Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A ribanc sógornő

Beküldő:xnxx


Szandi a sógornőm, 4 évvel fiatalabb nálam és isteni jó bőr. 174 cm magas, fantasztikus, formás hosszú húsos combjai és huncut zöld macskaszemei vannak, a haja fekete, a dereka pedig ingerlően karcsú. Az a típusú nő, aki tudja, hogy a legtöbb hímnemű egyed meg akarja baszni és hihetetlenül ért ahhoz, hogy ezt a vágyat a végletekig fokozza a férfiakban. Nyaranta szinte csak farmer miniszoknyában meg farmersortban látható, hogy közszemlére tegye azokat az ennivaló, hosszú sonkáit. Nem csoda hát, hogy amióta megismertem, meg akarom kefélni. Csak éppen soha nem tudtam, hogy álljak neki. Bár ő nem átallott néha igencsak kacérkodni velem és mutogatta is magát rendesen, azonban én mindig féltem attól, hogy visszautasít, s esetleg kitudódik valahogy a dolog.
Aztán egyszer csak eljött az én napom: Szandi nem várt édes gyümölcsként hullott az ölembe anélkül, hogy bármi különösebbet tennem kellett volna érte!

Történt egyszer, hogy hazafelé jövet nagyon rám jött a szükség, iszonyúan feszített már a hólyagom. Tudtam, hogy van útközben egy bokrosabb rész, gondoltam ott majd megállok és elvégzem a dolgom, az esti szürkületben úgysem kell attól tartanom, hogy valaki meglát.
Így is tettem. Megálltam, kiszálltam az autóból és elindultam a bokrok felé. Ahogy közeledtem, egy csókolózó párra lettem figyelmes, akik az egyik fánál teljes erőből falták egymást. Magamban mérges voltam, mert én is pont azt a fát néztem ki magamnak, de sebaj, gondoltam, majd távolabb megyek, hogy ne zavarjuk egymást. Ők is végzik a dolgukat, én is...
A lányon fekete blúz és farmer miniszoknya volt. Szép, sudár, fekete hajú lány volt, hihetetlen hosszú lábakkal. A fiú két keze a lány szoknyája alatt "matatott", vagy hogy egész pontosan fejezzem ki magam: éppen teljes erőbedobással gyúrta, markolta a csaj formás seggét miközben szorosan magához szorítva smárolt vele. Az is lehet, hogy már farkalta is.
"Isteni kis ribanc!" - gondoltam magamban - "irigylem a fickót, szó, ami szó én is szívesen megbasznám!"
Igyekeztem feltűnés nélkül elmenni mellettük, igazán nem akartam semmi jónak az elrontója lenni. Azonban bárhogy is próbáltam diszkrét lenni, csak megzörrent az a fránya avar a lábaim alatt. Riadtan abbahagyták a csókolózást és a hang irányába fordultak. Ekkor azt hittem, nem hiszek a szememnek és menten elájulok: a farmerszoknyás lány aki a bokorban tapiztatta magát, nem volt más, mint az én kis régóta vágyott sógornőm, Szandi. Aki mellesleg férjnél volt és két gyerek boldog anyukájaként élte a háziasszonyok szolid életét. Legalábbis, én eddig ezt hittem...
Az én meglepetésemnél csak Szandié volt nagyobb: megszólalni se bírt, úgy nézett rám, mintha kísértetet látna, aki a sötétségből váratlanul előbukkanva hirtelen véget vet a titkos románcnak.
Egy pillanatig néztük egymást, aztán odébbálltam. Még hallottam, ahogy a fickó megkérdezi Szandit:
- Mi a baj? Ismeritek egymást?
- Igen: a sógorom.

Régóta nem feküdtem le olyan boldogan, mint azon az este: tudtam, hogy Szandi végre a kezemben van. Szinte biztos voltam benne, hogy már másnap keresni fog, hogy tisztázza velem a dolgot és megtudja, hogy számíthat-e a diszkréciómra.
Mire elaludtam, már készen volt a tervem Szandi "becserkészésére". Elalvás előtt még kivertem a farkam s közben boldogan képzeltem el, hogy hogyan fogom végre Szandiba is beleverni...

Nem kellett sokáig várnom: másnap délelőtt, alighogy beértem az irodámba, már csengett is a telefonom. Szandi volt. Én a tegnap este kigondolt terv szerint cselekedtem: hűvös, száraz, kimért hangon beszéltem vele. Ő, ahogy várható volt, mindenképpen találkozni szeretett volna velem, hogy "megbeszéljük a dolgot". "Nagy kegyesen" beleegyeztem, hogy másnap délután meglátogasson az irodámban.
Izgatottan vártam a másnapot, persze minden programomat lemondtam, nehogy megzavarjon valaki.
Végre eljött a megbeszélt időpont. A torkomban dobogott a szívem: hány éve vártam már arra, hogy megkeféljem Szandit! Hányszor nyaltam, szopattam, basztam már meg őt képzeletben minden lehetséges pózban! Elhatároztam, akármi is lesz, innen ma nem megy el úgy, hogy jó alaposan meg ne dugjam...

Végre csengettek Ő volt. Ugyanabban a szerkóban jött el hozzám, mint amiben a lelepleződésekor volt: fekete ujjatlan blúz, farmer mini.
Bementünk az irodába, ő leült a kanapéra, én pedig az íróasztalom mögött foglaltam helyet.
- Gondolom, kitalálod, miért akartam, hogy találkozzunk - kezdte.
- Hát, van egy sejtésem - feleltem - de ha nem haragszol, inkább tőled szeretném hallani.
- Hát jó. Szóval, meg szeretnélek kérni arra, hogy amit tegnapelőtt este láttál, az maradjon titok, ha lehet.
Amikor ezt mondta, keresztbe tette a lábait, s így szinte az egész combját az "arcomba rakta". Szó, ami szó: olyan kívánnivaló volt a kis drága, ahogy ott ült a kanapén, hogy legszívesebben azonnal nekiestem volna.
Egy pillanatig úgy tettem, mintha gondolkoznék, közben végig feltűnően bámultam a combjait. Szerettem volna ezzel értésére adni, hogy ebben az irányban próbálkozzon velem...
- Sajnos, tartok tőle, hogy nem teljesíthetem a kérésedet - feleltem végül. Tudod, azóta, hogy tegnap délután megláttalak, sokat gondolkoztam a dolgon. Számítottam rá, hogy elő fogsz állni egy ilyen kéréssel. De, úgy gondolom, hogy a férjednek joga van megtudni az igazságot, nem szeretném arra kényszeríteni szegényt, hogy hazugságban éljen továbbra is.
Szandi szemmel láthatóan meglepődött a válaszomon. Nem erre számított.
- Az az igazság, hogy vannak problémák a házasságunkban...meg egyébként ez az egész, amit láttál, nem volt komoly...szinte még alig ismertük egymást...tudom, hülye voltam, elfogott a hév, hagytam magam lesmárolni, ez minden.
- A házassági problémák megoldásának nem éppen ez a legjobb módja - válaszoltam. Az pedig elég szomorú, ha egy futó ismeretség is elég neked ahhoz, hogy a seggedet markolászva smároljanak le egy fánál, mint egy ribanc kis tinilányt. Végülis kétgyerekes anyuka vagy...
Szandi lehajtotta a fejét. Hirtelen pár pillanatig csönd lett. Magamban örömmel konstatáltam, hogy eddig gyönyörűen bevált a "haditervem". A kezdeményezés immár az én kezemben van.
Aztán egyszer csak keresztbe tette a lábait, de ezúttal úgy, hogy simán beláthattam a lábai közé. Kék csipkés bugyi volt rajta. Persze feltűnően bámulni kezdtem a lába közét, kicsit még odébb is gurultam a székemmel, hogy jobban belássak azok közé az ennivaló combikák közé.
- Nem lehetne valahogy mégis megoldani? - kérdezte huncut mosollyal az arcán.
Ekkor már biztos volt, hogy elszánta magát: ha kell, keféléssel "veszi meg" a hallgatásomat. Én azonban tovább játszottam a szerepemet:
- Sajnálom, Szandi, tényleg nagyon sajnálom, mert nagyon csíplek mindkettőtöket, de tényleg úgy gondolom, hogy jobb lenne, ha k**erülne az igazság.
Felálltam az asztalomtól, odamentem a kanapéra és leültem mellé.
- Pedig biztos voltam benne, hogy valahogy meg tudunk majd egyezni - mondta. Nekem nagyon fontos hogy ne tudódjon ki ez a dolog...a házasságom függ tőle, te is tudod.
Sóhajtottam egyet:
- Nagyon sajnálom Szandi, de ezt tényleg nem lett volna szabad megtenned.
- Sokmindenre hajlandó lennék az ügy érdekében...- mondta, s közben a szemembe nézett, megfogta a kezemet és rátette a combjára.

A torkomban dobogott a szívem: körülbelül 15 éve vártam arra a pillanatra, hogy megfoghassam azokat a gyönyörű, hosszú, formás sonkáit! Hányszor fantáziáltam erről a pillanatról! Hányszor élveztem már el arra az édes gondolatra, hogy Szandi hosszú, csodás combjait csócsálgatom! S most végre megérinthettem őket: hűvösen selymes volt a tapintásuk, kemények voltak, ám mégis rugalmasak, s mindemellett gyönyörűek, barnák, formásak és hosszúak. A farkam a rég áhított hús érintésétől persze rögtön felállt, s legszívesebben egyből kalandtúrára indult volna a csodás combok közötti titokzatos, kincsekkel teli kéjbarlangba!
Szandi a kezemet lassan ide-oda húzogatta a combján, egészen a puncijáig, s közben végig a szemembe nézett. Nem volt könnyű nyugalmat erőltetnem magamra, de mégis megtettem. Az utolsó cseppig ki akartam inni ezt az édes, isteni nedűvel töltött poharat, ki akartam hozni ebből a helyzetből mindent, amit csak lehetett. Elhatároztam, hogy a végletekig feszítem a húrt, hogy minél nagyobbat szóljon majd, amikor elpattan...

Egy darabig unott képpel hagytam, hogy tapogattassa velem a combját, majd elvettem a kezem és tettetett felháborodással azt mondtam:
- Hát, Szandi, te aztán jó nagy kurva vagy! Ez tényleg undorító: nem elég, hogy félrekefélsz, most még az én hallgatásomat is dugással akarod megvenni? Ezt azért nem gondoltam volna Rólad! Azt gondolod, baszással mindent meg lehet oldani! Azt hiszem, kénytelen leszek ezt is elmondani a férjednek! Joga van hozzá szegénynek, hogy megtudja, mekkora ribanc a felesége!

A hatás tökéletes volt: azt gondolta a kis drága, hogy nyert ügye van, hiszen nincs férfi, aki ellent tudna állni a csodálatos testének, amit ráadásul a kis farmerszoknya és az újjatlan blúz csak még kívánatosabbá, még ellenállhatatlanabbá tett. Tudta jól, hogy már régóta meg akarom baszni, s biztos volt benne, hogy ezzel a módszerrel nálam tuti sikerrel jár.
Most azonban nem hitt a fülének: arra aztán végképp nem számított, hogy csábítási kísérlete pont énnálam fog kudarcot vallani.
Hogy a hatás még tökéletesebb legyen, felálltam és visszamentem az íróasztalomhoz, jelezvén, hogy részemről a dolog elintéződött, s most folytatni szeretném a félbehagyott munkámat.
Ő azt sem tudta hirtelen, mitévő legyen. Ült a kanapén magába roskadva, majd csendben felállt és elindult az ajtó felé, hogy vert seregként, megszégyenülten eltávozzon a csata helyszínéről.
- Hát akkor, szia! - mondta halkan.
- Szia! - feleltem.
Amikor éppen becsukni készült maga mögött az ajtót, utána szóltam:
- Gyere vissza egy kicsit, van egy ötletem!
Visszajött és megállt az ajtóban.
- Igen, és mi az? - kérdezte csendesen.
- Gyere ide, megmondom. - feleltem.
Odajött hozzám az asztalhoz, én pedig kicsit hátragurultam a székemmel.
- Gyere, állj ide elém! - mondtam.
Odaállt.
- Fordulj meg és hasalj az asztalra!
- Miért?
- Tudod Szandi, most itt legfeljebb csak én kérdezhetek! Neked itt ma csak egy lehetőséged van: engedelmeskedni. Na gyerünk, tegyed szépen, amit mondtam!
Megfordult, és ahogy kértem, ráhasalt az íróasztalomra. Ott volt előttem, közvetlenül az arcom előtt a gyönyörű, formás segge, s ahogy előrehajolt, a kis farmerszoknyája felcsúszott és láttatni engedte a kék csipkés bugyiját is a seggén és a pináján. Azt hittem, szétrobbanok, olyan izgató látvány volt.
- Tényleg azt gondoltad, hogy kihagyom ezt a lehetőséget? Hogy elengedlek innen anélkül, hogy végre megbasszalak? Tudod, te hülye kis liba, hogy hány éve várok erre a pillanatra? És most vére az enyém vagy! Ugye, te is tudtad, hogy meg foglak baszni, ha idejössz? Ugye, azért jöttél ide, kis ribanc sógornőm, hogy kefélj velem?
- Igen, persze, számítottam rá, hogy ez lesz az ára a hallgatásodnak. Hiszen ismerlek.
- Hát akkor most majd még jobban megismersz!
Szó nélkül lehúztam a szoknyácskáját.. Ekkor végre teljes egészében feltárult előttem a segge, kék tangabugyija teljesen becsúszott a dombocskák közé.
- Na gyere te kis félrebaszó, most ellátom a bajodat! - mondtam, s gyengéden rácsaptam néhányat a fenekére.

Szandinak nem volt éppen formás kis pici popsija, kicsit széles volt a csípője és méretes, asszonyos segge volt, de bizony nagyon tetszett nekem most ez a nyalni-falni való formás hústömeg az arcom előtt! Nem bántam én azt, hogy nem egy tökéletes, gömbölyű, kislányos popsit majszolhatok! Mivel Szandika rendszeresen járt szoliba, a segge is szép barna volt mindenütt. Nem is húztam az időt: azonnal rávetettem magam a rég várt csemegére: két combját két kezemmel megfogva nyalni, csókolni kezdtem a fenekét. Néha végignyaltam hosszú combjait is a térdétől egészen a popójáig. Micsoda érzés volt ezeket a csodás combokat nyalogatni! Kezemmel gyengéden széttoltam a lábait, ő azonnal "értett a szóból" és terpeszbe "vágta magát". Miközben számmal megállás nélkül húsos seggét csócsáltam, kezem be-becsúsztattam lábai közé, s hosszú combjait végigsimítva minduntalan kikötöttem a pinájánál. Simogatni, dörzsölni kezdtem a lyukát a bugyin keresztül. Erre ő halkan sóhajtozni kezdett. Egyik kezemmel a combjait, a másikkal a punciját simogattam, számmal pedig a popsiját nyalogattam. Ő halk nyöszörgéssel adta tudtomra, hogy nem marad minden hatás nélkül ebbéli tevékenységem.
Aztán bugyiját félrehúzva a számmal popsijának "völgyét" vettem kezelésbe: jó alaposan végignyalogattam a seggét a kis drágának, miközben ő nem győzött nyöszörögni:
- Ah...ah...ah...igen...ah...ah...
- Úgy látom, nem bánod, ha nyalogatják a seggedet!
- Ah, ah, nem, dehogy bánom, ah, ah...
- Fantasztikus segged van, Szandi! És látom, szépen ki van borotválva a puncid, ennek igazán örülök! Nagyon finom lesz kinyalni! Gondolom, a férjed is szereti nyalogatni a lyukaidat! Apropó, férjed! Hívd már fel, légy szíves a férjedet és beszélgess vele, amíg kinyallak! Ez totál felizgat, ha egy nő telefonon a férjével beszél, miközben én nyalom a seggét meg a pináját!
- Ha nem haragszol, ezt inkább nem csinálnám...milyen egy bunkó ötlet ez!
- Dehogynem, meg fogod csinálni, Szandi, hiszen Te is tudod, hogy nincs más választásod! Na tárcsázz szépen!
- Mekkora egy szemét állat vagy Te! Nem elég neked az, hogy megkefélhetsz?
- Nem, nem elég. Lehet, hogy én szemét állat vagyok, de te viszont egy jó nagy kurva vagy! Így legalább jól összeillünk! Na telefonálj szépen, kis ribancom, vagy én telefonálok!
- Ott van a telefonom a táskámban.
- Hozd ide, legalább mászkálsz egy kicsit előttem bugyiban! De aztán gyere ide vissza!
Odalejtett a kanapéhoz a telefonjáért. Mit mondjak: bugyiban és magas sarkú cipőben igazi faszállító látványt nyújtott a kicsike, amint háttal nekem lehajolva a táskájában kotorászott. Kis idő múlva elővette a telefont, feltárcsázta a férjét és beszélgetni kezdtek. Közben szép szófogadóan visszajött az asztalhoz. Beigazítottam elém ugyanúgy, mint az előbb, hátát rányomtam az asztalra, lábait terpeszbe tettem és folytattam ott, ahol abbahagytam: arcomat a seggébe fúrva most még intenzívebben nyaltam Szandi popóját.
- Igen, még itt vagyok a városban...persze, sietek haza, csak még van egy kis elintéznivalóm - mondta a telefonba.
- De még mennyire, hogy van egy kis elintéznivalód! - suttogtam s megállás nélkül csócsáltam a seggét a kis ribancnak.
- Ok, akkor várjatok meg a busznál és együtt elmegyünk majd a boltba! - folytatta a telefonba.
- Fantasztikus segged van, Szandi! Be sem tudok teli vele, legszívesebben felfalnám!
Szandi erre rosszallóan hátranézett, úgy látszik, nagy elragadtatásomban kicsit hangosan beszéltem és belehallatszott a telefonba.
- Benn vagyok a boltban és mellettem dumáltak. Persze, hogy nem hozzám beszéltek! Ki beszélne énhozzám?
- Na vajon ki? - suttogtam. A drágalátos sógorod, aki most jól ellátja a baját a kis ribanc sógornőjének. Na, hadd nézzük csak mit rejtenek ezek az édes kis párnácskák!
Ekkor két kézzel széthúztam popójának két imádnivaló dombocskáját, jó erősen beléjük markoltam és nyelvemet alaposan megjárattam a kis völgyecskében, mely most már szemérmetlenül fedte fel előttem rejtett csodáit. Erre ő jó kislány módjára még nagyobb terpeszbe tette imádnivaló, hosszú lábait, hogy segge még jobban széthúzódjon, utat engedve mohó nyelvemnek. Isteni volt keményem markolászni húsos fenekét és közben le-fel többször megállás nélkül végignyalni popsijának vágatát. Közben néha gyengéden rá is csaptam húsos hátsójára.
- A gyerekek írják meg a leckéiket mire hazaérek és én majd este átnézem! Persze, én is szeretlek! Na jó, akkor puszi! Csao! - mondta és letette a telefont.
- Te nem vagy normális, alig bírtam telefonálni!
- Hát te aztán folyékonyan tudsz hazudni! Szegény hülye sógor, ha tudná, hányan kúrják, illetve: kúrjuk a kis feleségét! N gyere, toldd ki még jobban a popsikádat! Pucsíts szépen, ez az! Úristen, fantasztikus segged van! Szuper, ahogy pucsítasz, ezt tanítani kéne! Ez az, mozgasd csak, riszáld csak a popódat előttem! Így, ez az, szét foglak baszni, anyira izgató amit csinálsz! Gyönyörű vagy, kis ribancom! Ugye, nem baj, hogy nyalogatom azt az édes kis popódat? Majd kinyalom a puncidat is, ok?
- Ok, ah, ah, dehogy baj, imádom, ha nyalnak, ah, ah...- lihegte, miközben fenekét hátrapucsítva hasalt az íróasztalomon, én pedig a bugyiját félrehúzva szünet nélkül nyaltam a seggét a lyuka körül.
- Ez az, isteni, hű de finom segged van, igazi csemege!
Egyik kezemet végighúztam hosszú, bársonyos combjain, s a pináját kezdtem el dörzsölgetni. Ez rögtön megtette a hatását: megvonaglott az asztalon és hangosabban kezdett nyöszörögni.
- Ah...ah...igen...ah...ah...ez az...csináldd még...ah...ah...
- Szereted, ha dörzsölgetik a puncikádat, mi? Na hadd nézzem csak a kis mohót! Óh, igen, itt van a kis gyönyörű, fazonra borotvált csoda! Igazán szép pinád van, Szandi! Imádom az ilyen kis borotvált picsákat, főleg, ha már jó nedvesek!
Valóban szép, kívánatos punikája volt, szépen csíkba borotvált gusztusos kis fekete szőrpamaccsal. Egy darabig még kívülről símogattam, dörzsölgettem a kéjbarlangját, s közben folytattam seggének intenzív nyalását. Az egyre hangosabb nyögésekből ítélve jó néven vette popsijának és pinájának egyidejű kényeztetését.
- Akarod, hogy jól kinyaljam a pinádat? Hát persze, hogy akarod, te kis ribanc! Ugye, hogy akarod? Nagyon finom, zamatos picsád van! Na gyere, menjünk a kanapéhoz, hogy kényelembe helyezkedhess!

Odamentünk a kanapéhoz, én leültem, őt magam elé állítottam, szemben velem és egyik lábát feltettem a kanapéra.
Először néhányszor végignyaltam combjának belső részét a térdétől egész a bugyijáig: isteni volt selymes, hosszú, barna combjait nyalogatni, egyszerűen nem tudtam betelni velük. Egyik kezemmel közben a lyukát dörzsölgettem, a másikkal pedig a seggét markolásztam a bugyija alatt.
- Fantasztikus nő vagy, Szandi! Igazi, basznivaló érett picsa! Micsoda combok! Gyönyörű vagy! A combod, a segged, a pinád...mindened elsőosztályú! Igazi luxusáru vagy! Jól meg foglak döngetni, azt elhiheted! Na hadd nézzem azt a gyönyörű kis pinácskádat! Várja már a nyalást a kis drága, ugye?
Félrehúztam a bugyiját és belenyaltam a lyukába. Erre ő hangosan felnyögött és kezével fejemet rászorította a puncijára.
- Ah, ez az, nagyon finom, ez az, jó nedves vagy már, Szandi! Hű, de finom, most jó alaposan kinyallak, de régen vártam már arra, hogy kinyaljalak! Vedd le a blúzod, Szandi!
Míg én nekiálltam a pináját nyalni, ő levette a blúzát.
- Azaz, most vedd szépen a kezedbe a csöcseidet! Imádom, ha egy nő a melleivel játszik, miközben kinyalom a pináját!
Benyúlt a melltartójába, egyik kezével elővette az egyik mellét és nyomogatni kezdte. A másikkal készségesen félrehúzta nekem a bugyiját, hogy semmi ne zavarja nyelvem útját a gyönyörök kertjébe. Közben halkan nyöszörgött a drága:
- Ah...ah...igen...ah...ah...ez az...szuper...ez isteni...még...ah...ah...
Nyelvem megállás nélkül "dolgozott" Szandi édes kis picsáján. Először nyelvemmel gyengéden körbejártam a nyílását, majd néhányszor kutya módjára, mintha lefetyelnék, alulról felfelé keményen végignyaltam a már bőven levedző pinát.
- Fantasztikusan finom puncid van! És milyen finom a leve! Azaz, nyomkodd csak a csöcseidet, gyúrogasd csak őket...hm de szép pinád van, most alaposan szétnyalom a pinádat, te kis kurva!
- Ah...ah...igen...szuper...jaj, de isteni...nyald csak...nyalj ki...igen...ah...ah...ah...
- Gyere, feküdj le a kanapéra, úgy jobban hozzáférek ahhoz a basznivaló, zamatos picsádhoz!

Ledöntöttem a kanapéra, letéptem róla a bugyiját, nagy terpeszbe tettem csodálatos, hosszú lábait és folytattam ott, ahol abbahagytam: vadul, szinte magamból kikelve nyaltam, habzsoltam, csócsáltam a levedző puncit. Két ujjammal széthúztam és betoltam a nyelvem a lyukába: szinte megdugtam vele. Ezután számmal gyengéden huzigálni kezdtem a csiklóját. Ettől testét dobálva fetrengeni kezdett a kanapén a kis drága:
- Úristen, nem bírom...ez isteni...ah...ah...szuper...még...még...ah...ah...ez az,...ah, ah...
A vállaimra tettem a lábait, érezni akartam nyalás közben kemény, húsos combjainak hideg, bársonyos érintését az arcomon. Néhányszor szinte magamból kikelve végignyaltam gyönyörű, barna, hosszú sonkáit.
- Micsoda picsa vagy Te, Szandi! Már régen meg kellett volna döngetnem Téged! Na, de most aztán bepótolom a mulasztást! Ez az, most pedig bedugom az ujjamat a pinádba! Ugye, szereted, ha ujjaznak, kis ribancom?
Anélkül, hogy abbahagytam volna puncijának nyalogatását, lassan becsúsztattam egyik ujjamat meleg, nedvvel teli kéjbarlangjába, majd azonnal ujjazni kezdtem. Szandi nagy terpeszbe vágta a combjait, az egyik lábát feltette a kanapé támlájára.
-Ah...ah...igen...ah...ah...még...még...ne hagyd abba...ah...ah - kérlelt a kis drága a kanapén fetrengve.
- Dehogy hagyom, rojtosra fogom baszni a pinádat! - feleltem és megállás nélkül járattam ujjamat a lyukában, közben nyelvemmel szorgosan lefetyeltem isteni nedűjét. Először ki-be mozgattam mutaóujjamat, majd körkörösen kezdtem tágítani Szandi punciját. Ő egyre hangosabban sikongatott, kénytelen voltam rászólni, hogy kicsit fogja vissza magát, nehogy a szomszédok meghallják az irodából kiszűrődő hangokat.
Aztán szépen, óvatosan, középső ujjamat is betoltam a punikájába, illetve nem is kellett nagyon betolni, mert szinte magába szívta a már alaposan "előkészített", kitágított picsa. Először lassan, majd egyre gyorsabban két ujjammal kezdtem baszni Szandi édes kis kéjbarlangját. Közben odatérdeltem mellé a földre, hogy ujjazás közben számmal kezelésbe vehessem a melleit.
- Gyere, Szandi, kínálj meg szépen a szép kis cickóiddal! Add a számba őket!
Készséggel engedelmeskedett, kezével megmarkolta egyik mellét és odatartotta a számhoz.
Én persze egyből rábuktam a mellére, nyaltam, szívtam, harapdáltam őket, közben néha szájon csókoltam és csókolóztunk, de minduntalan visszatértem a cicijeihez. Két ujjam pedig megállás nélkül dugta, tágította meleg, nedvvel teli zamatos kis pináját.
- Ah...ah...igen...még...még...szuper...ez az, csináldd még, kérlek...ah...ah - nyöszörgött Szandi, s egyik kezével a fejemet szorította a melléhez, a másikkal pedig a kezemet a puncijához.
Nekem persze egyáltalán nem volt szükségem bíztatásra. Szandi kéjben fetrengő, gyönyörű testének, széttárt, hosszú, barna combjainak látványa, mellbimbóinak íze a számban és meleg, nedves pinájának ujjaimmal történő folyamatos baszása szinte elvette az eszemet: vadul, keményen nyaltam a melleit, néha lágyan bele is haraptam, bimbóját pedig hol szívtam, hol meg fogaim közé véve finoman cibáltam. Szandinak nem voltak nagy mellei, de amik voltak, szépek voltak: gömbölyűek és kemények, szép nagy rózsaszín mellbimbói mereven ágaskodtak felfelé.
- Gyönyörű melleid vannak, Szandi, igazi nyalni-falni való kis didkók! Szereted, ha csócsálják a cicijeidet?
- Imádom...ez az...még...még...annyira jó...ne hagyd abba...ah...ah...még...úristen, de jó...ah...ah...- nyöszörgött a kis drága és fejemet kezével erősen a melléhez nyomta, miközben gyönyörű teste ritmikusan mozgott ujjazásom ütemére.
- Dehogy hagyom, szétszedem ezeket az isteni kis csöcseidet! Utána pedig istentelenül meg foglak döngetni! - feleltem és vadul rávetettem magam a didijére miközben ujjaimmal megállás nélkül dugtam a pináját.

Felemelkedtem és utasítottam Szandit, hogy tolja le a nadrágomat. Közben egy percre sem hagytam abba pinájának ujjaimmal történő folyamatos baszását.
Engedelmeskedett: odafordult, elkezdte kioldani az övemet, majd letolta a nadrágomat.
- Ez az Szandi, gyere, játssz egy kicsit a faszommal! Látod, jó kemény már, alig várom, hogy beléd tolhassam! Ismerkedj vele, kicsit...ez az, ügyes kislány vagy!
Szandi letolta a gatyámat is és miközben én egyik kezemmel tömtem a lyukát, a másikkal pedig a mellét markolásztam, kézbe vette a dákómat és simogatni kezdte.
- Na, tetszik a szerszámom, Szandi? Nemsokára a Tiéd lesz. Ez az, fantasztikus vagy, nagyon jól csinálod! Hű de ügyes kezed van! Na most pedig kapd be szépen!
- Ne, ha lehet, azt inkább ne! Nem szoktam szopni!
- Hát az lehet, hogy nem szoktál, de most sajnos kénytelen leszel! Na gyerünk, te kis ribanc, ne kéresd magad, ne csinálj úgy, mintha még soha nem szoptál volna!
Szandi kénytelen-kelletlen szájába vette a farkamat.
- Ez az, isteni, gyerünk, szopizd a faszom, ugye, nem is olyan rossz? Gyerünk, Szandi, mutasd meg, hogy szopja le a sógorát egy félrekefélő feleség!
Szopni kezdett. Én teljesen fölé hajoltam és csípőmet ütemesem mozgatva szabályosan szájba kúrtam. Közben ő egyre inkább belejött: tövig a szájába véve keményen ágaskodó hímtagokat és ajkait erősen rászorítva csócsálta a dákóm. Néha megrázta a fejét, mintha le akarná tépni.
- Ah, ah...ez fantasztikus...ah... nem hittem volna, hogy így tudsz szopni! Ez az, csináldd még...ah...apám, megőrülök, soha nem gondoltam volna, hogy egyszer szájbakúrhatlak...ez az...tövig vedd be...szuper...ah...ah...micsoda egy kis kurva vagy Te, Szandi...még...ez az...így, szépen...szopizz...ah...ah...én meg közben jól megbaszom a pinádat a kezemmel...így, jól kitágítóm a puncikádat...ah...ah...ez az...még...szopjál le...az az, szuper...
Isteni volt, ahogy szopott. Nem kellett volna sok, hogy belelövelljem a gecimet a szájába, de nem akartam ilyen korán elélvezni, anélkül, hogy meg ne kefélném a kis drágát.
- Na gyere, Szandi, itt az ideje, hogy belédvágjam a farkamat is, remélem, te is így gondolod...de előbb nyald le szépen a pinád levét az ujjaimról - mondtam neki és két ujjamat odatettem a szájához. Engedelmesen bekapta őket és leszopta róluk puncijának nedvét.
- Ez az, Szandi, szopizd csak, ugye milyen finom? Ez az, ügyes kislány vagy, nagyon ügyes. Most pedig jól megbaszlak. Már alig várom, hogy megbasszalak! Gondolom ezzel te is így vagy...na gyere, térdelj fel szépen és pucsítsd elém azt az édes kis seggedet!
Egyik lábával feltérdelt a kanapéra, a másikat pedig terpeszben kinyújtva a földre tette, a kanapé mellé. Odaálltam mögé és néhányszor hozzávertem a seggéhez.
- Érzed milyen kemény, Szandi? Ezzel foglak végre most jól megbaszni. Már alig várja, hogy a puncidba kerüljön! Na gyere, most belédtolom...ez az...ah, szuper, ah, de isteni meleg, szűk pinád van, Szandi!

Derekát két kézzel megfogva lassan betoltam ágaskodó hímtagomat a pinájába. Fantasztikus érzés volt végre a puncijába nyomni a faszomat! Éreztem, hogy meleg és jó nedves, így bár dákóm az előjáték alatt alaposan megduzzadt és már kőkeményen ágaskodott, simán tövig besiklott Szandi édes kis fazonra nyírt basznivaló picsájába.
Lassan, ütemesem kezdtem baszni, derekát két kézzel erősen tartva minden ütemnél tövig ráhúztam a farkamra. Halkan nyöszörögni kezdett.
- Ah...ah...ez az...még...még...ah...ah...
- Óh, Istenem, de szuper vagy, Szandi, fantasztikus kefélni téged! Ez az, most végre jó alaposan megdöngetlek!
Megállás nélkül farkaltam hátulról, teljesen kihúztam, majd ismét visszatoltam belé vastag szerszámomat. Ő minden egyes újabb lökésnél hangosan felnyögött:
- Ah...ah...ah...ah...ez az...még...ah...ah...
- Óh, de gyönyörű segged van! Már a látványtól el tudnék élvezni! - mondtam neki és jó erősen belemarkoltam a fenekébe. Kis kurva, kellett neked félrebaszni? Látod, ezt érdemli egy olyan kis félrekefélő ribanc, amilyen te vagy: hogy jó ellássák a baját - azzal, miközben megállás nélkül döngettem hátulról, néhányszor határozott, kemény mozdulattal rácsaptam a seggére.
Egyre erősebben, egyre gyorsabban tömtem hátulról a lyukát. Herezacskóm minden löketnél hangos csattanással vágódott a pinájához. Szandi egyre hangosabban sikongatott. Éreztem, már nem kellene sok, hogy elélvezzek, de ezt nem akartam, mert még sokáig akartam falatozni ebből a hirtelen ölembe hullott mézédes gyümölcsből.
- Na gyere, Szandi, most ülj bele szépen az ölembe! - utasítottam.
Ráültem a kanapéra, Szandi megfordult, feltérdelt velem szemben és szép lassan ráereszkedett merev hímtagomra.
-Azaz, gyere csak, gyere, ülj bele, ez az, fantasztikus vagy, istenem, de szép, basznivaló nő vagy, ez az, gyere, Szandi, ülj bele a faszomba, érezni akarom a pinádat!
Kemény dákóm ismét belesiklott meleg, nedves kéjbarlangjába. Lassú, ütemes csípőmozgásba kezdett. Én előbb néhányszor végigsimítottam gyönyörű, hosszú combjait, majd mindkét kezemmel a seggét kezdtem markolászni, miközben számmal az arcom előtt lengedező melleit "vettem kezelésbe". Élvezettel nyalogattam végig szép nagy mellbimbóit, egyiket a másik után, azután szopizni, majd pedig a fogaimmal gyengéden cincálni, tépkedni kezdtem őket.
- Gyönyörű melleid vannak, Szandi, hű de jó csócsálni őket...és a segged is szuper, kemény, mint a kő...azaz, mozogj csak, mozgasd a csípőd, préselj ki mindent a faszomból...ez az, istenien csinálod, fantasztikus vagy...hű de jól csinálod!
Szandi halk nyögések kíséretében, erőteljes csípőmozgással megállás nélkül ugrált a dákómon, miközben én két kezemmel erősen markoltam a seggét.
- Add a számba a cicijeidet!- utasítottam.
Erre ő két kezével megfogta a melleit, az egyiket odatartotta nekem, a másikat pedig gyúrogatni kezdte.
- Azaz, gyúrd csak, kényeztesd a cicidet, szuper ahogy csinálod, észbontóan izgató, csináldd csak! - mondtam neki.
Kicsit hátradőlt, egyik kezével megtámasztotta magát a térdemen, a másikkal tovább gyúrta, markolászta a melleit, s közben megállás nélkül mozgatta előre-hátra a csípőjét:
- Ah...ah...még...még...ah...ah...- nyöszörgött minden újabb lökésnél.
Kezeimmel végigsimítottam gyönyörű testét a seggétől a hasán keresztül a vállaiig és a nyakáig, majd odahúztam magamhoz és vadul, szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Nyelveink egymás szájába csúsztak és vad, ádáz csatát vívtak egymással, miközben testünk egy ütemre mozgott és faszom dugattyúként megállás nélkül ki-be járt édes kis puncijában.
- Istenem, de kívánlak, te kis ribanc! - mondtam neki. Tudod mióta szeretnélek már megbaszni?
- Ah...ah...hát most aztán megteszed...ah...ah...
- De meg ám, te istennő, most végre az enyém vagy! Gyere csókolj meg! - mondtam neki és újra csókolózni kezdtünk.

Ebben a pillanatban ismét megcsörrent a telefonja.
- Vedd fel! - mondtam neki.
- Ah...ah...inkább most ne, ha lehet...ah...ah - felelte és mozgott tovább a farkamon. Nem tudok most beszélni...ah...ah...
- De igen, vedd csak fel, bébi, szeretném hallani, ahogy a férjeddel beszélsz, miközben keféllek!
Odanyúltam a táskájához, kivettem a telefont és a kezébe adtam.
- Hallo...szia...De, mindjárt indulok haza, csak még felpróbálnék egy-két ruhát, ha nem gond...persze, sietek...- mondta a telefonba, de közben nem hagyta abba csípőjének lassú, ütemes mozgatását. Én kezemmel belemarkoltam a seggébe és újra nyalogatni, szívogatni kezdtem a melleit. Szandi a szabad kezével odaszorította a fejemet a melléhez.
- Azért lihegek, mert futottam.
- Persze, meg azért mert basznak! Szegény hülye sógor! - gondoltam magamban.
- Oké, vacsorázzatok csak meg nyugodtan, majd megyek...nem tudom még, hogy melyik busszal, úgyhogy inkább ne gyertek ki elém...jó, veszek azt is...- miközben a férjével beszélt, a faszom megállás nélkül ki-be járt a pinájában. Fantasztikusan izgató volt egy asszonyt baszni, a melleit csócsálni és a seggét markolászni, miközben éppen a mit sem sejtő hülye férjének hazudozik a telefonba!
- Jó, akkor otthon találkozunk...szia...puszilom a gyerekeket is! - mondta és letette a telefon.
- Végre, olyan hülye vagy, alig bírtam ki, hogy ne lihegjek a telefonba!
- Na most viszont aztán liheghetsz kedvedre! Imádom hallgatni, ahogy lihegsz! Gyere, gyorsítsuk kicsit a tempót!
Szandi erre mindkét kezével hátranyúlva megtámasztotta magát a térdemen és még gyorsabban, még vadabbul kezdett ugrálni a szerszámomon.
- Ez az, ugrálj csak, szuper, ahogy csinálod, ez az, gyerünk, Szandi, ugrálj csak, kívánlak, te kis kurva! - mondtam neki, de nem nagyon kellett bíztatni, tette a "dolgát" magától is: hatalmas nyögések kíséretében olyan erővel ugrált a hímtagomon, hogy úgy éreztem, letöri a faszomat.
- Gyere, feküdj fel az asztalra! - mondtam neki.

Egy mozdulattal "letakarítottam" az íróasztalomat, Szandi odament és hanyatt ráfeküdt. Odaálltam elé, lábait felemeltem, nekitámasztottam a vállaimnak, majd farkamat minden habozás nélkül tövig benyomtam a pinájába. Ő két kezével megtámaszkodott az asztal szélébe, én pedig a két combját erősen magamhoz szorítva ütemesen baszni kezdtem. Először lassan csináltam, teljesen kihúztam, majd minden löketnél újra tövig nyomtam a faszom a már jó nedvesre baszott picsába. Szandi minden ilyen újabb "löketnél" hangosan felnyögött:
- Ah...ah...ah...még...még...ez az...ah...csináldd még...ah...
- Naná, hogy csinálom! Szétbaszom a pinád, Szandi! Ugye, te is azt akarod, hogy szétkúrjam a pinádat?
- Igen...ah...ah...azt...akarom...ah...ah...
- Akkor hadd halljam: kérj meg szépen, hogy kúrjam szét a pinádat!
- Ah...ah...igen, kúrd szét a pinámat...ah...ah...kúrd szét a pinámat...ah...ah...!
- Kérésed számomra parancs, kis ribanc sógornőm! - mondtam mosolyogva és isteni kemény, húsos combjait erősen markolva megállás nélkül járattam faszomat forró kéjbarlangjában.
- Ah...ah...még...még...- nyöszörgött megállás nélkül Szandi.
Átkulcsolta derekamat a lábaival, én pedig az ő derekát két kezemmel megfogva vadul basztam megállás nélkül a pináját. Egyre hangosabban sikongatott, ahogy gyorsítottam a dugás ütemét:
- Ah...Jézusom...megőrülök...még...még...ne hagyd abba...ah...ah...
- Dehogy hagyom, eszem ágában sincs, szuperul kefélsz, Szandi, már régóta meg akarlak baszni, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz! - feleltem és egyik kezeimmel előrenyúlva megmarkoltam a csöcseit, miközben farkammal folyamatosan tömtem a lyukát.
- Fantasztikus kis kurva vagy! Most szétbaszlak, az biztos! Látod, kellett neked félrekefélni? Most aztán megfizeted az árát!
Egyre vadabbul vágtam belé minden újabb ütemnél a szerszámomat. Láttam, hogy Szandi közeledik a csúcshoz, ezért még gyorsabbra vettem a tempót:
- Ez az...gyere csak...élvezz...látni akarom a pofidat, amint elélvezel...gyere csak...na még...ez az...szétkeféllek, te istennő...gyere...gyere csak...élvezz
-Ah...ah...mindjárt...jövök...úristen...még...még...most...most...igen...aaaaah...aaaah...aaaah
Szandi testét elöntötte a kéj: többször megrándult az asztalon és hangos sikoltozások közepette elélvezett.

Csókolgatni, simogatni kezdtem kéjtől remegő gyönyörű testét, hagytam, hogy teljesen kiélvezhesse az extázist, amit az orgazmusa okozott. Amikor éreztem, hogy testének remegése lecsillapodik, odaálltam az asztal mellé, s szándékomat jelezve farkamat a fejéhez irányítottam.
- Mosd le előbb, légyszí, így nem akarom...teljesen olyan...- mondta mosolyogva.
- Oké, de addig maradj így, ahogy vagy! Meg ne mozdulj! - feleltem.
- Ne félj, nem szököm meg!
Elmentem a mosdóba, lemostam a farkam. Amikor visszajöttem, Szandi még mindig ugyanolyan helyzetben feküdt az asztalomon. Habozás nélkül odamentem hozzá és simogatni kezdtem a testét.
- Légyszí ne a számba menj majd el és az arcomat se gecizd össze, ha lehet, ok?
- Ok, ne aggódj, amúgy is arra az édes kis seggedre akarom kiverni - feleltem. Most pedig állj neki szépen szopni, kis ribancom!
Az egyik kezével megfogta a faszomat és habozás nélkül bevette a szájába.
- Ez az...igen...szopjál...szopjál le...szuperul csinálod...ez az...így...folytasd...még...
Miközben ő szopta a faszomat, én kemény combjait fogdoztam, s időnként a melleit is meg-megmarkoltam.
- Isteni bőr vagy Szandi...és hogy tudsz szopni...nem is hittem volna, így tud fuvolázni az én kis szolid sógornőm...ez az...szívd ki az összes gecimet...szívd csak ki...ez az...fantasztikusan csinálod!
Egyik kezemmel megfogtam a fejét és a kezemmel irányítottam az ütemet. Néha egyszerűen csak odanyomtam a fejét a farkamhoz és a derekamat mozgatva kúrtam a száját.
- Ez az, te kis szopógép...isteni nézni, ahogy szopod a faszom...gyere, nézz a szemembe miközben oboázol...ez az...úgy látom, szereted, ha jól szájba kúrnak...biztos a kis szeretődet is leszoptad már, ugye, te kis szopós kurva...de jó kemény combjaid vannak...ez az...csináld csak...szopj ki szépen mindent a faszomból...
Fantasztikusan szopott, bármikor el tudtam volna élvezni. Azonban szándékosan húztam a dolgot, mert iszonyúan izgatott már a tudat is, hogy a régóta áhított sógornőm meztelenül fekszik az íróasztalomon és én a fejét fogva és a combjait markolászva keményen szájba kúrom.
Még legalább tíz pecig szopattam megállás nélkül a kis drágát, majd kihúztam a farkam a szájából és utasítottam, hogy feküdjön hasra és pucsítsa elém a seggét. Megnyugtattam, hogy nem áll szándékomban seggbe kúrni.
Ekkor ráhasalt az asztalra és kitolta hátra a popóját. Odaálltam mögé és először néhányszor a kemény seggéhez vertem a faszomat, majd pedig betettem a szerszámomat a két dombocska közé, és anélkül, hogy a betoltam volna a végbelébe, mozgatni kezdtem, miközben két kezemmel jól összeszorítottam feneke két felét.
- Fantasztikus kemény segged van...szívesen seggbe kúrnálak azt elhiheted...de mindegy, így csak ráverem a faszomat - mondtam neki. Ez az...jövök már, jövök...mindjárt megkapod a gecimet...
Éreztem, hogy már annyira fel vagyok izgulva, hogy ha akarnám se tudnám tovább visszatartani az ejakulációt. Seggét összeszorítva egyre gyorsabban kezdtem tehát mozgatni a hímtagomat a popsija vágatában, míg aztán kisvártatva nem bírtam tovább: kezembe vettem Szandi nyálától nedves farkamat és nagy nyögések közepette beterítettem édes kis seggét a gecimmel.

Miután felöltözködtünk, megígértem neki, hogy tőlem senki nem fogja megtudni soha a kis kalandját. Aztán mosolyogva hozzátettem, hogy azért mindig nézzen csak be az irodámba, ha errefelé jár.
Be is nézett jó párszor, s ilyenkor mindig igyekeztünk hasznosan elütni az időt...az első kefélésünk emlékéreTetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (254)        Nem tetszik (121)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-06-19 00:17:04
Valaki90
Ezt a történetet mikor találtad ki, papa?

2021-06-19 04:06:14
B. CSABA
nem kitalálta, lopta


Ezt a szex történetet 24786 X olvasták el.