Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Leszoptam a csöves Ferit a munkásszállón

Beküldő:Mary Blake

Férjemmel együtt jelentkeztünk új munkahelyre egy távoli városba. Pénzünk nem volt albérletre, így sajnos munkásszállóra kényszerültünk. Bizony nem könnyű ilyen embertelen helyre beilleszkedni. De a kényszer nagy úr. Olyan volt ez a szállás, mint valami lepukkant kollégium. Volt a szobánkban két db emeletes ágy. 4-en kellett osztoznunk azon a kis helyiségen. Lakott velünk egy 40 körüli nő, az Ancsa, és egy 50 körüli vén csöves kinézetű sunyi faszkalap, a Feri. Akkor én még csak 23 éves voltam, párom 35. Mi az egyik emeletes ágy alsó részén aludtunk, hogy össze bújhassunk és éjjelente néha szexelhessünk. Fölöttünk aludt a csöves Feri. A másik ágy tetején a búvalbaszott fejű Ancsa.

A szexet sokszor inkább a fürdőben oldottuk meg. Közös fürdők voltak odakint. Szerencsére be lehetett zárkózni. Éjjel csak ritkán dugtunk a szobában, hogy a többiek nehogy felébredjenek. Akkor csináltuk óvatosan, amikor mindketten horkoltak már.

A Feri egy undorító, visszataszító figura volt. Görnyedt tartás, kopaszodó fej, sántított eléggé. Sunyi szemek, mindig végigmért, mint aki már gondolatban levetkőztetett. Mesélte a sok szex sztoriját alpári stílusban hogyan baszta régen a csajokat. Ráadásul mindig bent akart dohányozni, kiabálni kellett vele, hogy menjen ki.

Munkahelyen volt rá példa, hogy páromat másik részlegre küldték, így egész nap alig találkoztunk. Elég nehéz munkát kellett végezni. Mivel a kedvesem nem volt ott, hogy segítsen, így eléggé meg kellett szenvednem a dolgokkal. Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy a Feri készségesen segít nekem. Egyáltalán nem kértem tőle, ő mégis erőn felül teljesítve dolgozott elvégezve a saját dolgát, plusz még az enyém jó részét is. Nem tudtam mire vélni ezt a viselkedést, mindenesetre megköszöntem neki és jól is esett. Kezdett kicsit szimpatikussá válni a szememben.

Egyik éjszaka már rég elaludtunk párommal. Hirtelen felébredtem mély álomból valami zajra. Hallgatom mi az, hát jó hangos csattogás fölöttünk. Hamar rájöttem, hogy az öreg Feri a faszát verte önfeledten. Pasim és az Ancsa mélyen aludtak. Zavarban voltam. Majdnem teljesen sötét volt, csak pici félhomály ült a szobára. Felnéztem és azt láttam, hogy engem néz a Feri. A fasz továbbra is csattogott kegyetlenül. Kicsit vártam, gondolkodtam, hogy most mi a frász van.

Fura szitu, kezdtem beindulni. Pasimmal ritkán tudtunk szexelni, ki volt éhezve a pinám egy jó kemény faszra. Arra gondoltam milyen lehet a Feri fasza. Biztos jó nagy, hogy ennyire csattog. Szerettem volna megfogni, megízlelni ezt az idegen dákót. Szerintem észrevette, hogy felébredtem. De nem hagyta abba az akciót. Füleltem, és hallottam, hogy párom nagyon mélyen alszik. Éreztem, hogy nedvesedik a puncim. Nem bírtam tovább, kockáztatnom kellett. Nagyon halkan felültem az ágyban. Feri észrevette. Hirtelen alábbhagyott a faszverés. Én mutattam neki, ujjamat a szám elé téve, hogy csitt! Ő figyelt. Én halkan felkeltem. Nagyon óvatosnak kellett lennem. Felálltam, odamentem az ágy végén lévő kis létrához. Néhány fokot felmásztam, így oda tudtam hajolni hozzá és a fülébe súgtam, hogy leszopom, de legyen csendben. Mondta az jól esne neki. Feljebb másztam, ő pedig feltérdelt. Pont a számhoz tudta tenni a farkát. Alig láttam csak az árnyakat. Hirtelen keményen az arcomhoz csattant egy nagy darab hús. És erős fasz szag csapta meg az orrom. Megfogtam. Jó nagy vastag fasz volt, 20 cm hosszú lehetett nagy zacskóval. Kicsit fogdostam, húzogattam.

Ő megfogta az arcom és a számba dugta a hüvelyk ujját. Szopogattam, míg a farka a kezemben meredezett. Utána megfogta a faszát és benyomta a szamba. Meglepően nagy volt a kupakja és dőlt belőle az előváladék. Nagyra kellett nyitnom a szám, hogy az a méretes fasz beleférjen. Jó szaga volt. A picsám egyre lucskosabb lett. Nem voltam képes tövig nyelni, de nagyon igyekeztem. Mohón szopatott. Biztos ezer éve nem szopták le, nem baszott senkivel. Fogta a tarkóm, markolta a hajam és baszta a számat. Már alig bírtam, majdnem köhögnöm kellett. De csendben kellett maradni. Próbáltam összeszedni magam. Már folyt a nyálam nagyon. Végigfojt a zacskóján, a nyakamon. Csattogás helyett most cuppogást lehetett hallani. A hangot, ahogy baszta a torkomat. Végre lazított. Elengedte a hajam és elkezdte fogdosni a melleimet. Benyúlt a pólóm alá és markolászta a csöcseimet. Azt suttogta "szopjad tovább". Most gyengédebben játszottam a rúdján. Körbenyaltam a makkot, végig nyalintottam, szívogattam a faszt a herékig. Az orromat csiklandozta a szőrzete. Jó szőrös, hatalmas gyilkos fasz volt. Hosszú, lógós heréi voltak. Nyalogattam és bevettem a számba az egészet. Mármint a heréket. Ő felszisszent. Szívogattam, kiköptem, majd ismét szopni kezdtem az ágaskodó faszát. Hirtelen újra elkapta a fejemet, ráhúzta a farkára és néhány lökés után elélvezett. Halk nyögés, zihálás. A szám tele gecivel. Igyekeztem lenyelni az utolsó cseppig nehogy a pólómra folyjon. Alig győztem nyelni. Majdnem öklendeztem. Nagyon sűrű geci volt és kb hét nagy spriccet tolt a számba.

Szívesen megbaszattam volna magam, de azt nem tudtuk volna megoldani csendben. A fülembe súgta, hogy másnap éjjel kimehetnénk halkan a fürdőbe baszni egy orbitális nagyot.

Halkan visszamásztam pasim mellé és a lucskos pinámat fogdosva a következő éjszakáról fantáziáltam.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (88)        Nem tetszik (27)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-01-05 23:35:30
Bucintoro
Egyedi, új hang.

2021-01-06 17:11:20
Zoli
Nagyon tetszet a sztori felizgattál. Már hiányoztál Stella.

2021-02-04 18:18:32
Mr. Figyelem
Zseniális történet! Minden részlete izgató! Várjuk a folytatást mihamarabb!

2021-02-07 09:45:07
tatami
Remek történet nagyon izgató kiverem rá!471

2021-02-22 11:43:38
Stefan
dejó csővesnek lenni

2021-02-24 09:12:57
Fuckyou
Na, persze. Mindenkinek 20 centis pöcse van. Látszik, hogy ezt egy buzi írta! Egy beteg elméjű, hülye, állat.

2021-07-17 20:09:28
Mary Blake
Fuckyou gondolom neked kicsi a szerszámod, azért irigykedsz a csöves Feri 20-as cerkájára.


Ezt a szex történetet 7966 X olvasták el.