Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Én a lakótárs és a nővérem

Beküldő:Black widow

Idén történt velem a dolog
Én 22 vagyok a nővérem 24
Régóta motorozok, idén tettem le a korlátlan jogosítványt. Elvittem a nővéremet a Balatonra egy két napos túrára. Mögöttem ült a motoron, de semmi nem volt köztünk, tiszteltük egymás intim életét. Jelenleg egyikünken sem volt párja.

Délután értünk le a szállásra. Ott fogadott bennünket a vendéglátós, közölte hogy jelenleg csak egy vendéggel kell megosztanunk a szállásunkat. ( azt tudtuk előre hogy mások is lesznek ott, így volt olcsó a szállás).
Mikor beléptünk a házba bemutatott a masik vendégnek, szintén motoros volt, de meglepetésünkre egy korom beli lány avolt az.
Miután kifizettük a szállást a szállásadó el is ment.
Elkezdtünk beszélgetni a lánnyal ( legyen most Dia a neve). Közös alap megvolt a beszélgetéshez : motorok...
Sokáig beszélgettünk... 10 körül a nővérem elment lefeküdni, de én ottmaradtam Diával beszélgetno borozgatni és közben ping-pongoztunk. Nagyon jól éreztük magunkat, jól le is izzadtunk. A játék végén felajánlottam, hogy mehet ő először zuhanyoznk, de azt mondta még van egy kis dolga fürdés előtt, szóval mondta hogy mehetek én először.
Örültem is kicsit neki, nagyon meleg volt, összeszedtem a cuccom és rohantam is zuhanyozni.
Nagyban zuhanyzok, mikor motoszkálást hallok. Én bolond nem csuktam be magam mögött az ajtót, épphogy kicsit behajtottam. Pont rám lehetett látni az ajtóból. Láttam is Diát ahogy be-be kukucskál. Én úgy tettem mintha észre se vettem volna, persze azért a farkam a helyzet miatt már meredezett. Úgy 1 perc után Dia beszól a fürdőszobába: "nem gond ha beszállok én is a zuhany alá? Már nem bírom a meleget"
Nagyon meglepődtem, igyekeztem uralkodni magamon, és laza hangon mondani, hogy persze gyere. Egymásnak háttal tusoltunk. De akaratlanul is egymáshoz értünk, egyre kevésbé birtam magammal amikor megfordultam, megsimítottam a vállát és megcsókoltam a nyakán. Felém fordult, a szemembe nézett. Erre megcsókoltam. Hevesen csókoltuk egymást, majd rátért a farkam szopásába. Nagyon jól csinálta, folytatta míg a szájába nem élveztem.
Majd ezután berohant a szobájába.
Én nem hagytam annyiban, utána mentem. Befeküdt az ágyba, magára húzva a takaró.
Én lehúztam a takarót, csókolgatni keztem a testét, majd egészen a puncijáig jutottam, elkeztem nyalni míg el nem élvezett.
Pihent egy rövidet. Hanyat fektetett az ágyon majd szépen behelyezte magának a farkam. Vadul lovagolt rajtam, nagyon jó élmény volt. Mikor elmentünk mindkettem, rám borult, úgy pihentünk.
Aztán furcsa érzés volt... Dia rajtam fekszik, mégis olyan érzésem volt mintha valaki szopná a farkam. Felnézek, hát a nővérem az, totál meztelenül. Sosem láttam még ruha nélkül, de mondom nektek, gyönyörű, tökéletes a teste.
Kérdezem tőle, mit csinál itt.
Hangosan szexeltünk és nem bírt kimaradni belőle - válaszolta.
Na akkor gyere hadd nézzelek meg jobban. Elkezdtem csókolgatni őt is, majd betettem neki a farkam, jó szűk pinája volt, kellemes volt a szex. Közben Dia is beszállt, hol egymást kényeztették hol engem, nagyon jó volt. Sok pózt kipróbáltunk. Végül elköszöntünk Diától, elmentünk a nővéremmel mostmár közösen zuhanyozni. Megbeszéltük hogy ki-milyen volt az ágyban. Végül lefeküdtünk aludni.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (137)        Nem tetszik (114)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 11179 X olvasták el.