Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Láncdohányos anyja-lánya

Beküldő:Péter

Klára egy igazi milf, álmaim nője. Mobiltelefontokokat árult az Árkádban, és 3 hónapja, amikor először vásároltam nála, mindketten éreztük, hogy ebből bizony lesz valami. Soha nem felejtem el, hogy mennyire szexisnek találtam. Pont akkor jött be a cigiszünetéről, amikor odaértem a pulthoz, és egészen közel álltunk egymáshoz, éreztem rajta, hogy egy keménydohányos csajjal állok szemben, az erős, nehéz parfümillat alól a napi 2-3 dobozos nő illata csábított, és jól kivehető volt az egyébként tökéletes fogsorán az a kis elszíneződés, ami a régóta erős dohányos nők védjegye, és biztos, hogy az ujjain is láttam volna ennek a jelét, ha nem hatalmas, pink műkörmöket viselt volna. A felsője egy pánt nélküli, színben a körmeihez passzoló top volt, a testhez simuló műbőr leggingse fölött pedig épp csak kivillant a lapos hasfala.

Elég sokáig vettem meg az egy mobiltokot, mert nagyjából háromnegyed órát elbeszélgettünk, megtudtam, hogy van egy 18 éves lánya, a férjétől pedig már évek óta külön él.

Másnap visszamentem az Árkádba és "véletlenül" pont arra jártam, odaköszöntem neki, mire ő vad integetésbe kezdett és teljesen váratlanul magához ölelt. Élveztem, ahogy a kézfejem rásimult a csupasz, szolibarna derekára, miközben viszonoztam az ölelését és mélyen elraktároztam magamban a parfümjének és kellemes dohányillatú szőke hajának illatát. Sajnos sokan vártak a sorban, de tudtam, hogy most vagy soha: megkérdeztem, hogy lenne-e kedve este velem vacsorázni a közeli pizzázóban, ahol olyan kis hangulatos kétszemélyes boxok vannak. Ő örömmel igent mondott, este 7 órát beszéltünk meg.

Idegőrlő volt a nap hátralévő része, mert csak azt vártam, hogy újra láthassam Klárát. 7 óra előtt 5 perccel megérkezett, és ha leírom, amit láttam, bizonyára érthető, ha azt mondom, hogy a farkam alig fért el a nadrágomban. A nő, akit vártam, egy platformos, pink színű szandált viselt, és a tekintetemmel elég sokat kellett felfelé vándorolnom, mert egy annyira rövidke, testhez simuló bőr szoknya volt rajta, hogy nem értettem, hogy volt bátorsága így emberek közé menni. A felsője egy áttetsző anyagból készült fekete ing volt, így pontosan láttam, hogy milyen melltartót visel, egy pánt nélküli pink gyönyörűséget.

Mielőbb bementünk volna vacsorázni, sétáltunk egy kicsit a környéken, ő pedig végig cigizett, nagyjából 6-7 szálat szívott el a háromnegyed óra alatt. Nem tudom, hogy azért-e, mert megérezte, hogy tetszik nekem vagy azért, mert egyszerűen csak nem érdekelte, de beszélgetés közben meg sem próbálta félrefordítani a fejét, amikor az orrán és száján keresztül kifújta a mélyen letüdőzött füstöt. Egyszerűen csak hagyta távozni, így annak ellenére, hogy én nem dohányzom, gyakorlatilag együtt szívtam vele a füstöt.

Bementünk a pizzériába, ő még szívott egy utolsót a cigijéből és elpöccintette a bejáratnál, a füstöt pedig már az épületben engedte távozni az orrán át. Igyekeztem gyorsan találni magunknak egy kétszemélyes boxot, mert attól féltem, hogy észreveszik a meredező farkamat. Találtunk is egy elszeparált kis helyet, ahol tényleg csak ketten voltunk és megrendeltük a pizzát. Klára mellettem ült, és ahogy az borítékolható volt, az aprócska szoknyája majdnem a derekáig csúszott föl, így láthatóvá téve a fekete, átlátszó csipkés tangáját, ami a szoknyájához hasonlóan rendkívül apró volt. Amikor megjött a pizza, már nem bírtam magammal, és lesz, ami lesz alapon, a combjára tettem a kezem, ő pedig egyáltalán nem tiltakozott, beszélgettünk tovább, mintha mi sem történt volna. Próbára tettem, és mintha észre sem vettem volna magam, annyira feljebb csúsztattam a kézfejem, hogy a kisujjam pont rásimult a puncijára.

- Na végre! - mondta Klára

Majd azzal a lendülettel, kicipzározta a nadrágomat, én közben kigomboltam, benyúlt a boxeromba, elővette a farkamat és minden teketóriázás nélkül szopni kezdte. Ugye említettem egy valódi milfről van szó? Nem kislányos szemérmességgel vette a szájába, hanem lenyomta a torkáig és mit sem törődött vele, hogy a nyála a padlóra csöpög, már-már megszállottan szopott és amikor jeleztem neki, hogy el fogok menni és próbáltam a kezemmel takarni a farkam, hogy ne pont az arcába élvezzek, ő csak megfogta a kezemet, rám nézett vigyorogva és hagyta, hogy pont úgy élvezzek el, hogy kontroll nélkül az arcára spricceljek. A gecim beborította a szemét, az arcát, a száját és még egy kevés a hajába is jutott. Ekkor Klárát még gyönyörűbbnek találtam, mint bármikor, ő pedig szenvedélyesen megcsókolt, majd lehúzta a falatnyi tangáját és letörölte az arcáról a nedvemet, amennyire csak tudta, majd begyűrte a párna alá, amin ült.

Másnap, munka után az ő házában találkoztunk, a lakásban sűrű dohányfüst gomolygott, mintha egy szivarklubba csöppentem volna, de nem értettem, hogyan, hiszen Klára egész nap nem volt otthon és együtt mentünk el hozzá. Ekkor lejött a lépcsőn Dia, a 18 éves lánya, cigivel az egyik kezében, a másikban egy történelemkönyvvel, mint megtudtam, épp az érettségire készült.

Dia pont olyan gyönyörű volt, mint az anyja, ugyanazt a keskeny csípőt, formás popsit és hidrogénszőke hajat örökölte, és úgy látszik, hogy a dohányzás szeretetében még az anyján is túlnőtt. Mint később megtudtam, titokban 14 éves kora óta cigizik, ami nem csoda, tekintve, hogy Klára soha nem titkolta előle káros szenvedélyét és nem volt tabu a lakásban dohányzás. Persze nem örült neki, amikor megtudta, hogy a lánya ilyen korán dohányossá vált, de nem tehetett semmit, és emlékezett, hogy ő is ennyi idős lehetett, vagy valamivel fiatalabb, amikor elszívta élete első cigijét, amelyet azóta is úgy imád.

Leültünk a kanapéra megismerkedni, Klára az egyik oldalamon ült, Dia a másikon, mindketten élvezettel szívták egyik szálat a másik után, így bármelyikük felé is fordultam, valaki biztosan épp az arcomba fújta a füstöt az orrán és száján keresztül. Esteledett, így Dia elment fürdeni, mi addig felbontottunk Klárával egy üveg Rozét és elkezdtünk nézni egy filmet. Amikor a lány végzett a fürdőszobában, kijött közénk, és...

- Dia! Vendégünk van! - szólt rá Klára, ugyanis Dián nem volt semmi más csak egy neonzöld zsinórtanga és egy sportmelltartó.

- Na és anya? Hagyjál már, inkább adjál cigit.

Klára rosszallóan, de odaadta neki az éppen megkezdett cigijét, ő maga pedig rágyújtott egy másik szálra. Dia a szemérmesség legkisebb jelét sem mutatva leült közénk a kanapéra, félig az anyjának dőlve, félig pedig a lábát átvetve az enyémen. Tudtam, hogy rossz, ami most történik, de nem tudtam szabályozni a testem, felállt a farkam, amit Dia biztosan érzett a lábával. Amikor balra néztem, láttam, hogy pont úgy terpeszkedik, hogy a tangája ráfeszül a szeméremajkaira és láttam, hogy ugyanolyan a puncija, mint az anyjának. Ő közben, látszólag minderről tudomást sem véve, mélyeket szívott a cigijéből és hagyta, hogy a füst mélyen leülepedjen a tüdejében, míg végül a maradékot az orrán át engedte ki. A feje fölött Klára a kezemhez nyúlt és összekulcsoltuk az ujjainkat.

Amikor a film pont egy szexjelenethez ért, láttam, ahogy Dia benyúl a tangájába és elkezdi simogatni magát. Klárával egyszerre vettük észre, hogy mit csinál a lánya, de ő ahelyett, hogy letorkolta volna, csak megjátszott nyugodtsággal annyit mondott neki, hogy:

- Dia, ülj arrébb egy kicsit légy szíves, hogy kinyújthassam magam.

Dia értett az anyja szavaiból, az ölembe ült és elkezdett rajtam vonaglani. Én egy pillanat alatt lehúztam a nadrágomat, visszaültettem magamra Diát és hagytam, hogy becsússzon a puncijába a farkam. Keményen elkezdett rajtam lovagolni, Klára pedig közelebb húzódott és érzéki smárolásba kezdtünk. Éreztem a leheletén a tüdejéből áramló, erős dohányos illatát és ízét, ami még inkább megkeményítette a farkam. Diának ugyanolyan illata volt, ahol a kéjtől nyögdécselt, én pedig nem bírtam sokáig. Olyan vadul lovagolt rajtam, hogy 5 perc után beleélveztem, ő pedig még mindig a farkamon ülve elkezdte magát addig izgatni, még érzéki nyögések közepette maga is el nem élvezett.

Az ölembe fektettem mindkét nőt és csak simogattam a szőke fürtjeiket, amíg mindannyian el nem aludtunk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (39)        Nem tetszik (13)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-03-22 04:45:54
LefferMike
Nálunk a takarítónő láncdohányos. Olyan retek büdös, hogy nem lehet mellette még maszkban sem kibírni. Neked biztos állna a büdös görénytől

2021-03-22 07:49:34
Péter
Csak akkor, ha jó nő :)


Ezt a szex történetet 4384 X olvasták el.