Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megbasztak a cigányok a kukoricásban

Beküldő:Mary Blake

Ez az eset a "Megszopatva a buszon" c. történetem folytatása. Amely arról szól hogyan látta el a bajomat három kanos roma férfi a kukoricásban.

Mint múltkor említettem, Zoli megígérte, hogy egyik nap megszervezzük az utazást munkahelyről hazafelé, hogy nem a céges busszal megyünk haza, hanem vele autóval. Ő egy elég jól kigyúrt, nagydarab cigány pasi. Az az erős ember kinézetű, ahol a zsír keveredik az izommal. Amilyenre pont indulok. És még ráadásul kopaszra is van nyírva. Az az igazi macsó, akire ha ránézel egyből a szex jut eszedbe. Nem tehetek róla, de begerjedek az ilyen kemény pasikra.

Szóval ő már többször is szopatott a buszon hazafele menet a sötétben. De ennél már többre vágytunk. Egyik haverjával dumáltunk erről, hogy szeretném kipróbálni a dugást egyszerre több férfivel. A haverja, ez a Karcsi is nagyon tetszett. Igazi nagydarab pocakos, kopasz kancigány. Megbeszéltük, hogy egyik nap autóval megyünk haza. Hazafelé megállunk valahol és jól megbasznak. Annyira izgi volt erről beszélni velük, hogy egyből nedves lette a puncim.

Elkezdték ecsetelni részletesen hogyan fognak szopatni, baszni. Kíváncsi voltam milyen farka lehet Karcsinak. Ő is mellém ült egyszer a buszon. Kicsit el is kezdtük tapizni egymást ruhán keresztül, de sajnos az előttünk ülő cserfes nők mindig hátra fordultak hozzánk dumálni. Hülye picsák. Pedig ha nem lettek volna ott, azt hiszem akár simán le is szophattam volna, mint a Zolit.

Tehát elkezdtük szervezni a megbaszatásomat. Mondták, hogy hoznak még egy haverjukat, aki szintén kövér és kopasz. Nagyon izgatott a dolog. Még soha nem szexeltem több férfivel egyszerre. Belementem a dologba, bár tudtam, hogy ez nem helyes és akár veszélyes is lehet. De nem tudtam parancsolni az állandóan lucskos pinámnak. Egyszerűen ki akartam már próbálni.

Szerdai napon beszéltük meg, hogy másnap a nappalos műszak végén a Zoli autójával megyünk haza. Mi négyen. Bemutattak a harmadik havernak is, Józsinak. Hú nagyon tetszett. Az az igazi, mások által gusztustalannak vélt börtöntöltelék kinézetű, kövér, de izmos figura. Vigyorgott és azt mondta nem fogom megbánni, hogy ő is jöhet. Kíváncsi rá, hogyan fogom szopni a faszát és hogy be tudom-e venni tövig.

Este alig bírtam elaludni, annyit fantáziáltam a másnap délutánról. A puncim nagyon kívánta már a faszt, illetve a farkakat. Teljesen nedves voltam, ahogy ezen járt az agyam. De nem mertem masztizni, hogy másnap éhesebb legyek. Őszintén megvallva kicsit féltem is, mert nagyon szűk a puncim, Zolinak pedig nagyon vastag a farka. Csak szopás közben érzékeltem, hogy milyen méretes a szerszáma. A két ujjammal nem értem át. A hossza is nagyon jó, kb 18-19 cm. Ezzel nincs is gond, mert mély vagyok. De a vastagság az elég durva. És a többieknek még nem is láttam a farkát.

Végre eljött a másnap. Reggel fáradtan ébredtem, mert nem sokat aludtam. Egyből eszembe jutott, hogy délután nagy kalandban lesz részem. Alig vártam már, hogy vége legyen a munkának és menjek a fiúkkal hazafelé. Direkt szexi bordó csipkés fehérneműt húztam fel. És megint benedvesedtem a gondolatra.

Végre letelt a munkaidő. Délután 4-kor mentünk ki az épületből. Zoliék egyből rám találtak a tömegben. Ott voltak mindhárman. Sunyi mosoly az arcukon. Látszott rajtuk mennyire basztak volna már. Biztos erről dumáltak egész nap. Három roma férfi, akiknek családjuk van és mindhárman kő keményen meg fognak baszni nemsokára.

-Na kislány mehetünk? -kérdezte Zoli vigyorogva. Majd hozzám hajolt és ezt suttogta: "Nemsokára nyelheted a gecit te kis szopógép."
Én egy kicsit zavarban voltam, de mondtam mehetünk.
Beültünk az autóba. Zoli és Józsi ültek előre, én hátra a Karcsi mellé. Elindultunk. Most már nem hallotta senki, beindult a cigányokra jellemző perverz szövegelés. Hogy szeretek-e gecit nyelni, hány faszt bírok el egymás után, stb. Karcsi közben megkérdezte megfoghatja-e a mellemet. Mondtam miért is ne. Először a pulcsimon keresztül fogdosta és közben kiabált a többieknek milyen jó nagy csöcs. Nagyon izgi volt. Elkezdtek keményedni a bimbóim. Majd benyúlt a pólóm alá, úgy tapizott tovább. Markolászta a ciciket. Később kicsatolta a melltartómat és keze a csupasz didiket kényeztette tovább. A puncim ekkor már teljesen lucskos volt. A fiúk elöl kiabáltak, hogy "szopasd a ribancot!"

De Karcsi előbb benyúlt a nadrágomba és megfogta a puncimat bugyin keresztül. Félrehúzta a bugyit és a lucskos pinát markolászta hörögve. Tudósította a többieket, hogy jó vizes már a picsa. Zoli erre azt mondta, hogy ez a csaj belevaló, nagyon jól szopik és mindig nedves a pinája. Karcsi közben kigombolta a sliccét, kicsit letolta a nadrágját és előrántotta a szép termetes fekete, szőrös farkát. Fantasztikus látvány volt ez a duzzadó nagy dákó a nagy szőrös has alatt. Megsimogatta az arcomat és elkezdett húzni a farka felé. "Vedd a szádba!"
Először csak egy puszit adtam a makkjára. Majd elkezdtem lassan nyalogatni. Nyaltam, mint a fagyit. Egyre mohóbban. Bevettem a számba szépen lassan centiről centire. Közben éreztem a finom fasz szagot. Nagyon ügyes voltam, mert majdnem teljesen benyeltem. Már csiklandozta az orromat a sűrű fanszőrzete. Erre ő "Ezaaaaz szopjál csak szépen, úgy úgy vedd be tövig". Rátette a kezét a tarkómra és elkezdett irányítani. Ütemesen kellett szopnom a faszát. Közben Józsi hátrafordulva figyelt minket az anyósülésről és felizgult állapotban adta az utasításokat. Nagyon tetszett neki, ahogy szoptam. Zoli is közölte, hogy nagyon várja már, hogy kiszálljunk az autóból.

Amikor Karcsi már majdnem elélvezett, akkor végre megérkeztünk egy elhagyatott földesútra egy kukorica tábla kellős közepébe. Kiszálltunk. A fiúk nagyon fel voltak dobva. Mondták menjünk be a kukoricásba, nehogy meglássanak minket a földesúton, ha esetleg erre jön valaki. Zoli közben a puncimhoz nyúlt, jól megmarkolta.

Elindultunk a kukorica táblában. Kb. 50 méter után megálltunk és megbeszéltük, hogy itt jó lesz. Néhány szárat letapostunk, hogy legyen hely. A fiúk levetkőztettek bugyira. Markolászták a melleimet, a puncimat. Letérdeltettek. Elkezdték kigombolni a sliccüket. Hirtelen három ágaskodó, szőrös cigány fasz tárult elém. Szopnom kellett. Már nem volt vissza út.

Zoli mögém állt, megfogta a fejemet és mondta, hogy kezdjem szopni a Józsit. Józsi elém állt és minden finomkodás nélkül szinte teljesen betolta a farkát a torkomig. Zoli nyomta rá a fejem hátulról. Sikítani akartam, de csak artikulálatlan hang jött ki a torkomon, ahogy a fasz ki-be járkált a számban. Igazi, kemény pornós szopatást éltem át. Izgalmas volt és szenvedtem is, ahogy a levegő helyett a duzzadó fasz töltötte ki a számat, torkomat. Szerencsére Józsi nem bírta sokáig. Hamar elélvezett. Zoli végig irányította a fejemet, miközben az ő vastag farka néha az arcomhoz ért. Megmondta le kell nyelnem az összes gecit. Hamarosan durrant a számban és nyelnem kellett. Három korty ondó landolt a gyomromban.

Pihenésre nem volt esélyem. Jött Karcsi és be kellett fejeznem, amit már a kocsiban elkezdtem. Még a szám szélén folyt Józsi magja, de már szopizni kellett a másik eres, kemény bránert. Egyre jobban élveztem. Mohón faltam a faszt. Nem sok kellett hozzá, hogy újra tele legyen élvezve a szám.
Végül Zoli következett. Már ahogy megnyalintottam a makkját, éreztem az előváladékot. Szinte ömlött belőle. Nagyon beindult, ahogy tolta rá a fejem a többiek dákójára. "Szopjad te kis kurva, nyald a zacsót is" Mivel indulok a méretes herékre, így izgalommal töltött el a kényeztetésük. Szopiztam, szívogattam, közben a kezemmel vertem a faszt. Ezt a nagy, vastag szerszámot. Utána Zoli megfordult és bepucsított előttem. Megkért, hogy nyaljam a seggét. Fúj, mondtam ez undorító én ilyet nem csinálok! Ott volt a nagy szőrös segge, meg a lógó nagy zacsik. A többiek bíztattak, hogy csináljam, az nagyon finom. Mondtam ezt biztos nem. Erre Zoli megfordult és levert egy pofont. "Márpedig kinyalod a seggemet kis ribanc!"
Hirtelen meglepődtem és megijedtem, mondtam nem akarom. Jött a második saller. Kicsit elpityeredtem. Zoli újra megfordult. Józsi megmarkolta a hajam és odatolta a fejem Zoli seggéhez. Undorral és könnyes arccal elkezdetem benyalni a széthúzott seggbe. Kicsit savanykás szar szaga volt, de muszáj volt megtennem. Ez az állat hörgött közben, a többiek hangoskodtak. A hátulról lelógó hatalmas zacsikat is szopiztam, a faszt pedig kézzel vertem. Végre megfordult és újra normálisan szopatott. Ezt a faszt egyszerűen nem voltam képes tövig bevenni. De a nyelvem végig pörgött az óriási makkon. A szám nagyon elfáradt már. Alig vártam, hogy elélvezzen. Végre megtörtént. A torkomig lőtte a gecijét. Rengeteg volt, alig győztem nyelni. A szám sarkán is kibuggyant valamennyi. Folyt le egészen a mellemig.

A többiek közben újra elkezdtek keményedni. Négykézlábra kellett állnom. A bugyi még rajtam volt. Csipkés bordó. Karcsi félrhúzta a bugyit és megfogta a feltárulkozó rózsaszín virágot. Nagyon tetszett nekik. Igazán szép a puncim. Sok pornó sztár megirigyelhetné. Finom, guszta rózsaszín, selymes puncika. Nem az az agyon kefélt salátás picsa. Ez a pina még nem sok faszt fogadott akkor addig magába.

Karcsi megállapította, hogy ez a pina már folyik. Jól meg kell baszni. Bedugta az egyik ujját. Nagyon jó érzés volt. Kicsit ujjazott, majd odatolta a makkját és azzal masszírozta a lukamat egy ideig. Egyre jobban indultam. Szépen lassan betolta a faszt. Leírni nem tudom mennyire finom érzés volt. Pont jól kitöltött vastagságra. Elkezdett reszelni. Közben masszíroztam a csiklómat és hamar elélveztem a G pontnál. Mint már említettem, elég mély vagyok, így a méhszájamat nem érte el igazán. Közben a többiek drukkoltak Karcsinak: "baszd tele a picsáját, adj neki!" Elég hamar elélvezett utánam.

Én még mindig éhes voltam, hiszen ott mélyen még nem kaptam meg amire vágytam. Józsi következett. Ő nem finomkodott. Egyből tövig beverte a szőrös kemény faszt. Hirtelen felszisszentem. Nem gondoltam, hogy ilyen durván bevágja. Utána hozzászokott a pinám az ütemes baszáshoz. Kb. 10 perc alatt élvezett el. Jól telelőtt meleg gecivel. Kihúzta a farkát. Zoli mondta várjunk még, hadd follyon ki a geci a picsámból, le akarja fényképezni. Két adag ondó folyt le a combomon. Zoli elkezdett hátulról fényképezgetni. Közben már állt a fasza, mint a cövek. Féltem ettől a hatalmas fasztól. Meg is mondta már szopatásnál, hogy sírni fogok, ha ezt beveri.

És eljött a pillanat. Szerencsém volt, hogy előtte már ketten megbasztak, mert így már elkezdtem tágulni. Jó nedves, csatakos és gecis volt már a pinám. "Most szétbaszom a picsádat, hogy csak úgy csattog majd". Erre betolta a nagy makkját. Nem is volt olyan veszélyes, mint hittem, de azért egy sikoly kiszaladt a számon. Ő pedig erre indulva határozott mozdulattal mélyebbre lökte a nagy, lüktető falloszt. Nagyon durván feszítette a szűk lukamat. Annyira, hogy majdnem sírtam tényleg. Zoli azt mondta közben, hogy ilyen szűk picsát még sohase baszott, hamar el fog élvezni. Így is történt, néhány lökés és a méhszájamat is rendesen megdöngölve hatalmasat élvezett. Szűk kis picsám is megkapta a jutalmát. Végre orgazmust élhettem át méhszájnál, amit csak egy hosszabb fasz tud elérni rendesen. Nagyon jót élveztem. Viszont megvolt az ára, mert a szűk puncikám vérzett a hatalmas kemény fasztól.

Felöltöztünk, visszamentünk az autóhoz. Azt mondták a fiúk, nagyon jó csaj vagyok. Máskor is kéne így összejönni. Ha van kedvem hívnak máskor még haverokat és akár pénzért is baszhatok, csinálnak nekem üzletet. Hát, ezen még azért gondolkodom. Nehogy híre menjen, hogy a cigányok kurvája leszek. De a dolog nagyon izgat és a pénz is jól jönne.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (190)        Nem tetszik (114)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-01-01 00:49:44
Jana
Ma mary blake jó történetet írtál,ezért az előbb megraktalak cicán Amúgy BUÉK Az olvasóknak üzenem hogy mary blake itt fekszik az ágyamban a jobb oldalamon,és épp az előbb elégítettem ki Tetszett neki

2021-01-02 13:09:25
Mary Blake
Drága Janám, ezt a történetet névnapod alkalmából írtam neked sok szeretettel. Amíg te rendesen szétkefélsz, addig senki mással nem dugok.


Ezt a szex történetet 29613 X olvasták el.