Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Sperma itatás

Beküldő:Cummer


Pár éve tavasszal egy vendéglátóhelyen dolgoztam, viszonylag csendes környéken, ahol nem volt túl nagy a forgalom.
Egyik reggel (aznap egyedül vittem a napot) már a boltban voltam, de még nem végeztem a nyitás teendőivel, amikor betoppant hozzám két hölgy.
Az anyuka egy jómódú, szexi, negyvenes bombázó, aki régi törzsvendégnek számított, és az ő huszonéves lánya, akit akkor láttam először.
Megkapóan szép volt a lány, olyan típusú nő, akire (benyomásaim szerint legalábbis) csak az igazán határozott és nagystílű férfiak képesek hatást gyakorolni.
Kifinomult, visszahúzódó és rendkívül vonzó, aki láthatóan sok szeretetet, kényeztetést kapott, de azt viszonozni is képes megfelelő körülmények esetén.
Azt hiszem szinte egészen beleszerettem egy szempillantás alatt, ahogy ahogy ott a közelébe kerültem..
Nos, a  lány kissé sietett volna a dolgai után, de anyuka gyorsan meggyőzte, hogy a frissen pörkölt kávé nagyon finom lesz és megéri várni, tehát inkább legyenek türelemmel egy kicsit.
Ajánlottam, hogy addig a negyed óráig amíg pörkölök, sétáljanak egyet a környéken, és ezt jó ötletnek találták.
Ezután bezártam az üzlet ajtót, hogy ne tartson fel tovább senki, amíg teljesen elő nem készülök.Elmentek, és magamra maradtam egy szédítő, villámcsapásszerű vonzalommal a lány iránt.
Elindítottam a kávépörkölést, előkészítettem az edényeket és minden szükséges kelléket.
Ezután hátulra beléptem a raktárba, (hogy kintről az üvegajtón keresztül egyáltalán ne látsszak) és a lányra gondolva, hirtelen rendkívül hevesen játszani kezdtem, merevedő, forró férfiasságommal.
Erre a érzékeny duzzadt játékra talán inkább az anyja lett volna kíváncsi, én azonban a törékeny, de ellenállhatatlan mosolyú fiatal lányra gondoltam, és arra, milyen kifogástalan kiszolgálást kapna tőlem, ha éppen jelen lenne.
Miközben markoltam önmagamat, szemem az előkészített  felhabosított tejre tévedt, ami egy nagy bögrében várta a pulton, hogy tejeskávé legyen belőle...
Hirtelen ötlettel kiléptem merev hímtaggal és bevittem magammal a raktárba, ahol jó mélyen belemártottam az edénybe...
Fantasztikusan izgató érzés volt, amikor a még éppen elviselhető forróságú tej körülvette lüktető, pulzáló farkamat,...aztán még párszor jó mélyen belenyomtam,... időként kivéve és az edény felett masztizva tovább... tovább,.. egyre gyorsabban, hevesebben.. a szétfröcskölő tejcseppekkel pöttyözve a kerámia padlót, mintegy imitálva egy hatalmas ejakulációt..miközben átfutott a perverzebb gondolat, hogy így adakozhatnék is álmaim nőjének, és  akár meg is ihatná ezt forró italt ,soha nem tudná meg senki... de ekkor már a lehetőség gondolata olyan izgalmat hozott, hogy végül jó néhány egymást követő hatalmas, vastag, forró hófehér sugárral valóban teljesen beleélveztem a felhabosított tejbe, és részévé vált az italnak minden férfierőm, ami a gyönyör csúcspontján elhagyott.
Pár másodperc múlva magamhoz tértem a szenvedélyes őrült kitörés okozta kábulatból. Gyorsan összeszedtem magam, kezet mostam majd gyors rendcsinálás következett és a frissen pörkölt kávéból ledaráltam 2 adagot.
Kinyitottam az üzletet és mintha semmi különös nem történt volna rendezgettem a tárgyakat és vártam.
Hamarosan megérkezett a két pompás nő, ahogy ígérték.
Kedvesek voltak, fel voltak dobva. Megmutatták miket vásároltak közben. Megcsodálták a frissen pörkölt kávé illatát, amit azonnal elkezdtem lefőzni.
Mindketten a teraszra óhajtottak kiülni, ahol már szépen sütött a nap.
Mélyen belül kicsit izgatott voltam még, de szépen összeszedtem mindent amit kell, és csináltam a lefőzött kávékból (új, friss tejjel!) 2 csodálatos tejhabos capuccinót, majd kivittem hozzájuk és szokás szerint pár szóra leültem volna beszélgetni az anyuka kedvéért, de a csodaszép huszonéves lány rám emelte a tekintetét és megkérdezte:
-Kaphatnék még tejet?
Egy pillanatra meglepődtem, azután válaszoltam:
-Igen -bólintottam- máris hozom.
Ezt a lehetőséget így már nem hagyhattam ki..
Bementem a pultba, hogy kihozzam amit kért, és közben azt gondoltam, hogy-Ha szeretne még langyos, fincsi tejet, hát legyen...jusson hozzá...-
A kávé illata mellé odasimult talán a friss geci illata (az igazi nők megérzik ezt!), és tudat alatt ő is arra vágyott, hogy megkapja amit neki jár.
A szép nagy bögre ott várt diszkrét csendben a pulton letakarva egy csészealjjal. Némi meleg tejet még hozzáöntve alaposan elkevertem hogy sima krémes legyen, majd kivittem neki a teraszra az asztalhoz és felszolgáltam a habos italt, amiben benne rejtőzött a titok, amit a szépsége oltárára szánt a vágy.
A meleg bögrét két oldalról fogta a kezeivel először belemosolygott aztán rám nézett azt mondta:
- Köszönöm..! Ilyen sokat?
Halkan csak annyit mondtam, hogy:
- Szívesen adok egy kis extrát, ha a vendég megkívánja..
De amennyire a belelövellt férfitejszín mennyiségére is vonatkozhatott volna, úgy ennél szexibb bókot kérdésként nehezen tudott volna feltenni ez a kedves kis nő.
Leültem hozzájuk az asztalhoz és azonnal feltettem a napszemüvegemet, hogy ne süssön szemembe a nap, és hogy ne látsszon hová nézek.
Miközben anyuka lelkesen beszélt hozzám, a napszemüveg biztonságos fedezékéből olvadozva figyeltem, mit csinál csodaszép lánya a extra mennyiségű különleges tejjel..
Akkor megindult titokban a második,lassúbb, belső orgazmusom, egy folyamatos, borzongató gyönyörhullám, amíg ott előttem beleöntötte a capuccinót a nagy tejes bögrébe,óvatosan belekóstolt, megdicsérte a zamatát, (hiszen friss volt a pörkölés) és ízlelgetve a beszélgetés közben inni kezdte a szép bögréből a tejeskávét, amiben benne rejtőzött a hatalmas adag friss spermám.
Ott az asztalnál mellette ülve semmi sem gátolt, hogy egészen közelről, észrevétlenül nézhessem a gyönyörű női szájat, ahogy hozzáér a pohárhoz, egy aprót belekortyol és lenyeli...újra...és újra.Néha picit mosolyog, beszél pár szót, aztán megint belekóstol..Közben minden alkalommal kicsit tejhabos lesz a szája széle, amit gyanútlanul és szexin lenyal a nő, és lassan, apránként elkortyolgatja, lenyeli az összes finom, élő, friss, tejbe spriccelt gecimet.
Eközben anyuka lelkendezve beszélt hozzánk és többek között elújságolta nekem, hogy már a harmadik hónapban jár a lánya terhessége és hogy kismama lesz hamarosan.
Gratuláltam neki és szépen megköszönte ez a tüneményes nő, aki számomra ettől még megközelíthetetlenebb távolságba került, érzelmi és technikai értelemben egyaránt.
Így aztán még inkább vissza nem térő, értékes és egyedi alkalom lett, hogy együtt tölthettünk egy kis időt és megitathattam vele férfias hódolatom titkos ajándékát.
Ezzel az élménnyel megszületett számomra egy bármikor előhívható titkos gyönyörforrás lehetősége, hiszen elég ha csak egy pillanatra rágondolok, izgalomba kerülök attól a ténytől, hogy a saját, természetes életerőmmel hozzásegíthettem egy fiatal, gyönyörű, viselős nőt, hogy semmilyen vitaminban és ásványi anyagban ne szenvedjen hiányt azon gyönyörű tavaszi napon.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (82)        Nem tetszik (100)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 10823 X olvasták el.