Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Basszatok szét

Beküldő:Mirjam

Egy 20 éves lány vagyok, aki imádja a faszt, és minél több férfival akar kefélni.
Sosem voltam az a buliba járó típus, viszont inni szeretek, így egyik héten, mikor rohadtul elegem volt mindenből, elmentem egy buliba, hogy ott igyam le magam, és ne otthon.
Néhány pohár whisky után inkább el akartam menni, pedig egy csomóan szólítottak le, de egyikkel sem volt kedvem szétbaszatni magam. Indulás előtt a csapos elém rakott még egy pohár whiskyt, és a hátam mögé bökött, mutatva, hogy az a két férfi fizette az asztalnál.
Feléjük néztem és kezemben a pohárral biccentettem egyet, hogy megköszönjem.
Még jó, hogy egy nagyon kihívó ruhát vettem fel, amiből majd kiestek a melleim, és a rövid miniruha alatt középen kivágott harisnyát viseltem bugyi nélkül.
Már eléggé be voltam csípve, és elkezdett izgatni, hogy milyen lenne, ha mindkettővel megkúratnám magam egyszerre. A pulttól az asztaluk felé fordítottam, és még lejjebb csúsztattam a ruha felsőrészét, majdnem kinn voltak a mellbimbóim, a lábaim szép lassan szétnyitottam, és megmutattam nekik a rózsaszín basznivaló pinám. Le sem tudták rólam venni a szemüket. Ezért az alkoholt, miközben ittam, direkt lecsorgattama szám szélén, ami végigfolyt a nyakamon, le a melleim közé... a középső ujjammal elkaptam egy cseppet, és szép lassan betoltam a számba, kicsit szopni kezdtem, majd kihúztam az ajkaim közül. Közben már éreztem, ahogy folyik ki belőlem a punci nedv, és akkor úgy döntöttem, hogy aznap szétbaszatom magam.
Ekkor kezdtem el jobban megnézni a jelöltjeimet, akik már a 30-as éveik végén jártak, pont ahogy szeretem.
Már annyira bámultam őket, és provokáltam, hogy odajöttek hozzám, elszégyelltem magam, nevettek, és az egyik megkérdezte, hogy van-e kedvem felmenni velük a lakására, mert olyan hangos ez a hely, és ők szeretnének jobban megismerni engem. Itt jelentőségteljesen végig mért, ekkor újra forró lett a mocskos pinám.
Igen mondtam, ők meg 2 oldalról átkaroltak, és azonnal lenyúltak a seggemhez, és felváltva izgatták a pinám, tetszett nekik, hogy már most is lucskos. A csapos irigykedve nézett utánunk...
Taxiba szálltunk, és az András azonnal elővette hátul a kemény faszát, hogy szopjam csak, és mutassam meg, hogy jó ribancuk leszek. A számba vettem az ijesztően vastag faszát, és a számba vette, ő azonnal nyomta le a torkomig, öklendeztem, de akkor megtépte a hajam egy kéz, Tomi is elővette a nagy, és kevésbé vastag faszát, és ráhúzta a fejem tövig, miközben nem kaptam levegőt. Az András a faszára tette közben a kezem, és az út alatt felváltva szoptam és vertem a jó farkukat. Irtóra szerencsésnek éreztem magam két ilyen finom farokkal.
Úgy fél óra alatt megérkeztünk, mámorosan a piától kirángattak a kocsiból, és lekurváztak, toltak fel a lépcsőn. Szinte be lettem lökve a lakásba, és már vették le rólam azt a kevés ruhát. Újra szopnom kellett őket térdelve, vagy egy órát, végig szórakoztak rajtam, többször élveztek rám, és a számba, le is pisáltak, én meg tátottam a szám, és ittam, az András lehajolt hozzám, és letolta az arcom a földre, hogy mindet fel kell nyalni, mert én csak egy ribanc vagyok, akinek szót kell fogadnia. Élvezettel nyaltam fel, fürödtem a pisában, szinte belefetrengtem.
Csak a aaját örömükkel foglalkoztak, már ágyban is voltam szétfeszített lábakkal. Tomi elkezdett azonnal baszni a vastag faszával, azt hittem szétszakadok, de hiába könyörögtem neki, hogy óvatosabban, az András befogta a hosszú rúdjával a szám ,hogy szopjak csak. Éreztem, hogy a Tomi kiveszi a faszát, hogy átadjon, de az András a seggemet akarta baszni, amit nem akartam megengedni, erre lefogott a Tomi, hogy a mnocskos kurvának szót kell fogadni. Szinte azonnal tövig kaptam a hosszú farkat a seggembe, és rángatózni kezdtem, de a Tomi keményen lefogott,és Azt mondta az Andrásnak, hogy dugjon még keményebben, hogy tudjam hol a helyem. Sikoltozni kezdtem, fojtak a könnyeim, de csak baszta szét a picsám hihetetlen erővel és lendülettel, majd a seggembe élvezett, és kivette a faszát.
A Tomi odahajolt a fülemhez, és azt suttogta, hogy - most megkapod te rossz ringyó, éreztem, ahogy ismét lefognak, és szétfeszítik a lábam kutyapózban, a Tomi elkezdte belém tuszkolni és nyomni a lehetetlenül vastag faszát, üvöltöztem, de nem engedtek, és ütemesen baszni kezdte a sajgó segglyukam, nagyon fájt, de élveztem is, hogy szét leszek kúrva teljesen. Közben úgy döntöttek, mindenhol baszva leszek, ezért az András alám feküdt, így szendvicsben kúrtak vagy fél órát, elkezdtem élvezni a szorító hatalmas farkakat, és megint ömleni kezdett belőlem a nedv.
Ha akartok folytatást, várom a reakciókat. :)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (156)        Nem tetszik (61)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-02-01 08:08:54
Andor
Az én reakcióm az volt, hogy kétszer kivertem erre. Imádom nézni és olvasni ahogyan egy nőt többen dugnak egyszerre!

2021-02-01 08:17:24
Joci
Folytasd baby

2021-02-01 08:47:01
ExoVáró
Ezt is valami 60 éves impotens boomer írta

2021-02-02 12:35:49
Mary Blake
Én nő vagyok, de nagyon izgat, amikor több férfi szexel egy nővel, főleg ha ilyen mocskos módon megbasszák. Várom a folytatást.

2021-02-04 06:31:01
ngyusz
én is szét kurnám a segged kislány ha szeretnéd

2021-02-04 12:34:26
Hunya az mszp-s geci
Anyátok picsájat azt.

2021-02-04 12:35:02
B. CSABA
Kamu a sztori de ilyen nö létezik

2021-02-05 14:38:08
Zelma
uuu nagyon jóó folytasd minél hamarabb!

2021-02-09 13:16:40
krisztián
felizgatott ez a történet

2021-02-17 16:38:49
Valaki
Mary Blake es szeretned is kiprobalni?

2021-02-27 23:03:59
lexyke
Bár csak en lenék már egyszerr szendvicsbe alig varom . Meg beszélem a parrommal h basza?ak 2en meg alaposan mulkor konyorógtem h ďugja meg a seggem es anyira elveztem azota is arra vágýom h jol szet legyen baszva a puncim es a seggem.


Ezt a szex történetet 21532 X olvasták el.