Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A Hűvösvölgyi Nagyréten hat fiú, egy lány

Beküldő:Klokocow

Máshol is megírtam, most így Valentin napon ismét eszembe jut éppen egy nagy baszás után vagyok.
Valentin napon kezdődött a sztori. Még a neveket sem változtatom. Kedvesem Lilla volt a bálkirálynő, akit (akkor még) a Bálint napi bálra szépségkirálynőnek választottak, engem a lányok bálhercegnek. Volt minden, jelmezverseny, humoros előadás, mi a trónusnak kinevezett karosszékekben ültünk. Béla volt a szobaparancsnok, és Budapesten egy házban laktunk. Volt egy fogadalmunk az utcabeli srácokkal, aki nőt szerez magának, az placcra dobja, azaz mindenki megdughatja a csajt. Én viszont úgy gondoltam, eltitkolom, hogy Lillát már harmadik éve dugom. Béci egy alkalommal ránk nyitott, lebuktam. Azt mondta négyszemközt, hogy a következő négy hónapban én fogom minden nap felmosni a vécét és a folyosót, ha nem intézem el neki, hogy Lilla lefeküdjön vele.
A lány nehezen állt kötélnek, de aztán a bál estéjét tűzte ki a nagy napnak.
A kémia szertár kulcsát nem adtam le, és a zsebemben őriztem. Kiosztottuk a jelmezverseny díjait, a nyitó tánc ugye a miénk volt. Tánc közben magamhoz akartam szorítani a lányt, de ő eltávolodott. Ne, sokan néznek, suttogta.
Visszasuttogtam, nálam van a szertár kulcsa, Béci a folyosón vár. Lilla elpirult,ütemet vesztett, a derekát szorítottam, hozzám sumult, nem tudtam eldönteni, hogy a tánctól dobog-e annyira a szíve, vagy a hírtől, hogy be kell váltania az ígéretét. Vége lett a nyitó táncnak, a többiek is a tánctérre léptek, mi kimentünk, Lilla szorította a kezemet. Kopóházinak is megígértem, nézett a szemembe. Már régen udvarol, be kell azt is váltani.
A kanyarban ott állt Béci. Gyere suttogta, ha én is megyek nem lesz feltűnő...
Kopó sehol, nézett körül a lány..
A szertárban Béci csak állt, én pokrócot terítettem az íróasztal rá Lilla felült lerángattam idegességemben a bugyiját felhajtott a a szoknyát, Béla csak állt, Lilla hanyatt feküdt, a srác nem jött közelebb, a lámpa fényében látszott a gyönyörű fekete göndör szőrű puncika. A farkam majd szét robbant, bedugtam. Ide dugjad Béci és félre álltam, láttam, hogy dudorodik a fiú nadrágja, tehát nincs akadálya, hogy elveszítse a szűzességét. Intéztem, mire mintha alvajáró lenne odaállt a lány combjait közé, Lilla lenyúlt, beirányította, a srác egy lendülettel bedugta a farkát, kettőt hármat lökött, és láttam hogy beleélvez a menyasszonyomba.
Kiabálás hallatszott az udvarról, minket kerestek egy adag vatta és máris mentünk vissza a báltermében. Sokan kérték Lillát, egy fél óráig táncolt, amikor megjelent Kopóházi tanár úr a kémia tanár. Elkérte Lillát, hevesen társalogni kezdtek, Lilla a fejével felém intett. Aztán hárman felmentünk a szertár a, én udvariasan átmentem a kémia előadónak. Legalább egy óra telt el, mire bezárhattam a széttárt, a kulcsot a tanár eltette, és kiment a főkapun, el sem köszönt.

Béci persze az első adandó alkalommal elmondta az utcabeli fiúknak, hogy megbaszta Lillát, aki egy nagyon csinos csaj. A nyári szünetben lehet róla szó, ígértem a többieknek, addig persze a Lányt is be kellett fűzni. Július tizenegyedike volt a kitűzött határidő, a Moszkva téren találkoztunk, mert Lilla szerint onnan megléphet, ha meggondolja magát, eredetileg csak két szűz srácot mondtam, elpirult amikor mellettem még öt fiú állt. Bemutattam a srácokat kezet fogtak, mindenkinek a szemébe nézett, és elindult a Hűvösvölgy felé menő villamoshoz. Megkönnyebbülten nem lépett le a csajom. A múltkor csak három farok volt benne, igaz,hogy én csak bedugtam, Béci még nem sok vizet zavart a félperces produkciójával. Lilla a villamoson meg is jegyezte, amikor a peronon körbe álltunk,hogy Béci egy igazi bika, a srác ezt dícséret nem vette, de én tudtam, hogy arra utalt a lány, hogy a tenyészbika is két három lökés után kemagzik és vége. Kocsárd az erdélyi gyerek egy puszit adott kedvesem arcára, erre a lány egy hosszú nyelved csókkal válaszolt, aztán Bandi a legjobb haverom húzta magához a lányt, azt láttam Lilla szemén, hogy tetszik neki a fiú, már nekem is hosszú idő volt, mire Bandi nyelve kikerült a menyasszonyom szájából, Béci került sorra, majd Bálint ölelte át a csajokat Józsi nagyfaszú, mert kb 17 centis volt neki, kapta el egy csókra a lányt, meg is érkeztünk.
Ötszáz méterre lehetett a rét, a hajókat leterített én, kiderült, hogy a lányon nem volt bugyi, levetkőztettem lefeküdt és megint én kezdtem, hogy ne legyen bizonytalanság. Lilla puncija mindíg nedves volt, de most a combja is térdig ázott. Bedugtam, és lassan mozdítottam a farkamat, eltaláltam a végét a nuninak, befeszítettem, ilyenkor Lilla orgazmusban fetrengett, most sem volt másképp, a fiúk körülvették bennünket, megfogták a melleit, volt aki a derekát oopsiját próbálta elérni, be voltak zsongva, én is éreztem, mindjárt elélvezek, ezért kivettem, Lilla víztározót, hogy dugják be, de én inkább Bécinek adtam át a helyemet. (Folyt)


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (10)        Nem tetszik (26)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-02-17 04:11:04
Jimmy Vogel
ez hiányzott ide, a köcsög klockow meg a szar összefosott sztorijai

2021-02-19 17:54:48
Takker Snigger
ja máshol is irogatja a szarjait ez a köcsög, nem tudom miért engedik ki a sztorit

2021-02-22 07:09:40
ExoVáró
Ez a klockow egy troll. Ilyen selejt nem létezhet

2021-02-20 19:35:47
Klokocow
Igazatok fiúk én egy köcsög vagyok. Hetven éve dugom a csajokat, most már öreg lányokat, és bizony előfordul, hogy nem bírják az iramot és nem kapok pinát írok egy sztorit. Mindíg az jut az eszembe amikor a csajomat megdugtuk.


Ezt a szex történetet 3996 X olvasták el.