Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Elélveztem intim waxolás közben

Beküldő:Gergő

24 éves voltam, amikor életemben először mentem férfi intim waxolásra, mert az akkori párom elejtett egy olyan mondatot, hogy nagyon szereti, ha egy férfi ott lent teljesen kopasz, és a kedvére akartam tenni. Fogalmam sem volt, hogy néz ki egy ilyen, a neten kinéztem egy helyet a közelben, online foglaltam időpontot és másnap már mehettem is.

Egy egészen kicsi, első emeleti garzonlakásban volt kialakítva a hely, és egy 35-40 év körüli, nagyon csinos nő fogadott. Fehér leggingst viselt, egy túlságosan is mélyen dekoltált fehér felsővel (nehezen bírtam megállni, hogy ne pillantsak oda folyton). Nagyon kedvesen fogadott, kérte, hogy vetkőzzek le és feküdjek fel az ágy szerű valamire. Én így is tettem, de a boxeromat magamon hagytam, gondoltam, majd valahogy félretolja és úgy szabadít meg a szőrömtől, de ahogy felfeküdtem, rutinosan, minden figyelmeztetés nélkül lehúzta rólam.

Erre a mozdulatra szép lassan felállt a farkam, és mire elkezdte rám kenni a waxot, már kőkeményen ágaskodott. Eléggé zavarban voltam, hiszen nem voltam hozzászokva a helyzethez, hogy egy gyönyörű, ismeretlen nő előtt feküdjek álló farokkal, miközben ő közvetlenül a környékén dolgozik. Rögtön elnézést is kértem, de ő a legkevésbé sem zavartatta magát, tréfásan rámarkolt, kétszer végigsimította, mintha ki akarná verni és csak annyit mondott, hogy:

- Ó, drága, nem is tudod, hány álló faszt látok nap mint nap.

Elég régóta dolgozott már rajtam, hagyta megszilárdulni a waxot, amit rám kent, majd lehúzta és így tovább. Közben meg sem próbálta elkerülni a kontaktust az álló farkammal, ahol épp útban volt, ott tenyérrel rámarkolt és arrébb tolta, amíg felkent egy újabb adag waxot vagy a megmaradt kis szőrszálakat szedte ki csipesszel. Annyira fel voltam izgulva, hogy elkezdett folyni egy kis előváladék a farkamból, amiért újból bocsánatot kértem, de ő csak letörölte az ujjával és a lepedőbe kente, majd folytatta tovább a munkát.

Amikor végzett és már teljesen csupasz voltam, valamilyen hidratáló krémet kent rám, nemcsak oda, ahol waxolt, hanem a farkamra is, és ezt már nem bírtam, óriásit élveztem, az ondóm egy része a hasamon, egy másik része az ő nadrágján landolt. Erre nevetésben tört ki:

- Semmi baj drágám, csak azért nevetek, mert ma már te vagy a harmadik, aki miatt nadrágot kell cseréljek. Valamit nagyon jól csinálhatok.

Nagyon zavarban voltam, de megköszöntem neki a munkáját és zsíros borravalót hagyva távoztam.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (41)        Nem tetszik (7)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 3432 X olvasták el.