Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Jeges kávé és forró marketing.

Beküldő:Srgvv kkkl dfbbMűvész berkekben ismerősen járok ugyanis a hazai színházi élet nagyon ismerős nekem. Kiemelném, hogy a kedvenc műfajom az irodalom szűken vett elitje is jó ismerősöm. Egyik nap kortyoltam a jég hideg kávém az a nagyon drága belvárosi kávézóban mikor megcsörrent a telefonom. Először azt hittem, hogy az egyik barátnőm. De miután felvettem a telefont akkor értesültem róla, hogy Magyarországon széles körben közismert de már Amerikát is meghódító Magyar származású világsztár hölgy kéri a segítségem. Szeretné ha híressé tenném, örülne annak ha a neve még jobban közszájon forogna. Úriember vagyok egy hölgy segítség kérést nem utasítom el. Tájékoztatott, hogy épen Magyarországon tartózkodik az egyik méreg drága hotelben. Hamarosan vissza utazik Los Angelesbe nincs sok ideje. Taxit küldtem érte és rendeltem magamnak egy pohár almalevet. Ismertem a hölgyet régről előkelő partikon gyakran fizettem neki Martinit jó lehűtve ő pedig kedves volt hozzám.
A hölgyet nevezzük Évának, egyébként nem ez a valódi neve. Pár perc és a taxi megállt a kávézó előtt. Pornószínész nő külsejű hölgy szállt ki az autóból a forgalom megállt a férfiak nézték ahogy mozognak a mellei miközben hozzám siet. Kihúztam a széket az asztal alól ő pedig leült.
- Segítesz ?- kérdezte tőlem.
- Akkor is segítettem mikor 8 tevét akartak érted adni.
- Elérted, hogy 10 tevét adjanak. Béla mit tanácsolsz?
- Nézed Cicám elmegyünk egy hotel szobába felszerelünk néhány kamerát és leforgatunk egy pornófilmet. Én és te leszünk a főszereplők, az anyag pedig meg fog jelenni a social médiában. Ezáltal nagyon híres leszel.
- Tudtam, hogy segítesz.
- Vegyél átlátszó piros színű combfix harisnyát és indulhatunk. Én most telefonálok a titkáromnak, hogy foglaljon szobát, küldjön értünk taxit illetve rendeljen francia pezsgőt a szobába.
- Addig mit csinálunk míg jön a taxi?
- Megisszuk a jeges kávét és az almalevet.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (1)        Nem tetszik (20)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 1419 X olvasták el.