Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kurvából lesz a .....

Beküldő:tonato

Mikor beléptem,rögtön megreztem,hogy ez a csaj kell nekem.Bár,épp egy hapsin lovagolt,de a szemkontaktusából láttam,hogy én sem vagyok számára közömbös.Mielőtt odaértem volna,máris egy hapi megelőzött és a szájába tette.Ő,ezt természetesnek vette,és szopgatta,mint egy nyalókát,közben,egyre engem nézett.Mikor végzett,magára kapott valami otthonka félét és megszólított.Remélem,tetszett a műsor.Netán,te is megakarsz dugni?Nem bánom,de kicsit várjunk.Előbb lezuhanyozok,kimosom a sok gecit,és a tiéd vagyok.Kissé,sokáig zuhanyzott,ám,mikor végzett,újra mellém lépett.Na,most már a tied vagyok,megbaszhatsz.
Lehet,hogy fúrcsán hangzik,de szeretném,ha az est további részét,nálam,kettesben töltenénk.
Na,kissé el vagy tévedve.Engem azért fizetnek,hogy minnél több pasast elégítsek ki.Természetesen,ebbe beletartozik az orális sex is.Ha én most elmennék veled,az nekem óriási pénz kiesést jelentene.
És,mi van akkor,ha egész éjjelre kifizetnélek?
Állok,rendelkezésedre.
Mikor elérkeztünk hozzám,rögtön levágta,hogy tipikus legénylakásba jött.Szinte mindenhol kupleráj volt,igyekeztem gyorsan egy kis helyet csinálni,ahová leülhetünk.És,ekkor ért egy óriási meglepetés.Anélkül,hogy kértem volna rá,neki látott,rendet csinálni.Látta rajtam,hogy meglepődök,gyorsan hozzátette.Elnézést,hogy csak így nekiállok,de nem tudok kupiban lenni.Kb,egy óra alatt végzett,rögtön nekiállt levetkőzni.Ott állt előttem,teljesen meztelen,látta rajtam a meglepődést.
Na,mi van?mi a baj?Azt mondtad,hogy egész éjjel baszni akarsz.Megcsináltam hozzá a rendet,kezdhetjük.
Hát,ez így nem fog menni.Láttam,hogy kurva jó tested van,de,ráérünk még.
Hát,ahogy gondolod.Netán,szopjalak le?
Erről,szó sincs.Úgy képzeltem,hogy eltőltünk egy kellemes estét,elbeszélgetünk,s.t.b.
Vagyis,romantikázni akarsz.Na,jó.Romantikázzunk.Milyen piád van itthol?
Már,egy üveg viszkit megittunk,megeredt a nyelve,egyre csak a munkájáról akart beszélni,de én igyekeztem mindig elterelni a témát.
Hát,az éjszakai nagy szeretkezésből,színte semmi nem lett.Bár,egyszer sikerült jól beléhatolnom,mindenáron leakart szopni,de,mindig elhárítottam.Hamarosan,mély álomba merült,én meg gyönyörködtem benne,hogy itt fekszik egy gyönyörű meztelen nő,lehet,hogy sokan kihasználták volna ezt a helyzetet.
Mikor felébredt,zúgott a feje a másnaposságtól,még aludt,leszaladtam és hoztam friss pékárút,és ágyba vitt reggelivel kínáltam.
Hát,ezt már régen csinálták velem.Mindenki,egy olcsó lotyónak tart,te meg semmit nem szólsz,csak igyekszel a kedvembe járni.Hát,ezt meghálálom.Mégpedig,arra gondoltam,hogy,úgy tudnám a kedvességed viszonzni,ha itt maradnák még egy napot.Persze,csak ha nem baj.
Már,hogy lenne.Érezd magad otthol.
Annyira jól érezte magát,hogy le-fel csalingázott a lakásban,persze meztelen.Látszott,egyáltalán nem zavarta,hogy látják az ablakból.
Mielött még neki láttunk volna az ebédnek,megmarkolta a lábam közét,levetkőztetett,és beleült.Úgy lovagolt,mintha ügetőn lenne.A mellei meg ott ringatóztak a szemeim előtt.Hírtelen gondolt egyet,rábukott a szerszámomra.Bár,ezt nem akartam,de,éreztem,hogy nagyon jól csinálja,hagytam.Nem zavarta,hogy telelövöm a száját,természetesnek vette.Megakartam az arcát csókolni,de finoman elhárított.Most,nem.Tele van a szám meg a pinám gecivel,elmegyek lezuhanyzok,és,majd meglátjuk,hogy tovább.Még zuhanyzott,egyre azon gondolkoztam,hogyan tudnám ezt a nőt megtartani.Még így méláztam,ott állt előttem,naná,hogy meztelen.
Tudod,gondolkoztam.El kell ismernem,korrekt voltál velem.Soha nem kérdezted,hányan basztak meg,hány faszt szoptam le,de,most mennem kell.Van egy állandó kuncsaftom,akinek a felesége most nincs otthon,megpróbálom vele a dolgokat tisztázni,majd jövök.
Még mielőtt bármit is mondhattam volna,elment.Már,azt hittem,többet nem látom,de,egyszercsak beállított kisírva,a ruhája megszaggatva.
Ne kérdezz semmit.Csak rád számíthatok,azért jöttem ide.
Dehát,mi történt?
Mivel tegnap nem mentem vissza és bejelentettem,hogy nem folytatom,ki tudja hányan,megerőszakoltak.Alig vártam,hogy vége legyen,színte fulldokoltam a sok fasztól.De,ha belegondolok,megérdemeltem.Végeztem a múltammal,szeretném,ha segítenél.
Na,gyere be,ne az ajtóba állj.Menj a fürdőbe,igyekezz magad rendbeszedni,utána beszélünk.
Részben örültem is,a sors megoldotta a problémám.Szerintem sínen vagyok,ez a nő már az enyém.
Mikor végzett,az én fürdő köpenyembe jött ki.Elnézést kért,hogy befogta,de é boldog voltam,hogy itt van.Jóízűen megvacsoráztunk,és lefeküdtünk.Próbáltam közeledni,de,mindig finoman eltolt.Jó pár nap eltelt,mikor újra magához engedett.Pontosabban,ő kezdeményezett.Elkezdett a farkammal játszadozni,addig húzgálta,még jó,kemény nem lett,és ráhajolt.Hagytam hadd csinálja,tudtam,hogy istenien csinálja.Körbejártatta a nyelvét a makkon,néha,úgy hátrahúzta a bőrt,hogy színte fájt,de,ez a fájdalom,szinte kellemes volt.Amennyire csak tudta bevette,majd hírtelen gondolt egyet,és nekiállt lovagolni.Oriási nagyot szeretkeztünk,nem bírt betelni a spermámmal,annyira kiszívott,hogy napokig alig tudtam menni.
Mindez,jó pár éve történt,azóta együtt vagyunk,nagyokat szeretkezünk,és bár nehezen,de elfogadtam,hogy szereti magát meztelenül mutogatni.A strandolást,nem is lehet úgy elképzelni,hogy felsőt viselne.Egyszóval,kiváló feleség lett belőle.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (124)        Nem tetszik (74)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-10-26 08:14:53
Exovaro
Viszkit????? Viszkit bazdmeg??????

2020-10-28 16:34:20
Harapós
Sok kurvát te sem láttál még, fiatal "itthol-otthol" barátom. Nekem inkább ez fáj a történetedben. De ez nagyon!

2020-10-31 06:49:14
Exovaro
Itthol, otthol:D ezt már észre se vettem. Jászfényszarun igy MEGYEN:D:D


Ezt a szex történetet 6983 X olvasták el.