Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Járvány idején virtuális sex

Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi

Ahogyan arról már korábban több történetemben írtam, nőnek öltözni imádó, női vágyakkal rendelkező, nagyon csajosan viselkedni tudó, a szexet kizárólag nőként élvező fiú/lány vagyok. Ha úgy tetszik crossdress, vagy travi, de abból a fajtából, aki tud úgy kinézni, hogy a külső szemlélő nem, vagy csak keveset vesz észre az eredeti, biológiai nememből.
Középiskolás koromban lehettem először igazán NŐ egy fiú/férfi oldalán, most pedig harmincas éveim elejére, amikor csak tehetem ebben a szerepben tetszelgek. Állandó pasim nincs.
Nemrégiben egy chat oldalon elkezdtem beszélgetni egy férfival, aki saját bevallása szerint 45 éves és bisex. Eredetileg fiú ruhában ültem le a gép elé és amiket bemutatkozásképpen a közösbe írtam magamról az tetszett meg neki és rámírt.
Elkezdtünk beszélgetni és nagyon izgató szavakat írt, egyre jobban kívántam, feléledtek bennem a női ösztönök, azok, amelyek igazából manapság már egyre ritkábban vannak elfojtva.
Annak ellenére, hogy én elsősorban a fiatalabb fiúkat szeretem, ez a hapsi nagyon megfogott, annyira aranyosan, kedvesen viselkedett.
A férfi azt kérte, öltözzek be neki és mutassam meg magamat a camon. Annyira transzba kerültem addigra a csevegés során, hogy mohón engedelmeskedtem neki.
Fekete harisnyát, a kedvenc csini koktélruhámat, a fekete magassarkú cipőmet vettem fel, kitömtem a cicimet, kifestettem magam, kirúzsoztam a számat és felvettem a szőke parókámat is.
Bekapcsoltam a kamerát és megmutattam magam a pasinak. Azt mondta, hogy őrület jó vagyok, minden előzetes várakozását felülmúlom. Mondtam neki, hogy ez nagyon jól esik és ha nem zavarja, hogy a hangom sajnos még nem nőies, akkor telefonon is beszélhetünk. Így is történt.
Annyira belemelegedtünk a szexi csevegésbe, beszélgetésbe, olyan szavak hangzottak el, hogy a pasika egy óra alatt kétszer is elélvezett tőlem, amit nemcsak hallottam, hanem a monitoron láthattam is. Óriási érzés volt! Persze mivel közben a cam előtt pózoltam neki, illegettem-billegettem magam, a látvány is nagyban segíthette elélvezését az édes kis pasikának. nagyon jól esett, nagyon ari volt. Közben persze én is izgattam magam, sikerült is pópónál elélvezni, közben végig csak arra tudtam gondolni, hogy megdug ez a férfi a pompás faszával!
Megbeszéltük, hogy amint a járvány lecseng és nem lesz a talinak kockázata, randizunk és személyesen folytatjuk, amit az online világában és az éter hullámain keresztül elkezdtünk.
Azt mondta magáról, hogy cégvezető, van pénze, elvált és a közeljövőben lehet, hogy lesz részemre egy üzleti ajánlata.
Lehet, hogy kurvaként akarna használni? Hm! Nem is lenne olyan rossz, régóta vágyom már erre a szerepre is.
Alig várom, hogy összejöjjön a személyes tali!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (5)        Nem tetszik (16)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-01-04 08:06:10
Harisnyás Giulia Csajszi
Szia Lajos! Vágysz rá, hogy egy nőnek öltözni imádó, női vágyakkal rendelkező, nagyon csajosan viselkedni tudó, a szexet kizárólag nőként élvező fiú/lány leszopjon?

2021-01-06 07:49:29
Lúzer Lajos
Ha nem zavar, hogy 5 másodperc alatt elmegyek akkor lehet róla szó :)

2021-01-02 15:21:56
Lúzer Lajos
Nekem már csak ilyen szex jut évek óta a korai magömlésem miatt.


Ezt a szex történetet 1877 X olvasták el.