Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Biszex férfit kerestünk

Beküldő:Női bugyis


Én gerontofil vagyok. Csak sajnos eltelt az idő, és már csak kb 20 évvel idősebb hölgyek vannak nálam. Gyerek koromban 40-50 évvel idősebb hölgyekkel voltam együtt, nagyanyáim lehettek volna. Nagyon szexik voltak. Köztük volt a nagymamám is.

Kb. egy éve Bence kezdett feszegetni olyan témát, hogy nagyon kíváncsi lenne látni másokat szex közben. Szívesen kikukucskálna más párt szeretkezés közben. Sőt, keressünk párt egymás előtti szexhez. No, nem dobott föl a téma, gondoltam majd csak megúszom valahogy.

Rá egy kis időre szex közben kérdezősködött, hogy:

- Mondd Emma, milyen kívánságod van még a megszokottakon kívül?

- Semmi válaszoltam.

- De valami, amit titkon eddig is dédelgettél magadban, amit talán be sem mersz vallani, mondhatod nyugodtan, beteljesítjük. próbálkozott.

- Nincs ilyen, meg vagyok elégedve tértem ki, mert az igazat megvallva eléggé figyelmes és szán rám elég időt (amit az eddigi férfiaktól nem nagyon tapasztaltam).

- ..és mondd, nem gondolkodtál még el egyszerre két ffi.-ról?- mert valamit csak ki akart húzni belőlem.

- Á, iiigen! vágtam rá, mert gondoltam eljött az én időm - Igen, egyszerre két pasival, de nem egészen úgy, ahogy Te gondolod - ugyanis eszembe jutott, hogy most letöröm a szarvát és elfelejtetem vele az ábrándjaiban élő 4-est.

- Hanem? érdeklődött mit sem sejtve.

- Hanem úgy, hogy én nézném meg, mit kezd veled egy biszex ffi. Kíváncsi lennék arra, hogy a szájába veszi a farkad és .- ütöttem a vasat, míg meleg.

Mondanom sem kell, hogy teljesen lefagyott, mert Bence full hetero. Soha, eszébe sem jutott volna ilyesmi. Néhány napig nem is került szóba ez a téma, gondoltam megúsztam.

Ám pár héttel utána fölhozta:

- Emma, komolyan gondoltad, hogy kíváncsi lennél látni egy biszexszel?

- Persze, élvezném nagyon feleltem.

Újra eltelt pár nap, hét és egyszer csak elém állt:

- Beírtam néhány keresőbe, hogy biszex ffi.-t keresünk 3.-nak! mondta és most rajtam volt a meglepetés sora.

- Nem mondod komolyan?! hitetlenkedtem.

- De, gyere megmutatom és már néztük is az aktuális oldalakat. Na, ez öngól volt részemről, már láttam.

Az a helyzet, hogy eléggé szeretjük egymást és úgy gondolta, hogy ezt megadja nekem, holott J hiányzott a fenének.

Viszont kikötötte, hogy az aktív jelenlétem nélkül semmit sem tesz, sőt valójában nem is tesz, csak hagy bizonyos dolgokat megtörténni.

Aztán egyre többször viccelődtünk azon szex közben, hogy na ebben vagy abban a helyzetben milyen szituációt szülne egy 3. jelenléte.

Sőt, én egyszer elkezdtem simogatni orális izgatás közben hátulról és nem tiltakozott. Idővel jelentős előre lépést tettünk az anál felé. Nem is gondoltam volna, hogy a ffi.-ak ezt szeretik.


Visszatérve a partner keresésre jöttek, írtak garmadával.
Első körben kiszűrtük a simán hetero 3.-nak jelentkezőket. Bár ők képviselik szememben az egészséges ffi.-t, de mi most perverzióra készültünk. (erről senkivel sem nyitok vitát, ne is kezd!) Szóval utána kiszűrtük a kamusokat, majd azok szűrték ki magukat, akik két levélváltás után eltűntek. Utána próbáltuk a maradékból kikeresni azokat, akikkel értelmesen lehetne pár szót váltani, de igencsak lenullázódott a jelentkezők tömege a többszörös szűrőn, így alig maradt valaki.

Szumma szummárum, találkoztunk pár pasival egy év alatt.

Első megfelelőnek látszó ffi.-vel leveleztünk egy ideig, mire fölvetődött a találkozás. Bence tisztára izgatott lett és várta , én nem különben, de másféle izgatottsággal. Amikor megláttam, elmenekültem volna, de nem a kinézetétől, hanem annyira izgultam. Bencének szinte oda kellett vontatni. Beültünk egy presszóba és rendkívül kellemetlenül éreztem magam, hisz mindenki tudta a másikról, hogy mi is van tervbe véve

Bence viszont oldotta a zavart és jól elbeszélgettek, én alig szóltam pár szót. A búcsúzás volt kissé beszédesebb a pasi részéről, mert Bencével kezet fogott, míg mi megpusziltuk egymást. Viszont az érintése és a nézése egyértelműen arra utalt, hogy nem volna ellenére a dolog, ha én is részt veszek benne. Egyébként Bence is kifejtette, hogy nélkülem az egész nem érdekli.

A második találkozás már nem jött létre, mert Bencével félre értettek valamit és kibújt valami lehetetlen indokkal.Második jelölttel sokat chat-eltünk a találkozás előtt. A Velencei tó mellől járt föl Pestre dolgozni, a Ligetben találkoztunk. A találkozás előtt egy életvidám, mély gondolkodású és normális fickónak látszott, elfogadhatónak tartottam addig..

míg meg nem láttam. Mi Bencével olyan L és XL közti mérettartományba tartozunk, míg ismerősünk jó, ha M-es. Pipaszár lábak, vékony comb egy ffi.-tól a halálom. Mégis hosszan beszélgettünk és a végén fölajánlottuk neki, hogy hazavisszük, mert nyár lévén készültünk egy fürdésre a Velencei tóban. A sötétben való ruhátlanságnál újra megmutatta, hogy humora szinte nincs, és elég sótlan, még utalás sem történt a nemiség halvány csírájára sem.

Az elköszönés volt köztünk az utolsó életjel aznap.

A harmadik ffi.-vel nem virtuáliskodtunk annyit, mert fölöslegesnek tűnt az előző eset után, mindent a valóság dönt el. Elég jópofa, szabad szájúnak tűnt, hát találkoztunk. Már az nem tetszett, hogy késett, de valami fura érzést váltott ki már az első látásánál az esti szürkületben.

Később láttuk, hogy egy női cipő volt rajta és a ruháit jobban megnézve is látszott, hogy mind nőiek. No nem szoknya, de minimum uniszex. A baj az volt, hogy ez áthatotta nem csak a külsőségeket, hanem a teljes lelki világát. No, ettől rövid úton elköszöntünk.

Volt még egy találkozónk egy párral (igaz, visszatérve Bence eredeti 4-es elképzeléséhez), de ott a nőszemély volt teljesen negatív hatással Bencére. A pasi jöhetett volna akár külön is, mert jó humorú, szórakoztató és fesztelen volt, igazi társasági ember. Nekik valószínű a tempónk volt túl lassú, mert az első találkozástól nem jutottunk többre.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (117)        Nem tetszik (152)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 18810 X olvasták el.