Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Valódi hardcore pisis irodai eset

Beküldő:László

A következő történet nem a fantáziám szüleménye, hanem egy olyan eset, ami pénteken történt meg velem, és muszáj megosztanom valakivel, névtelenül. Egy-két részletet persze megváltoztatok, hogy ne legyen egyértelműen beazonosítható.

42 éves nő vagyok, online marketinges munkát végzek és mivel név nélkül írom ezt, nem kell szemérmeskednem és azzal foglalkoznom, hogy ki mit gondol rólam, ha ezt leírom: kurva jó nő vagyok, még így a járvány idején is rendszeresen futok és kettle bellezek otthon, és megvetem azokat a nőket, akik elhagyják magukat. Attól, hogy valaki elmúlt 40, nem kell öregasszonyként öltözködnie, én simán felveszem a műbőr leggings-t meg a picsamutogató rövidnadrágot, és vállalom, hogy a melleimet is azért csináltattam meg, hogy legyen mit nézni.

Egy lányom van, a férjemtől elváltam, és maximálisan meg tudom élni a szexualitásomat, pontosan tudom, hogy a cégnél, ahol dolgozom, én vagyok az egyik legjobb nő és bármelyik férfi megbaszna. Péntekenként szórakozóhelyekre járok és lelkiismeret-furdalás nélkül szopok a vécében és hazamegyek az első pasival, aki megtetszik.

Na de a sztori. Kétfős irodákban vagyunk és év elején kaptam egy új kollégát (az előző nyugdíjba ment), sokkal fiatalabb nálam, egy 30 éves srác. Kurva jól kijövünk, nagyon sokat beszélgetünk, van, hogy munka után is bent maradunk piálgatni meg cigizni az ablakban. Mivel gyakorlatilag az egész napot együtt töltjük, nagyon közvetlenné vált köztünk a viszony, először csak ő vállalta be, hogy tárgyalás előtt előttem vette át az ingét, aztán én is elkezdtem levetni a gátlásaimat, először csak harisnyát vetettem le vagy húztam fel előtte, aztán volt, hogy az edzős ruhámba is ott öltöztem át. Nem mondom, hogy nem szándékos volt és azt sem mondom, hogy ezeken a napokon nem valami tangás csipkecsodát viseltem.

Ezek miatt egyre intimebb témákról kezdtünk el beszélgetni, először csak arról, hogy kinek, milyen volt az első alkalom, aztán rátértünk a kedvenc pózokra, majd jöttek a fétisek... amikor elmondtam neki, hogy szeretem azzal benedvesíteni magam, hogy pisilek egy keveset, akkor hitetlenkedett, azt mondta, hogy a nők túlságosan félénkek ahhoz, hogy egy férfi előtt pisiljenek. Nekem több se kellett, szoknya volt rajtam, felemeltem és pisiltem egy keveset a padlóra, ő persze nem látta az asztaltól, de hallotta, hogy mit csináltam és ledermedt tőle. Ez nagyon tetszett nekem, ezért mondtam neki, hogy most ő jön. Látszott, hogy nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel, de némi unszolás után hallottam, ahogy a velem szemközti asztal alatt a padlóra pisil és nem sokra rá már a csizmám tocsogott benne, ahogy átfolyt az én oldalamra.

Gyorsan megállítottam, és odaadtam neki a bögrémet azzal, hogy pisiljen bele. Ő szó nélkül megtette, elvettem tőle és az utolsó cseppig kiittam a meleg pisijét. Látszott, hogy nagyon felizgattam és szanaszét kúrna, de élveztem, hogy húzhatom az agyát, ezért bejelentettem, hogy nekem mennem kell haza, felöltöztem és ott hagytam álló fasszal.

Másnap egy bőr, testhez simuló miniszoknyát húztam fel, ami épp csak eltakarta a picsámat és egy szatén felsőt, melltartó nélkül, amire felhúztam azért egy zakót, hogy ne nézzenek ki a munkahelyemen, amíg beérek az irodámban. Péter már beért, köszöntünk egymásnak, zavarban volt. Ekkor levetettem a zakómat, és a vékony szatén felsőben tökéletesen körvonalazódott a mellem, szépen kirajzolódott a mellbimbóm is. Miközben letettem a táskámat az asztalra, eleresztettem egy kis pisit, és hagytam, hogy a tangámon keresztül végigfolyjon a combomon. Petinek több se kellett, a következő, amit éreztem, a meleg pisije a bőrszoknyámon. Ekkor elé térdeltem és hagytam, hogy a felsőmet is lehugyozza, majd amit tudtam, le is nyeltem belőle. Ezután feltettem az egyik lábamat az asztalra, félretoltam a tangámat és vártam Peti farkát. Sokáig nem kellett rá várnom, keményen elkezdett baszni, közben a hajammal hátrahúzta a fejemet és olyanokat mondott, hogy "Ezt akartad, te kurva?", "Szétbaszom a picsádat és szájba hugyozlak". Ez nagyon bejött nekem, a seggem mozgásával jeleztem, hogy baszhat erősebben is, mire sokkal hangosabban elkezdtünk csattogni, aztán a hajamnál fogva a farkára húzta a fejem, mélyen lenyomta a torkomon és olyan mélyre élvezett, hogy nyelnem sem kellett, már bennem volt a gecije. Kaptam tőle pár pofont, végül az arcomra hugyozott és beleköpött a számba, amit örömmel lenyeltem.

Ezt hétvégén írtam le, már nagyon várom a hétfőt...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (20)        Nem tetszik (26)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-12-24 07:11:36
Takker Snigger
Igaz történet, Lászlótól, aki egy 42 éves nő:D

2020-12-25 22:54:21
Valaki
Sziasztok, László vagyok, egy 42 éves nő. XD

2020-12-27 13:56:11
Zoli
Ez ratyóca49 lesz... volt már olga béla laca stb... bénábbnál bénább storykat csak ugy fossa magábol. Amugy nyilván buzi. :D


Ezt a szex történetet 2892 X olvasták el.