcom teljesen a hívogató félgömbök közé temettem. Nyelvemmel Mindent bebarangoltam, a mézes odújától a gáton át az új bejáratig. Szinte az élvezésig nyaltam, de nem vittem végig. Azt akartam, hogy élvezze az elsőt és ehhez jól jött, ha már pattanásig van izgatva. Ő kicsit dolgozott rajtam. Ügyesebb volt, mint a múltkor. Ajkai a makkom legérzékenyebb részét kényeztették, miközben enyhén szívta a rudam, de nem hagytam kibontakozni, tudtam, hogy egy szűk fenék épp elég ingert ad majd így is. Lovaglással nyitottunk. Rendesen punciba küldtem neki, még közelebb juttatva a csúcshoz. Miközben rám borult jobb kezemmel a popsiját simiztem. Amimkor már nyöszörgött lassan be is toltam előbb egy majd két ujjam. Ettől a puncija úgy szorult rám, mint egy bilincs. Vadul lovagolni kezdett, csak úgy csattogott rajtam. Balkezemmel a bimbóit izgattam. Ő volt ez első partnerem, aki kifejezetten, élvezte, ha kényeztetik a melleit. Biztosra vettem, hogy akár ettől is képes lenne elmenni. Egyre mélyebbre hatoltam. Éreztem, hogy a farkamat ölelő punci kezd végzetesen lüktetni. Már csak pár mozdulat kellett volna neki, amikor leemeltem magamról.
- Most mi van? ? Nézett rám, csodálkozva
- Ne feledd mi a cél! ? Kacsintottam. Erre elmosolyodott.
Az oldalára fektettem és mögé telepedtem. A popsiját és a farkam is brutális adag síkosítóval kentem, be. Szépen lassan betettem a makkom a szűkös nyílásba. Hiába minden tágítás és játék kicsit fel nyikkant. Csókolgattam a tarkóját és hagytam, hogy szokja a dolgot. Ő megfogta fenekét és széthúzta, hogy helyet adjon, én pedig szabad kezemmel a csiklóján játszottam. Amikor éreztem, hogy kissé ellazul bentebb nyomultam. Majd szünet. játék, lazulás, előrenyomulás. Kb öt perc alatt bejátszottuk a fenekébe a rudam felét. A lécem tövére kentem még egy adag szakanyagot és elkezdtem mozogni. Előbb halkan majd egyre hangosabban nyögött. Csiklója teljesen megdagadt a puncijából meg szinte ömlött a nedű. A szűk hely engem is kikészített. Éreztem, hogy nem sokáig bírom, amikor minden megfeszült és sikoltozni kezdett. Magasabb tempóra váltottam miközben ő remegve nyöszörgött.
- Most ? sikoltotta. Átöleltem és mélyebbre döftem feszülő rudam. Mindketten megfeszültünk én pedig csurig pumpáltam a fenekét életében először. Benne maradtam egy még egy kicsit, amíg magához tért.
- Jól vagy? ? Kérdeztem.
- Ez valami hihetetlen volt. ? Lihegte. Azt tudtam, hogy nem okol majd fájdalmat, de nem hittem, hogy ennyire élvezem is majd.
Megcsókoltam. Nyelvünk táncot járt. Közben még merev rudam lassan kihúztam, a fenekéből és a puncijához közelítettem.
- Ne! ? Szólt rám. - Nem szedek semmit, nekem ez most bőven elég volt. De Érzem, hogy belőled még kikívánkozik valami. ? Felém fordult síkosítót nyomott a makkomra és é lassan fejni kezdte miközben csókolóztunk. Ügyesen csinálta. Pár perccel később lentebb csúszott és nyelvével a golyóimat kezdte izgatni, miközben kezei a farkamon szánkáztak. A szájjával kicsit lentebb vándorolt, és a gátamat kezdte csókolgatni. Hihetetlen érzés volt, nyöszörögni kezdtem, amitől ő felbátorodott. Megéreztem, hogy nyelve az ánuszomhoz ér. Még soha nem kényeztettek nyelvvel azon a részen. Magam sem gondoltam, hogy ilyen jól esik majd. A keze lassan dolgozott ruadamon, mégis életemben nem volt még ekkora erekcióm. Minden pillanatban úgy éreztem, hogy szétdurran, meredező tagom.
- Úgy érzem ez neked is jól esik. ?Kuncogott Niki. - Nekem is ilyen jó volt. ? Jobb kezét felém nyújtotta és pedig csak kérdőn néztem rá. ? Szeretnék valamit kipróbálni ? Mondta. ? Ha nem jól csak szól és kivégezlek máshogy.
Sejtettem, hogy mi következik, de kíváncsi voltam. Szép adag krémet pumpáltam a kezére, amit azonnal fel is használt. Szájjával visszatért a golyóim és gátam nyalogatásához, miközben síkos keze lassan behatolt a seggembe. Ezt már Edit is megtette velem, most mégis más volt az egész. Teljesebb élmény, olyan kényeztetés, amire nem vágyik a legtöbb pasi, mert nem is tudja, hogy létezik. Minden pontom egyszerre ostromolta, és én képtelen voltam tartani magam. Egyre erősebben nyögtem és ő rájött, hogy végem van. Felemelte a fejét, hogy lássa amint elmegyek, karcsú ujja pedig mélyebbre merült bennem. Simogató kezei közt, ekkor görcsösen megrándult sziklakemény péniszem és néhány vaskos sugárral beterítettem a rám mosolygó angyali arcot. Pár pillanatig teljes képszakadás volt nálam. Csak annyit éreztem, hogy a gondoskodó kéz tovább cirógatja fél merev farkamat és ekkor meghallottam, hogy nyílik a garázskapu.
- Ez Reni, valamit lehet, hogy itthon hagyott. ? Niki hangjából pánik érződött.
Mindketten felpattantunk. Niki felkapta a ruháit és berohant a fürdőszobába. Ezúttal halottam, ahogy a zár kattan utána az ajtón. Én magamra kaptam, a melegítőmet és a pólót. Az otthoni göncöm ennyiből állt. A síkosítót bedobtam a fiókomba. Nyílt a bejárati ajtó, és halottam hogy Reni közeledik. Gyorsan szétnéztem, van e valami árulkodó jel. Elsőre, minden rendben volt. De az utolsó pillanatban észrevettem egy nagyobb fehér pacát a parkettán. Biztos Nikiből távozott, a nagy rohanásban. Nem volt másra időm, gyorsan ráléptem, pont amikor nejem megjelent, az ajtóban.
- Bocs szívem. Nem láttad a tárcám, a boltban vettem észre hogy nincs meg. Balázska még a kocsiban, csak felkapnám és megyek is vissza.
- Ööööö? Azt hiszem a konyhapulton láttam. ? Krákogtam zavartan.
- Köszi. ? Elindult kifelé, majd visszanézett. ? Ha tudsz dőlj le egy félórára. Elég kimerülnek látszol. ? Kiment egy perc múlva megtalálhatta a bukszát, mert hallottam, hogy köszön és kiment a házból.
Én pedig csak álltam, Hallgattam amint Niki zuhanyozik és arra gondoltam, vajon hogy jutottunk idáig.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (33)        Nem tetszik (3)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-03-23 11:21:32
Xl
Szép történet várom a folytatást. Azóta a feleségeddel változott a helyzet?

2021-03-24 05:33:00
Balázs
Volt némi váltohás, de még van pár dolog amit elötte le akarok írni

2021-03-25 20:13:04
Xl
Kíváncsian várom a folytatást. Anyósoddal és Nikivel azóta is tart a viszony?

2021-03-26 22:45:26
Nimród
Szia Balázs! Még márciusban kijön az ötödik menet, vagy arra még várni kell? Nagyon jól tudod leírni a történeteket. Nagy mázlista vagy.

2021-04-01 07:17:31
Xl
Szia. Az ötödik menet mikor fog megjeleni?

2021-04-06 07:56:41
Balázs
Sziasztok. Történt valami amit még nem tudtam feldolgozni, mert én sem értem hogy eshetett meg velünk. Kell némi idő mire rendbe teszem magamban is és csak utána tudom leírni. De jól esik az érdeklődés


Ezt a szex történetet 2622 X olvasták el.