Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A buliban

Beküldő:TiborNéhány éve az én cimborám elhívott engem egy buliba, amolyan házi buli, de azért kibéreltek egy házat.
Két hét múlva szombat estére szólt a meghívás. Azt az egyet leszögezte, hogy mindenképp előtte azért időben szóljak, mert tudni szeretnék és úgy készülnek akkor. Azt válaszoltam, hogy rendben majd szólok, hiszen addig bármi változhat. Még a hét második felében szóltam is, hogy számíthatnak rám.
Azután, hogy pontosítottam és rendben lesz a dátum szóltam is a feleségemnek.
Elmondtam hogy meghívtak egy buliba és hogy következő hét végén lesz. Csak annyit válaszolt, hogy csak engem hivtak vagy mehet ő is?
-Konkrétan nem volt erről szó, de gyere, ha akarsz.
-Rendben majd látjuk.- válaszolta.
Még a fejembe is volt, hogy telefonálok és rákérdezek, de úgy illik, hogy párral együtt jelenik meg az ember. Ha gond lenne, azzal kezdték volna szerintem, hogy kikötik "Csak egyedül".
Ezzel arra a hétre le is tudtam ezt, és a hétvége csak úgy elrepült. Ahogy közeledett a szombat Petra rá is kérdezett, hogy akkor mi lesz közös buli, vagy maradunk. Ugyanazt válaszoltam akkor is, jöjjön, hisz nem szóltak.
Szombaton, a buli napján azt kérdezte Petra, hogy hol lesz a buli? Mondtam hogy egy házat béreltek, itt is a cím. Nem azért kérdezte, csak hogy hogy öltözzön. Rétegesen, vagy sem, de ha házi buli, akkor meleg lesz bennt.
Majd ki is választotta a ruháját. A fekete rövid szoknya az biztos! Toppot vegyen vagy szolidabb pólót?
Mondtam neki, hogy csinosan, de ne legyen túl sok. A topp azt ne. Választott egy csinos sötét harisnyát. Alatta egy fekete csipkés tanga volt. Erre a szoknya majd a póló.
Nagyon kihívónak láttam így is. A topp az közönséges lett volna. Én is elkészültem és indulásra készek voltunk mindketten. Ahogy végignéztem a páromon nagyon szexinek láttam! Kocsival mentünk a címre, egy szolid kis ház volt az egyik utcában, arra talán még nem is jártunk. Már kívülről hallottunk zeneszót úgyhogy megérkeztünk. Ahogy csengettem nyílt is az ajtó és beinvitáltak minket. Bent 6 férfi volt, akik italoztak dumáltak jól érezték magukat. Petrára felfigyelt mindenki ez nem is volt meglepő. Hamarosan érkezett a 7. férfi, Zoli, aki hívott engem. Minket látva kicsit megtorpant, majd félrehivott engem egy szóra. Itt derült ki, hogy ez egy legény búcsú és egyenlőre Petra a feleségem az egyetlen nő a buliban. Amint tudtam ezt szóltam is Petrának. Zoli persze megnyugtatott arról, hogy ezek jó srácok és nem kell tartani tőlük. Ahogy Petra értesült mindenről, láttam az arcán, hogy nem tud mit mondani.
-Ha nem akarod, nem maradunk, megyünk akkor haza.
-Nem tudom! Buliról volt szó, ez pedig egyenlőre nem olyan....És ez egy legény búcsú!
Ekkor közbe szólt Zoli, hogy segítsen:
- Azért nem mondtam már a telefonban, mert nem tudtam, ki hogy reagál erre otthon a családokban. Nem akart semmi bajt.
Petra azt mondta, maradunk egy kicsit és majd később megyünk. Ekkor körbe vezettek minket és bemutatták a többieket. Krisztián volt az akit búcsúztattak a többiek, vagyis mi.
Szólt a zene beszélgetés iszogatás. Kaptunk egy egy pohár italt is. Én egy sört, Petra bort. Egyszer csak annyit mondott Petra
-Itt egy buli. 8 férfi és én nő! Ez aztán a buli. Ezen volt aki nevetett, volt aki csak bámulta őt. Zoli közben mondta, hogy később jön még valaki, aki talán nem jön egyedül.
Következő kör ital, beszélgetés, majd az egyik srác felkérte táncolni Petrát. Ahogy táncoltak és néztem őket nagyon csinos volt a feleségem. Hosszú lába a sötét harisnyában, a szoknya a fenekén, és ahogy ringott a haja, szép volt, mint mindig. Ahogy ittam a söröket el kellett mennem a mosdóba. Az emeletről, hallottam hogy vált a zene és lassab dallama volt. Ahogy mentem le a lépcsőn láttam, hogy másik srác lassuzik már ott és a feleségem fenekét simogatja közben. Ahogy nyilvánvalóvá vált, hogy jövök vissza egyből elvette a kezét természetesen ezért nem is szóltam akkor semmit. Vége lett a táncnak, Petra visszaült mellém, hogy igyon egy kortyot az addigra teli poharábol.
-Akarod, hogy menjünk haza?
- Miért kérdezed?
- Láttam, hogy simogatta a feneked.
- Lassú szám volt és csak táncoltunk. Semmi gond!
Nem is tudom mennyi idő telt el, de egyszer csak csengettek. Zoli nyitotta az ajtót és bejött egy újabb férfi az ajtón. Hallani nem hallottunk mi a gond, de látszott, hogy nagyon beszélnek valamit.
Ekkor adták tudtunkra, hogy jött volna még egy meglepetés hölgy, aki az ajándék lett volna Krisztiánnak. De sajnos lemondta. Jött a hangos megnyilvánulás az ittas férfiktől, majd követelték a piájukat, mert gondolom az majd a csalódottságot oldani fogja. Ekkor újabb kör ital majd táncolni indultunk Petrával ketten. Ahogy táncoltunk, odajött Krisztián, hogy felkerhetné egy táncra Petrát, hamár nem jut neki ma egy hölgy sem. Ahogy elkezdtek táncolni, Petra egy kicsivel később odalépve csak annyit kérdezett tőlem:
- Nem bánnád, ha külön mennénk Krisztiánnal? Gondoltam táncolnék neki, hiszen utoljára szabad!
Már láttam, hogy az ital beszél belőle, de mégis igent mondtam.
- Csak tánc lesz, hidd el.
Majd elmentek az egyik szobába.
Erre megint fütyülés és hangos rivalgás volt a reakció, de próbáltam nem lereagálni. Zoli akkor közelebb jött és kérdezte mi folyik itt.
Mondtam, hogy táncol a feleségem, hamár utoljára szabad a Krisztián.
Zoli csak nézett, majd ivott egyet az italából. Kértem egyet én is, csak hogy tompitsam az események hangulatán.
Ekkor csak annyit hallottunk az egyik sráctol, hogy:
- Na ez már buli! Én leszek a következő!
Kijózanító volt a jelenet, úgyhogy a hang irányába rohantam azonnal. A szobához érve az ágy szélén ülve Krisztián a sliccén kilógó merev farkát takarta, Petra meg mellette állva takarta melleit, miközben csak a bugyi volt már csak rajta.
- Mi folyik itt? kérdeztem.
- Szopta a faszt a drága. jelentette ezt ki a srác mellettem az ajtóban.
Ekkor elkezdte magyarázni a történteket a feleségem. A szobában maradtam én Petra és Krisztián, a másik srácot pedig kiküldtem.
- Hallgatlak!
- Táncoltam csak, majd elkezdtem lassan erotikusan vetkőzni. Ez annyira tetszett Krisztiánnak, hogy folytattam tovább, hogy huzzam az agyát egy kicsit. Mikor már csak a tanga volt rajtam háttal ráztam a fenekemet. Mire megfordultam már elővette a merev farkát és verte. Azonnal be akartam fejezni, de folytatást akart. Ahogy ott álltam ő pedig verte a faszát, nem tudtam mi legyen. Meztelen nem akartam lenni, de legény búcsú és íttunk, így letérdeltem és le akartam szopni. Ahogy szoptam őt, akkor nyitottak ránk. Ez minden...
Ott állt előttünk egy szál bugyiban és olyan izgató látványt nyújtott, hogy beindultam tőle. Ahogy vette fel az ágyról a pólóját, megállítottam őt.
- Allj! Fejezd be azonnal!
- Az öltözködést?
- A szopást!
Kikerekedett szemekkel néztek rám, majd elsőként Krisztián reagált, mikor is újra előkerült a lankadt farka.
- De a tánc folytatódik, hiszen pólóban vagy. Adtam az utasítást mosollyal a szám szélén.
És újra mozogni kezdett. Táncolt, forgott, kacérkodott Krisztiánnal. Le a póló és fordult és rázta a fenekét, simogatta csapkodta és ujjaival a derekán megfogta Petra a tangáját. Tekintetünk találkozott és tudta mi a dolga. Elkezdte letolni a bugyit háttal és pucsított Krisztián arcába a kerek fenékével és a pináját is széthúzta neki. Felegyenesedett, hirtelen fordulattal már az előváladéktól csöpögő faszt szopta a drágám. Ekkor szabadítottam ki én is a kőkemény farkam és mögé állva egy határozott mozdulattal bedugtam és baszni kezdtem a puncit. Erre Petra úgy felsikitott az élvezettől, hogy két fasz kényezteti, hogy váltott a tempón és úgy szopta szívta a faszt, ahogy csak bírta. Vadul szorította és nyalta, nagyon profin csinálta. Meg is lett az eredménye. Élvezett Krisztián a szájába, és követve őt hamarosan én is bele élveztem a szájába. Kifújtuk magunkat és elindultunk kifelé, amint felöltözött Petra.
Szobából kiérve az a srác, aki ki lett küldve, már fogadott minket a folyosón, pucéran farkával a kezében.
- Most én, most én!
Majd feltűntek a szoba közepén a többiek. Ott álltak meredező férfiasság okkal. Petra csak szótlanul nézte ahogy 7 fasszal néz szembe, és láttam, hogy zavarban van.
- Bocsi srácok de ezt nem! Ő a feleségem és most megyünk.
Ezekre a szavakra már ő is reagált, mint kiderült félre ismertem a reakciót az arcán.
- Ennyi férfi nekem túl sok, és nem tudom kivel dugnék szívesebben, de tegyetek meg nekem valamit. Ez egy vágy a részemről. Pólót, szoknyát levéve hegyes mellbimbóját izgatva patakokban nedvedző pináját simogatva beállt a fiúk közé. Ahogy leereszkedett térdre a farkak elé az előtte álló fasz hegyére csókot nyomott és csak egy szó hagyta el a száját:
- Bukkakke
Igen! Azt akarta, hogy élvezzen mindenki az arcára!
Kicsi szopás és faszverés után mindenki beboritotta az arcát forró gecivel. Úgy kezelték, mint egy olcsó kurvát.
A bugyijával törölte tisztára az arcát, majd mikor végzett, vegignyalt a foltos tangán és megköszönte a fiúknak. Felállt és eltűnt a mosdóba. Rendbeszedetten tért vissza, mintha misem történt volna és közölte, hogy indulhatunk. Mivel íttunk a kocsi ott maradt, és sétáltunk haza egyedül. Séta közben közölte, hogy nagyon szeret és nem hitte volna ezt, hogy valaha megtörténik majd. Mármint az, hogy ő ilyen lesz, és én sem csinálok belőle bajt. Mondtam, hogy nagyon meglepett a vágyálma, de a hármas szex mindig is izgatta a fantáziámat. Már mikor ott maradtunk a buliban gondolt rá, hogy jó lenne, és a szex után Krisztiánnal a lehetőség az, a boldogság, amit én zavartságnak véltem, azt láttam rajta. Elmondta azt is, hogy miközben ott spricceltek a faszok, élvezett közben.
Hazaérve, az ágyban folyamatosan ölelt és annyit mondott mielőtt elaludt, hogy köszöni, hogy ez teljesülhetett.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (29)        Nem tetszik (7)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-02-24 16:19:27
buzinemvagyok
azt a kurva ha velem ezt tenné a feleségem, akkor én már rég elagytam volna

2021-02-25 10:17:07
Sasszopon
Ismerek egy faszt, 4x csalta meg a nője 4 faszival és még mindig vissza fogadná.


Ezt a szex történetet 3798 X olvasták el.