Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A szextanárnő

Beküldő:Morientes

Ez a történet már lassan 30 éves. 18 voltam akkor, teli tesztoszteronnal. Állandóan a nőkön meg a dugáson járt az eszem. Olykor le is esett egy-egy kósza punci. Főleg velem egyidős lányok rakták szét a lábukat,hol egy kocsiban, hol egy szórakozóhely kihalt parkolójában, olykor még a lakásukban is, ha éppen nem voltak otthon a szülők. Igazi profinak éreztem magam a dugás terén, a csajok meg szivesen adták oda magukat, mert népszrű voltam, magas, arányos és jóképű. (Nem nagyképűségből mondom, ez volt rólam a közvélekedés). És ami még a javamra írható, hogy nem voltam "egyperces" gyerek, elég sokáig bírtam, és változatosan. Megvártam amíg a csajnak is jó.
De egyvalami hiányzott. Az igazi, nagybetűs NŐ. Akit mostanság MILF-nek szokás nevezni. Egy ravasz érett macska, aki ismeri a szex minden csínját-bínját, aki kifacsar mint egy citromot. Vágyaim tárgya nem egy elvont fogalom volt, hanem egy igazi hús-vér nő a szomszéd házból. 35-40 körüli, igazi hosszúcombú, domború csípőjű, kerekseggű bombázó. A minimum kilencvenes csöcsei meg észvesztően domborodtak a szűk felsőkben amiket hordott. Magas volt, hullámos hátközépig érő sötét hajjal, és szürkéskék gyönyörű szemekkel. Érzéki, enyhén telt ajkai mintha kizárólag csókra, (és szopásra) lettek volna kitalálva. Jókedélyű csaj volt, szívdöglesztő mosollyal. Ha rám nézett leolvadtam mint a csernobili reaktor. De ez még nem minden.A szobám ablakából ráláttam az ő erkélyére. Nyáron falatnyi bikiniben napozott, esténként pedig, egy átlátszó kis baby dollban flangált az elsötítétetlen ablak előtt, és lefogadom hogy az a sötétség a lábai közt nem éppen a fekete tanga volt.Hogy hogyan láttam mindezt? Volt egy régi kisméretű csillagászati teleszkópom, ami higgyétek el, nagyon éles képet közvetített. Szóval, kukkoltam. Ma már nem vagyok büszke de akkor... alig vártam a műsort, és ahogy elkezdte, én már vertem is kifele.
Teljesen oda voltam érte, éjjel-nappal csak az járt a fejemben, hogyan baszhatnám meg, legalább egyszer. Aztán elkezdett körvonalazódni a fejemben egy terv. Elég gyatra tervecske volt és felettébb kockázatos, de ez volt az egyetlen esélyem. Ugyan nem áltunk közeli kapcsolatban, mindössze párszor váltottunk néhány szót, és egyszer segítettem neki beállni az autójával a garázsba, de a viszonyunk kellemesnek volt mondható. Mindig nagyon kedves volt velem. Persze nem kergettem hiú reményeket, tudtam, ez a nő nem az én súlycsoportom. De azt gondoltam, történhetnek még csodák.Szóval, felvettem egy kopott farmert, (optimistán még alsót sem vettem alá), egy szűk pólót, (hogy kihozza az alakom), és átballagtam Ritához. (Mert hogy ez volt a neve.)
Bekopogtam majd vártam. Egy fél perc sem telt el, nyílt az ajtó. Ott állt Ő, egy szűk miniszoknyában és egy blúzban,úgy öltözve mint egy menő üzletasszony vagy titkárnő.
-Szia-nézett rám. - Mit tehetek érted?
-Szia Rita, bocs' hogy zavarok, de van egy problémám, és talán te tudnál nekem segíteni-vágtam gondterhelt arcot.
-Na gyere be nagyfiú, és meséld el mi a gond-tárta ki az ajtót.
Bementem hát, ő meg hellyel kínált a kanapén. Lecsüccsent ő is, keresztbe tette a lábait,(sajnálatomra), és a szemembe nézett.
-Na, halljam, mi az a nagy probléma.
-Szóval... - kezdtem bele-van egy lány....
-Ahha... Na folytasd.
-Szóval van egy lány, akivel komolyabbra fordultak a dolgok.És a szülei elmentek külföldre. És hát a balatoni kéglijük üres. És mi... Lemennénk oda. Lazulni.
-Értem. És mit tehetek ebben az ügyben én?
-Tudod Rita... 18 éves vagyok, de még... Hát érted.
-Szóval-mosolygott kajánul-csak nem azt akarod mondani hogy szűz vagy? Egy ilyen stramm kölyök?
-Hát de... Pontosan azt. Tudod a sport meg a suli miatt... - hazudtam szemérmetlenül-nem nagyon volt időm kitapasztalni a dolgot, és félek hogy beégek.
-Szóval adjak neked tanácsokat. - nézett rám.
-Hát nem épp tanácsokra gondoltam... Mert elméletben tudom amit tudnom kell... De gyakorlatom szinte semmit, és arra gondoltam hogy egy ilyen tapasztalt nő mint te....esetleg...-néztem rá.
Elsötétült a tekintete egy pillanat alatt.
-Szóva te... Azt akarod hogy feküdjek le veled?! Hogy szexeljek egy 18 éves sráccal aki egy kis túlzással a fiam lehetne?! Hát neked teljesen elment az eszed????
Ekkor már igen csak felhúzta magát, de jobban kívántam mint valaha.
-Tűnj innen azonnal, és felejtsd el ezt a hülyeséget-parancsolt rám.
"Na akkor ennyit erről" gondoltam. Feltápászkodtam és elindultam kifelé. Kb az előszobához értem mikor csendesen utánnam szólt:-Gyere vissza te hülye-sóhajtott-kitalálunk valamit.
Visszamentem, leültem a kanapéra.
-Töltök neked egy italt, iszogass,lazulj, addig rendbe szedem magam.
Aztán visszajött.Egy selyem köpeny volt rajta, haja feltűzve, a köpeny dekoltázsáből elővillant fekete csipkemeltartója, a lazán megkötött köpeny alól pedig a fekete csipke tanga... Lassan töltött magának egy italt, aztán puhán lehuppant mellém.
-Na fiúka-búgta alt hangján-mit tehet érted a néni?
Hirtelen nem tudtam mit mondjak. A nagy önbizalom ma este, nem volt sehol.
Ahogy finoman cirógatta a nyakam, javasolta, mi lenne ha kibújnék a pólómból. Levettem. A mellkasom kezdte simogatni, "milyen sima a bőröd fiúka" - "mondta-majd finoman szájon csókolt. Az ajka édes volt és puha, a nyelve kalandozott a számban, a farkam meg majd szétszakította a gatyám.... A kezem automatikusan a köpeny övét kezdte kibontani. Abba hagytuk a csókolózást, ő pedig kibújt a köpenyéből...
-Eső lecke:Nézzük milyen ügyes vagy. Kapcsold ki szépen a melltartóm. - súgta a fülembe. Ahogy hátranyúltam, azonnal megtaláltam a kapcsot, széthúztam a tépőzárat,és rutinosan kiakasztottam a csattot a kis kampóból. Finoman engedtem szabadon a túszokat. Gyönyörűek voltak, a bimbók meredezve várták hogy valaki szopogassa őket a sötétrózsaszín udvar közepén.
-Fogd meg csak szépen őket-mosolygott-játsz velük nyugodtan. Simogasd őket... Morzsolgasd a bimbóim... Ahhh... Úgy... És most kérek rájuk puszikát...ohhhh ez az. Szopogasd édes...
Én nem kérettem magam persze. Gyúrtam, gyömöszöltam őket, szoptam őket mint egy kisbaba, csókoltam és nyalogattam, teljesen beléjük felejtkeztem a két bombasztikus cickóba.
-"Ahhh... - nyögdécselt-most térjünk át a második leckére. Szeretném most már látni, mi van a nadrágodban.
Majd fogta, elémtérdelt, és elkezdte kicsatolni az övem. Kigombolta a gatyám, és lehúzta rólam. A farkam úgy pattant elő mint keljfeljancsi a dobozból. - Aztaaa-kerekedett el a szeme-hogy neked mekkora farkad van... Hát ezzel barátom, nem vallasz szégyent az aztán biztos.
Elkezdte finoman húzogatni a bőrt a faszomon... Kellemesen bizseregtem. Majd rálehelt egy csókot a makkomra... Aztán a nyelvével végignyalta teljes hosszában egy párszor, és utánna bekapta, és profi módon elkezdte szopni.
Szoptak már le nem egyszer, de ilyen érzékien, de még is profin még soha. Hol a nyevével körözött, hol benyelte mélyen, hol a golyóimat szopogatta, mindezt váltogatva, lassan és gyorsan...Vagy berakta a két nagy melle közé és ott baszatta magát. Nem tudtam meddig tudom még magam tartani hogy szájba vagy mellbe ne lőjjem. Aztán hirtelen abbahagyta.
-Következik a harmadik lecke fiúka-mondta.
Végighevert hanyatt az ágyon,kinyújtotta a lábát és azt mondta:-húzd le a bugyim.
Egy vékony, fekete csipke tanga volt rajta, enyhén átlátszódott a bikinivonalnál vékonyabb fekete szőrzete. Ez akkor még nem volt elterjedt, ezért aztán nagyon izgató volt, hogy valaki fazonra alakítja a szőrt a muffján. Finoman megfogtam a bugyi két oldalát, és óvatosan lehúztam róla. Kicsit megemelte a seggét, hogy könnyebben lecsússzon. Elém tárult a mennyország, és megcsapott a parfüm és a nőiesség utánnozhatatlan illata. Csak bámultam a gyönyőrű pináját.
-Ne bámészkodj fiúka, most jön a következő lecke. Most szépen berakod azt az ennivaló pofikádat ide a combjaim közé-mondta miközben felhúzta a térdeit és szétrakta a lábát-és használod a fantáziád. Na és persze a nyelved. Meg az újjaid.
Szóval behasaltam, aztán finoman beletúrtam a selymes pinaszőrbe.majd belecsókoltam jó hosszan.
Aztán bedugtam az újjam, a forró lukába, és elkezdetem újjazni. Az egyiket, majd a másikat. Eközben a csiklóját nyalogattam nagy buzgalommal. Bevetettem minden nyelvtechnikát amit valaha is kipróbáltam.
-"Te igazi.... Ahhhh... Profi vagy. Ohhhhhhisteneeeem!-sikította,majd éreztem hogy teli lesz nedvvel a szám.
De az ötödik leckére már nem kellett felhívni a figyelmem. Föltérdeltem a lába közé, marokra fogtam a bránert, odaillesztettem a bejárathoz,és finoman de határozottan betoltam a pinájába.
-Uhh de hatalmas vagy-llihegte-teljesen kitöltesz.
-Es ez még csak a kétharmada annak, ami rád vár. Ha betolom tövig, az lesz ám az igazi rock and roll! - válaszoltam.
Fantasztikus nedves és ruganyos puncija volt, élvezet volt baszni. Minden egyes lökésnél beljebb és beljebb hatoltam. Közben fokoztam a tempót. A makkom hol szinte teljesen kijött, majd hirtelen tövig nyomtam újra. Rita önkívületi állapotban nyögdécselt, sikított, üvöltve követelte hogy basszam, basszam meg jól!
-Te csődör-hörögte-te világbajnok kúrógép, TE KINCS! Így élvezett el kétszer egymás után.
Izzadva pihegett, de én még nem végeztem. Átvettem az irányítást. Hanyatt feküdtem és azt mondtam:-Pattanj nyeregbe Baby!
-Karóba akarsz húzni te dög-és azzal fölém telepedett, megfogta a faszom és finoman ráereszkedett. - Szétszakítasz! Istenem de nem érdekel!
Azzal elkezdett meglovagolni. Beleült tövig, rákevert párat, aztán a hegyével játszott, majd tövig újra, tobzódott mint egy kanca,két csöcse ritmikusan pattogott, én elkaptam őket, és úgy hajszoltuk a kéjt... Rita újra elment, mire azt mondtam, oké kislány, pucsíts, megbaszlak hátulról is.
-Ohhh te csődör hát még mindig nem volt elég? - nyögte kéjesen, de azért engedelmesen felvette a pózt. Mögé térdeltem és bevágtam a faszom a nedves pinába, és elkezdem döngetni.
-Na kislány-kezdtem miközben basztam-első lecke:nem vagyok szűz. Csak hazudtam hogy megkúrhassalak. Má-so-dik lec-ke-mondtam minden egyes lökés után szótagolva:sose higgy egy magam fajtának!
Azzal, mivel már éreztem hogy nem bírom tovább, kivettem a pinájából a farkam, hanyatt fordítottam és előlről fejeztem be. Ahogy löktem,és két gyönyörű dudája ritmikusan mozgott a szemem előtt, egyre jobban éreztem hogy tolul fel bennem az anyag, és mikor éreztem hogy Rita is elkészült, immár negyedszer, kirobbantam én is, és televágtam a pináját. Azt hittem sosem ürülök ki, csak folyt a lé mint az istennyila.  Aztán vége lett... Néma csönd, csak a lihegésünk hallatszott.
Majd megszólat:Te rohadt szemét. Szóval átvertél! Tudhattam volna hogy egy ilyen pasi nem szűz már! Jól bevittél az erdőbe! Így még nem basztak át soha!
Majd kis idő múlva halkan még hozzá tette:-De meg sem....


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (61)        Nem tetszik (8)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-11-13 12:37:22
B. CSABA
Mi ez FÜST???????? ?


Ezt a szex történetet 5589 X olvasták el.