Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Majdnem megdugott a dokim 2.rész

Beküldő:Black widow

Majdnem megdukott a dokim 2.rész
Előző részben leírtam hogy kicsit pajkoskodtam a dokimmal, csam végül ránknyitottak. Örültem voltna ha nem kell visszamennem, de nem jött be, visszahívtak, mert nem volt sikeres a röntgen.
Rendelési idő után kellett mennem, akkora kaptam időpontot. Recepción szóltak, hogy nem fognak szólítani, mivel csak én vagyok beírva mára, kopogjak be nyugodtan. Ekkor már a torkomban dobogott a szívem nem tudtam mire számítsak. Lezongoráztam számos negatívat, hogy most megütöm a bokám de átfutott az agyamon a másik oldal is, mivan ha többet akar tőlem. De reméltem hogy hátha más doki lesz bent. Mostmár mindegy, lesz ami lesz. Vettem egy nagy levegőt és bekopogtam. Ugyanaz a kedves arcú srác nyitott ajtót, invitált be. Ismét megmutatta az öltözőt, kérte hogy ismét derékig vegyek le mindent, vagy ha akarom akkor mindent le is dobhatok magamról, mosolyodott el. Megkért hogy ha kész vagyok, jöjjek be és fordítsam rá a zárt az ajtóra
Most valahogy nem voltam olyan bátor. Levetkőztem derékig. Kérdi a doki: ha a melltartóban van fém akkor azt is le kell venni.
Nincs! Vágtam rá gyorsan.
Jól van rendben, akkor csinálunk néhány felvételt. Ismét ő mozgat hogy hogyan álljak. Odajön hozzám, derekamtól a vállamig lágyan végigsimít miközben irányba állít. Következő felvételnél még közelebb jön hozzám, úgy fordít meg, érzem hátulról a szája közélségét. Előjönnek a múltkori emlékek, elkezdem újra kívánni a dokit, aki szem látomást is akar engem.
Következő felvételek, fekve lesznek, combközépig le kellett tolnom a farmert. De viccesen hozzáteszi, hogy remélem most sem vett bugyit. Én csak mosolygok rá, és tolom le a nadrágom, és a bugyim is jól láthatóan, hogy tudja hogy vettem bugyit, de nem érdekel akkor ia letolom, hadd lassa a puncim.
Hátamra fektet, szét tárja a lábam, végignéz rajtam, " ez így nem jó" dünnyögi. Feltérdel a röntgen asztalra, felém, majd a kezemet a fejem alá igazgatja. Nagyjából egymás felett voltunk a csípőnk ugyanott a fejünk ugyanott. Mikor megcsinálta ezt a mozdulatot, a dudorodó nadrágjával kétszer-háromszor végigdörzsölte a puncim. Finoman felszisszentem ilyenkor, és csak egy mosolyt fedeztem fel ilyenkor a doki arcán.
Rendben kész vagyunk a felvételekkel, mondja. Ha szeretném akkor meg tudja nézni hogy milyen esetleges rendellenes deformációk lehetnek a gerincferdülés miatt, ehhez akkor le kellene venni minden ruhát.
Nagyjából nem is kérdés volt ez tőle hanem utasítás, nem nagyon várt választ rá, csak várta hogy levegyek magamról minden ruhát.
Megkért hogy feküdjek fel az ágyra háttal.
Elkezdte a nyomkodni a testem. Kérte hogy szóljak ha fáj valahol, vagy ha érzek valamit. Először a nyakam, a vállam, a karom, majd elkezdte a mellem körüli részt finoman simogatni, nyomkodni, ( nem emlékszem rá pontosan) itt jeleztem hogy érzek valamit. De haladt tovább, eljutott a puncimig. (Eddigre már a bimbóm kőkemény volt.) Először csak finoman simogatta kívülről, majd szétnyitotta és kicsit beljebb haladt, felszisszentem. Minden rendben? Kérdezte, folytassam a vizsgálatot? Igen, válaszoltam. Rendben, akkor üljön fel, ahogy felültem, megragadott és megcsókolt. Nagyon jól csókolt, közben a kezével a mellemet markolásztam. Mikor engedett szóhoz jutni, követeltem hogy én is hadd viszgálhassam meg. Kérem vetkőzzön le teljesen meztelenre, utasítottam viccesen, ezen jót derültünk és már vett is le magáról mindent. Izmos felső teste volt. Ahogy sejtettem borotválta lent magát. Nem volt egy vastag farka, de szerintem az átlagnál hosszabb farka volt.
Felfektetett az ágyra, felém térdelt, majd szép lassan belémcsúsztatta a farkát. Meglepően könnyen belém csúszott. Már éreztem magamban jobb farkat is, de most az izgalmas szituáció miatt nem számított. Szép lassan ütemesen dugott. Kis nyögésekkel adtam tudtára hogy élvezem. "beletolhatom tövig?" kérdezte.
-Miért eddig nem azt tetted?
-Nem, van aki nem bírja ha teljesen betolom neki.
- bolondok... Tolja bele teljesen...
Na és ami ekkor történt, az iménti kis nyögésekből már igazi nyögések lettek, egyre szaporábban dugott. Nagyon jó érzés volt. Látszott a hasamon hogy mennyi mélyen betolja nekem. És amikor a heréi nekem csapódtak egy egy nagyobb lökésnél nagyon jó volt. De szeretem ha lehetek én is felül, így megkértem hogy cseréljünk helyet. Most én voltam felül.
Így én tudtam a ritmust diktálni, a dokinak nem kellett ebből a pózból sok, hirtelen magához ölel, hirtelen extrém sebességre vált, majd beleélvezett a puncimba. Éreztem hogy tetemes mennyiségű nedű landolt belém. Jó volt de én nem élveztem még el. Szomorúan szállok le a doki öléből amikor szól nekem, hogy hova ilyen sietősen, még nem végeztünk. Látom hogy a farka ugyanúgy az égnek áll, harca készen.
Felültet az asztalra, velem szemben van. Belémrakja a farkát és ütemesen elkezd újra dugni. Közben el el kap egy egy csókra. Majd megáll, lehajol és elkezd nyalni, ujjazni, nagyon jól csinálta, hamar megtalálta a G pontom. Már haladtam a csúcsra mikor kopogott valaki.
Megilyedtem, eltoltam gyorsan a dokit magamtól és kétségbeesetten néztem rá, ő csak annyit mondott hogy elintézi, gyorsan magamra kapta az orvosi köpenyét kinyitotta résnyire az ajtót :
-Igen? Kérdi
-Zavarok? Fiatal lány hangja volt
-Á, Bea, most vannak bent nálam, ha akarsz csatlakozhatsz..
-Majd máskor, felelte és csukta is be az ajtót.
-Ki volt az, kérdem?
-Csak a gyakornokom.
-Igen? És őt is szoktad vizsgálni?
-Hát tudod, meg kell győződni hogy nincs e baja a gerincének mosolygott rám és már csokolt is azzal a lendülettel. Eltoltam magamtól.
- Szeretnéd ha leszopnálak?
-Igen, csillant fel a szeme.
-2 perced van rá, ha sikerül a csúcsra juttatnod, megteszem neked.
Lehajolt, és vadul elkezdte nyalni a puncim, mélyen nyalt belém nagyon jó volt, majd feláll, az ölébe kap, és jó erősen ráhúz a farkára. Szerintem nem gondoltam hogy lehet ilyen mélyen bennem a srác farka, nehány ilyen mély dugás és már remegtem is a kéjtől, de ő nem állt meg tovább dugott. Nagyon nagyon jól tudta hogy az orgazmusom után még hányszor kellett belémtolnia a farkát. Életemben nem élveztem akkorát, mikor leállt a tolással, még utána is rángatóztam. Jutalmul megcsókoltat, és megköszöntem.
-Na, most te feküdj le, hadd szopjalak le.
-Már nincs sok időd... Mosolygott
Végignyaltam a farkát, kicsit játszottam a zacsijával. Frissen lehetett szőrtelenítve mert egyáltalán nem szúrt.
Bekaptam a farkát, de egy csomó még kilátszott, egyszerűen nem tudtam bekapni rendesen. Annyit tudtam tenni hogy nyelvmunkáztam, izgattam a makkját és szívtam ahogy tudtam.
Jelezte hogy mindjárt elmegy.
Kivettem a számból a két kis mellem közé fogtam és kivertem neki. Szerencsére nem lőtt nagyokat, így csak a mellem lett olyan.
Feláltam, megpusziltam, megköszöntem a vizsgálatot és elmentem felöltözni. A doki nem tudom mit csinált a továbbiakban, nem jött utánam. Kilépek az öltözőből, egy fiatal lány van a váróban, illedelmesen köszönök neki, ő is visszaköszön. Ekkor jöttem rá hogy a kis gyakornok doktornő az aki kopogott.
Egy pillanatra - hívott magához:
A hajadon maradt egy kis cucc..
Odanyúlok, hát mégsem csak a mellemig jutott, a cuccból.
Köszi, mosolyodtam rá, és vidáman mentem tovább a folyosón.
Nagyon jól sikerült ez a nap.
Lehet gyakori vendég leszek itt a röntgennél.
Hmm lehet szólni kéne legközelebb ennek a gyakornoknak, hogy jöjjön ő is, hátha van valami amit a Doki nem vett észre rajtam...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (34)        Nem tetszik (7)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4225 X olvasták el.