Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex a szomszéd asszonnyal

Beküldő:Tatami


Miután anyám véget vetett a szexuális kapcsolatunknak csak egy választásom maradt a nagyon csinos szomszéd asszony.
Igazán szép nő volt aranyos mellei karcsú dereka formás segge gyönyörű hosszú lábai combjai voltak és egykorú volt anyával.
Az volt a szokása hogy mindig az erkélyen cigizett a korlátra könyökölve és jól szétterpesztette közben a lábait. Így gyakran láttam milyen bugyi van rajta alaposan megnéztem és már mentem is kielégíteni magam naponta többször is.
Egyik alkalommal óriási meglepetésben volt részem. Ott állt ahol szokott de most bugyi nélkül. Azt hittem megőrülök a látványtól nagyon buja szőrzete volt.
Rám mosolygott és a mutató ujjával intett hogy menjek föl. Rohantam fel a lépcsőn a faszom már nagyon állt. Annyit hallottam mikor berontottam hogy zárd be az ajtót.
A konyhában volt egy könnyű kis nyári ruhában amint odamentem hozzá már ölelte is a nyakam én a seggét markoltam és hosszan vadul csókolóztunk. Miután befejeztük szinte rám parancsolt hogy vetkőztessem le aminek én nagyon boldogan eleget is tettem. Kibontottam a ruhájából levettem a melltartóját és csak bámultam a hihetetlenül szép testét. Lefeküdt a heverőre behajlította a térdeit a combjait széttárta így kínálta magát.
A következő utasítás az volt hogy vetkőzzek én is ez pillanatok alatt megtörtént. Mikor meglátta a faszomat annyit mondott nagyobb mint a férjének és még nőni fog hiszen csak 17 és fél éves vagyok.
-Azt akarom hogy jól megbassz régóta vágyom erre mindig tetszettél csak azt vártam hogy nagy fiú legyél és neked adhassam magam hogy magamra húzzalak.
Befeküdtem a széttárt combjai közé megfogtam a melleit ő meg beigazította az ágaskodó faszomat.
-Nyomd tövig édes az egészet akarom. Kell a szomszéd néninek ez a gyönyörű fiatal fasz. Ki vagyok rád éhezve basznom kell veled... de jó vagy... csináld még ne hagyd abba...jaj de jó... csodálatos... basszál édes...baszd szét a lucskosomat!
Adtam neki rendesen vonaglott vergődött rángatózott alattam a teste végül nagyokat sikítva elélvezett én tövig nyomva élveztem a pinájába. Aznap még háromszor csináltuk ettől kezdve minden héten mentem hozzá.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (171)        Nem tetszik (160)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-02-16 05:45:23
Szmisányi
Megbasztuk volna mi is

2021-06-30 12:42:27
Tatami
Nóra. Sok történetet küldtem be olvasd el azokat i és írj róluk véleményt!

2021-06-30 12:29:08
Tatami
Köszi Nóra olvasd el a folytatásokat is4 Várom a véleményed!

2021-06-26 21:30:57
nóra
nagyon jó ez a történet

2021-07-03 10:58:51
XL
Jutka anyjárol lesz még történet?

2022-06-08 22:02:13
flash
hmm nekem nudis anyuka jutott ........ :D


Ezt a szex történetet 24478 X olvasták el.