Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az iskola fekete királynője

Beküldő:lopott sztori

Egy újabb utóvizsga ? gondolom, miközben a teremben várom a tanárunkat az osztálytársaimmal. Év vége van, odakint hét ágra süt a nap, mi meg itt bent a teremben izzadunk. A megszokottnál jobban felkészültem a vizsgára, végül is az utolsó vizsgám, aztán itt a nyár. Mindenki izgul, felkészíti a lelkét az utolsó csatára. Bejön a tanárnőnk. Kedves, normális, aranyos. Mindenki megkapja dolgozatát, és elkezdünk dolgozni. 10 kérdés, 60%-tól felfelé van a kettes. Nekikezdek. Írom, amire tudok válaszolni. 30 perc elteltével válaszolok 5 kérdésre. Oldalra pillantok az osztálytársaimra. Egy puska jár körbe lassan, óvatosan. Én is megkapom. Nincs sok kedvem használni, tisztán akarok játszani, de azért egy önellenőrzés még belefér. Legalább a megadott válaszaim jók. Ez is valami. Nem törődöm már azzal, hogy vajon még hány válasz van rajta, ami jó, vagy kell nekem, gondolkodás nélkül továbbadom.

Egyszer csak megszólal egy mobil a teremben. Nem az enyém, az enyém a táskámban pihen kikapcsolva, ahogy a többieké is. A tanárnő mobilja az. Felveszi, és kimegy a teremből. Mindenki felnéz, mindenki feldob egy kérdést, és jönnek a válaszok. Egyik se az, ami nekem kell. Ha ez így megy tovább, rossz vége lesz. Aztán 10 perc elteltével visszajön a tanárnő, oldalán az iskola rémének hívott Judit kolléganőjével. Elmondja, hogy sürgősen el kell mennie, mert közbejött egy súlyos eset. Ezért Judit tanárnő felügyeli a maradék időt. Egy nő az osztályból felteszi a kezét, és megkérdi, hogy mikor lesz kijavítva a dolgozat, mivel lesz még más vizsgája is, és szeretne azokra is készülni. A tanárnő gondolkodik. (Hát igen, ez a baj az utolsó héttel. Minden feltorlódik.) De Judit tanárnő segítségére siet, és felajánlja, hogy Ő itt marad óra után, és kijavítja a dolgozatokat, és ha gondolja, le is zár minket. Az osztálytársaim arcát elnézve ez a nő ma nem megy élve haza, de nincs mit tenni, a tanárnőm elfogadja, és már megy is. Judit tanárnő pedig leül, és átveszi a folytatást. Belemerülök a kérdésekbe. A maradék 5 kérdésre már csak valami gyatra választ tudok adni. Érzem, ez ide kevés lesz. Nekem harangoztak.

Mivel még maradt időm, megnézem egy kicsit alaposabban ezt a rémet. Magas vékony nő, haja hosszú fekete, de hátul kontyban összefogott. Bőre a hamuszürke és a fehér közt félúton. Ajka vastag tűzpiros, rúzzsal rásegítve gondolom. Tartása büszke és dölyfös. Arca szigorú, mélyen lenéző mifelénk. Arca a kedvességnek vagy bármi hasonló jó érzésnek a jelét se adja. Jégkirálynő, fekete özvegy, és más hasonló nevek ragadtak rá az évek alatt. A ruhája fekete kosztüm, mi más is lehetne. Hozzá pedig egy színben hozzá illő fekete magas sarkú cipő. Az a fajta nő, akinek láttán ez emberek eltűnnek az útból. Érdekes, hogy a kollégai sem nagyon kedvelik, rideg, hideg nőnek látszik. Egy pillanatig elgondolkodom vajon neki milyen férfi a zsánere, már ha egyáltalán tetszhet neki férfi. Olyannak képzelem, aki jobban szereti a vibrátort, mint az igazit. Ilyen nőket látva mindig felteszem a kérdést magamnak: Ő vajon hogyan szórakozik? Körülnézek: többek arcán kétségbeesés és pánik van.

Aztán letelik az a 45 perc, és összegyűjtik a dolgozatokat. Az esélytelen nyugalmával az arcomon adom be. A lány arcán, aki a dolgozatokat szedi, tetten érhető a határozott félelem. Még a levegő is megfagy e körül a nő körül. Átlapozza a dolgozatokat, és felolvassa a neveket, hogy lássa, mindenkié megvan-e. Végigolvassa a dolgozatokat, majd felsorol közülünk pár nevet. Naná, hogy köztük vagyok. ? A többiek elmehetnek. Nekik biztosan megvan legalább a kettesük, ám ha jobb jegyet akarnak, természetesen maradhatnak. Micsoda véletlen, mindenki elégedett a jegyével. Akik ?feloldozást? nyertek, azok mind összepakolnak, és úgy húznak kifelé, mintha az életük függne tőle. Nem csodálom, már a hanglejtésében, hanghordozásában is benne van, hogy nincs kímélet és könyörület. Nem véletlenül iszkol mindenki a teremből, aki csak teheti.

Öten maradunk a teremben. 3 lány és rajtam kívül még egy fiú. A fiú ingének háta csurom víz, retteghet. Ám kitart. A lányok magukba roskadva ülnek. Senki nem meri felvenni a szemkontaktust. Miért is ne ? gondolom magamban, és bátran ránézek. Szeme hamar megtalál, és összenézünk. Végigmér, de bátran állom a pillantását. Én tudom, amit Ő nem. Esélyem sincs, hogy meglegyen a kettes, szóval nincs mit vesztenem. Gondolkodik valamin. Mintha máshol járna az agya egy pillanat erejéig. És akkor, mikor már azt hiszem, hogy felszólít, és itt a vég, anélkül, hogy akár csak egy pillanatra is félre nézne, kimondja az egyik lány nevét. Szemeit továbbra is rajtam tartja, és fürkész, még mindig gondolkodik valamin. Egészen addig, míg a lány le nem ül elé, és el nem kezdődik a felelés. Úgy tűnik, mintha lassan akarná megölni, de mégis kicsit közben segít neki. De hiába, a lány felkészületlen.

Nem kell sok idő, feláll, és kimegy a teremből egyessel. Ez gyors volt. Folytatjuk. Jön a következő. A reszkető fiú. Szerencséje van, kíméletes hozzá, szinte egészen emberi. A fiú megnyugszik közben, és jól felel a feltett kérdésekre. Végül négyest kap. Én egy papírlapon jegyzetelek, míg Ő pakol és elindul hazafelé. Aztán az egyik lány. Ő sem bukik meg. Majd az utolsó. Amíg felel, a tanárnő odaszól nekem: Legyen szíves, hozzon egy kávét a tanáriból. Rögtön ugrok, és a tanári felé veszem az irányt. Sehol senki.

Minden kihalt. Ilyenkor már tényleg csak az elkárhozottak vannak ebben az épületben ?gondolom. Kopogtatok a tanári ajtaján. Nincs válasz. Még egyszer. Még mindig semmi. Benyitok. Üres. A kávéfőző gépet megtalálom, de kávénak nyoma sincs. Gondolkodom. Mitévő legyek, kilépek az automatához és kérek egy üres kávét minden nélkül. A gép egy percen belül el is készíti nekem. Kiöntöm a műanyagpohárból egy porcelánba. Az ott lévő tálcára rakok cukrot és kávétejszínt és beviszem a terembe.

Mikor belépek, a lány még folyamatosan beszél, és a tanárnő figyeli. Egészen nyugodtak a kedélyek.

? Parancsoljon a kávé ? mondom illedelmesen.

? Köszönöm! Így küldték már nekem?

? Nem, sajnos üres volt a tanári - így rögtönöztem.

- Ügyes ? mondja, már-már elismeréssel a hangjában.

- Köszönöm ? mondom, és visszaülök a helyemre.

Lassú kortyokban issza a kávét tejjel és cukorral. Nem látszik az arcán, hogy ne tetszene neki, amit kapott, de egy ilyen nőről azt se tudom, hogy mi tetszik neki és mi nem. Aztán vége a felelésnek, a lány feláll egy szép négyessel, és Ő is hazaindul. Csak Én maradtam hátra. Nesze neked bátorság. Előre megyek és helyet foglalok vele szemben. Ő a lapomat olvasgatja, majd feltesz belőle néhány kérdést. Válaszolok, bár nem értem, hogy miért pont azokat teszi fel, amikre válaszoltam már a lapon, de mindegy, hátha szerencsém van. Felteszi mind az öt kérdést, és Én mindegyikre válaszolok neki, némelyiket boncolgatjuk, de összességében minden rendben.

? Nos rendben van. Látom, hogy tudja és érti, amit leírt a lapjára. Ezzel ma itt egyedül volt. Hányadéves is maga?

? Másodéves vagyok, tanárnő.

? Ó hiszen akkor jövőre még találkozunk. Nos, lenne egy ajánlatom magának. Igaz, hogy amiket mondott, azok jók voltak, és látom, hogy érti is, de a többi kérdésre nem írt semmit, és ez nagyon nagy hiba, de feljavíthatjuk itt és most, és mivel még más jegye nincs ebből a tantárgyból, csinálhatunk belőle egy ötöst. Mit gondol?

? Miért is ne - mondom kicsit mosolyogva, mint aki nem hisz a saját fülének.

- Szóval itt az ajánlatom: Megkapja az ötöst. Cserébe a feltételeim. Az első jövőre: minden órámon itt van. Megértette?

? Igen.

? Nincs hiányzás, se lógás. Megértette?

? Persze. ? Úgy bólintok a fejemmel, mintha az életem múlna rajta.

? Rendben van. Második: figyel és dolgozik is az óráimon. Ez is világos?

? Igen, az.

? És harmadszor: Megdug.

Egy pillanatra csend lett a világban, megállt a levegőm.

? Hogy mondta, bocsánat azt hiszem rosszul halottam? ? mondom, mert nem hiszem el, amit mondott.

- Jól hallotta, úgyhogy kezdjen hozzá ? mondta olyan hangsúllyal, mintha csak azt mondaná, hogy töröljem le a táblát, és vigyem ki a szemetet.

? Ha megdugom magát, akkor megkapom az ötöst?

? Pontosan. Ha itt és most megdug, de úgy ahogy akarom, akkor igen, megkapja az ötöst most és év végén is. Szóval kezdjen hozzá, mert nem szeretem ismételgetni magam.

Bólintok, miközben Ő feláll, a tanári asztal elé sétál, és elkezdődik a tánc. Máris kiadja az első utasítását:

- Álljon elém, és vegye le a ruháit.

? Itt és most?

? Igen. ? Levetkőzök.

? Most jöjjön ide elém, és térdeljen le.

Teljesítem az akaratát, és elé térdelek. Ő kigombolja fekete kosztümkabátját, majd szétnyitja, és csak ekkor látom, hogy alatta nem visel semmit. Előttem pompázik félmeztelenül. Csodaszép kerek közepes mellei vannak. Kicsi hegyes bimbókkal.

? Most foglalkozzon velük ? mondja még mindig hidegen.

Elkezdem simogatni, masszírozni és finoman puszilgatni. Finom selymes bőre van. Az elején hideg, de ahogy simogatni kezdem, gyorsan hevülni kezd. Mosolyog, élvezi a játékot, de ez csak pár percig tart, mert folytatja:

- Most vegye le a gatyámat! ? Engedelmeskedem neki, kigombolom, majd lehúzom a nadrágját, még a tangája is fekete. Igaz csipkés, de fekete. Nem marad más rajta csak a fekete magas sarkú és a csipkés fekete tanga. - A Bugyit is! ? Leveszem ezt is róla. A puncija borotvált középen csíkban meghagyva rajta a szőr. Ekkor megfogja a fejemet, majd odanyomja a puncijához. Puszilom, csókolom, próbálom a nyelvemmel elérni a csiklóját. Sikerül. Lassan hátrál az asztalhoz, és felül rá. Lábait szétrakja, így már teljesen hozzáférek, csókolgatom, nyalogatom, szívom a csiklóját. Nagy, mély levegővel jelzi, hogy jól csinálom.

? Ízlik?

? Nagyon! ? felek neki félig felnézve lábai közül.

? Ez tetszik, mi? ? kérdi.

? Igen, nagyon ? mondom.

? Akkor folytassa csak tovább.

Nem hagyom abba, és serényen nyalogatom és szívom a csiklóját, közben pedig rásegítek, és két ujjamat bedugom a puncijába, és a g pontját kezdem izgatni. Mélyről jövő nagy nyögések és hangos rövid ahh-k jelzik, hogy jó nyomon haladok. Folytatom hát még, míg azt nem mondja, hogy elég. Lassan mozogni kezd és felhúzza a fejemet és vele engem is. Előtte állok.

- Most pedig megnézzük, hogyan mutat az a nagy farka az Én forró számban. ? Azzal feláll, az asztalra ültet, majd elém térdel. Kezével húzogatni kezdi egy kicsit, aztán hirtelen megszorítja, de úgy, hogy majdnem felkiáltok. ? Még valami, mielőtt még elfelejtem - mondja, a hangja most szigorú és fenyegető. - Csak akkor élvezhet el, ha Én azt mondom, hogy elélvezhet, és addig dug, amíg azt nem mondom, hogy elég. Ha ezt nem tudja teljesíteni, akkor az ajánlatom érvénytelen, és maga megbukott! Világosan fogalmaztam? ? kérdi, miközben fokozza a szorítást, de úgy, hogy azt hiszem, hogy le akarja tépni a helyéről.

Némán, már-már könnyező szemmel kinyögök egy apró értettem-et, majd bólintok neki, de ezt már Ő nem látja, mert máris a szájába is vette a farkam. Szopja, nyalja és szívja, mintha ez lenne az utolsó az életében. Pokoli jól csinálja, alig kezdte el, de máris alig bírom tartani magam. Kiveszi a szájából és húzogatni kezdi és kéjes mosollyal az arcán megkérdi.

? Jól csinálom?

? Nagyon ? felelem neki.

? Akkor folytatom ? és újra elkezdi. Miközben csinálja, kitér a golyóimra, azokat is szopogatja és masszírozza egy kis időt adva a farkamnak. Én mindeközben megjárom a mennyet és a poklot egyszerre. Csak a félelem miatt nem élveztem már el. Valahányszor belefeledkeznék és élvezni kezdeném, rögtön bevillannak a szavai, a bukás veszélye, és még kitartok. A szakadék szélén táncolok egyre közelebb és közelebb a széléhez, miközben Ő szemmel láthatóan élvezi a helyzetet. Feláll, és úgy hajol rá. Kiveszi a farkam a szájából és rám néz, miközben a keze folyamatosan a farkamon liftezik.

? Most elélvezhet ? mondja, és rábukik újra a szerszámomra és olyan erővel szívja, mint egy hurrikán. Nem bírom már tovább, és hatalmasat élvezek a szájába. Beleeresztem a teljes tárat. Ő folyamatosan szívja és nyeli, miközben egy pillanatra se engedi ki a szájából. Aztán elernyedek, letisztítja és kiengedi a szájából, cirógatja még egy kicsit. Miközben Én a mellével játszom.

Csendben múlnak így a percek, majd a cirógatásból finoman vált és lassan verni kezdi a farkam, aminek nem kell sok és máris újra feláll. Megint rábukik és keményre szopja.

? Jól van ?mondja már kedvesen ?, és most dugjon meg! De a szabály még mindig érvényes, nem élvez, amíg Én azt nem mondom! ? Újra bólintok és helyet cserélünk.

Most Újra Ő ül az asztalon, szétrakott lábakkal, és nedves puncival. Nem sokat várok hát, odaillesztem a bejáratához, és határozott mozdulattal tövig nyomom belé. Hatalmas Áhhh! kíséretében rögtön el is élvez.

Annyira hihetetlen, hogy el se akarom hinni. Lábai összekulcsolva a derekamon, szorít, hogy mozdulni sem tudok. Érzem, ahogy a puncija ütemesen lüktet, és szinte rásimul a benne lévő farkamra. Aztán enged a szorítás, és Én lassan ütemesen mozogni kezdek benne.

? Ez jó, Óhh! Tovább Áhh! Nehogy lassítani merjen! Áhhh még, még mélyebbre! ? Nyög, sóhajtozik, szinte már ordít. Hosszú percek telnek így el aztán újra elélvez. Hangos nyögések közepette diktálja a tempót, gyorsít, minden lökésnél szinte újra élvez. Aztán hirtelen magába ránt, és ott is tart. Belém kapaszkodik kezeivel, lábaival. Körmei mélyen a hátamba vágnak úg,y hogy szinte már kiserken a vér. Aztán hatalmas nyögéssel, elélvez.

Mikor már kicsit alábbhagynak a hullámok, kezei elengednek, és Ő végignyúlik az asztalon. Lábával még finoman adja az ütemet és Én mozgok neki, ahogy Ő akarja. Szinte leheletfinoman, óvatosan mozgok benne. Minden egyes millimétert külön átél. Aztán kitol magából.

? Most hátulról akarom! ? mondja ?, és már be is áll nekem háttal a tanári asztalra támaszkodva. ? Na rajta! Ne kelljen kétszer mondanom! ? Némán engedelmeskedek neki, és hátulról teszem neki a szépet, lököm, és olyan mélyre hatolok, ahogy csak tudok. A puncija szűk és forró! Nagyon élvezem. Ő is. Érzem, hogy nem kell sok, és hamarosan itt van az újabb orgazmus, így fokozom a tempót.

- Mindjárt, mindjárt! Még! ? nyögi az asztalon.

Ekkor halljuk meg hirtelen:

- Judit itt vagy?

Villámgyorsan kilök magából, és az asztal alá bujtat, míg Ő felkapja a kabátját, és leül az asztalhoz, mint aki éppen dolgozatokat javít. Belép egy tanár.

? Tudnál nekem segíteni? Itt egy diák, akit sürgősen le kéne vizsgáztatni, mert az itt maradása múlhat rajta. Megtennéd? ? Az ajtóból mondja mindezt, még a tanárok is félnek tőle vagy legalábbis nem szívesen mennek a közelébe, ha nem muszáj. Szerencsémre! Onnan nem látni, hogy a kosztümkabáton és a cipőn kívül nincsen rajta semmi sem.

? Rendben van, küldd be ? mondja teljesen normális hangon. Hihetetlen ez a nő, ha nem Én kuksolnék itt az íróasztal alatt meztelenül térdelve, el se hinném, hogy ez a nő tud más is lenni, vagy hogy egyáltalán van pinája, de Én vagyok itt, és nézem a csodaszép hosszú lábait és punciját az asztal alatt. Kicsit félek, hogy mi lesz ebből, ha lebukunk.

? Köszi, meghálálom neked! ? mondja a gyanútlan kolléga, és becsukja maga mögött az ajtót, hátra hagyva a megszeppent és ideges diákot.

? Üljön le, vegyen elő egy üres papírt, és máris mondom a kérdéseit.

? Rögtön ? mondja a fiú. Hamar előkotor egy üres lapot. Az asztal alatt hallgatom, ahogy a táskájában kutat majd előkap egy lapot. Elhangzanak a kérdések.

- Mostantól van rá 45 perce, aztán szóban folytatjuk. Ha hamarabb készen van, nyugodtan szóljon.

Hosszú 45 perc lesz ez ? gondolom magamban.

Miközben a fiú dolgozni kezd, megpróbálok kényelmesebb pózt felvenni. Sikerül kicsit kényelmesebben elhelyezkednem. Törökülésben hátamat az asztalnak támasztva várok. A tanárnő lenyúl a táskájába, és kivesz egy sereg papírt. Talán dolgozatok lehetnek. Ahogy keres, eldől a táskája, és kibukik elém egy púderes doboz. Gyorsan felállítja, és kivesz belőle még valamit. Egy kicsi sárga cetli tömböt, aminek egy része ragasztós. Minek kell az neki ? kérdem magamban, de a púderes doboz ott marad a földön. Közben Ő leveszi a cipőjét. Megcsodálom a gyönyörű lábfejét és lábujjait. Még azok is feketére vannak festve. Ha nem öltözködne ilyen ridegen, igazi bombázó is lehetne. Hiába, az a fajta nő, aki hiába bombázó, és a pasik álma, mégis mindenki messze elkerüli, és inkább és egy kategóriával rosszabbat választ.

Aztán egyik lábát a már lekonyult farkamra teszi és elkezdi rajta mozgatni. Nagyon tetszik a dolog, és ezt Ő is érezheti, hiszen a farkam minden egyes mozdulatára merevebb és merevebb lesz. Mikor már elég kemény, két lába közé veszi, finoman összeszorítja, és úgy kezdi verni. A hatás nem marad el. Pillanatokon belül újra betonkemény vagyok. Eszembe jut, hogy vajon milyen lehet az arckifejezése, innen nem látom, de eszembe jut a púderes doboz. Magamhoz húzom, és kinyitom: mákom van. Van benne tükör, ügyesen tartom, így láthatom az arcát. Teljesen rezzenéstelen. Mintha tényleg csak a dolgozatokat javítaná, de észreveszem, az arcán rövid, apró pillanatokra átfut az élvezet. Nem vennéd észre, ha nem tudnád, mit keres, de Én látom.

Időről időre átfut az arcán az élvezet csak egy apró pillanat erejéig, de ott van. Élvezi a dolgot. Aztán abbahagyja, valamit írni kezd, lábait szétnyitja, kicsit hátra dől. Teljes belátásom van. Majd egy sárga cetlit ragaszt a puncijára. Megnézem, nekem írt valamit. Az üzenet rövid és tömör: Nyaljon ki most! Elgondolkodok egy-két apróságon, de nincs sok időm rá, úgyhogy finoman előre hajolok és bekapom a csiklóját, szívom, szopom, nyalom hang nélkül. Nem látom már az arcát, de érzem.

Ekkor már egy másik cetlit ragaszt magára úgy, hogy könnyen el tudjam olvasni anélkül, hogy abbahagynám, amit éppen csinálok. Használja a kezét! Engedelmeskedem a parancsnak, és belé dugom két ujjamat és elkezdem mozgatni őket. Érzem, hogy jól csinálom, puncija lucskos, és egyre csak lucskosabb lesz. Ekkor megmarkolja a hajamat és magához nyom. Érzem, mi történik. Kezem csak apró leheletfinom mozdulatokat tesz benne. Nem is tudnék mást, puncija összerándul, érzem minden lüktetését. Elélvezett. Mély levegőt vesz, majd megkérdezi a fiútól.

- Készen van már? - Hangjában nyoma sincs az orgazmusnak, pedig éreztem.

? Igen, már kész.

- Akkor hozza ide, és üljön az első padba.

A fiú leül, és onnan nyújtja át a papírt, Ő végigolvassa, majd feltesz neki egy kérdést. Érdekes, tőlem is ezt kérdezte, erre tudom a választ. Ekkor már csak a kezemmel kényeztetem. Számmal már nem férek hozzá. A fiú felel a kérdésre. Nagyon gyatra. Szegény, de támad egy ötletem és elkezdem mozgatni az ujjamat benne egy kicsit jobban. A púder tükrében látom az arcát. Tetszik neki, amit csinálok, de próbálja leplezni, és olyan rideg arcot vágni, mint mindig.

- Ez jó válasz volt ? hangzik tőle. Ez bejött. 2. kérdés, a válasz nagyon rossz. Kicsit jobban mozgatom az ujjamat benne, látom, ahogy fent küszködik, de nem hagyom abba és fokozom a dolgot. A fiú elhallgat, és Én is megállok.

- Rendben van ez is, jó válasz volt - mondja megint, de már érzem a hangjában, hogy egyre nehezebben tudja megtartani a kimértségét. Újabb kérdés, újabb rossz válasz. A karom már lassan leszakad, de dolgozom, látom az arcán, hogy egyre közelebb viszem a csúcshoz, de még küzd, még kitart. Már mások is látnák az arcán, de szerencsére a fiú ideges, nem látja, és nem vesz észre semmit. Mikor a fiú végez, Én is megállok a mozgásban.

- Jól van, utolsó kérdés, ha erre jól válaszol, megkapja az ötöst - mondja a fiúnak.

Elhangzik a kérdés, és Én újra mozgatni kezdem az ujjaimat. Izgatom, dörzsölöm az összes pontot, amiről csak tudok, kemény, vagy de elkaplak! A karom már nem bírja sokáig, de bírnom kell, mert a válasz egyáltalán nem az, amit a fiú mond. Beleadok mindent, küzdök a végsőkig és akkor hirtelen, összeszorítja a lábait. Érzem a lüktetést, puncija szinte minden vért kiprésel a kezemből, ahogy benne van, de látom a tükörben az arcát, ahogy megjelenik, rajta az orgazmus egy pár nagyon hosszú pillanat erejéig. Alig bírja hang nélkül, finom, apró mozdulatokat teszek az ujjperceimmel benne mást nem is tudok. Aztán lehunyja a szemét, hosszú másodpercek telnek el. Egy izzadságcsepp gurul le a halántékán, majd a fiúra néz.

- Rendben van. Megvan az ötöse, most pedig menjen. A lapot meg a vizsgapapírt hagyja csak itt, majd Én beviszem.

? Rendben van ? mondja a fiú, és villámgyorsan eltűnik a teremből.

Egy percig minden néma és mozdulatlan, aztán kitör belőle. Hatalmas sóhajok és nyögések, újra mozgatom benne a kezemet, vonaglik, még hangosabban nyög, majd megmerevedik, és egy óriási nyögés közepette elélvez. Teste elernyed a székben, finom, apró mozdulattal veszem ki a kezemet belőle. Mikor kihúzom mélyet sóhajt. Még pár pillanatig némán ül. Aztán felkel, és az ajtóhoz megy. Kimászom az asztal alól, miközben Ő ráfordítja a kulcsot, és elindul visszafelé.

- Ismerte ezt a fiút? - kérdi tőlem, miközben elkezdi kigombolni a kabátját.

? Igen, évfolyamtársam - felelek neki.

- Az adósa magának, megmentette az imént a kirúgástól, és saját magát is közelebb hozta az ötöséhez. Hol tanult maga ilyen dolgokat?

- Az egyik volt barátnőm imádta, ha így juttattam el a csúcsra.

- Volt? Ki szakított?

- Ő volt, talált valaki mást.

- Nem tudta megbecsülni, amit talált ? mondja, miközben leveti a kabátját, a székre teríti, közben végigsimítja tenyerével a punciját.

Most végre láthatom, hogy hogyan is néz ki valójában. Vékony homokóra alakú test, szép sima, feszes bőr, csodaszép kemény segg és még szebb közepes mellek.

- Hol is hagytuk abba? Ja igen, már emlékszem! Jöjjön és fejezze be, amit elkezdett. - Azzal beáll a tanári asztalhoz, kicsit előre dől, fenekét kinyomja. Mögé lépek, és folytatom. Dugom, ahogy az ütemet diktálja. Nem kell neki sok, és elélvez. Kezeivel az asztalt markolja, ahogy végignyúlik rajta, Én pedig olyan mélyre dugom belé, amilyen mélyre csak tudom. Hangos nyögések közepette élvez el.

- Elég volt így! Most feküdjön az asztalra. Némán engedelmeskedem. Én felfekszem, Ő pedig fölém térdel, a bejáratához illeszti a farkam, és bele ül. Behunyjuk a szemünket, ahogy egyre mélyebbre hatolok belé. - A szabály még mindig él!- mondja nekem.

- Tudom ? mondom, majd Ő elkezd mozogni rajtam.

Nagyon jól csinálja, érzem, hogy ha tovább csinálja, hamarosan elélvezek, de még tartanom kell magam. Ö pedig egyre gyorsabban mozog. Kezeim a melleit markolják. Érzem, ahogy egyre szűkebb, és egyre közelebb van, de nem lassít a tempón. Majd tövig nyomja magába a farkamat, és elkezdi tekergetni a csípőjét, majd hatalmas nyögésekkel újra elélvez. Aztán kicsúsztatja magából, és szopni kezdi. Alig bírok már magammal.

- Már csak egy valamit akarok magától ? mondja, miközben a farkamat veri a kezével.

- Élvezzen rám! ? mondja, miközben Ő letérdel, és Én előtte állok már. Gyerünk, élvezzen rám. - Elkezdem verni, és pár pillanat múlva hatalmas adag spermával terítem be a melleit, mire Ő egy gyors mozdulattal bekapja, szopni és verni kezdi. A többi már a szájába megy. A farkam vadul pumpálja a spermát a szájába, amit Ő lenyel. Aztán lecsillapodom. Ő kiveszi a szájából, feláll, de a farkam nem ereszti el. - Megszerezte az ötösét ? mondja, és közben még mindig húzogatja a farkam. ? Ezek után azt hiszem, gyakran fogunk még találkozni. Mostantól, amíg ebben az intézményben tanul, minimum hetente 3-szor. És maga mindig meg fog dugni, és nincs nemleges válasz, de lássa, hogy nem vagyok igazságtalan magával, ha Ön úgy érzi, hogy 3 alkalom nem elég, nyugodtan keressen a tanáriban korrepetálás címén, és kitalálunk valamit. Amíg ezt tudja hozni, és itt tanul addig ebből a tantárgyból meglesz az ötöse. Most öltözzön és menjen!

Hát így vizsgáztam le. A nyári szünetben szinte minden nap találkoztunk nála. Hatalmasakat keféltünk a lakás minden szegletében. Rengeteg mindent kipróbáltunk. Később az iskolában, míg mindenki félt, és tartott tőle, addig Én imádtam, és a kedvenc tanárnőm lett belőle, mert tudtam, hogy a jégkirálynő külső alatt egy nagyon is vad és tüzes nő lapul.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (58)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-01-15 06:23:59
Perkátai köcsög
Ez lopott sztori!!!!!!

2021-01-15 14:19:36
Bucintoro
Ha lopott, ha nem, az biztos, hogy nem szokványos. De miért mindig nagybetűs az "Én"? Nem kellene azt naggyal írni.

2021-01-15 19:32:49
XXX
Még fantáziának is gyenge!


Ezt a szex történetet 6360 X olvasták el.