Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Miért pont sárgarépa? Második rész.

Beküldő:tgfbgdhb

A mozdony vezetője egy harmincas éveiben járó férfi futott a síneken látni akarta, hogy mit csapott el. És látta is, egy ronda öregasszony egy nagy kalap és egy ketté törött seprű volt ott. A következő pillanatban minden fénybe borult, egy katonai helikopter jelent meg az égen, ezzel egy időben katonák terepszínű ruhában. A mozdonyvezető elájult. Éva látta , hogy a boszorkányt hordágyra teszik és a seprűt berakják a közelben leszálló katonai helikopterbe. Ennyi volt a mozi. A gömb sötét lett. A jósnő remegve nyúlt egy üveg vodka után. Ilyen előzményeket követően érdekes élmény volt látni a mozdonyvezetőt aki ugye elcsapta a boszorkányt a nevelt lányával. De majd kiforrja magát ez a dolog is az idő választ ad. Éva összeszedte magát és félrészegen elaludt. Álmában a hüvelyi orgazmusról olvasott. Nem létezik hüvelyi orgazmus. A csiklót kell ingerelni úgy tudnak a nők kielégülni.
- Transznemű vagyok, ez annyit takar, hogy nőként születtem de férfiként élem az életem. És ez nagyon jó érzés nekem, a legjobb, hogy mindenre emlékszem, talán autista vagyok..elhiszed nekem, hogy mindenre emlékszem? Emlékszem olyan dolgokra is amik meg sem történtek, ismerem az asztrál világot, volt egy ismerősöm ő egy tárgyat hozott át a mi világunkba az asztrálból. Egy széfben tartotta és egyszer megmutatta nekem. Elhiszed nekem? Mindig bizonyítékot kérsz tőlem, van bizonyíték egy tárgy a széfben. Ennyi volt az álom.

Valkoci mesélt. - Csak állatok élnének a föld bolygón akkor egy csodálatos, buja, színes, stb. világ lenne itt. Nem lenne pénz, háború, felhőkarcolók és sok minden más ami az emberhez kötődik. Végül is miért kellet a sok millió faj közül egynek kicsit intelligensebbnek lenni? Természetesen szeressük, h emberek vagyunk. Az állatok viszont boldogabbak lennének akkor ha mi soha sem jelentünk volna meg. Akkor a beton városok helyet végtelen nagy erdők lennének. Az állatok önszabályzó módon tartanák fent a sok populációt, iskolában tanultuk a ragadozók szépen megennék a gyengébb egyedeket. Talán létezik olyan bolygó ahol csak állatok élnek és nem jelent meg az ember. Miért csak az ember emelkedett ki? Rajtunk kívül lehetne még 5, 8 csúcsragadozó faj a földön, akik ugye szintén kiemelkedtek. Csimpánzok miért nem kezdenek el tűzet gyújtani, társadalomba szerveződni, feltalálni a kapitalizmust?Fejlődés? Egy emberöltővel ezelőtt még a második világháború volt. Sok papír amit pénznek nevezünk bennünket szolgál? Egyre jobb élni? Ha jobb akkor miért nincs 4 órás munka mindenkinek? Egyre többet kell dolgozni napi 16 órákat, ez nem fejlődés, ez a mi rabszolga létünk. Mi a fontosabb a sok munka, pénz, vagy, hogy legyen sok szabadidőd élni?Tudatszintben látványosan fejlődünk? Biztos, h nem. Depressziós, féltékeny, gyűlölködő sok ember. De miért? Természetesen az egyén fejlődhet úgy ahogy neki jól esik. Szabadon eldöntheti, hogy hogyan viszonyul saját magához és a világhoz. De ahhoz már nincs joga, h napi 4 óra munkával áradjon a bőség. Mert más egyének kitalálták, hogy legyen szegénység is mindenféle téren. Ez már nagyon alacsony tudatszint , a mások hátán való felkapaszkodás. Van kb. 8 milliárd ember. Ha rajtunk kívül is lennének öntudatos, intelligens csúcsragadozók és ők is 8 milliárdan lennének akkor kevés lenne az élettér a földön. Akkor mi lenne? Talán párbeszéd a fajok között, h figyi na oldjuk meg értelmesen? Az ember még az emberrel sem tud sokszor értelmesen, lásd háborúk. Un idegen civilizációk globálisan miért nem jelentkeznek? Mert látják, h az egyetemes emberiség tudatszintje nagyon alacsony. Csak meg kell nézni a pénz elosztását. Ugye pár ember birtokolja a pénz nagy százalékát és ez emberi ésszel felfoghatatlanul nagy hülyeség. Kapcsolat felvétel globálisan nem lesz, egyénileg lehet. Sőt talán már élnek a földről származó emberek valahol az univerzumban, ők méltók voltak az idegenek tudatszintjéhez. Nyilván egész nap szexelnek! Globálisan csak a velünk egy szinten lévő , vagy a nálunk hülyébb sáskacivilizációkkal vehetjük fel a kapcsolatot. Abban az esetben ha valaki véletlenül rájön, hogy hogyan lehet nagy távolságokra utazni. Valahogy így.
A szobában a tv be volt kapcsolva párbeszéd szűrődött ki.
- Nézünk a tv -ben sci - fit. mondta Éva ellentmondást nem tűrő hangon
- Szivárog a levegő.
- Akkor 10 másodperc múlva halottak leszünk. - mondta John.
- Az űrhajó hajtóműve leállt. - válaszolt Márk.
- Ugrunk!
- Rendben van.
John a magas szőke hajú férfi aki kezes, lábas űrhajós ruhát viselt, megnyomott egy pirosan villogó gombot. Márk a másik férfi aki szintén űrhajós ruhában volt és fekete rövid haját zselézte nem késlekedett Az előtte megjelenő lyukon át kiugrott az űrbe, látta, hogy a hajó felrobban egy nagy méretű éles darab a lábába fúródott. Elájult és tehetetlenül sodródott. John szerencsésebb volt őt nem találta el egy repülő alkatrész sem.
Sodródott két ember a Alfa Centauri galaxisban, az egyikük holtan.
John, akit nem talált el semmi, megnyomott egy gombot a mellkasán , rögtön megjelent előtte egy féreglyuk. Nem habozott beindította a kis fúvókákat és behatolt a lyukba. Sötét , és meleg volt. Pár perc után egy réten találta magát, zöld fű és legelésző őzek várták. Tudta jól, hogy ez a szingularitás. Cseppet sem csodálkozott azon, hogy saját magát látja ahogy sétál és egy műanyag flakonból bort iszik.
- Szia! - köszönt.
- Nem tudtam,,hogy van ikertestvérem.
- Én te vagyok, a szingularitás hozott ide.
- Nem értem. Kérsz bort? Vodkám is van. Tudod a bor mellé vodkát is iszom.
- Édesapánk jól van?
- Igen, elvett feleségül egy 20 éves lotyót.
- Létezik a multiverzum. Párhuzamos világból jöttem ide. Érdekes, hogy itt alkoholista vagyok.
- Nem vagyok alkoholista. Tényleg érdekes. Édesanyánkat meg sem kérdezed?
- Mi van vele? Bár sosem ismertem, meghalt mikor születtem.
- Ebben a világban él, jól menő pornószínésznő milf kategóriában. Látod az őzeket?
- Igen.
- Nem furák?
- Nem.
- Egyedül jöttél?
- Volt egy társam a Márk, ő sajnos meghalt.
- Az egyik őz a Márk.
A két férfi teljesen ugyanúgy nézett ki. John az űrhajós, farmert, pólót viselt, úgy mint a másik John. Az űrhajós hacuka eltűnt. A nap delelőre járt, a bor fogyott, előkerült még egy vodkás üveg. Sétáltak a réten és várták, hogy beérjenek a faluba.
A falu főterén egy nagy gémes kút volt. És egy idős szakállas férfi.
- John, ikertestvéred van.
- Párhuzamos univerzumból jött, most mondom el utoljára.
- Nem értem.
- John, a hasonmása felé fordult. És kérdőn nézett. - Most mi a tököm legyen? Igyunk, bordélyházat látogassunk meg? Merre kanyarodjon a történet?
- 5 éve nem voltam nővel.
- Akkor bordélyház lesz. Utána meg iszunk.
Pár órával később kielégülten és kicsit részegen
újra a réten voltak vadászpuska volt a kezükben. - Milyen dolgokat akarsz barátom?
- Szeretnék király lenni,
- Akkor indulj vadászni.
John a vállához emelte a puskát és a célzókeresztben megjelent az őz feje a férfi meghúzta az elsütő billentyűt.
A őz elesett a férfiak oda mentek az állathoz és egy kocsira rakták és betolták a faluba. Este egy várban őz pörköltett ettek, miután mindeni jól lakott és részeg lett John fejére egy koronát raktak.
-Te vagy a király.
- Nem akarok király lenni mivel meggondoltam magam.
- Akkor mit szeretnél?
- Visszakerülni az űrhajóra és megtanulni a magyar helyesírás szabályait.
John a következő pillanatban az űrhajóban volt.
-Szivárogni fog a levegő. - mondta John.
- Átnézem a teljes rendszert. - válaszolt Márk.
- Őzike barna szemeid vannak.
- Ezt most miért mondtad? - kérdezte Béla.
- Ez a faszság egy üzenet volt. - jegyezte meg Éva
- Anyu kapcsold már ki a szaros tévét. - mondta Valkoci
- Rendben van kislányom kikapcsolom.
Béla most mesélj te. - javasolta Valkoci.
- De inkább a tv mint Béla meséi. - mondta Éva.
- Éjfél után jelent meg és mondta, hogy kundalini szindrómája van és éjfél után szokott lemenni futni. Én gyakran munkából írtam vele, sétáltam a gyár udvarán és írtam vele. Később az ő nevében írtam valakinek.
- Kinek?
- Valakinek, egy gyönyörű nőnek, aki gyakran mocskolt engem.
-Értem akkor Susanra gondolsz, ugyanis ő szokott téged mocskolni. Sajnálom. Akkor most megint én mesélek. - mondta Valkoci.
- Földönkívüli űrhajó lezuhan Budapest egyik parkjában. Verőfényes időben 5 millió ember személyesen látja, tv - n keresztül pedig 10 millió. Utána mi történik?
Vázlatosan elmondom a véleményem.
Senki sem tudná, hogy űrhajó. Nagy méretű objektum műhold, bomba, bármi lehet.. Kitörne a pánik rögtön sok ember halálra taposnák egymást. Különböző csoportok kihasználva a pánikot elkezdenének bűnözni. A rendvédelmi szervek rendet tesznek, ez több hetet vesz igénybe addig senki sem megy dolgozni. Közösségi vagyis nem állami médiákban ráizgulnának a dologra. Valószínűleg növelnék a zűrzavart az emberek fejében a sok kontóval. Állami médiák Japántól, Észak Amerikáig az egész földön a lezuhant valamivel foglalkoznának. Lezárnák a területet és nagyon sok nehézség árán elvinnék a nagy objektumot. Még érdekesebb ha olyan nagy, hogy egy darabban nem lehet elvinni. Tájékoztatás. Magyar állami médiáknak kutya kötelessége lenne elmondani az esetről az infókat az állampolgároknak. Kivéve ha állam, nemzetbiztonsági kockázata van a tájékoztatásnak. De lényegében a konteósok által már zombivá nevelt nagyon sok ember nem hinne az állami médiáknak. Ezt emelném ki, hogy nem vagyok benne biztos, hogy teljes mértékben meglenne a bizalom a hírközlők irányába. Vagyis oda ülünk a tv elé azzal a jó érzéssel, h akkor most az igazat fogjuk hallani, ezt nevezem bizalomnak. 40, 60 évig fejlődne, változna színesedne ez az eset az emberek fejében, mint Roosevelt esetében. A nép követelné az igazságot, végül lehet, h csak sok év múlva de biztos, h elmondanák nekünk. Sajnos felborulna az egyensúly a világban a lezuhant földönkívüli űrhajó technikája miatt, főleg ha még fegyver is van a szerkezetben. Ne legyen kétségünk ezt sokan megakarnák szerezni, jó eséllyel sajnos kitörne a harmadik világháború. Vagy ha nem is háború de különböző csoportok erővel, erőszakkal próbálnának egy kis szeletet hasítani maguknak a tortából. Nyilván a baráti országok ( hatalmak) gondolok itt pl. Az usára , szintén érdeklődne. Nehogy a magyarok valami fejlett technikához jussanak. Nyilván ebből mi semmit sem látnánk. Titkos módon egyeztetne a sok védelmi miniszter, és ne legyen kétségünk. Bizony az erősebb kutya bacik. Végül egy idealizált elképzelés. A magyar média/politika jelesre vizsgázik és szépen elmondja a teljes igazságot. Ez kicsit lokalizálná a tüzet. Ha élő un földönkívüli is előkerül a hajóból akkor az emberiségnek a saját érdekét kellene nézni. A föld a miénk, ez az egyetlen otthonunk. Az un idegennel tudatni kell, h amennyiben ártó szándékkal jött akkor az ellenségünk. Ha barát akkor mint vendéget szívesen látjuk. A kritikus pont, h az űrhajó technikája nagy hatalmat jelent, gyakorlatilag világhatalom lesz aki birtokolja ( itt a földön), itt lenne gubanc, mert sokan megakarnák szerezni. Ezt emelném ki. Hozzáteszem, hogy külföldről mint a sáskák Budapestre özönlene a sok ember akit érdekel a lezuhant űrhajó. Az űrhajó olyan erővel csapódik be, hogy a dinoszauruszok sorsára jutunk. Nincs megoldás. Nem tudjuk megismerni a lezuhant tárgyat, mert nincs rajta ajtó, nehéz, elmozdíthatatlan. Várjunk 200 évet mire annyira fejlődik a földi technika, hogy megtudjuk érdemben vizsgálni? Nincs megoldás. Károsan sugároz, vagy feltételezhető, hogy sugározni fog Feltételezhető, hogy robbanni fog. Hogy lehet Budapest, vagy Közép Magyarország teljes lakosságát evakuálni? Nagyon nehezen megoldható. Persze az ufókon közlekedő idegeneknek gondolni kellene arra, hogy ha lezuhanunk akkor lehetőleg ne irtsuk ki a föld teljes élővilágát. - Ennyi volt a gondolatom.
- Kedves Valkoci nagyon érdekes volt a gondolat meneted, nekem is van egy érdekes ötletem. Elmondhatom?-
- Megint be vagy baszva. Természetesen igen. Halljuk. De előbb szeretnék újra én mesélni.
-Nyaltak. Remegtem mint a kocsonya és csak nyalták. Az utolsó nap volt és az utolsó óra de csak nyaltak. A legjobb mikor reggel nem kell menni dolgozni a munkahelyre. Imádok szeretkezni. jól van ez így. Úgy kezdődött a pornósztorim, hogy ittam a kocsmába. Ez már önmagában is jó, ugyanis imádok inni. Kóvályogtam hazafelé mint gólyafos a levegőben. Egy férfi jött velem szemben. Nem köszöntem neki. Más is történt de ugye részeg voltam nem emlékszem. Következő élményem, hogy hárman boldogítanak a panel lakásban.
A szőke hosszú hajú nő feküdt az ágyon.
Miután az összes férfi végzett elkezdtek inni.
- Adj inni. - mondta a vörös hajú szeplős férfi.
A barátja töltött egy pohár itókát.
- Köszi!
A barát nagyot bólintott a fejével és meghúzta a kezében tartott üveget. A harmadik férfi az ablaknál állt.
- Gyere vedelj te is. - mondta kedvesen a vörös hajú férfi az ablaknál álló haverjának.
Este mindenki aludt az ágyon.
- Vajon kielégítettek a férfiak? Kielégült vagyok? Tulajdonképen mire a vágyom? - Kérdeztem saját magamtól álmomban, És újabb kérdések jöttek és nem jöttek válaszok. Kint megeredt az eső, tényleg esett. A három férfi tudta, hogy kell tudatosan álmodni és használták a tudást. Újra a szobában voltak, újra ott volt a csaj. És esett az eső odakint de senkit sem érdekelt.
A vörös hajú szeplős férfi elővett egy öngyújtót és kidobta a csukott ablakon keresztül. Tudatos álomban bármi megtörténhet.
- Jól szívsz legyen belőled kettő. - mondta az egyik férfi.- Én jövök- mondta Éva
- Egy szerelmes férfi alapít egy kiadót egy amatőr írónőnek. Ezzel fejezi ki, hogy szereti. Hitelt vesz fel, sok adóssága lesz. Az írónő jó tulajdonsága, hogy nagyon szexi, ügyes. Viszont az írásban nagyon öntörvényű. Nem jönnek a sikerek, fogy a pénz, az adósság egyre több lesz. A hölgy ráadásul kitalálja, h férfivá akarja magát operáltatni. A szerelmes férfi nehéz helyzetbe kerül érzelmileg és anyagilag is. A nőt motiválhatja, hogy olyan korban él ahol a nők nagyon elnyomottak ő pedig szeretne érvényesülni és ezért az átalakulás. És ezt csinálhatja a kirakatban is ezzel tüntetve az rendszer ellen. Tessék férfivá kell magam operálni, hogy érvényesülni tudjak.Béla mesélt. - Érdemes rögtön az elején tisztázni, hogy a dráma egy irodalmi műfaj. Ennek a műfajnak is megvannak a saját szabályai, keretei. Egy drámaírónak be kell tartani a szabályokat és a kereteket ugyanis így lesz hiteles, autentikus. És a műfaj jövője így biztosított, nem szabad engedni, h más műfajokkal keveredjen mert akkor elfog tűnni. Egyébként egészen Shakespeare idejére nyúlik vissza. De gondolhatunk magyar drámákra is pl. Madách: " Az ember tragédiája." Én középiskolásoknak kötelezővé tenném egy, egy drámai darab megtekintését a színházba. Írónő ismerősöm felhívta a figyelmem, h kötelező a középiskolásoknak a színházba járás, így hát a kultúrpolitika döntése az én véleményem is tükrözi. De térjünk rá, hogy milyen szabályok és keretek vannak? Nos a dráma szomorú cselekményeket, történéseket tartalmazz. A műnek szomorú befejezése kell, hogy legyen, gyakran meghalnak a szereplők. Lehet pl. a magyar történelmet feldolgozni abban a témakörben könnyen találni szomorú történéseket. Fontos kihangsúlyozni, hogy a dráma az életről szól realista megközelítésben. Primitív és a nemes történéseket egyaránt feldolgozza a dráma. Kezdem a primitívvel Valaki elissza a kocsmába a fizetését és nem tud enni. Nemes történés ha egy katona meghal a csatában az űrlényekkel folytatott harcban. Ilyen színes a dráma műfaj! Bátran merítsünk a primitív és a nemes történésekből, bátran keverjük össze, játszunk , legyünk olyan mint a szél mikor fújja a faleveleket. Ami nagyon fontos. A drámában humornak és szexnek lenni kell. Még a legszomorúbb drámába is kell egy kis humor. Szex is kell, hogy jó, élvezetesen dolog is történjen a műben. Rátérek a műhely munkára. Gyakorlatilag, hogy írjunk drámát? Vidáman. Talán sokan felkapják a fejüket. Nos a színész sem hal meg a színpadon csak úgy csinál, a drámaírónak sem kell a történetének a részese lenni. Nyugodtan írhat egy véres történetet majd kikapcsolva a számítógépet élvezheti a barátnője közelségét és szó sincs róla, hogy a munkája vagyis a drámaírás kihatna az érzelmi, lelki világára. Ez fontos, ne keverjük össze a munkát a magánélettel. Drámát írunk akkor megfürdünk a szomorúságban de szárazzak maradunk, talán így a legkifejezőbb. Királylányt elrabolja a sárkány. Nyilván szomorú dolog, hogy elrabolja. Jön egy férfi aki megpróbálj a a nőt kiszabadítani. Fantasy történetben sikerülne és happy end lenne a vége. Drámában azonban a sárkány legyőzi és megöli a férfit és a királynő továbbra is a sárkány fogságában marad. Kezdjük érezni a dráma ízét? Sőt a királynő akár szerelme is eshet a sárkányba. Ezért is remek jó a dráma műfaj mert itt olyat mutathatunk be amit más műfajokban nem lehet. Valaki férjes asszonyt szeret és a férj agyonveri az illetőt. Már tudjuk, romantikus történetbe a titkos viszony boldog lenne viszont egy drámában véres végjátékba kell, hogy végződjön. Amit más műfajokban nem lehet, a drámában lehet. A gonosz boszorkány győz a történet végén és a szende szűz királynő pedig veszít ráadásul szűz marad vagyis nem sikerül a konfliktusát megoldani. Romantikában a főhős megoldja a konfliktust a történet végére, a drámában nem sikerül neki és gyakran meghal. Dráma íráshoz is a cédulás, szakaszos módszer a jó. Bármi eszünkbe jut leírjuk, később sok cetlit összeszerkesztünk. 20, 30 oldalanként kijavítjuk az írásunk. Érdekesség, hogy a színházak szívesen mutatnak be drámai darabokat, tehát jó eséllyel egy jól sikerült drámánkat egy kőszínház is befogja mutatni. Merjünk nagyot álmodni akár New Yorkban vagy Londonban is, ehhez azért nagyon jó művet kell írni. A női szereplők lehetnek szexisek, vonzóak, tehát bátran lehet nyúlni az izgató, kellemes látványhoz evvel is színesedjen a darab. Vagy is nem kell mindenkinek szürkébe öltözni. De a mondanivaló szomorú történéseket kell, hogy tartalmazzon.
Hogy írjunk pornó irodalmat? - kérdezte Valkoci.
- Avval kezdem, h a pornó a kedvenc műfajom. Nagyon imádom, szerettem. Nem óhajtok a pornóiparról írni de tudjuk, hogy ez a műfaj, a vizuális kultúrákban is jelen van, ill. élő előadások is vannak. Ami nagyon fontos ennek a műfajnak a lenézés, a megvetés, a társadalmi kirekesztés tesz jót. Ugyanis így tudja megőrizni a lázadó szerepét. Manapság már senki se lepődik meg azon, h pornószínésznők jelennek meg a mainstream médiában. Tehát társadalmilag egyre elfogadottabb ez a műfaj. Úgy lenne hiteles ha nem lenne elfogadott és csak egy szubkultúra kedvelné és őket lenézné a többségi társadalom. Rongyolódik, konszolidálódik a pornó, erotikává silányul. A pornóirodalomnak akkor van jövője ha megtud újulni és újra lenézett műfaj lesz. Ugyanakkor a társadalom is fejlődik, tudatos lesz és elfogadja a szubkultúrákat is,így hát a pornó elveszíti a sajátos ízét és egy megtűrt, sőt akár elismert műfaj lesz. Egy másik példa, hogy jobban megértsük. Ma már senki se lepődik meg azon, h egy rockert meghívnak a legflancosabb díjátadóra, ez valahol jó. Ugyanakkor a műfaj elveszíti lázadó jellegét. Rátérek magára az irodalomra. Legyünk szókimondók, itt nem érvényes,hogy nem szabad, nem illik vulgáris szavakat használni. Keressünk nagyon vulgáris szavakat és használjuk.
Nem arról van szó, hogy telepakolunk egy szöveget minél rondább szavakkal és akkor ez a pornó. A vulgáris szavak csak fűszereznek. A történés a lényeg, nem meglepő módon szexuális aktusokat kell felvonultatni egy aktus, kis pihenő, újra aktus, és így végig a történetben. Pihenő csupán arra jó, hogy átvezesse az olvasót az újabb aktusra. És igazából ennyi a pornó. Tudom, hogy sokan kérdezik, hogy de mi van akkor ha egy érdekes társadalmi folyamat történés kerül feldolgozásra? Tehát valamilyen többes értelme is van az írásnak a naturális részek mellett. Nos ez már nem pornó. A hiteles, autentikus pornó nem igényli a komoly gondolatokat, eszméket, bármit ami komoly a szereplők élvezni akarják egymást és ennyi. Amelyik mű ezen túl megy, nos az olyan művet én már nem nevezem pornónak. Lényegében meg kell tanulni leírni a szexet , a szexuális aktust úgy, hogy aki olvassa lássa maga előtt, hiszen ez a lényege az aktus. Itt csak a fantázia szabhat határt.
- Ez a saját véleményed volt? - kérdezte Valkoci.
- Igen a sajátom.
- Ez az én saját forradalmam, harcolok saját magam ellen. Harcolok megint.
Béla miután kijött Éva házából arra gondolt, hogy nagyon jó milf a nő. A férfi megvakarta a tökét és elindult a járdán. Betért egy vegyeskereskedésbe és vásárolt magának egy üveg vodkát. Felhívta Susant.
- Szeretnék menni hozzád, ráérsz most?
- Igen, gyere.
Béla leintett egy taxit és félóra múlva már Susan lakásán volt. A nő rózsaszínű melltartó, és tangabugyit viselt. A férfi érezte, hogy szűk a nadrágja.
- Faszállító popsid van.
- Tudom. A hangom is faszállító.
- Előtte igyunk valamit.
- Zuhanyoz le, tusfürdőt, szappant találsz a faszod is jól mosd meg.
Béla nézte ahogy Susan szívja a faszát. A nő vele szemben helyezkedett el és jöttek az érzések, amit csak egy jó szopás adhat.
A csaj nyelve körbejárt a makkon, folyamatos kéjérzetet okozva. És a legemlékezetesebb pillanat volt, mikor Susan elkezdett szívni. Szívott mint a porszívó. A szívás szavakkal leírhatatlan gyönyört okozott.
Férfinak az egyik legnagyobb gyönyör mikor szívják. Béla, átkarolta Susant, - Most átviszlek cicám. Történjen bármi akkor is átviszlek.
A férfi felébredt és eszébe jutott Matlit kocsmája nem késlekedett elindult a kocsmába.
- Jól esik a vodka.
- Akkor igyál.
- Te is jól esnél nekem.
- Ugyan, vannak kurváid, nem kellek én neked.
- Egy csaj van a Valkoci, ő a szövetségesem, jó haver. Van még Susan aki szadista és szerelmes vagyok belé. Van egy másik Susan is az álomvilágban őt akarom áthozni a valóságba. Mert ő imád engem. Elhiszed nekem?
- Figyelj Béla, mesélek neked. Tudod jól, hogy már nyolc éve özvegyasszony vagyok. Mikor meghalt az uram akkor megfogadtam, hogy több férjem nem lesz. És nem is lett.
- Ezt most miért mesélted el nekem?
- Mert jól esett elmondani. Te meg a barátom vagy. Szadistával, hogy állsz?
- Örülök, hogy nem tud többet bántani engem.
- Miért nem tud?
- Mert nem engedem.
- Ügyes vagy.
- Köszi.
- Most mesélj te nekem.
- Mit?
- Érdekel még a spiritizmus?
- Nem. Már a varázslat érdekel.

Béla sétált a lenyugvó nap fényében és úgy érezte, hogy maga mögött hagyja a múltat. A múlt ujjai elengedték a férfi. Nagy levegőt vett és úgy érezte, hogy a börtön kapujában áll 20 év rabság után. Az Ady városban sokan sétáltak este a férfi beült egy cukrászdába és kért egy Stefániát, és úgy gondolta, hogy a sütitől jó kedve lesz. Nem lehet mindig vodkát inni. Unalmas percek, órák pörögtek a férfi számára. Jó lenne egy kiadós szex. Egy jó dugás. Cukrászda után újra sétált. Sétált és örült, hogy nem kell neki várakozni ugyanis utált várni.
Béla ült a kocsmában a törzshelyén és egy furcsa érzés lett, úgy érezte, hogy valaki figyeli. Mikor megfordult egy gyanús külsejű idős nőtt látott, ahogy issza a korsó sörét. A nő tetőtől talpig feketébe volt öltözve, hosszú fekete kabátot viselt a nyári meleg ellenére. Béla kereste a szemével Matildot a kocsmáros nőt de nem látta. Így hát felállt a pulthoz lépett és kért magának egy pohár vodkát. Mikor oldalra nézet látta az idős nőt ő is egy vodkát kért egy mosoly kíséretében.
- Finom a vodka. - vetette oda a nő Bélának.
- Tényleg finom. - válaszolt a férfi.
- Az orosz vodka a legfinomabb mikor Oroszországban azon belül Moszkvában éltem sokat ittam.
- Ha megengedi bemutatkoznék .Béla vagyok.
- Feketeség a nevem. De most mennem kell.
Béla utána nézet a kocsma ajtón kilépő nőnek.
- Tegnap is volt itt utánad szaglászott.- mondta Matild.
- Vajon miért?
- Szerintem megfogod tudni
- Nem érdekel engem az idős nő, kérek még egy vodkát.
- De már be vagy baszva.
- Kapok vodkát vagy nem?
- Tessék egyet még kapsz.
- Tudod, hogy mit szeretnék? Kurvázni egy jó ízűt.
- Béla, te tényleg be vagy baszva, hátul tudsz aludni, gyere segítek.
Matild segített a férfinak eljutni a személyzeti szobába, a férfi lefeküdt egy kanapéra és szinte rögtön elaludt. És álmodott.
Egy íróasztal mögött ült és egy golyóstoll volt a kezében. - Írni kell egy forgatókönyvet, egy cicafiú várja.
Béla felébredt és a személyzeti szoba ajtajához sétált majd ki a klotyóra.
- Jobban vagy? - kérdezte Matild.
- Igen. Képzeld álmomban buzi voltam.
- Dolgoznod kellene.
- Majd dolgozom ha sikerült áthoznom a hozzám nagyon kedves Susant.
- Sok sikert!
- Köszi! Érdekes lenne ha az álmomban írt forgatókönyv átjönne a valóságba, de ezt a gondolatom eldobom.
- Jól van.
- Férfi vagyok. Felköszöntöttek nőnap alkalmából és örültem ennek.
- És még minek örültél?
- Egy jó nőnek.
- Emlékszem mikor a lányom hozta a kanját próbáltam kedves lenni. A lányom 17 évesen költözött el tőlem.
- A kanhoz.
- Igen. Rendes fiú, dolgos, munkás, segítőkész, illedelmes. Nincs okom a panaszra, illetve nem volt okom mert ez már a múlt.
- Nekem pedig talán a jövő.
- A te jövőd a fekete ruhába öltözött öregasszony.
- Tudod jól, hogy ez nem igaz.
- Tudom már sok éve.
- Milyen érzés mikor a lányod elköltözik? Milyen érzés mikor pár havonta megjelenik és olyan aranyos, hogy körbe akarod csókolni. És elhiszed, hogy jó dolog embernek lenni és folyik a könnyed patakokban.
- Nem tudom, hogy ki vagyok?
- Idővel rájössz.
- Szeretem a lépteit ahogy megy, szeretem és ennyi.- mondta Matild.
Béla nem kérdezte meg, hogy a kocsmáros nő kinek a lépteit szereti
Béla részegen haza tántorgott és bánta, hogy nem írt le naponta 5 oldalt.

A fekete ruhás idős nő eltűnt az éjszakában és egyenesen Éva házához ment.
A fekete ruhás nő nem szerette a színes ruhákat, mindig feketében járt. Egy közúti ellenőrzés során ki kellet nyitni a kocsija csomagtartóját. A nő nem tiltakozott kinyitotta a csomagtartóban egy hulla volt, rögtön bilincs került az idős nő kezére, ennek már tíz éve de még rémálomként még mindig kísérti a dolog.
- Éva még mindig álmodom a hullával aki a csomagtartómban volt.
- Akkor fel kell dolgoznod ezt az élményt.
- De hogy?
- Van egy gép.
- Milyen gép?
- Egyenlőre legyen elég annyi, hogy van egy gép, nem akarom elmondani mert akkor Béla is megtudja az a balfasz rá tud csatlakozni a kollektív tudatra így értesül arról amit mi most beszélünk. Gondolom nem kell mondani, hogy nincs tisztában a kollektív tudat természetével, tulajdonképen csak spontán tud csatlakozni. Amit ő úgy értelmez, hogy jók a megérzései.
- Ennyire hülye?
- Igen, de nem szabad lebecsülni. Így tehát a gépről nem beszélhetek neked, már ez is sok volt, hogy szóba hoztam. Elhiszed?
- Nem.
- Akkor minden rendben van.
- Régebben nem beszéltél rondán.
- Régebben éretlen voltam manapság már szeretem saját magam.Valkoci a monitor előtt ült, majd felállt, és a szobája ablakához lépett. Kinézett, és Bélát látta. A férfi valószínűleg részeg volt, mert bizonytalan léptekkel közeledett a panelház irányába. Valkoci hallotta a bejárati ajtó csengőjét. ?Szóval be akar jönni - konstatálta magában. Biztos, hogy a nagy semmiről fog beszélni, később pedig ugyanazt elmondja, amit a beszélgetőpartnere, mert mindig idomul hozzá. A legvégén pedig úgyis meg akarja nyalni a lábam" - gondolta a nő, miközben beengedte a férfit a lenti ajtón. Pár perc múlva Béla már a lakás ajtaján kopogott.
- Gyere be, nyitva van.
- Szia, Valkoci - köszönt Béla, és alaposan végigmérte a nőt.
- Szia, Béla, kérsz kávét?
- Igen, köszi. Szép a fehér színű pólód és a feszülős farmernadrágod.
- Köszi, neked is szép az inged. Ülj le a konyhában, rögtön megyek én is.
- Rendben van. Legutóbb, amikor panellakásban voltam, egy kurvához mentem. Igazából most is csak azt várom, hogy levetkőzzünk, és szexeljünk.
- Ne viccelj, Béla! - nevetett a nő, és közben felrakta a kávét.
- Hallottam egy gépről, ami a segítségünkre lehet.
- Pontosabban a te segítségedre, Bélám.
- Ebbe az ügybe már te is réges-régen belekeveredtél.
- Anyád!
- Köszi. Szívesen nyalogatnám a lábadat!
- Honnan tudsz a gépről?
- Fogalmam sincs.
- Értem - mondta Valkoci, majd felállt az asztaltól, levette a kotyogós kávéfőzőt, hogy öntsön a vendégének és magának is.
- Jó volt a kurvával?
- Aha. De engem most egészen más érdekel. Finom a kávé.
- Béla, miért jöttél? Mit szeretnél?
- Tudod te azt jól.
Valkoci megigazította a tüsi, világoszöld színű haját, az ablakhoz lépett, kinézett, és mosolygott. Visszaült az asztalhoz, és nézte a férfit. Béla kortyolgatta a kávéját, és egyáltalán nem tűnt részegnek.
- Béla, mesélsz nekem a tervedről?
- Igen. Tudatos álomban találkozom Susanal, és valahogy átjövök vele a valóságba. De ezt te nagyon jól tudod, ezzel semmi újat nem mondtam neked. Valahogy, mindegy, hogy hogyan, értesültem egy gép létezéséről, ami segít a tudatos álom előidézésében, így a tervem végrehajtásában. Annyit tudok, hogy bele kell feküdni a gépbe, ami ezután elkezd forogni.
- Egy jó kiadós dugás kellene neked, és hogy egy ügyes nő szopjon le!
- Susan majd leszop.
- Ember nem gyűlölt még úgy, ahogy ő gyűlöl téged, te pedig szerelmes vagy belé. Az álombéli Susant, aki elmondásod szerint kedves hozzád, akarod idevarázsolni magad mellé, mert szerinted akkor jó lesz neked. Természetesen senki más nem érdekel téged. Tudom, hogy hallod, érted is, hogy őrültséget csinálsz, amivel másokat veszélybe sodorsz, de téged ez nem érdekel, mert narcisztikus személyiségzavarod van. Csak te számítasz.
- Milyen veszélyre gondolsz?
- Susan mit fog szólni, ha találkozik saját magával?
- Nem tudom. Szép a hajad.
- Szerintem más is tud a gépről. Valószínűleg spontán csatlakoztál az emberiség kollektív tudatához, és így értesültél arról.
- Szeretnék vonaton utazni...
- Ez most hogy jön ide?
- Régebben mozdonyvezető voltam, tudod jól.
- Hány kurvát szédítesz?
- Szerelmes vagyok Susanba.
- De zenét hallgatni lehet.
- Szinte mindig lehet.

Matild, lerakott maga elé egy üres műanyag üveget majd eldobta. Valahol egy párhuzamos világban összetört a műanyag üveg. Valkoci nem értette a tudatos álmát, nem értette, hogy miért tört össze a műanyag üveg a kezében? Viszont jól hallotta amit Matild mondott és megrémült az elhangzott dolgoktól. Újra félt.
A sárgarépa, a zeller és az ölelés földel, vagyis nem szállsz el. Egyél sok gumós növényt és akkor nem lesz gond. Nem lesz kundalíni szindrómád. Hiszel nekem? Legalább egy kicsit? Esténként lementem futni mikor te dolgoztál és sosem hittél nekem. Ez is elmúlt.
Matild sétált az utcán és arra gondolt, hogy jó lenne miniszoknyát felvenni tulajdonképpen formásak a lábai. Béla még pénzt is adna azért, hogy megcsodálhassa. Ugyanis annak a férfinak talán a legnagyobb csodák a szép női lábak. Béla egész nap Susan lábait nyalogatná rakna rá tejszínhabot és lenyalná nagy élvezettel. Matildnak eszébe jutott, az első alkalom mikor látta Bélát. Akkor is kocsmában volt hol máshol is lett volna? A fél életét ott tölti egy nyári délután volt nagyon kicsit esett az eső. Egy barna rövid hajú férfi lépett be a kocsmába és kért egy korsó sört. Majd rendszeresen megjelent. Egy idő után nyilván akarva akaratlanul is törzsvendég lett és kezdetben pár szó, majd a szavakból mondatok lettek és Matild és Béla barátokká váltak. A férfi kezdetben nagyon behízelgő volt, olyan volt mint egy romantikus költő és abban az időszakban Matild szerette a romantikát. Idővel a férfi elmesélte pár titkát. Elmesélte, hogy a tudatos álommal foglalkozik és, hogy mozdonyvezető. Matild nehezen hitte el, hogy mozdonyvezető. Béla sok fényképet mutatott amin ő és egy mozdony szerepelt. Konkrétan a férfi egy mozdony irányítófülkéjében volt. Matild így hát elhitte a férfi hivatását. Elhitte, hogy a férfi a Budapest, Párizs járatot csinálja. Teltek múltak az évek a férfi egyre több korsó sört ivott és egyre többet mesélt.
- Nagyon féltem az ismeretlentől. Csak néztem ki a fejemből és nem hittem el, hogy elütöttem valakit a mozdonnyal. Nem mesélhetem el neked, hogy mit láttam. Még nem. Talán majd egyszer igen. Többet nem akarok mozdonyt vezetni.
Úgy tűnt, hogy a titok megmarad titoknak. Béla valamit látott az ő dolga pár hónapig munkanélküli lesz legalább jól kipiheni magát tulajdonképen semmi baj nincs. De sajnos megjelent a kocsmába a fekete ruhás idős nő és hozta magával a bajt.
Matild beleszólt a telefonjába.
- Éva, pár perc és ott vagyok. A lányod remélem, hogy nincs otthon.
- Tiszta a levegő.
- Szuper.
Matildnak volt kulcsa Éva kerti kapujához így akadálytalanul bejutott a házba. Még a fekete nagy testű kutya sem jött elő, biztos valahol pihent.
Mosolyogtak egymásra. Matildnak feltűnt, hogy Éva nem visel melltartót elkapta a tekintetét de túl későn. Éva észrevette a kéjsóvár pillantást. De erre most nincs idő. Amúgy sem tudna benedvesedni parancsszóra biztos, hogy nem. Most más fontosabb.
- Rakok fel kávét. - mondta Éva.
Matild nagyot bólintott a fejével és semmit sem válaszolt.
- Szeretném tőle visszakérni az összes csókom.
- Ez, hogy jutott az eszedbe? Főleg úgy, hogy sosem csókolóztunk.
- Csúsznak össze a dimenziók.
- Tudom. Ha így jobban tetszik, tudom drágám. Én már azon sem csodálkoznék ha te Béla lennél és fel tudnál venni bármilyen fizikai megjelenést.
- Nem vagyok Béla.
- Éva kérlek meséld el amit tudsz.
- Rendben van, de akkor nem kávét kell inni hanem erősebbet. Szerintem Hemingway sem gyümölcslevet ivott mikor mesélt.
Késő este volt már mikor Matild eljött Évától egyenesen hazafelé indult nem akart sétálni, nem akart taxit, buszt, semmit sem akart csak hazaérni. Otthon ledobta a ruháit, lezuhanyzott majd kidőlt az ágyra és nézte a plafont. Rögtön eszébe jutott, hogy kislányként is így nézte. Pár perc elteltével már úgy aludt mint a bunda.
Béla, ült az íróasztala mögött és egy cetlire felírta Susan nevét majd a cetlit a monitorra ragasztotta. Álmomban megpróbálom a cetlit levenni. - mondta és nagyot sóhajtott. És álmodott tovább.
Susan és Éva régi barátnők voltak. Barátságuk több évtizedre nyúlik vissza. Susan édesapja a partiőrségnél szolgált, részt vett a híres ütközetben amikor űrlények támadták Los Angelest. Éva édesapja ufó kutató volt. A két férfi gyakran találkozott egymással és néha a lányaikat is vitték a találkozókra. A fiatal csajok persze nem értették, hogy a felnőttek miről beszélgetnek, egyébként a felnőttek sem értették, hogy mi van az ufó jelenség hátterében.
Teltek, múltak az évek és a csajok 21 évesek lettek. Egy napon születtek így a szülinapot együtt tudták ünnepelni. Susan és Éva édesapja is meghalt egy repülőgép balesetben, rossz nyelvek szerint nem baleset volt hanem olyan dolgokat tudtam amit nem lett volna szabad. Mert valakiknek nem tetszett. Susan és Évát nem érdekelte a merénylet lehetősége. Egymást vigasztalták és jó pár év elteltével úgy érezték, hogy túl jutottak a gyászon. 21 éves korukra érett, kiforrt személyiségek lettek.
- Éva, előbb igyunk valamit utána kinyalom a pinád.
- Rendben van Cicám.
Ilyen párbeszédek gyakran hangzottak el közöttük, mivel leszbikusak voltak. Gyakran használtak segédeszközöket a kedvencük volt egy jó nagy felcsatolható műfasz.
Susan vett ki szobát a szokásos helyen egy félreeső panzióban Los Angeles egyik külvárosában. A tulajdonosnő is a saját neméhez vonzódott és cseppet sem zavarta, hogy a csajok orgiáznak a szobában és néha hánynak, pár széket összetörnek. Másnap miután kijózanodnak mindig rendet tesznek és bőséggel fizetnek. Az édesapjuk révén szép vagyon örököltek. A tulajdonosnő csupán egy valamit sajnált, hogy ő nem nyalhatja ki a csajok pináját.
Susan és Éva sorsa abban is hasonlít, hogy mindkettőjük édesanyát elvitte egy űrlények által vezetett űrhajó. Szépen, látták fényes nappal egy kiránduláson történt. A kér édesapa is látta és megbeszélték, hogy senki sem beszél.
- Éva felcsatolta a fekete színű műfaszt és gyengéden betolta Susan popsijába. Mindketten hangosan nyögtek. Egyre gyorsabban mozgott a műfasz. Éva remegett az orgazmustól. Susan mosolygott. Fél órányi anális szex után lekerült a segédeszköz.. A következő órákban nyalták egymást. Beraktak egy több órás komoly zenét és a zene ritmusára nyalták egymás pináját. Úgy ahogy csak a nők tudnak nyalni, mert ők tudják, hogy mi esik jól egy cicának. Bekapták egymás klirotiszát és gyengéden harapdálták. Sikítottak az orgazmustól. És ittak általában wiszkit. Sőt igazából vedeltek. Már rég tudták, hogy alkoholisták de nem foglalkoztak ezzel a ténnyel.
Azon a bizonyos estén is kurvára be voltak állva. Susan bebaszva nyalta Éve lucskos pináját és egy furcsa ízt érzett ami más volt mint a pina finom íze. Vér volt ugyanis Susan menstruált, a nyaló csajt nem zavarta a vér. Józanon talán zavarta volna de bebaszva jóízűen szürcsölte, élvezte. Éva mikor látta Susan száját amiből a menstruált vér csöpögött, jót röhögött és megjegyezte, hogy úgy nézel ki mint Drakula gróf.
- Mikor én menstruálok akkor neked is nyalnod kell. - mondta Susan.
- Imádom ezt a kihívás. - válaszolt Éva.
- Akkor igyunk, hogy jobban be legyünk baszva majd invitáljuk fel a tulajdonosnőt azt a vén kurvát, olyan vágyakozó szemekkel nézi a csöcseim, szerintem szétnyal bennünket.
- Jó ötlet, invitáljuk fel a vén szukát.
Lementek a hallba részegen vérző szájjal, kurva ijesztően néztek ki.
A tulajdonos nő felsikoltott.
- Gyere fel te szuka fel kell nyalni a vérem a padlóról.
- Érettem királynőm megyek fel. - válaszolt. Természetesen látta, hogy két pinából az alkohol beszél de nem bánta bizsergett a pinája a fiatal szukák után. Gondosan bezárta a panzió bejárati ajtaját, egyébként is már elmúlt éjfél senki sem fog jönni. De ha jön is valaki nem számít, finom fiatal szukákat akar nyalni.
A szobában nagy vértócsa volt. A tulajdonosnő tudta, hogy józanon nem képes felnyalni ezért húzóra megivott egy félüveg wiszkit. Közben látta, hogy Éve lefeküdt és elaludt. Nem bírja a piát a kis kurva.
Susan viszont bírta, szétrakott lábakkal feküdt az ágyon és folyt a pinájából a vér. Ő is elkezdett menstruálni. A tulajdonosnő bebaszva,örömmel szürcsölte a menstruált vért ami mint a hegyi patak folyt a pina lyukából.
A szobában félhomály volt, csak a kinti lámpák fénye szűrődött be. Mert a függöny nem volt elhúzva.
Éva bebaszva aludt és álmodott. Az épület megremegett egy repülő csészealj jelent meg a nagy semmiből és a panzió felett lebegett. Néhány másodperc múlva a remegés fokozódott.
- Lányok, örülünk, hogy láttunk benneteket az édesanyáitok vagyunk, az űrlények voltak olyan jó fejek, hogy benneteket is levisznek egy körre és ha már itt van a tulajdonosnőt is.- mondta a két nő.
- De mi a fasz remeg?- kérdezte Éva.
- Az egész panzió az űrhajóra került és kicsit remeg a csészealj amíg áthalad a föld légkörén. - válaszolt Éva édesanyja.
- Hova a faszomba megyünk?- kérdezett újra Éva.
- A csillagok közé.
Éva érezte, hogy be van baszva, de még bebaszva is pontosan tudta, hogy most hazudott neki az anya.
- Ez a valóság vagy csak álmodom? - kérdezte saját magától és felsikoltott. Susan rázta. - Ébredj szukám, már azt hittem, hogy meghaltál annyit vedeltél.
- Kurva fasza! Szóval csak álom volt.
Béla tökéletesen tisztában volt vele, hogy az álombéli panzió tulajdonos Matild volt, a részeges leszbikus csajok pedig Susan és Valkoci.
Béla kilépet az utcára kicsit megcsípte az arcát a hideg szél.
Béla sétált hazafelé és a hideg szél továbbra is az arcába fújt. A férfinak hirtelen jó kedve lett, arra gondolt, hogy most kellene regényt írni amíg jó kedve van. Általában azok a dolgok sikerülnek jól amit jókedvűen csinálunk.
Béla hirtelen hátrafordult a fekete ruhás nőt látta maga mögött. A nő fenyegetően nézett szinte izzottak a szemei mint a parázs, már szó sem volt arról, hogy kedves nagymamának néz ki.
- Gonosz boszorkány takarodj innen. - mondta Béla és bár határozottan akart beszélni érezte, hogy megremegett a hangja és biztos volt benne, hogy a boszorkány is hallotta a megremegést.
- Megöllek te szemét. - sziszegte a boszorkány.
- Rendőrt hívok. - válaszolt a férfi.
- Akkor őket is megölöm.
- Mi a faszt akarsz tőlem? Én csak egy ex mozdonyvezető vagyok.
- Megölted a nővérem ugyanis ő volt a síneken a mozdony előtt.
- Vétlen vagyok a balesetben, 800 méter volt a fékutam a kanyar után 50 méterre volt tőlem a nővéred esélyem sem volt az ütközés elkerülésére.
- Bűnös vagy.
- Mi a bűnöm?
- Megszülettél.
- Öreganyám unom a példabeszédét.
- Susan leszopná a lomposod azt nem unnád ugye? Annak örülnél ha a büdös kurva szívná a faszod. Az álombéli Susanra gondolok mert a valódi le se szar téged. Én segíthetek neked, velem eléred a célod.
- Honnan tudsz erről?
- Rá tudok csatlakozni az emberiség kollektív tudatára, te is rátudsz de te csak spontán én pedig tudatosan. Te spontán megtudtad, hogy létezik egy gép. Én tudatosan utánad néztem. Tudod érdekelt a nővérem gyilkosa.
- Szerintem be vagy baszva.
- Akarsz varázslatot látni?
- Gyere itt a seprűm elviszlek egy körre. Nyugi ez csak vicc volt. Béla gyere sétáljunk ha látsz egy pinát aki szimpatikus neked szólj. Én bárki akaratát befolyásolni tudom. Lefognak szopni a pinák ha akarom.
- Itt jön egy bögyös cica épen előttünk.
Egy fekete hosszú göndör hajú nő sétált próbált félrehúzódni a két gyanús alak elől.
Pár perc múlva a göndör hajú csaj szopta Bélát a férfi miközben egy adag gecivel megkínálta a arra gondolt, hogy a fekete ruhás nő tényleg tud neki segíteni. Csaj miután leszopta elköszönt és elsétált. Béla körbe nézett és sehol sem látta az öregasszonyt, majd elrakta a faszát. Az első menet megvolt vagy inkább az első lépés lefelé a lejtőn. Béla gyors léptekkel sietett haza és próbált racionálisan gondolkodni. Közben újra felidézte a csaj nyelvcsapásait. Kurva jól szopott.
Másnap reggel a férfi egyenesen Matild kocsmájába sietett egyszerűen vágyott rá, hogy valakinek meséljen. Valakinek aki ismeri őt és így talán megérti.

Susan lassan betolta a nyelvét Valkoci hüvelyébe és járatta. Szépen lassan. Valkoci teste remegett a gyönyörtől. Susan nagyon szerette nyalni a csaja punciját. Imádta az ízét jó ízűen szürcsölte még az ujjairól is lenyalta. Egyszerűen imádta.
- Úgy imádod a puncim ahogy Béla imádja a lábaid. - mondta Valkoci.
Susan egy pillanatra abbahagyta a nyalást.
- Mindig Bélán jár az eszed.
- Bocs, kérlek folytasd a nyalást.
Susan nyelve továbbra is szorgalmasan járt Valkoci hüvelyében de érezték, hogy a hangulat megváltozott. Elég volt Béla nevét megemlíteni, hogy megváltozzon a hangulat. Említeni a nevét és megváltozott a hangulat.
- Bocs, de elment a kedvem a nyalástól. - mondta Susan.
- Rendben van. - válaszolt Valkoci.
- De akkor mit csináljunk egész este?
- Nem tudom. Tervezzük az életünk. Te mi szerettél volna lenni kislánykorodban?
- Híres pornószínésznő.
- Értem. Na és miért nem lettél?
- Elment tőle a kedvem.
Valkoci kinyitotta a panziószoba ablakát, hogy friss levegőt engedjen be. Nézte az akácfákat az ablak előtt és megjelent egy könnycsepp a szemében letörölte mielőtt megfordult. Nem akarta, hogy Susan lássa.
Van egy férfi, ő az egyik főszereplő, a regényünk egyik főszereplője. Szerelmes vágyik egy nőre de a nő nem óhajt a férfihoz közeledni. A főszereplőnk nyilván el is fogadhatná, hogy a hölgy elutasítja őt. Igazából el is fogadja és egy másik hölggyel próbál közelebbi kapcsolatba kerülni. De továbbra is szerelmes abba a nőbe aki elutasította őt. Ez az alap konfliktus. Egyéb történések is zajlanak pl. a férfival történik sok minden. Megismerkedik egy idősebb nővel aki belekeveri őt zűrös ügyekbe. Ezt kicsit konkrétabban kifejtem. Az idősebb hölgy mondja, hogy ő tud segíteni abban , hogy a férfi elnyerje álmai nőjének a szívét, mindössze egy varázslatot kell csinálni. A férfi beleegyezik. Erről szeretne Béla regényt írni. - mondta Valkoci és felébredt az álmából.


Gini, ott állt Béla orra előtt a férfi érezte a nő kellemes illatát. Vonzónak találta az illatot.
- Egy kérésem lenne. - kezdte a férfi.
Gini felvonta a szemöldökét és úgy válaszolt.
- Máris?
A férfi zavarba jött, tudta jól, hogy a nő látja sőt érzi is a zavarát olyan orra lehet mint a vadászkutyáknak végül is az egész helyzet elbaszott. Viszont a combjai szépek biztos, hogy nem véletlenül vett fel mini szoknyát. Tudja jól, hogy imádom a formás női lábakat. Mindent tud róla, bár talán nem mindent.
- Béla, mit akarsz?
- Nem tudom. - mondta a férfi remegő hangon és érezte, hogy fél.
A nő intette a jobb kezével, két nagy darab férfi jelent meg karon fogták Bélát és visszavezették az épületbe majd kulcsra zárták a bejárati ajtót. Tehát újra fogoly lett. Felsietett a legfelső emeletre kinézett az ablakon. Ginit látta a nő sétált a ragyogó napsütésben. Leült egy székre és némán várt. Továbbra is érezte a félelmet.
- Kérdeznem kellet volna tőle valamit, bármit. Akkor talán nem zárt volna be. - mondta saját magának.
- Tudok neked segíteni. - monda egy női hang.
Béla gyorsan megfordult és Ginit látta a nő szőke hullámos haja eltakarta a nagy formás ciciket, ugyanis felsőt nem viselt. A férfi érezte, hogy szűk a nadrágja. Gini becsukta a szoba ajtaját mikor a zár koppant. Béla tudta, hogy megfogja dugni a nőt, legalábbis megpróbálja, biztos, hogy megfogja próbálni, mert szétreped a nadrágja olyan szintű A kategóriás merevedése van pedig a ciciket még nem is látja. Ugyanakkor jól eső érzésekkel nyugtázta, hogy nem vágyik rá, hogy erőszakoskodjon a nővel ha nem akar baszni elfogadja. De gini szemei izzottak mint a parázs.
- Gyere leszoplak. - mondta Gini.
Béla elővette a merev faszát és a nőhöz lépett. Gini letérdelt és elkezdett szopni. Először mintha fagyi lenne a makkot nyalta körbe. Majd bekapta és úgy nyalta, és szívta. A férfi felhördült imádta mikor egy nő szívja a faszát. Gini feje szorgalmasan mozgott, szívta Béla faszát. Masszírozta a férfi tökeit. És nagyon ügyes technikával szívott és nyalt is. A férfi érezte, hogy elindult a tej a tökéből. Szerette volna még élvezni a szopást de nem bírt szólni a nőnek, hogy álljon meg. Egy nagy adag gecit fröccsentet Gini szájába. A nő mohón lenyelte a férfi forró tejét. Majd mint a cicák megnyalogatta az ajkait. A férfi úgy érezte, hogy a fasza újra erőre kap, pedig az előbb sült el.
Gini egy zsebkendővel letörölte a szájából kifolyó gecit az arcáról és mosolygott a férfira.
- Remélem, hogy neked is jól esett. - mondta. És még hozzátette. - Mert nekem nagyon jól esett.
- Nekem is jól esett. - válaszolt Béla.
A szőke hosszú hajú nő kinyitotta az ablakot és társalgási hangon megszólalt.
- Ha akarod minden nap leszoplak, leszek a kurvád.
Béla tudta jól, hogy hibát követett el, valószínűleg Gini akkor segített volna neki ha nem engedi, hogy leszopja, ez egy gonosz próba volt. De melyik férfi utasítani vissza egy mohó érzéki szopni akaró nőt?
- Elbuktam?- kérdezte Béla.
- Igen. 5 percet adok a távozásra ha addig nem érsz ki az udvarból akkor meghalsz. Fuss te faszfej. Fuss az életedért.
Béla semmit sem válaszolt hanem kifutott a szobából majd le a lépcsőn, végül kiment a bejárati ajtón keresztül a szabadba. Szerencsére az ajtó nyitva volt. A férfi úgy érezte, hogy nem Gini jósága miatt volt nyitva hanem egyszerűen szerencséje volt, talán a kurva elfelejtette maga után becsukni mikor bejött az épületbe. Vagy tényleg komolyan gondolta az öt percet. Béla tudta, hogy az udvar kerítése 3 kilométer messze van. Ennyit kell lefutni és már csak jó ha négy perc van. Vagy még annyi se. A férfi érezte, hogy eluralkodik rajta a pánik egy pillanatra arra gondolt, hogy visszamegy az épületbe és csinál valamit Ginivel. De mit tehetne, egy zsoldos magánhadsereg ellen?
Futott ahogy csak bírt már az első méterek után úgy érezte, hogy muszáj kiköpni a tüdejét. De futott az életösztön hajtotta. Már látta a kerítést, igaz, hogy messze volt de legalább látta. Lenyírt, gondozott pázsiton futott, jobba egy faház volt talán szerszámtárolók, balra kamionok álltak, páran mozogtak az autó körül. A férfi semmit sem értett. Nem tudta, hogy kamionok minek vannak ott? Egyáltalán semmit sem tudott. Pisztoly lövést halott, az első gondolata volt, hogy ha hallja a lövést akkor nem halt meg. Ennyi gondolat futott át át agyán az élete a lábain múlott, hogy milyen gyorsan tud futni. Újabb lövést halott, bevillant, hogy esetleg nem is rálőnek, és elesett a lábához kapott érezte, hogy az újai között folyik a meleg vére. Szóval eltalálták méghozzá lábon talán direkt a lábát célozták vagy ha közelebb érnek egyszerűen kifogják végezni. Hamarosan kiderül. A férfi lehunyta a szemeit és békességet érzett a nagy vérveszteség miatt elájult.
Három terepruhás férfi vette körül felemelték és egy guruló ágyra rakták a sebet a lábán gondosan bekötötte az egyik férfi. Egy másik férfi tolta az ágyat ketten pedig jobbra, balra néztek mintha féltek volna valamitől.
- Jól szoplak? - kérdezte Gini.
Béla kinyitotta a szemét egy panziószobára emlékeztető helyen volt és Gini szopta a faszát. A férfi biztos volt benne, hogy a pokolba került és cseppet sem lepődött meg azon, hogy a nő miközben a gecit törölgette az ajkairól kiadta az utasítást, hogy van öt perced fuss az életedért. A férfi tudta, hogy az örökkévalóságig ez a jelent sor fog ismétlődni és soha sem fogja elérni a kibaszott kerítést. És akkor rájött, hogy Gini is a pokolban van, a szopni szerető nő is be van zárva ebbe az elbaszott világba. Talán a nőnek ez a büntetés, hogy folyton, állandóan le kell szopni annak a férfinak a faszát akit gyűlöl és mindig kap egy adag gecit.
- Mi van ha nem akarok futni? - kérdezte Béla.
Majd elfelejtette a kérdést és futott az életért, majd lelőtték és újra megismétlődött az egész. Újra leszopták és újra futott. A férfi rájött, hogy azokban a pillanatokban vannak tiszta gondolatai mikor a nő szopja, mikor Gini ajkai a faszához érnek, akkor kell kitalálni valamit. De nem is kitalálni egyszerűen akkor kell lelki erőt gyűjteni és rájönni, hogy ki lehet lépni az ördögi körből, csak akarni kell. Talán mindennek ez a titka, hogy csak akarni kell. Talán kopogni kell a saját ajtónkon és bátran bemenni, hogy önmagunkkal találkozunk és ha már tudjuk, hogy kik vagyunk akkor már nem hat ránk az illúzió. Gondolta Béla miközben nézte Gini fejét, mozgott mert szopott a nő.
Béla érezte a lábában a lövést újra elájult mikor kinyitotta a szemét újra csak a panziószobában volt és Gini szívta.
- Fejezd be a szopást, mert most felállok és zavartalanul kisétálok az épületből majd az udvarból.
- Itt kell maradnod. - mondta Gini.
Béla semmit sem válaszolt, elfelejtette a nőt az épületet a jelenetsort. Lesétált a lépcsőn majd egy laza félórás gyaloglással elérte az udvar kerítését. Megjelent egy kapu és kinyílt a férfi kisétált és megvakarta a tökét.
- Végül is jó dolog a pokol megtanított arra, hogy önmagam legyek, de valójában én tanítottam meg saját magam. - mondta. És akkor eszébe jutott Gini a nő őzike barna szeme csillogott mikor mondta, hogy muszáj téged leszopni. Béla tudta, hogy a kurva valószínűleg sohasem fog ráébredni hogy ki is ő valójában így lehet, hogy számára a pokol tényleg örökké fog tartani. De vajon kit szop le a jövőben? Nem tudni. De nem lehet mindent tudni. De biztos, hogy bőven lesz jelentkező.
A férfi egy sörre vágyott és Matild kocsmájára. Eszébe jutottak a pult mögött álló csirkék tulajdonképpen nagyon sosem érdekelték a férfit, de akkor ott már az udvaron kívül Béla hatalmas vágyat érzett arra, hogy az összes fiatal csajt leszopassa.
Matild a férfi fölé hajolt és hisztérikus hangon kiabált. - Újra van vérkeringése visszajött.
- Béla, mély hangon megszólalt. - A pokolban voltam cicám, köszönöm, hogy megmentetted az életem. Belül pedig arra gondolt, hogy ha nem találja meg önmagát és, ha nem jut ki az udvarból akkor Matild vagy bárki csinálhatott volna bármit.
Néhány nap lábadozás után a férfi újra a régi volt. Pszichés eredetű rosszul létett írtak a kórházba a zárójelentésére. Béla összetépte a papírt. - Rám sem nézhetnek. - mondta saját magának.


- Sört kérek Matildom.
- Hozom Bélám.
Így teltek a következő hetek. Majd a tudatos álombéli Susan újra megjelent a férfi szellemi horizontján. Valkoci is egyre többször jelentkezett, de Béla érezte, hogy újra csak Susannal fog este lefeküdni és reggel felkelni, ideje lenne már mindezt a valóságban is csinálni. Ideje lenne áthozni Susant a valóságba. De hogyan? Béla bement a bankba és újabb összeget vett ki, örömmel nyugtázta, hogy még van három millió forintja, jó lenne nem elkölteni az összeset. Jó lenne nem felélni az összes megtakarítást de egyszerűen nincs kedve dolgozni. Majd akkor fog dolgozni ha Susan a felesége lesz.
- Köszönöm. - mondta a férfi a bankos fiatal csajnak. A csajszi arcán félelmet látott.
- Vajon miért fél tőlem? - kérdezte a férfi saját magától és kilépett a verőfényes júniusi nyárba. 300 ezer forint volt a zsebében ez egy hónapig elég lesz még akkor is elég lesz ha néha elmegy kurvázni bár cseppet sem vágyott a kurvákra. A gépre vágyott ami segít előidézni a tudatos álmot. És már tudta jól, hogy hol van a gép, csak bejutni nehéz az épületbe ahol tárolják. Fegyveres őrök védik.
Ha a fekete ruhás nő nem hazudott, de miért hazudna? Végül is az ő érdeke is, hogy tudják használni a gépet. A férfi zsebében megcsörrent a telefon. Megnézte, Valkoci telefonál.
- Szia Cicám.- mondta férfi.
- Szia, ne cicáz. Van egy jó ajánlatom a részedre talán nem leszel olyan balfasz, hogy visszautasítod. Egy erdőben található vadászház körül kell a füvet lenyírni egy osztrák nő a ház tulajdonosa, nem rég lett özvegy nincs aki megcsinálja. Mielőtt megkérdeznéd igen bögyös, nyugodtan próbálkozz nála, biztos jól szop.
- Ittál?
- Rád gondoltam mert szeretlek, van sok szabad időd és jót fog tenni az erdei levegő.
- Az öreglány tud magyarul?
- Persze, magyar származású csak Ausztriába ment férjhez. Mikor tudsz menni? Kérte, hogy közöljek konkrét időpontot.
- Akár holnap is
- Rendben van.
- Reggel? Ja és hol van a vadászház, Győrtől 60 kilométerre, ha nagyon jó leszel ki viszlek autóval,üzletelni akarok a nővel.
- Tényleg bögyös?
- Reggel hétkor legyél a házad előtt. - mondta Valkoci és lerakta a telefont.
Másnap reggel a férfi ott állt a háza előtt, frissen borotválkozva, ránézett az órára már negyed 8 volt, a nők mindig késnek. Egy tűzpiros autó fordult be a Kodály Zoltán Utcába. Tüsi hajú nő szélesen mosolygott és előzékenyen belülről kinyitotta az ajtót a férfi ruganyosan beült.
- Szia Valkoci, köszönöm, a lehetőséget. Igaz barátom vagy.
- Szia Béla, igen a barátod vagyok. Mennyivel jobb mintha a baszótársad lennék. - mondta nevetve és rátaposott a gázpedálra majd fékezett. A lakótelep nem verseny pálya hamar kiértek a városból nem volt nagy forgalom.
- Autópályán megyünk? - kérdezte Béla.
- Igen. - válaszolt Valkoci.
- mindig a külső sávban mész?
- Cicám, 10 éves az autóm, szerinted?
- Értem, Cicám.
- Egyébként, hol ismerkedtél meg a gazdag öreglánnyal?
- Az egyetemre jár a fia, mielőtt megkérdeznéd, nem nincs lánya.
- Mivel foglalkozik?
- Nem tudom, annyit tudok, hogy a hobbija a vadászat a fia sem mesélte el, hogy mivel foglalkozik az anya. Mielőtt rákérdeznél, igen jóképű a fia és nem , nem akarok tőle semmit sem. Mikor találkoztam a nővel papírok estek aki a táskájából, műszaki rajzokat láttam. Valamilyen furcsa gépet ábrázoltak.
Béla felkiáltott- - Milyen gépet?
- Tudja a tököm. - válaszolt Valkoci.
- lehet, hogy olyan gépet tervez amire szükségem van.
- Lehet. - válaszolt Valkoci olyan hangsúllyal amivel jelezte, hogy részéről lezárta a témát.
- Amúgy jól vagy?
- Köszi Béla, jól vagyok. Na és te, hogy vagy? Még mindig a szadistába vagy szerelmes. Szerintem pokolra jut az a nő.
A férfi nem válaszolt, maga elé képzelte Gini arcát ahogy csöpög a szájából a geci. Muszáj szopnom.
- Szerintem a mennyországba jut.
- Te hallod jó lenne koncertre menni, van egy kurva jó zenekar. Kellemes pörgős rockot játszanak. A szóló gitáros kicsit hasonlít Angnus Youngra.
- Akkor érdekel a banda.
- Jövő héten lesz a koncert a Marcal városban. Na most jön a lehajtó, innen még 5 kilométer és a vadászházhoz érünk. Látod az ott már az erdő.
- Lehúzom az ablakot, jó az erdei levegő. Tulajdonképpen itt aludhatnánk az erdőben én ráérek, te pedig nem mész be az egyetemre.
- Megfogsz lepődni Béla mert én is ráérek.
- Tökéletes.
- Na már itt is vagyunk. Szálljunk ki. - mondta Valkoci.
A férfi kiszállt és eszébe jutott, hogy nincs fűnyírója de biztos akad majd a ház körül.
Egy ötvenes éveiben járó fekete rövid hajú kicsit duci nő tűnt fel. A férfinek nem kerülte el a tekintetét, hogy a nőnek kifejezetten nagyok a mellei. Fekete teljesen átlátszó felsőt viselt alatta pedig piros színű csipkés melltartót.
- Üdvözöllek benneteket- mondta és nyújtotta a kezét.
- Mi már ismerjük egymást. - mondta Valkoci. Majd hozzátette. - Ő itt Béla a megyei fűnyíró verseny örökös bajnoka. Mindhárman nevettek
- Béla vagyok.
- Orsolya.
Megpuszilták egymást.
- Gyertek be dobok fel egy kávét. A munka megvár, ha van kedvetek itt is aludhattok van vendégszobám. Nyugi nem harapok.
A vadászház nagyon otthonosan volt berendezve a falakon trófeák voltak, szarvasok, őzek, muflonok.
Orsolya látta, hogy Béla nézi a trófeákat.
- Szegény férjem lőtte őket. A vadászat volt a szenvedélye, ahol most vagyunk ez egy magánerdő és én vagyok a tulajdonos, este majd sétálunk egy jót. Persze ha van kedvetek, süthetünk szalonnát is.
Valkoci szájra mosolyra húzódott gyorsan odakapta a kezét, hogy ne vegyék észre, a fiatal nő látta, hogy Orsolya úgy mustrálja Bélát mintha egy trófeás vad lenne. Csak az a hülye nem veszi a jeleket. Ma este belemárthatja a lompost. - gondolta Valkoci és próbált komoly arckifejezést vágni.
- Valami baj van kedvesem?
- Semmi baj nincs, csak eszembe jutott valami.
- Értem. - válaszolt Orsolya.
Kifőtt a kávé körül ülték a nappaliban található étkező asztalt és kávéztak.
- Megmutatok mindent a fűnyírót, a benzint, olajat, van fűkasza is. Megmutatom, hogy mit kel csinálni, utána nekem be kell menni a városba délután jövök vissza.
- Akkor ketten maradunk a vadászházba? - kérdezte Valkoci.
- Ez a helyzet kedvesem.
Béla megtudott mindent több focipálya méretű területet kell le nyírni majd a sövényeket is rendbe kell tenni, pár tuját is.
- Na és én mit csináljak? - kérdezte Valkoci.
- Kedvesem a hűtőben találsz mindent dobj össze egy könnyű ebédet. Bort is találsz. - mondta Orsolya és nagyot kacsintott. Valkoci egy pillanatra arra gondolt, hogy Orsolya leszbikus.
Az ötvenes éveiben járó nő beült a luxus terepjáróba és elhajtott.
- Na Bélám ketten maradtunk, nyírd le a füvet mire visszajön az öregasszony
- Most mi a bajod?
- Olyan szemekkel nézet rám, mint aki kiakar nyalni a konyhaasztalon.
Béla nem válaszolt. Elkezdte a fűnyírást. Valkoci pedig körülnézett a hűtőszekrényben. Úgy döntött, hogy összedob lecsót, reggelinek jó lesz.
Csörögöt a telefont, felvette. Orsolya hangját hallotta. - Küldök ki kaját futárral, nem kell ám főznöd. - mondta
- Úristen ez a nő gondolatolvasó.
- Tessék?
- Semmi, semmi Bélának szóltam.
- Délután megyek, puszi kedvesem.
Valkoci nézte a csajos rózsaszínű telefonját és megszólalt. - Puszild Bélát.
A férfi gyakorlott volt a fűnyírásban gyorsan ment a munka. Pár óra munka után megállt akkor jóízűen elfogyasztották a lecsót.
- Tele pocakkal jobban megy a meló. Nagyon jót tettél velem,hogy idehoztál. Nagyon jó barátok vagyunk.
- Próbálunk azok lenni.
Béla nem válaszolt hanem kilépett a vadászházból és folytatta a munkát. Pár tuját még meg kell nyírni majd a nem túl hosszú sövényt. Egy órás munka, ha nagyon lassan csinálj akkor is csak másfél óra. Délután háromra kész lesz.
Vakoci tűnt fel. - Tessék egy dobozos sör. Jó hideg.
- Köszi.
- Kurva meleg van, láttam a vadászház mögött napozóágyat, naptejem van, szerintem napozok.
- Bekenjem a hátad?
- Igen.
Béla bekente Valkoci hátát és folytatta a fűnyírást. A fiatal csaj miközben feküdt a napozó ágyon arra gondolt, hogy Béla nagyon sokat változott. Már nem kap a cicik után. Talán hiányzik, hogy nem kap a cicim után?
- Kellenek az ilyen napok is. - gondolta Béla miközben az utolsó tuját vágta. Munka után letisztogatta a fűnyírót és a sövényvágót majd mindent visszavitt a garázsba.
Valkoci is befejezte a napfürdőzést, talált egy mobil zuhanyzót és annak a segítségével lezuhanyzott majd friss,lenge nyári ruhákat kapott magára, kényelmes sortot és egy mélyen kivágott felsőt. Béla mindeközben a garázsban nézegette a falra kirakott meztelen nős képeket.
Már messziről hallották a terepjáró hangját. Orsolya szépen beparkolt a garázsba, úgy tűnt, hogy ma már sehova sem fog menni.
- Látom, hogy a fű tökéletesen le van nyírva a tuják is szépek és a sövény még soha nem volt ennyire egyenes. Uram, ön egy zeni.
- Örülök, hogy tetszik. - válaszolt Béla és zavarban volt.
- Megtaláltam a mobilzuhanyzót és a napozóágyat remélem nem baj, hogy használtam? - kérdezte Valkoci.
- Ugyan már, hogy lenne baj? Ne butáskodj. A vacsorát este nyolca rendeltem meg bélszínt francia pezsgővel. Gondoltam rá, hogy egy cigány zenekart is igénylek, ne nevesetek komolyan gondoltam. Jó ám hegedűszót hallgatni miközben vacsorázunk.
- Amíg este lesz fogyaszthatunk egy kis aperitifet, bár még talán korán van, csak délután négy órát mutat az órám.
- Pokoli meleg van. - mondta Valkoci.
- Nyár van.
- Este nem tudunk maradni, fontos elintéznivalóm van. - jelentette ki a fiatal nő.
Béla csodálkozva nézett.
- Megértem, na és a fiatal ember marad estére?
- Nem, mert a barátommal mennék.
- Rendben van, előbbre hozzuk a vacsorát mondjuk délután 5 órára. Szeretném ha jól lakottan távoznátok, nagy segítséget kaptam tőletek én nem tudtam volna lenyírni a füvet. És a környékbeli falukban nem vagyok ismerős, sok férfi van, de egyikbe sem bízom annyira, hogy idehozzam őket. Ezért is nagyon örülök, hogy Béla vállalta.
- A fia mikor fejezi be az egyetemet?
- Talán jövőre. Ha nem halaszt évet, tervezi, hogy elszegődik hajóra pincérnek, szeretne pénzt keresni bár nincs rászorulva. Makacs mint az apja volt.
- Mit tanul? -kérdezte Béla.
- Földmérő lesz. - válaszolt Orsolya.
- Geológus. - szólalt meg Valkoci.
- Bekapcsolom a klímát a vadászházban, kicsit pihenünk és mindjárt 5 óra lesz.
Tényleg hamar 5 óra lett, egy fiatal srác hozta ki a vacsorát. Valkoci csodálkozva nézte, hogy a fiú milyen rutinosan mozog a vadászházban, szépen megtalálta az étkezőasztalt. Úgy tűnik, hogy nem először jár itt. - gondolta a fiatal nő.

Ették a finom bélszínt, itták a finom francia borokat és beszélgettek.
-Orsolya, gépekkel foglalkozol?
- Hogy jutott ilyen kérdés az eszedbe, Béla?
- Jobb ha nem mondom el.
- Válaszolok neked szívesen igen gépekkel foglalkozom amik segítik a tudatos álom előidézést.
- Erre lenne nekem szükségem.
- Na de miért?
- Átakarok valakit hozni az álomvilágból.
- Ilyet nem szabad csinálni. -mondta Orsolya és egy nagy húsdarabot bekapott.
- Szabad vagy nem szabad ezen már túl vagyok. Ki a faszom mondaná meg hogy mit szabad és mit nem szabad? - kérdezte Béla.
Senki se válaszolt, némát ették a vacsorát. Finom volt a bélszín és a francia borok.
Valkoci említette, hogy gépekkel foglalkozol. - mondta Béla.
Orsolya csodálkozva nézett.
- Honnan tudsz te erről Valkoci? - kérdezte.
- Véletlenül láttam, hogy kiestek a táskádból papírok és azokon voltak műszaki rajzok, gépeket ábrázoltak.
- Értem.
Mindannyian érezték, hogy nem érdemes tovább beszélni a témáról.
- Ma kellemes idő volt. - mondta vidáman a fiatal csaj.
- Igen ráadásul ma menstruálok. - jegyzete meg Orsolya.
Ették a finom vacsorát enyhe déli szél fújt az erdőben már este 6 óra volt de a nap még javában fent volt az égen. Szikrázott és melegen sütött.
- Finom volt a vacsora. Mondta Valkoci olyan hangsúllyal ami ne hagyott kétséget menni szeretne, talán Béla még vettet egy utolsó pillantást a csipkés vörös melltartóra esetleg a gépről is fog kérdezni de ezek már csak utójátékok. Csak a búcsúzáshoz vezető lépések.
A vadászház ajtajában megálltak. - Köszönjük a vacsorát.- mondta Valkoci.
Béla mosolygott és utoljára megnézte Orsolya csipkés melltartóját. Haza felé az autóban beszélgettek.
- Örülök, hogy Győrbe élünk. - jegyezte meg Béla.
- Na és miért örülsz?
- Szeretlek.
- Te Susant szereted én csak a barátod vagyok. Érted csak a barátod vagyok.
- Értem.
Gyorsan hazaértek, Béla mielőtt kiszállt az autóból puszit adott a fiatal csajnak
Másnap újra találkoztak, este Béla lakásán voltak.
- Végre kettesben vagyunk Valkoci.
Igen, Bélám. Na és mit szeretnél? Egész nap könyörögtél hogy este menne fel hozzád végül beadtam a derekam.
- Tudod jól, hogy mit szeretnék.
- Hülye vagy. Inkább beszéljünk a gépről. Mit tudsz róla?
- Semmit sem. Bele kel feküdni és akkor pörög nagyon jól segíti a tudatos álom előidézését. Szeretem az újra melegített káposztát.
- Tudom, és a Puff a bűvös sárkányt is szereted.
- Szeretném felmelegíteni a kapcsolatunk. Szeretném ha itt aludnál, végül is sok jót tettem érted. Sokszor egész este beszélgettem veled mikor kundalíni szindrómád volt.
- Már rég volt Béla.
- De igaz volt. Igaz, hogy régen sem értettem, hogy mi a kundalíni szindróma.
- Én meg tudom, hogy örökké él a sárkány.
- Értem.
- Nem érted. Lapozunk. Miért akarod fel melegíteni a kapcsolatunk?
- Mert pina hiányom van, hónapok óta nem jutottam lyuk közelbe.
- Nem tudom, hogy, miért mondod ezt.
- Úgy beszélsz mint a szadista Susan, pontosan úgy. Semmit sem értesz, hogyan a faszomba kellene elmagyaráznom? Sajnos rá kell jönnöm, hogy nem tisztelsz engem abszolút semmi tisztelet nincs benned az irányomba ezért megkérlek kedves Valkoci, hogy takarodj a lakásomból.
- Rendben van.
- Rendben van? Ennyit tudsz kinyögni

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (47)        Nem tetszik (73)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5598 X olvasták el.