Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Perzselő vágyak

Beküldő:Janka

Az éjszaka nem tudtam aludni, várakozással telve gondoltam a másnap délutánra. Három és fél hónapja ismerkedtünk meg, egy internetes társkereső oldalon. Ma végre ismét találkozunk.

A gondolat, hogy újra érezhetem puha, húsos ajkát az ajkamon, izmos karjának ölelését, kezének finom érintését, amitől kellemes bizsergés járja át a testemet, annyira felkorbácsolja vágyaimat. Érzem, ahogy a csiklóm megduzzad, és nedves lesz a puncim, a mellbimbóim megkeményednek, és a hüvelyem ritmikusan összehúzódik, mint amikor kemény hímtagja kényezteti.

Tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen nő az életében. Nem tudom milyen kapcsolatba cseppentem, nem beszél róla, már nem kérdezem.

Egy biztos, a testi gyönyörökben hasonló dolgok izgatják fel, mint engem. Nyitott mindenre, szeret kipróbálni mindent, és a legtöbb férfivel ellentétben elsőként a partnerét igyekszik gyönyörben részesíteni.

Lassan telt a munkahelyen a nap, fél óránként azt néztem, mikor érkezik már el az a pillanat, hogy magamhoz ölelhessem a férfit, aki ilyen perzselő vágyat ébreszt bennem. Néha megijedek ettől a vágytól, olyan erős, attól félek, függővé tesz. Így érezhetnek a szenvedély betegek, ha nem kapják meg azt, amire vágynak.

Már esteledett, mire a lakásához értem. Egy pólóban és rövidnadrágban várt engem. Megöleltük egymást, majd szájon csókolt. Nem értünk el a szobáig, a nappali közepén estünk egymásnak. Levetettem róla a pólót, majd ajkunk újra vad csókban forrt össze, közben letoltam a nadrágját is, ágaskodó férfiassága miközben az ágyékomhoz ért, olyan izgalommal töltött el, hogy amint hanyatt feküdt, előbb apró csókokkal halmoztam el, majd egyre vadabbá váltam? és szopni kezdtem. Ebben egész jó vagyok. Ahogy a számba vettem felváltva szívtam és ostoroztam nyelvemmel, melytől ő teljesen kész volt Elbódít az illatod, az érzés az ajkaimon, veled a számban. Lassan mindketten elveszítjük az eszünk, nincs kontroll, csak a testünk lángol és semmi más már nem számít, csak a mámor és a kéj, amit egymásban ébresztünk?. Nem hagytam, hogy elélvezzen. Jól tudtam meddig mehetek el. Kínozva ezzel őt. Mikor már majdnem elélvezett, leálltam. Rá nézetem. Felkúsztam hozzá, ledobáltam magamról a ruháimat megcsókoltam, mire ő felült, én az ölébe ültem, miközben, közepes, feszes, kerek melleimet csókolgatta, farka a puncimba csúszott dinamikus csípőmozgásba kezdtem. Kezével a fenekembe markolt, A puncim nem engedett a szorításból. Forrón, tüzesen ölelte körül lüktető farkát, egyre közelebb juttatva ahhoz, hogy mindent elsöprő erővel élvezzen el. Ám mostmég nem akartam. Még nem. Leszálltam róla, most én feküdtem hanyatt, ujjaival kényeztetni kezdett, miközben apró csókokkal indult el lefelé a testemen. Nem hagyott ki egyetlen négyzetcentimétert sem. ? egyre szaporábban kezdtem venni a levegőt. Melleimet csókolva már fel-felnyögtem. Bimbóim meredten ágaskodtak, akárcsak az ő farka.

Végig csókolt, nyelve hegyével járta végig punimnak árkát, melyen kéjes nedvem csillogott, és ekkor, mint kiéhezett vadállat, esett nekem. Két kézzel markolta feszes popsimat és húzott magához, majd vadult vésett nyelvével punimnak mélyedésébe nevem minden egyes betűjét, miközben én fel-felsikoltottam. Nem is sikoltottam, inkább csak nyöszörögtem. Élveztem, ahogy kényeztet és ez jólesett. Ekkor ismét felpillantott rám. A vágy átjárta az egész testemet, az arcom megfeszült, ahogy a csiklóm szopogatta, már nem kellett sok, hogy elélvezzek. Testem tűzessen lángolt a vágytól. Puncim egyre forróbb lett, már szinte perzselte a nyelvét, de nem állt le. Olyan mélyre dugta, amilyen mélyre csak tudta. Élveztem, az egész testem beleremegett, ajkaimat összeszorítottam, hangosan és egyre gyorsabban szuszogtam, két kézzel szorítottam a fejét a lábam közé. Mindig is élveztem, amikor nyalt. Imádja, ahogy utat engedek a gyönyörnek, hallatom a hangom. Ez őt felhergeli és segíti, hogy tudja hogyan okozhat nekem még nagyobb örömet? Egyre feszesebb vagy, majd elcsattansz..

Mikor kényeztették legféltettebb testrészemet? a szemeim már csukva voltak. A gyönyör nem engedte, hogy nyitva tartsam őket, mikor hirtelen abbahagyta az egészet, csak akkor tekintettem fel ismét. Megkönnyebbülve, ugyanakkor vágyakozva és értetlenül, hogy miért hagyta abba. Csak másodpercekre voltam a gyönyörtől, a megkönnyebbüléstől, attól, hogy nyelve kényeztetésétől a csúcsra jussak, ám ő megfosztott ettől az élménytől, ám nem hagyott sokáig kétségek közt. Előbb egyik ujját dugta lüktető puncimba, majd a másikat is, és vadul ujjazni kezdett. Testem ekkor ismét görcsbe rándult, szemeimet ismét becsuktam, szívem egyre hevesebben kezdett verni és ismét készen állt rá, hogy elélvezzen, és ekkor már nem állt le. Miközben ujjazott, nyelvével tovább kényeztette a csiklóm, mely már elég nagyra duzzadt és ekkor nem bírtam tovább, és elélveztem, az egész testem belerándult, ekkor kihúzta ujjait a puncimból, és nyelvével kéjes nedvének minden egyes cseppjét lenyalogatta.

Majd X alakzatban helyezkedtünk el az ágyon, finoman belém hatolt, majd egyre erősebben kefélni kezdett. Egyik kezével hol a mellemet markolászta, hol a számba dugta az ujját. Én a csiklómat kényeztettem az egyik kezemmel, a másik kezem az árván maradt mellbimbómmal játszadozott. Ismét egyre szaporábban szedtük a levegőt...majd egy hirtelen ötlettől vezérelve kutyapózra váltottunk, lábaimat két oldalra maximálisan kitolta, már szinte fájt, megragadta a csípőm, olyan hirtelen, és mélyen hatolt így belém, hogy a gyönyör ismét átjárta testem. Ennyire, ilyen nagy tempóval még sosem dugott, élvezte, ahogy én is..közben egyik kezemmel magam alatt hátra nyúlva a golyóit simogattam. A puncim már majd szétszakadt, de nem állt le. Neki sem kellett már sok. Pillanatokkal utána egy hangos kiáltással ő is elélvezett.

Majd egymás mellé feküdtünk, szorosan átölelve egymást, az álom így talált ránk, és hagyta, hogy reggelig minden úgy legyen, ahogyan szeretnénk.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (18)        Nem tetszik (6)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-01-26 14:08:53
Andor
Uh basszus ez nagyon jó volt. Hatalmasat élveztem én is a végén. Spriccelt belőlem rendesen!


Ezt a szex történetet 3046 X olvasták el.