Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A forró barlang

Beküldő:Gabi

Gábor vagyok. A most következő történet velem történt meg,tehát a leghitelesebb forrásból ismerkedhettek meg vele. Még mielőtt rátérnék, engetessék meg nekem egy gondolat arról, hogy mit jelent számomra a szex. Számomra az igazi szex az amikor egy férfi és egy nő jól érzik magukat együtt és mindent megtesznek a másik örömére. Nincsenek tabuk, korlátok csak az örömszerzési vágy, ami mindent megenged és semmit sem tilt. Éppen ezért csak az számít perverviónak ami a partner ellenére van.

Pontosan tíz évvel ezelőtt jártam egy lánnyal , akibe halálosan szerelmes voltam. Ő is szeretett engem, legalábbis ezt mondta lépten nyomon. Annamáriának hívták, Ő akkor volt 17 éves én pedig 22. Nagyon jól kijöttünk egymással , igaz rengeteget veszekettünk, de a békülés mindig édes volt. Én egy alfödi kisvárosban élek. Annamari egy 20km levő faluban lakott, ahonnan vonattal járt be hozzám. Minden hétvégénket együtt töltöttük. Discoba, bulikra jártunk vagy ha kettesben akartunk maradni akkor kivettünk egy szobát a helyi panzióban.

Történetem egy szerelmes szombaton játszódik, amin az tüzes érzelmeké volt a főszerep. A kellemetlen, szürke, unalmas hétköznapok után ezek a szombatok jelentették számomra a reményt az örömet és a boldogságot.

Annamari vonata negyed háromkor érkezett a vasutállomásra.Találkozásunk örömére meg öleltük egymást majd taxiba szálltunk és irány a presszó.
Kóla mellett ülve csaptuk agyon az időt, humoros történeteket mesélve egymásnak, melyek azon a héten történtek meg velünk. Ez után beültünk egy moziba, nem is annyira filmet nézni mint inkább smárolni. Csokolozás közben Anikám kis keze kalandos utra indult a sliccemen keresztül. Én ekkor - mivel eléggé publikus helyen ültünk - kezét megfogva ezt mondtam:
- Ezt majd később a hotelben...
- De én most rögtön megőrülök érted. - vágott a szavamba.
Ekkor én azt tanácsoltam a vágytól felkorbácsolt hangon: hagyjuk a filmet a fenébe és vegyünk ki egy szobát. Így tettünk. A városka folyójára néző emeleti fürdőszobás szobát vettük ki.

Amikor kényelembe helyeztük magunkat rögtön a lényegre tértem. Ő hanyat feküdt és arra kért, hogy vetkőztessem le. Rögtön kigomboltam a blúzát majd a nadrágja és a harisnyája következett.
Csak a csipkésmelltartója és tangabugyija volt már rajta amikor hirtelen felugrott és elkezdett úgy táncolni mint egy igazi démon. Majd egyetlenmozdolattal tetépte magáról melltartóját egy másikkal pedig a bugyiját.
- Gyere - mondta - a fürdőkádban akarom csinállni.
Bementünk a fürdőszobába,.ahol kinyitotta a vízcsapot. Amíg a víz folyt levetkőztetett. Ahogy a nadrágomat az alsónadrággal együtt letolta előbukkant 22centis ágaskodó szerszámom.
- Ez igen! - ámuldozott majd belépett a kádba. Én utánna.
Egymással szemben állva szappanoztuk egymást mindenhol. Aztán amikor már mind a ketten tökéletesen lemostuk a másikat, Annamari hirtelen megfordult, jobblábát a kád szélére tette és formás fenekét meresztve felém a vála fölött így szólt:
- Gyere érezni akarom a nyelvedet a pinámban.
- Ma este mindent megteszek neked kérhetsz bármit - mondtam és mögé térdelve, fejemet lábaiközé nyomva behatoltam nyelvemmel. Közben orrom a popólyukát izgatta. Ahogy nyelvem a csiklóján szánkázott vaginája egyre nedvesebb lett. Közben ő halkan nyögött és élvezettől lázas hangon lihegte:
- A seggemet is nyald ki jó mélyen.
- Örömmel. - nyögtem ki.
Ő hátra nyúlt a kezével széthúzta fenekét én pedig nyaltam, szívtam az anusát majd beledugtam a nyelvem miközben kezemmel csiklóit izgattam mire szerelmem élvezettől eltorzult hangon rebegte:
- Oh igen nyomd mélyebbre még amennyire csak tudod...nyaljál ki belülröl!...mozgasd a nyelved ki be...uuude jó hosszú nyelved van...bassz segbe a nyelveddel... uuu de jó istenem...nembírom tovább spriccelek. És valóban: csiklóit izgató kezem hirtelen nedves lett.
Megfordult és száját az enyémhez tapasztva, mézédes csókkal honorálta fáradozásaimat.
- Kösszönöm neked fantasztikus voltál még soha nem élveztem ekkorát. - rebegte
- Nincs mit köszönöd nekem legalább olyan jó volt... - nem tudtam befejezni mondatomat, mert egy szempillantás alatt legugolt és a farkamat a szájába dugta. Robbanásveszélyes hímtagomnak nem kellet különösebb nyelv munka rögtön elsült. Bele Anikán édes kis szájába, ahonnan nem láttam egy csep ondót sem távozni mivel lenyelte azt az utolsó cseppig. Meztelenül átszédelegtünk a szobába és bedöltünk az ágyba. Annamari a lábát felhúzva combját a péniszemen pihentette. Ami ettől keményedni és nőni kezdett.
- Ezt igen! Most kiszívom belőled a maradék gecit. - monda Anci és rábukott szerszámomra.
Már a csúcs felé jártam mikor kivettem szájából.
- Mit szólnál egy kis hagyományos szexhez? - kérdeztem tőle nem kis izgatottsággal hangomban.
- Én is pont ezt akartam tőled kérdezni-felelte majd hanyat feküdt és széttette lábait.
Elétérdeltem és behatoltam,mire ő lábait felhúzva lábujjaival szemöldökömet simogatta. Abban a pillanatban lábai illatát fantasztikusan izgatónak találtam,majd mikor lábujjaival számat kezte simogatni bekaptam és sorban leszopogattam őket, mikozben farkam ki-be járt forró és szűk barlangjában.
- Megyek...megyek... - csak ennyit mondani örömtöl megrészegült hangon. Annamari válaszképpen bekepta farkamat és kiszívta az utolsó cseppig.
- Imádom a spermád ízét - mondta majd ujra bekapta a férfiasságomat, hogy egy utolsót szívjon rajta. Reggel ismét szeretkeztünk kétszer majd lementünk a szálló éttermébe ahol Annamari nem kért semmit míg én két adag szalonnásrántottát rendeltem.
- Tényleg nem kér semmit kisasszony? - kérdezte a pincér szerelmemtől.
Erre ő miközben kacér mosollyal arcán mélyen a szemembe nézett így válaszolt.
- Köszönömszépen maga nagyon kedves, de én már reggeliztem.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (54)        Nem tetszik (63)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8079 X olvasták el.