Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A fürdőszobakaland

Beküldő:Donkopil

Akkoriban szingli pasiként teltek a napjaim , a munkám miatt eléggé összevissza életet éltem. Viszont volt egy ismerős lány, akivel ugyan ritkán,de szívesen töltöttem szabadidőmet. Legyen ez akár egy közös cukrászda támadás,vagy akár egy esti tévézés kettesben. Ilyenkor megesett az is,hogy nála aludtam és másnap szintén a meló várt...

Egy nap, lazább programom volt éppen,mikor aranyos búgó hangjával hívott a mobilomon:

- Van kedved most találkozni, mert lenne egy szuper meglepi számodra?

Félóra múlva már be is gurultam a lakótelepi kis albérlet lépcsőháza elé. Felcsöngettem, ő az ablakból egy merészen rövid kis topban kihajolva a kulcsát ledobva várt türelmetlenül. Imádtam a formás alma alakú kőkemény melleit nézegetni,így felnézve teljes szépségükben invitáltak, a negyedikre. Gyalog pillanatok alatt fel is értem... Kopogtatásomra még forróbb látvánnyal készült, mivel a kánikulai meleg miatt csak a top és egy sliptanga volt az összes ami ékesítette csodás alakját. Bár baráti viszonyban voltunk, mindig is vibrált köztünk váltakozó intenzitással a szexuális robbanásunk.

Meg is dicsértem a látványt a fogadtatása miatt, amit kuncogva nyugtázott.

- Helyezd magad kényelembe, igyál valami hideget a hűtőből, amíg én még beteszek egy mosás adagot a gépbe, ok? -válaszolt, de a szemei csillagként ragyogtak, amit nem lehetett nem észre venni.

Tudtam, hogy extra meglepivel készül, ennyire már ismertem a cinkos mosolyaiból. Töltöttem hát két jeges teát, rengeteg jéggel, majd a fürdőszoba felé vettem az irányt. A félig behajtott ajtón láttam, hogy ő közben hamar lezuhanyozott és bár egy fürdőköpenyt vett magára, csak a látszatot keltve ezzel is. Kifelé jövet az ajtóban vártam.

Kortyoltunk is a hűsítő italainkból, de ekkor számára szokatlanul forrón csókkal is koronázott. Közös bulizás alkalmával előfordult kettőnkkel, de mindig megálltunk ennél a képzeletbeli vonalnál rendszerint. Most szinte falt a puha, de égető ajkaival, ahogy átkaroltam a testén a libabőrösség szaladt végig. Lépegetve, tolatva a fürdő felé navigált, majd a mosógéphez érve felült annak tetejére kényelmes pózt találva. Nem is sejtettem, de ő ezt előre kitalálta, már mikor felhívott, mint utólag kiderült.Éreztem egyre erősebb sóhajaiból és csókja hevességéből itt átlépünk a szex oltára felé, ha mind a ketten szeretnénk.

A gép tetején ideális magasságban ült ahhoz,hogy a már teljesen átnedvesedett puncijával a farkam keménységét nadrágon keresztül is tovább csigázza. Érintő simogatásom a köpenyét lecsúsztatva így hát a gép tetején landolt. Mellbimbói karcolva mohón ágaskodtak. Nyelvem ekkor már ösztönösen arra folytatták önálló útjukat. Kata közben rutinos mozdulattal kicsomagolt engem is a nyári vékony nadrágomból,és alsómból. Az ágaskodó farkam, a boxer minimális lecsúsztatása után szinte kardként állt, amit hosszan figyelt is pajkos tekintetével. Melleit, csípőjét és köldökét a nyelvem hegyével végig szánkáztam, de közben finom puncijának illata és mandula illat keveredett, nyilván a tus hatására. A tanga vonalánál az átázott rész és a nagyajkak barack formái teljesen elvették az eszemet. Félrehúzva a tangáját, mélyen belecsókoltam kéjbarlangocskájába, amit egy apróbb

vonaglással nyugtázott is. Eközben persze a mosógép is szorgalmasan végezte a dolgát, öblítés-áztatás program. Kéjnedvei ízére és vonaglására egyre több ujjamat és heves nyelvcsapásaimat érezhette ekkor már a gyöngyre duzzadt csiklójával közösen. Hamarosan el is érte az első telhetetlen kisebb, majd egy mélyebbről jövő orgazmusa. Mikor ebből minimálisan csillapodni látszott, viszonozta ő is a francia tudását férfiasságomon. Ügyesen, érzékien használta finom száját pár percig, de éhsége felülkerekedett és felállva a fülembe súgta, hogy ma bármit megtesz értem.

Ennyire egymásra hangolódva, szavak nélkül is ráérzett és újból elfoglalta ülő pozícióját a mosógép tetején oly módon, hogy a csípője a legszélén volt, csak hogy formás kemény feneke még pont fent legyen. Teste szinte szabályos derékszöget formázott a felső fedlappal. A gép ütemes mozgásai és rázkódásai felizgatták, ez nyilvánvaló volt.

Jómagam sem tudtam már fékezni vágyamat, hogy érezhessem punciján belülről is szorítását, mohó izomtornáit. Óvatosan makkomat centiről centire csúsztattam be, de középút felé a fenekembe markolva tövig beillesztette és lábaival bilincsként át is kulcsolt. Forró csókkal folytattuk ezalatt, de itt már számomra is érezhető volt testén belülről megélve a mosás program kéjes hatása. Mivel régebben sokat szertornázott, izmai belső tudományát is felfedte, szorító-elernyedő és szinte szippantó készségével. Mennyei hátassal volt rám természetesen.

Ismét több kisebb orgazmus szaladt át testén, majd azt súgta a fülembe, hogy vadul, mint egy szukát kezdjem el perverzül dugni. Meglepett a szókimondó kérése, de egyben fel is húzott vele. Nagyjából ekkor volt közel a centrifugázás ideje is, amit pár pillantásából raktam össze magamban, ahogy a gép program kapcsolójára nézett egy-egy alkalommal. A magasabb fordulatszámot elérve hosszas legmélyebbről felszabaduló orgazmusa indult útnak. Ezt megtetéztem a centrifuga fordulat gomb lassabb, majd ismét maximumra való tekerésével, közben persze keményen állatiasan szexbe csapott át a szeretkezésünk. Pár pillanat múlva aztán egymásra ráérezve közösen irtó hosszan élveztünk, isteni érzés volt belül érezni láva folyamát a saját lüktető lövellésemmel együttesen. Szavakkal nehéz is leírni, de oltári új és mély élmény volt mindkettőnk számára. Csillapodásunk után az ölemben, de közben a farkamon tartva úgy, hogy ő a lábaival átkulcsolt, felsőtestemet viszont szorosan ölelve bevittem a francia ágyra. Méltó utójátékként a 69-es pózban, egymás összes nedvét felfalva simultunk, lazultunk el.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (39)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5846 X olvasták el.