Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Baszás banánnal

Beküldő:véga

A munkámhoz tartozik, a televíziók házhoz szállítása és üzembe helyezése az olyan vásárlóknál, akik maguk nem tudják megcsinálni ezt. Leggyakrabban idősebb embereknek van szüksége a szolgálataimra. Legalábbis ezt gondoltam, amikor beléptem az irodába. Egy idősebb házaspár érkezett, akik egy nagyképernyős színes tévét vettek és szerettek volna házhoz szállíttatni az árut. Informáltam őket, hogy én vagyok itt az egyetlen, aki el tudja végezni ezt a munkát, és a holnapi nap folyamán kiviszem a tévéjüket, és be is üzemelem. Ahogy elhagyták az üzletet, feltűnt, hogy a lányuk, vagy unokahúguk jött eléjük, aki igen szemrevaló fiatal teremtés. Rövid beszélgetés után a lány belépett és közölte, hogy ő lesz otthon holnap, hogy átvegye a tévét.

Figyeltem, ahogy kilépett az üzletből, és ahogy a nap rásütött a vékony nyári ruhájára, láthattam, hogy nincs rajta bugyi. A szép vonalú feneke és annak vágása teljesen kivehető volt az én szemszögemből. Másnap a megbeszélt időben indultam a televízióval. Ahogy az előző napi látványra gondoltam, azonnal izgalomba jöttem. Amint odaértem, láttam, hogy a bejárati ajtó nyitva van. Mivel a kezem el volt foglalva a dobozzal, amiben a tévé volt, csengetés nélkül beléptem. Hirtelen, a szex részegítő illatát éreztem a levegőben. Nevén szólítottam a lányt.

- Laura! - mondtam, mivel így mutatkozott be előző nap.

De nem kaptam választ. Aztán megpillantottam őt. Teljesen meztelenül terpesztett a padlón, hátával az ágynak támaszkodva, és a puncijában egy banánnal.

- Zárd be az ajtót! - mondta hirtelen.

Elég furcsa szituáció volt. Itt van egy gyönyörű, szőke lány, akivel tegnap találkoztam először, fekszik a nappali padlóján és banánok hevernek körülötte. Mindegyiken rajta volt a héja. Egyiket a kezében tartotta és a csiklóját izgatta vele. Laura siettetett, hogy fogjam meg az egyiket és dugjam a puncija alsó részébe, közel a fenekéhez, amit persze én meg is tettem. Nem is hittem volna, hogy a farkam ennyire bekeményedik a látványtól, ahogy a banán a puncijába csúszik. Már fájt is, annyira kemény voltam. Megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy csökkenjen a nadrágomban a feszültség.

- Vedd le a nadrágodat! - lihegte a lány - Hadd lássam a kemény farkadat!

A puncijából kiállt a két banán. Ideadott egy harmadikat is.

- Dugd be ezt is, a másik kettő közé!

Egyik kezemmel a merev rudamon, a másikkal benyomtam a banánt. Laura puncija lassan, centiről centire fogadta magába az újabb banánt. Aztán szólt, hogy most basszam meg vele.

- Nyomd beljebb, aztán húzd kijjebb. Óóóó, igen! Ez az, csak egy kicsit keményebben!

Nehéz volt egyszerre verni a farkam, és Laurát is baszni a banánokkal. A héjas banánokkal való kemény baszás után egy kicsit lágyabb következett két pépesebb héjatlannal. Ahogy növeltem a tempót, Laura nyögött és sikoltozott az élvezettől, én pedig valami gyönyörű bizsergést éreztem a golyóimban és a farkam tövénél. Egy pillanattal később, felálltam és az összes spermámat a lány csinos arcára lőttem.

Még mindig kemény voltam. Megfogtam Laura csípőjét és hassal az ágyra fektettem, úgy, hogy térdei a földön voltak. Még bizonytalan volt benne, hogy mi is fog történni, de mikor megérezte a makkomat a puncijánál, azonnal megéretette.

- Pucolj meg egy újabb banánt! - sóhajtotta vágyakozva. - Dugd a fenekembe, gyorsan!

Így is tettem. Kihúztam a puncijából a banánt, amelyik a nedveitől nagyon csúszós volt már. Laura banánpürével teli puncijának a látványa leírhatatlan volt. A szűk puncijából kifolyó banánpüré friss ondó benyomását keltette. Közben a fenekében teljesen benne volt a másik gyümölcs, egy nagyon kis részét kivéve. Laura most szinte üvöltött. Már attól féltem, hogy túl mélyre nyomtam a banánt. De erre azt válaszolta, hogy nagyon jó érzés, és basszam jó mélyen és keményen. Szinte nem is ebben a világban éreztem magam, ahogy ki be mozgattama farkam és a banánt egyszerre. Mindig, amikor kihúztam, egy-egy kisebb banándarabka jött ki a farkammal együtt. Néhány másodperc múlva az összes forró gecimet Laurába eresztettem. Aztán az ágyon felvettük a 69-es pozíciót.

Kiettem az összes maradék banánt Laura puncijából és a fenekéből. Ezt ő azzal viszonozta, hogy letisztította a banánrostokkal borított farkamat, közben nagyszerű nyelvjátékot produkálva fáradt dorongomon, a makkomtól a golyóim aljáig. A végén még egy újabb adag gecimet mind egy szálig lenyelte. Miután egy kicsit magunkhoz tértünk, majd letisztítottam magamról a banánmaradványokat, beüzemeltem a tévét. Aztán elköszöntem. Mikor visszaértem az üzletbe, a főnököm kérdezte, hogy mi tartott ilyen sokáig. Nem meséltem el neki a kis kalandomat, mert úgysem hitte volna el nekem senki.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (12)        Nem tetszik (19)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 2818 X olvasták el.