Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A feleségem biztatására megdugtam Zoét

Beküldő:Balu

Nyolc éve vagyunk együtt a párommal, aki 4 éve már a feleségem, mindketten 29 évesek vagyunk. A kapcsolatunk kifejezetten jó, tudjuk egymásról, hogy sose csalnánk meg a másikat, a szex pedig egyre izgalmasabb. Már néhány éve kiléptünk a klasszikus ágyban, párnák közt romantikus szex műfajából és mindketten élvezzük a perverzebb dolgokat. Először úgy kezdődött, hogy szex közben elkezdtünk pornót nézni, kezdetben csak lightos, romantikus filmeket, amelyben félhomályban, mécsesek társaságában szeretkezett egy hozzánk hasonló pár, majd elkezdtünk izgalmasabb videókat elindítani, anál, két csaj egy pasi, pisi stb.

Ezzel együtt mi magunk is elkezdtünk másként szexelni, egyre gyakrabban estünk egymásnak, piszkosan, izzadtan munka vagy edzőterem után, és már Kata sem ódzkodott a csókomtól miután pl. alaposan kinyaltam a popsiját. Megváltozott a csóktechnikánk is, ma már nyilvánosan is szenvedélyes, nyelves csókot adunk egymásnak, nem csak egy szemérmes szájra puszit.

Mindkettőnknek jót tett ez a változás, magabiztosabbak, energetikusabbak lettünk és azt sem bánom, hogy Kata egyre szexisebb ruhákkal tér haza, a szoknyát, amelyet korábban túl rövidnek tartott, ma már gond nélkül felveszi, a felsőin pedig egyre mélyebb a dekoltázs.

Mégsem ezek a legszembetűnőbb változások a kapcsolatunkban, hanem az, ahogy más nőkhöz viszonyul, amikor együtt vagyunk. Emlékszem, hogy meglepődtem, amikor a strandon voltunk, ment előttünk egy tangás csajszi és azt mondta, hogy "nézd, milyen formás popsija van, én is ilyet akarok". Nemcsak, hogy arcokat nem vágott, amikor megnéztem egy másik csaj seggét, de ő maga biztatott rá!

Hogy teszteljem ezt a dolgot, este, amikor elindítottunk egy pornót és ő elkezdte verni a farkam, én pedig a csiklóját simogattam, eleresztettem egy olyan megjegyzést, hogy "de megdugnálak mindkettőtöket". Korábban duzzogásra és veszekedésre számíthattam volna egy ilyen megjegyzés miatt, de most csak annyi történt, hogy ráült a farkamra és addig lovagolt, amíg bele nem élveztem.

Másnap lementünk a szálloda wellness részlegébe a jakuzziba, ahol nem volt senki (sima hétköznap volt) és csak élveztük a jó meleg vizet és a masszírozó bugyogást. Nem sokkal később egy korunkbeli csaj jött oda a jakuzzihoz, szőke volt, ezüst színű bikinit viselt és volt rajta egy csillogó deréklánc is, ami kifejezetten kiemelte a szexi, izmos hasfalát.

- "Sziasztok, bocsi, csatlakozhatok hozzátok, nem zavarok?"

Kata válaszolt helyettem:

- "Egyáltalán nem, gyere ide mellém, itt a legtöbb buborék."

Az ismeretlen csaj leült Kata mellé, de már csak annyi hely volt mellette, hogy szorosan egymáshoz simult a combjuk. Elkezdtünk beszélgetni a jövevénnyel, és miközben Kata feléje fordult, akarva vagy akaratlanul, de a bal combját az új csajszi (Zoé) combjára tette és úgy folytattuk a társalgást.

Láthatóan mindhárman nagyon egymásra hangolódtunk, és ahogy átkaroltam a feleségemet, a kézfejem Zoé lapockáján landolt. Rögtön bocsánatot kértem, de Zoénak csak annyi volt a reakciója, hogy:

"Ja dehogy, semmi baj, igazából tök jó lenne, ha megmasszíroznál, látom a kezeiden, hogy biztos jól csinálod".

Erre nem tudtam mit reagálni, mert tudtam, hogy Katának nagyon nem tetszene, ha egy idegen, bikinis lányt masszíroznék, ezért megpróbáltam kitérni annyival, hogy:

"Velem nem járnál jól, szarul masszírozok."

Itt jött a meglepődés, Kata játszott lecsesző hangon mondta, hogy:

- "Itt van egy gyönyörű lány, segítséget kér, és nem masszírozod meg? Tessék masszírozni!"

Nekem több se kellett, helyet cseréltünk, a két lábam közé húztam Zoét, és elkezdtem masszírozni a vállait és a lapockáját. Masszírozás közben valahogy közelebb került hozzám, és éreztem, hogy a popsija hozzám nyomódik, amire elkezdett megkeményedni a farkam, és igyekeztem úgy helyezkedni, hogy nehogy megérezze, de mintha nem hagyta volna, folyton hátrébb lépett. Katának nem kellett sok, hogy levágja a helyzetet, odalebegett hozzánk és csak annyit mondott:

- "Engem nem zavarna, ha dugnátok egymással."

Ezt úgy mondta, hogy biztos voltam beenne, nem csak ironizál vagy tesztel, hanem komolyan gondolja, ezért a szemébe néztem, közben lehúztam a fürdőnadrágomat, félretoltam Zoé popsiján a tangát és minden figyelmeztetés nélkül becsúsztattam a farkam. Intettem Katának, hogy jöjjön oda és vad csókcsatába kezdtünk, a nyelvét majd' ledugta a torkomon, közben benyúltam Zoé melltartójába és a melleivel játszottam. A helyzet őt is nagyon felizgathatta, mert 10 perc után remegve élvezett el a feleségem vállára borulva és pedig kihúztam a farkamat és kettejük közé élveztem a vízben.

Folytatása következik.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (226)        Nem tetszik (87)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-01-26 14:11:26
Lúzer Lajos
Én már a pornó puszta látványától is a gatyámba élvezek ha nem vigyázok. Igazi nővel pedig garantált a nagyon korai magömlés nekem.

2021-06-04 18:48:25
Feri
Szorítsd el a farkad...aztán folytasd a hokizást...

2021-07-30 12:16:52
mili
Én id


Ezt a szex történetet 22872 X olvasták el.