Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szeretkezés.

Beküldő:6zjujuzm

Győrben pénteken és a hétvégén mindig nagyobb a forgalom, sok autó, busz közlekedik és biciklis is sok van. Ady városi tó mellet sok ember ült élvezték a jó időt. A Kodály Zoltán utcában sokan sétáltak, a város élt, lélegzett és nyár volt. Sokan indultak a Balatonra. Nincs messze Győrtől, autóval csupán egy óra. Béla nem tervezte, hogy elutazik a Balatonhoz az este mégis a Balaton parton érte. Hirtelen ötlettől vezérelve beledobált egy táskába fürdőgatyát, napszemüveget, naptejed , papucsot és már indult is a közeli buszváróhoz. Nem is kellet sokat várni már jött is a busz és vitte Balcsihoz.
Béla nézte a vizet, úgy nézte ahogy Valkoci vagyis átszellemülten. Majd a bikinis nők kötötték le a figyelmét. Sokan voltak a strandon a férfi nagy örömére sok nő monokiniben napozott. Béla boldogan legeltette a szemeit a domborulatokon. Evett egy tejfölös lángost mellé legurított 3 korsó sört. Majd odalépett egy szőke hajú szépséghez.
- Szia, ideülhetek? - kérdezte a férfi.
- Igen, és ha már ideülsz bekenhetnéd a hátam. - válaszolt a nő.
Béla bekente a formás női hátat
- Béla, a nevem.
- Gini.
A férfi csodálkozva nézett.
- Most mit nézel így nem láttál még ciciket?
- Semmi. - válaszolt a férfi zavartan. Majd így folytatta. - Ha akarod meghívlak egy fagyira, ha nincs a közelben egy féltékeny férfi.
- Nincs. Már fél éve szingli vagyok.
- Nekem sincs párom
- Elváltál?
- Igen. - válaszolt Béla és csodálkozott, hogy hazudott. Sosem volt nős, de előző életében talán igen, bár lehet, hogy akkor férje volt.
A nő magára kapott egy kendőt és indultak a fagyizóhoz.
- Gini, milyen fagyit kérsz?
- Málna, eper, vanília.
Béla saját magának is kért. - Csoki, rumos dió, szilva.
Jóízűen nyalták a fagyit a fagyizó előtti padon egy nagy napernyő árnyékában.
- Esti programod van? - kérdezte a férfi.
- Talán áttekerek Fűzfőre és vissza.
- Szívesen veled megyek bár már ittam három korsó sört.
- Akkor ne gyere, lehet, hogy én sem megyek. - mondta Gini és mélyen a férfi szemébe nézett.
- Séta hajózhatunk. - javasolta Béla.
- Remek ötlet. - válaszolt Gini és nagyot nevetett
A sétahajón nézték a naplementét.
- Gini, gyönyörű cicid van.
- Jó humorod van. Ha akarod leszoplak.
- Komolyan?
Gini nagyot nevetett. Majd megszólalt. - Nyár van és mi itt vagyunk a világ közepén séta hajózunk a Balatonon és szikrát szór az éj.
- Értem.
- Béla, mi bajod van? Igyál még sört talán jobb hangulatod lesz. Mi bánt téged?
- Semmi.
- Még pár perc és kiköt a hajó addig talán eltudjuk egymást viselni. - mondta Gini.
Béla arra gondolt, hogy a ringatózó hajón Gini leszopja. De akkor miért nem poénkodok vele? Nem értek a nőkhöz de még én is látom, hogy ez a nő baszni akar, lucskos lehet a pinája. Csak a vezényszavamra vár, hogy rakd szét a lábad. Talán nem akarom megcsalni Susant? Milyen hülyeség ez? Neki férje van baszik rám. Béla szorosan átkarolta Gini karcsú derekát a nő megremegett.
Este találtak egy jó helyet a strandon a nagy fák eltakarták őket. Szeretkeztek és nagyon élvezték, Béla jó ötletnek tartotta, hogy eljött a Balatonra. Gini rutinosnak tűnt egyáltalán nem zavarták a nomád körülmények és még a szúnyogok sem. Élvezte a férfi mozgását , ahogy Béla egyre beljebb hatolt a nedves hüvelyben a férfi arca a csillagok fényénél nagyon markánsnak tűnt. Gini nézte a férfi barna szemeit és élvezte a férfierőt. Béla a sok sör ellenére jó formában volt, aminek mindketten örültek. Többször váltottak pozíciót végül Béla hangosan nyögött, a közelben sétáló fiatal pár illetten nézett a hang irányába. Látták, hogy mozog a bokor talán tudták is, hogy emberek szeretkeznek ott. Gini rutinosan zsebkendőt vett elő megtörölgette magát majd Bélának is adott.
-Fürödjünk, és utána újra akarlak Édesem. - mondta a férfi.
Gini válaszképpen nagyot nevetett és ledobta a bikini felsőjét felszabadultan futottak be a vízbe hangosan nevettek és nem zavarta őket, hogy páran figyeltek a partról. Nyár volt, meleg volt és két fiatal fürdött a Balcsiban, nincs ebben semmi meglepő.
- Imádom, hogy megismertelek, Gini.
- Én is imádom, Béla.
- Jó a víz.
- Valamibe beleléptem egy kis kőre.
- Ha akarod adok puszit a lábikódra.
- Jól fog esni. Hol alszunk?
- vettem ki szobát egy panzióba, kellemes hely az udvaron van birsalma fa. Kívánlak Édesem.
- Én is kívánlak téged.
- Fussunk a panzió szobába.
- Fürödjünk még, olyan jó a víz és jó nézni a csillagokat, régebben asztrológiával foglalkoztam. egyébként Kos a csillagjegyem.
- Nekem is kos. - válaszolt Béla.
- Látod akkor összeillünk.
Kijöttek a vízből és indultak a közeli panzió szobába. Az udvaron sétálva Gini megjegyezte, hogy igazán szép a birsalma fa. Béla egy csokor vörös rózsát rendelt a szobába, a fiatal nőnek nagyon tetszett mosolyogva nézte, majd ledobta a bikinijét és teljesen meztelenül állt Béla előtt.
-Lezuhanyoznák mielőtt neki állunk. - mondta.
A férfi úgy döntött, hogy külön zuhanyzik le egyébként is kicsi a zuhanyzó. Miután Gini végzett Béla is lezuhanyzott, és lefeküdt a nő mellé a kényelmes ágyra. Az ablakot kinyitották.
- Szomjas vagyok. - mondta a nő.
- Van dobozos sör, üdítők. Mit kérsz?
- Egy pohár sört. Köszönöm
Ketten megittak egy dobozos sört.
- Most pedig feküdj le, és hunyd be a szemed nem szeretem ha szopás közben néznek.
- Rendben van.
Gini szopott, a férfi rögtön újra megalapította, hogy nagyon rutinosan csinálja. A Balaton parton is jól esett és az ágyban is jól esett. A nő szorgalmasan szopott a nyelvét nagyon sokszor körül járatta a makkon és nagyon erősen szívott, pont úgy ahogy Béla szereti. A férfi érezte, ahogy a nő hosszú szőke haja a melléhez ér, a nőnek nagyon jó illata volt az egyik kezével ügyesen és gyengéden masszírozta a férfi tökét. Béla sokszor felhördült a gyönyörtől de elhatározta, hogy nem fog már szopás közben elélvezni, egyszerűen mikor érezte, hogy a tej indulna el a tökéből akkor a jeges északi sarkra gondolt. Így el tudta kerülni a túl korai elélvezést.Gini szeretett szopni úgy tűnt, hogy abba sem akarja hagyni szívta Béla faszát és a férfi nagyon élvezte. Úgy érezte magát mintha a mozdonyt vezetné felszabadultan épen egy alagútból jönne ki a sötétségből a fényre. Gini nyelvcsapásai mint megannyi örömbomba robbantak fel a fejében és eufóriát okoztak és az inger egy pillanatra sem csökkent a nő tökéletes munkát végzett. Béla áldta az eszét, hogy eljött a Balatonra. Ilyen jól még soha sem szopták le. Az inger mindig a legmagasabb szinten volt. Gini tökéletesen szop, állapította meg a férfi. Béla a cicik után kapott a kezével.
- Kéred a cicim? - kérdezte a nő és úgy helyezkedett el, hogy Béla kényelmesen be tudj kapni a mellbimbót és a férfi bekapta gyengéden szívta, közben Gini a kezével húzogatta Bél ágaskodó nemi szervét. Béla imádta a ciciket, kicsik voltak és formásak, egyszerűen isteni érzés volt megérinteni őket és szívni imádta minden pillanatát. Egyszerűen nem tudott másra gondolni mint Gini cicijére. Mohón szívta a nő egyre hangosabban sikított a gyönyörtől a férfi tudta jól, hogy hogyan kell a nőt izgalomba hozni. Ügyesen az egyik kezével a puncihoz nyúlt, csepegett a kéjnedvtől. A nő még nagyobb izgalomba jött remegett az egész teste a gyönyörtől.- Simogasd a puncim.
Béla simogatta.
Majd úgy helyezkedtek el, hogy a férfi kényelmesen tudja nyalni a puncikát. Béla imádta Gini ízét mohón szürcsölte. Nagyon jó íze van. - jegyezte meg és nyalta tovább a lehető legmélyebbre bedugta a nyelvét a hüvelybe és mozgott. Imádta a női nemeiszervet. Mikor kicsit elfáradt a nyelve akkor az ujjaival simogatta a klirotiszt vagy széthúzta a gyönyör bejáratot és élvezettel nézte, hogy mennyire nedves majd mint a kutyusok nyalta. Gini hangosan sikított.
- Orgazmusom volt. - jegyzete meg dicsérően.
- Csodálatos.
- Észrevetted, hogy orgazmusom volt?
- Igen a számba spriccelt a puncid.
- Finom volt?
- Minden cseppje
Béla nyalt tovább változatos ritmusban néha gyorsabban, néha lassabban. Tetszett neki, hogy Gini puncija fazonra igazított ,fordított három szöget mintázott a fekete szőr, szépen tüsire le volt borotválva. A férfi újra szürcsölte a puncit.
- Most tégy a magadévá.
- Mint a folyóparton.
- Ott csak átestünk a tűzkeresztségen, tisztességesen basszál meg úgy mintha a kurvád lennék.
Béla ráfeküdt Ginire a merev faszát nem kellet kézzel beigazítani magától megtalálta a lyukat a férfi nem késlekedett rögtön erőseket lökött a nő sikított és bár az utca zengett a kéjes sikítozástól senkit sem zavart. Nyár volt és Balaton máshol is szeretkeztek az emberek és nem csak este hanem nappal is. Béla a lehető legmélyebbre benyomta a faszát és nézte Gini barna szemeit a nő mosolygott.
Basszál- súgta a férfi fülébe. Béla baszott olyan gyorsan mozgott ahogy csak bírt és örült, hogy nem kellet az északi sarkra gondolni, nem fenyegette az a veszély, hogy elélvezz. Gyengéden fogta Gini melleit és néha bekapta a bimbókat. Csókolóztak is élvezték egymás forró ajkait a nyelvük összeért, gyengéden beleharaptak egymás ajkaiba. Élvezték a forró ajkat a tüzes lehelet együtt mozogtak a testük izzott, folyt rólunk a víz bár az ablak nyitva így jött be friss levegő. Már eggyé váltak együtt mozogtak nem beszéltek nem gondoltak semmire remegtek az orgazmustól nem hallották, hogy mind a ketten hangosak Gini sikított Béla hörgött. Egyre gyorsabban mozogtak a férfi keményen bele karmolt Gini melle húsába a nő felsikoltott a kéjtől és bele vágta a műkörmeit Béla hátába a férfi rázkódott az izgalomtól rázta a gyönyör, tervezte, hogy hátulról is boldogítja Ginit de elfelejtett mindent remegett és egyre keményebben szorította a ciciket. A férfi hátán folyt a vér a nő érezte Béla meleg vérét. A férfi felhördült Gini érezte, hogy a fasz köpködi a gecit, érezte a meleg tejet ahogy kitölti a hüvelyét a férfi egy pillanatra elájult, és érezte, hogy a farka még mindig rángatózik.
- Élvezz el, Bikám!- mondta Gini és remegett, egész testét rázta az orgazmus.
Lefeküdtek egymás mellé. Patakokban folyt róluk a víz az ágy lepedő véres volt Béla hátán karmolás nyomok, lihegtek, remegtek. Gini puncija teljesen elázott Béla farka még mindig rángatott feküdtek sokáig szótlanul végül szó nélkül egymás felé fordultak és össze tapadtak az ajkaik, csókolóztak. Majd bementek a fürdőbe és lezuhanyoztak Boldogan nevetve nézték az ágyat, kicserélték a huzatot és megint csak nevettek
- Te aztán tudsz. - mondta Gini hízelgően.
- Csodálatos vagy Édes.
Gini keresett dobozos sört ketten megitták. A nőnek feltűnt, hogy a férfinak ágaskodik a farka mosolygott és lehajolt a hűtőszekrényhez. Béla rögtön mögé állt és megszorított a derekát és gyengéden bevezette a faszát a hüvelybe, a nő hangosan felsikoltott. Béla ritmikusan mozgott és imádta, hogy Gininek nagyon szűk a puncija, igazán nagyon szűk. A nyitott ajtajú hűtőből kellemes hideg jött ki Gini ügyetlenül ivott egy kis dobozos sört miközben Béla hátulról gyors ritmusban mozgott. A nő hátra adott egy dobozos sört Béla meghúzta és a maradékkal leöntötte Gini formás hátát jól hűtötte a felhevült nőt. A cicikhez remekül hozzá fért gyengéden markolászta nagyon kemények voltak és mozgott egyre gyorsabban. A nő újra sikított. Béla betolta a faszát olyan mélyen ahogy csak tudta és érezte, hogy a tej elindult a tökéből nem bírt az északi sarkra gondolni a lehető leggyorsabb tempóra kapcsolt, hogy elélvezés előtt minél többet tudjon mozogni. Járatta a faszát a hüvelyebe hihetetlenül gyorsan. Gini tudta, hogy a férfi elfog élvezni Béla felhördült és várta, hogy az összes geci kifolyón
A férfi kihúzta a farkát és a hűtő mellé álltak. A nő egy dobozos sört nyomott a férfi kezébe. - Megérdemled csődöröm.
Itták a sört. Gini hüvelyéből csöpögött a geci a nő észrevette

- Szerintem lezuhanyzok. - mondta
- Utánad én is. Miután mind a ketten lezuhanyoztak magukra kaptak könnyű nyári ruhát és lesiettek a partra, még éjfél sem volt, sok étterem volt nyitva az egyikbe beültek és kértek egy hekket jóízűen megették leöblítették finom juhfarok borral. Béla fizetett és sétáltak a Balaton parton.
- Holnap vissza kell mennem Győrbe, fontos elintéznivalóm van. Mielőtt megkérdeznéd igen muszáj.
- Holnap én is elutazok.
- Találkozunk még?
- Nem hiszem. Béla ez a mi esténk volt de nem lesz ennek folytatása. Ebben ne is reménykedj, nem is ismerjük egymást. És nem is akarok komoly kapcsolatot, lehet, hogy kitelepülök külföldre, de nem is a külföld a lényeg. Egyszerűen nem akarom.
- Értem. Én sem vagyok most alkalmas egy hosszútávú kapcsolatra. Lehet, hogy többet nem is leszek rá alkalmas.
- Ne beszélj így. Okos, értelmes férfi vagy biztos, hogy találsz magadnak valakit hosszútávra.
- Már találtam de ő nem akar engem.
- Ez a te dolgod.
- Gini.
- Tessék?
- Szép a neved.
- Sétáljunk és nézzük a vizet holnap nem kell korán kelni legalábbis nekem nem, ráérek délután elindulni.
- Én is ráérek. Te is hallod zene szól valahonnan táncolhatnánk.
- Nincs kedvem táncolni, kérlek menyünk vissza a panzió szobába.
- Rendben van.
Béla nézte a plafont a panziószobában. Valkoci az egyetlen igaz barátom. Erre gondolt. Jobban kellene vigyáznom a kapcsolatunkra. Hirtelen magányos lettem mikor Gini mondta, hogy nem lesz folytatás
Hajnalban felébredt és látta, hogy üres az ágy mellette, tehát Gini szó nélkül lelépett. Ilyenek a nők szó nélkül lelépnek. - gondolta Béla és zuhanyzó felé indult, rendezte a számlát és már délellőt visszaindult Győrbe hiányzott neki a barátja. A buszon pedig arra gondolt, hogy nagyon jól sikerült a Balatoni leruccanás és nem kérte el Gini telefonszámát, jobb is az összhang közöttük csak egy éjszakára szólt. Szikrázott a napsütés Győr élt és lélegzett.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (33)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4478 X olvasták el.