Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Második menet

Beküldő:Balázs

Sziasztok!
A nevem Balázs. Pár éve írtam egy történetet ?Erika? címmel, amit valaki lelopott és átnevezett ?A barátnőmről kiderült, hogy szexmunkás? címre. Ezen a néven szép karriert futott be a sztori sok hasonló portálon. Egyrészt örülök, hogy sokan olvasták, másrészt aki lelopta, annak üzenem, vagy éljen említésre méltó életet, vagy találjon ki maga történeteket ) Most azonban újabb események történtek velem, amiket megosztanék veletek.
Erika esete után nagykanállal habzsoltam az életet. Elhatároztam, hogy olyan nőt szerzek magamnak, aki tényleg odaadó a szexben, nincsenek kompromisszumok. Egy ideig válogattam is, de az alapszemélyiségem, a családcentrikus oldalam felszínre tört. Ekkor jöttem össze Renátával. Hozzám hasonlóan szexcentrikus vöröses barna hajú lány volt. Százhatvanöt centi kerek fenékkel és feszes mellekkel. Pár év után a kapcsolatunk a csúcson volt és elszántam magam a nagy lépésre. Az esküvőnk szép volt, részt vett az egész rokonság szerencsénkre egy évvel a járvány előtt tartottuk így nem voltak problémáink. A nászutunkon mindent bele adtunk és meg is lett az eredménye. Renáta várandós lett a kisfiunkkal. Mindketten örültünk. Renáta nőgyógyásza egy fiatal és normalitás talaján álló orvos azt tanácsolta, hogy ha nincs gond, akkor folytassuk a nemi életünket teljes gőzzel, még jót is fog tenni a nejemnek. Az utolsó pár hónapban bejött a COVID és én tartós home officra mentem a már otthon lévő, gyönyörű, gömbölyű feleségemhez. Renáta ki is használt minden alkalmat. A vége felé naponta lovagolt meg duzzadó melleivel és gömbölyű hasával. Nagyon kívánta a szex minden formáját. Többször a konyhában várt térdelve, egy szál kötényben csak, hogy engedelmesen lecummantson. Én pedig mindig tettre készen álltam rendelkezésére. Életem legszebb hónapjai voltak. Mindent megadtam neki és úgy éreztem nem is tudok eleget tenni, amivel kifejezhetem mennyire szeretem. Megszületett a kisfiunk gyönyörű egészséges gyerek, én pedig találtam egy házat, ahová rengeteg ügyintézés hitel és munka után be is költöztünk nyár végén a másodiki hullám előtt. Ekkor kezdődtek a bajok.
A költözés sok stresszel járt, ahogy az lenni szokott. Időközben a fiunk fogai is jönni kezdtek, ami állandó éjszakázással és fáradsággal járt. Ez természetesen kihatott a nemi életünkre. Egyre kevesebb és kevesebb alkalom adódott és Renáta hajlamossá vált, arra hogy még a nyugodt estéinken is elhajtson. Nem volt durva, nem veszekedett, de félreérthetetlenül jelezte, a kapuk zárva vannak. Természetesen megtettem, amit csak lehetett. Maximálisan részt vettem a fiunk gondozásában, felkeltem hozzá ringattam fél éjszaka, reggelente pedig reggelivel vártam a nejem. Annyi terhet vettem le a válláról a házimunkákkal amennyit csak képes voltam. De a dolog nem változott. A feleségem anyává vált és megszűnt szeretőnek lenni. Pedig a terhesség még kívánatosabbá tette. Feneke pont annyira nőtt meg, melleivel együtt, hogy álmaim nőjévé vált, végleg. Mégis egyik napról a másira megszűnt a szex köztünk teljesen. Eleinte nem hibáztattam, de mire közelgett a kicsi első születésnapja, kezdtem becsavarodnia hiánytól és reményem sem volt arra, hogy javuljon a dolog.
A születésnap előtt az anyósom feljött vidékről, hogy segítsen az előkészületekben. Edit negyvenes nő volt. A lánya sokat örökölt tőle. Mellei még Renátáénél is nagyobbak voltak. Milfekre jellemző kerek seggét pedig olyan ösztönösséggel ringatta járás közben, hogy amerre csak járt meredező falloszok emelkedtek utána a levegőbe. Jó humorú volt és kedves, többször faggatott mert érezte, hogy valami gond van köztünk, de nem vallottam neki. A születésnap reggelén a kicsi hajnali négykor felkelt. Felpattantam hozzá tisztábba tetem és egy bőséges adag tápszerrel rendeztem az ügyet mielőtt a nejem felébredt volna. A gyerek visszaájult, de nekem végem volt. Rossz alvó voltam és egy félórás szeánsz az éjszakám végét jelentette. Lementem a konyhába, hogy igyak egy teát. Előtte felkaptam egy bő pizsama nadrágot (egyébként meztelen alszok mindig) Amikor ott voltam meggondoltam magam és kinyitottam a hűtőt, hogy egy szisszentsek egy sört. A fenébe hisz megérdemeltem. Menetközben megérkezett a szokásos hajnali merevedésem is, amit korábban Renáta egy gyors szopással mindig orvosolt, de az utóbbi hónapokban reggelig forgolódtam mereven fájdalmasan. Most valami mégis megváltozott.
Talán a fáradságtól, talán a keserű gondolatok miatt, de nem vettem észre, hogy követett. Pedig ott volt miközben a hűtőben kutattam mögém lépett. Még köntösén keresztül is éreztem, ahogy mellei a hátamnak nyomódnak miközben kezei utat találtak a gatyámba. Jobbjával lassan feji kezdte farkam, miközben balkezével gyengéd, de határozott kalodába zárta a heréim. Az anyósom konyhából nyíló nappaliban aludt, ami általában zavarta volna Renátát és engem is. De ezúttal nem érdekelt. A rutin merevedés azonnal átadta helyét a tettre kész harcimén üzemmódnak. A farkam még nagyobbra duzzadt, kiemelkedtek belőle az erek. Pár perc után makkom végén megjelentek az az első kéjcseppek, amik hamar egységes folyássá erősödtek. Mi tagadás csurig voltam, Renáta mégsem siette el. Tartotta az ütemet, sőt keze néha megállt é ujjaival incselkedni kezdett a makkom végén.
- Ez az- Suttogtam miközben lábaim szinte rogyadoztak.
- Nem mondom szép, darab. Nem csodálom, hogy ilyen hamar megcsináltad az unokámat, ezzel egy lovat is elintézhetnél. - Megmerevedtem. Ez nem a feleségem hangja volt.
- Mi a fa?- pördültem meg. Edit ált mögöttem. A hűtő gyér fényénél láttam, hogy kéjesen mosolyog.
- Nyugalom, ne izgasd fel maga, Balázs. ? csitított.
- Te normális vagy? ? Kérdeztem fennhangon.
- Csendesebben- intett le. - Azt akarod, hogy a baba felébredjen?
- Normális vagy? ? Ismételtem meg halkabban. ? Az anyósom vagy baszki.
- Igen, az. ?bólintott- és Reni anyja, ezért pontosan tudom, mi történik köztetek.
- Te miről beszélsz?
- Nincs szex. Igaz? ? Nézett rám. Én nem válaszoltam. Pár pillanat múlva lesütöttem a szemem. ? Ne hibáztasd magad. ? Lépett közelebb. ? Nem a te hibád. Ez egyfajta családi vonás. Reni korában szexmániás voltam én is. De amikor megszületett, elhajtottam az apját mindegy mit csinált. El is váltunk. Fél évvel később, amikor már elhittem, hogy a gyerek rendben van visszatért az étvágyam, de már késő volt. Ráment a házasságunk. Látom, hogy te jó férj vagy és olyan apa amilyenről még nem is halottam. Te nem csak a képeket mutogatod a haveroknak, hanem keményen beleállsz a gondozásba. Megérdemelnél egy kis kedvességet. De lányom nem adja meg neked.
- Hát nem igazán. ?vontam vállat egykedvűen.
- Visszafog térni, hidd el. ? Lépett közelebb. - Csak ki kell tartanod addig.
- De olyan nehéz. ? A csalódottságtól, hogy megint hoppon maradok férfi létemre közel kerültem a síráshoz.
- Ezért engedd, hogy segítsék. ? Lehelte Edit és már térdre is ereszkedett előttem. Lerántotta a nadrágom és vastag farkamat az ajkai közé engedte. Hátra akartam ugrani. Esküszöm. De ahogy a farkam utat talált forró nedves szájába képtelen voltam megtenni. Két keze ráfonódott a rudamra én pedig feladtam. Nem érdekelt már semmi csak hogy folytassa. És folytatta. Kezei lassan átvándoroltak fenekemre és magához húzott. Először nem értettem mit akar, míg farkam el nem érte a torkát. Soha nem mélytorkoztak még. Nem is hittem, hogy az én méreteimmel lehetséges. Edit mégis megtette. Fél perccel később úgy hogy egy pillanatra sem ált le bal kezével közelebb húzott egy széket és jelezte, hogy tegyem fel rá az egyik lában. Miután megtörtént ujjai utat találtak ekképpen feltárulkozó ánuszomhoz.
Még soha nem ingerelték azt, a részt de addigra már felfogtam, hogy Edit kívánósabb mint a lánya és olyan tapasztalatok birtokában van a férfi testről, amikről én csak álmodozhatok. Ujjával lassan behatolt a seggembe, miközben szabályosan basztam a torkát. Kutató ujja megállt egy pontnál majd lassan nyomkodni kezdte. Tudtam, hogy prosztatámnál matat. A harmadig nyomásnál tövig rántott a torkába és nyeléseket kezdett végezni. Iszonyatos kéjhullám csapott át rajtam. A farkam hatalmas lövésekkel pumpálta Edit torkába magom. Pár pillanatig azt hittem összeesek, végül lábaim megtartottak. Az anyósom lassan kiengedett a szájából és vett pár mély levegőt.
- Huh, itt aztán volt lőszer. ? Kacsintott. ? De úgy érzem, még bőségesen van utánpótlás. Seggemben lévő ujjával tett pár apró mozdulatot, mire farkam hihetetlen sebességgel újra keményedni kezdett. Ne végezzünk félmunkát! Szabad kezével húzott párat a cerkámon. Amikor elégedett volt az helyzettel, lassan felállt. Csábító ajkaival egy csókot lehet az enyémekre, majd szétnyitotta a köntösét. Gyönyörű volt. Dupla E-s mellei még mindig feszesen álltak ( Renátának soha nem lehettek ekkorák gyerek ide vagy oda.) Széles csípője alatt pedig feltárult nedvekben ázó vénuszdombja. Tudni akartam milyen ízű. Felkaptam és konyhapultra ültettem. Fejem a combjai közé fúrtam, amik engedelmesen szétnyíltak. A kéjtől feszülő ajkak közül kiemelkedett a csiklója. Halknyögésekkel jutalmazta, nyelvcsapásaimat. Bevettem ujjaim és aljasul egyből a G- pontját támadtam velük. Fejemet eleinte ráhúzta a mézes odújára, de pár perccel később, amikor csípője már rángatózni kezdett az élvezettől eltolta. Felhúzott magához és vadul csókolni kezdett. Kezével elkapta ágaskodó szerszámom és helyére igazította. Lassan hatoltam belé. Forró volt és szűk. Halkan nyögdécselt, ahogy pumpálni kezdtem. Lábait a csípőmre fonta és diktálta az ütemet, míg el nem élvezett.
Mikor lecsillapodott rám emelte tekintetét.
- Látom, még megvagy ügyes fiú. Nem szedek semmit és nem kéne bonyolítanunk a család életét. - Eltolt magától. Leszállt a pultról. Köntöse zsebéből egy síkosítót vett el majd ledobta ruhadarabot. ? Tudtam, hogy nagy leszel, ezért készültem. De azért csak óvatosan. - Ráhajolt a pultra és seggét alaposan bekente. Én csak bámultam a csodálkozástól.
- Na mi van? ? Mosolygott hátra a válla felett. ? Rajzoljak térképet?
Szó nélkül közelebb léptem. Rózsája mélybarna volt és hívogató. Nedvesen csillogott a gyér fényben. Lassan belenyomtam a makkomat és megfogtam Edit csípőjét. Renivel soha nem csináltuk popsiba. Próbáltam rávenni, de még szárnyalásunk idején is csak az ujjazásig jutottunk. Lassan egyre mélyebbre hatoltam, Edit pedig levegőért kapkodott. Egyik kezével lenyúlt és csiklóját kezdte simogatni.
- Adj neki! ? Suttogta nyögve.
- Magasabb tempóra kapcsoltam, mire ő még jobban pucsított. Egy perccel később egyszerre lett végünk. Úgy éreztem a lelkem is belelőttem az anyósomba.
Mikor kicsit összeszedtük magunkat lassan kihúztam nyugodni térő szerszámom. A rendesen megküldött popsiból sugárban tört elő a nedűm. Edit felvette elejtett ruhadarabját és pár konyhai törlővel eltüntette a nyomokat.
- Ne feledd Balázs!- Túl lesztek rajta. Szép család vagytok, csak adj neki egy kis időt. Ha segítség kell csak szólj! - Gyengéden megcsókolt majd ellejtette a nappali felé mintha mi sem történt volna.
Én felmentem a szobánkba. Reni meg sem mozdult, míg oda voltam. A kicsi is békésen szívogatta cumiját a kiságyban. Egy pillanatra felmerült bennem, vajon helyesen tetem-e hogy engedtem Editnek. De a kielégült fáradság elnyomott mielőtt megválaszolhattam volna a kérdést.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (62)        Nem tetszik (1)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-02-07 09:01:20
Xl
Azóta a feleségeddel változott a helyzet?


Ezt a szex történetet 3963 X olvasták el.