Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A feleségem alkoholista, és ez izgat

Beküldő:Péter

Aki ismer minket vagy csak meglát az utcán, az biztosan azt gondolja, hogy milyen szerencsés és szép pár vagyunk... na jó, főleg Vivi a szép, a feleségem. Tényleg gyönyörű nő, közel 10 évvel fiatalabb nálam, 31 éves és szerencsésebb géneket nem is örökölhetett volna. Babaarcú, természetesen szőke, formás mellei vannak, keskeny csípője és izmos combjai. Persze sokat is törődik a testével, egészségesen táplálkozik, hetente háromszor rúdtáncol és nem kevés időt tölt körmösnél és fodrásznál. Imádom a látványát, már régóta együtt vagyunk, de a mai napig annyival fel tud izgatni, hogy felhúz egy feszesebb nadrágot vagy egy rövidebb szoknyát.

Van egy titka, illetve a mi titkunk. Vivi évek óta alkoholista, de legalábbis sokkal többet iszik, mint kellene. Persze arra odafigyel, hogy a munkahelyén ezt ne vegyék észre, de a táskájában mindig van néhány felesüveg, amit napközben lehajt, na meg persze szájvíz és rágó.

Amikor hazaér, akkor általában az az első dolga, miután adott egy csókot, hogy kitölt magának 3-4 deci pálinkát és legurítja, mintha csak vizet inna, majd megbont egy üveg bort és amíg tesz-vesz a lakásban, csak úgy, az üvegből iszogatja. Ritkán áll meg egynél, mire odajutunk, hogy végre lefekszünk aludni, 2 vagy 3 borosüveget szinte mindig kiürít.

Sok párnál ez talán folytonos veszekedéssel járna, főleg úgy, hogy én nem iszom alkoholt, de mégis elnézem ezt Vivinek, mert szexinek tartom. Szeretem nézni, ahogy ez a tökéletes alakú lány vidám, a pofija kipirosodik a bortól és pálinkától és még azt is szexinek találom, ahogy a többedik üveg után kótyagos lesz és kissé dülöngélve közlekedik a lakásban.

Egy nap a szokottnál többet ivott, már a munkából is kissé részegen ért haza, kiderült, hogy a barátnőivel kocsmáztak egyet. Egy nagyon rövid, fekete szoknyát viselt és fel is húzódott neki annyira, hogy alóla elő-elő villant a tangája, ahogy tántorogva próbált megszabadulni a magassarkújától. Én kitöltöttem neki a szokásos pálinkáját, és annyira megkívántam, ahogy minden teketóriázás nélkül lehúzta az erős italt ez a pöttömnyi lány, hogy magamhoz húztam, feltoltam a szoknyáját, benyálaztam a farkamat és becsúsztattam egyenesen a seggébe. Vivi máskor biztos ellenkezett volna, de most annyira részeg volt, hogy szóvá se tette, ezért ahogy tágult a segge, egyre gyorsabban mozogtam benne, majd áttettem a farkam a puncijába és néhány lökés után belelövelltem.

Vivi csak vigyorgott és kissé artikulálatlanul annyit mondott: - Ez kurva jó volt, basszál így máskor is

Ahogy eldülöngélt egy üveg borért, az ondóm végigfolyt a combján, és rohadt szexi látványt nyújtott. A következő momentum már egy kissé kiábrándító volt, Vivi a mosogatóba rókázott, de már annyira rutinosan csinálta, hogy csak leöblítette, majd gargalizált egyet egy kis pálinkával, és bontotta is a következő üveg bort.

A rókázástól kicsit kijózanodott és megkérdezte, hogy akarom-e, hogy táncoljon nekem. Én persze igent mondtam. Nem tudom, hogy csinálta, valószínűleg a rutin, de miközben ott vonaglott előttem, semmi sem látszódott abból, hogy részeg lenne. Újra a seggében akartam lenni és azt is látni akartam, ahogy a sárga földig issza magát, ezért elővettem egy üveg Royal vodkát és kértem, hogy igya meg. Több se kellett a feleségemnek, elkezdte inni az üvegből, mintha csak ásványvíz lenne. A felénél maga elé hányt, de én biztattam, hogy csak igya tovább. Így is lett, kiitta az egész üveget, és 10 perccel később már aludt is a földön, a hányása mellett. Én mellé feküdtem, benyomtam a seggébe a farkam, amilyen mélyen csak tudtam, pár percig mozogtam benne, majd a feje mellé térdeltem, és megdugtam a száját. Szexi, vörös rúzst viselt, és ahogy ki-be mozogtam az igazak álmát alvó Vivi szájában, lassan a farkam is olyan színűvé változott, mint az ajkai.

Amikor már nem bírtam tovább, ráélveztem a gyönyörű babaarcára, majd finoman szétkentem rajta az ondómat, felkaroltam és bevittem az ágyunkba, majd betakartam és jó éjt csókot nyomtam a homlokára.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (62)        Nem tetszik (71)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-02-02 10:47:34
vbn
én is iszákos vagyok ezt a műfajt sokáig nem lehet űzni. Nagy szüneteket kell tartani vagy végleg leáálni az ívásal, egyébként szerintem is szexis egy részeg nő.

2021-02-26 09:34:40
Tibi
Nem csak szekszis , hanem akkor nincsenek gátlásai,sem az en feleségem is amikor ittas bármit meglehet csinálni vele . Nemrég a szulinapján is berugott az ott lévo 6 barátommal basztuk meg tobbszor is a feleségem nagyon élvezte ,hogy tobben ,és tobbszo


Ezt a szex történetet 9868 X olvasták el.